- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.101
Arada kaçamak yaparım artık canım. Birde bebekler büyüdükçe daha çok acıkıyorum sanki ben sende de öyle mi bilmiyorum ama. Çok çabuk acıkıyorum. Annenler Konya’da mı. Bende konyadayımAhh bilmez miyim burnumda tütüyor, bence diyete rağmen ucundan yemelisin, ben ilk hamileliğimde sadece simit aşermiştim ve asla bulamamıştık annem konyadan kargolamıştı şimdi burda da taş fırınlar var herşeyi bulabiliyoruz ama gel gör yiyemiyorum
Biliyorum canım görmüştüm yazdığını daha önce biz konyalıyız evim orada yazları hep geliyoruzArada kaçamak yaparım artık canım. Birde bebekler büyüdükçe daha çok acıkıyorum sanki ben sende de öyle mi bilmiyorum ama. Çok çabuk acıkıyorum. Annenler Konya’da mı. Bende konyadayım
Aynı haftadayız canm. Çok Agirlastim eller ayaklar şişiyor hep. Inşaallah 37. Haftayı görürüz. Heyecan korku hepsi bi aradaKızlar bugün kontrolüm vardı.29+4 olduk.Her şey yolundaymış aradaki fark kapanmış çok şükür.Kilo ve boyları 1418+1450 gram 38 cm boyu dedi.Artık 15 günde bir kontrollere gidecekmişim.Nst için de 34.haftadan itibaren bağlanacakmışım.Doğum için de tarih vermedi 36.37 haftaya kadar gelebilsen iyi dedi.Bakalım şimdiden doğum heyecanı sardı beni
İnşallah canım ben de aynı ağırlaştım hemen yoruluyorum.Sağ salim doğursak da rahatlasak.İkiz gebelik gerçekten zormuş.Aynı haftadayız canm. Çok Agirlastim eller ayaklar şişiyor hep. Inşaallah 37. Haftayı görürüz. Heyecan korku hepsi bi arada
Sağol canım,amin inşallah.Merhaba ben de 2 gündür kendimi daha ağırlaşmış hissediyorum ama bunda cumartesi günü sildiğim camların fazlaca etkisi vararamızda tam 1 ay var, senin haftanda nasıl hissederim bilmiyorum ama inşallah 35 e kadar çalışabilirim.
Maşallah kuzulara, darısı bizlere inşallah.
4 hafta var aramızda senin haftada yapamam diye bu hafta yaptım, cumartesi de kalanları görümcem le sileceğim. Sonra da haziranda halıları ve koltukları yıkatıp bir temizlik şirketi personeli alıp son rötüşları yaparımsen cam silebiliyor musun ben pantolonumu zor çekiyorum
Hiç sorma canım. Resmen karbonhidrat aşeriyorumSabah kahvaltısında diyorum ki Allahım börek yeseydim olsaydı simit yeseydim annemin yaptığı ekmekler var onlar bana bakıyor ben onlara . Hele R 2amazan geliyor. Burda sadece ramazanda tahinli cevizli pide yapılıyor bayılırım bu sene bana yok herşey aklımdan geçiyor.
Ay kızlar az sabır çok az kaldı iyi sabrettiniz. Doğumdan sonra istediğinizi yiyin. KıyamamAhh bilmez miyim burnumda tütüyor, bence diyete rağmen ucundan yemelisin, ben ilk hamileliğimde sadece simit aşermiştim ve asla bulamamıştık annem konyadan kargolamıştı şimdi burda da taş fırınlar var herşeyi bulabiliyoruz ama gel gör yiyemiyorum
Benimde resmen kazınıyor midem ama sabrediyorum canım dediğin gibi. İnşallah çabucak geçer zaman sağlıklaBiliyorum canım görmüştüm yazdığını daha önce biz konyalıyız evim orada yazları hep geliyoruz
Acıkma durumu haftalar ilerledikçe artıyor, geceleri çok fazla resmen bebekler kıvranıyor karnımda açlıktan etkileniyorlar diye üzülüyorum ama yapacak birşey yok
4 hafta var aramızda senin haftada yapamam diye bu hafta yaptım, cumartesi de kalanları görümcem le sileceğim. Sonra da haziranda halıları ve koltukları yıkatıp bir temizlik şirketi personeli alıp son rötüşları yaparım
Ay kızlar az sabır çok az kaldı iyi sabrettiniz. Doğumdan sonra istediğinizi yiyin. Kıyamam
Allah yardımcın olsun canım. Sağsalim kucağınıza alırsınız inşallahArkadaşlar bnm doğumum başlamış yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah alacaklar kısmetse
Dualarınızı bekliyorum
Ayy sancı mıymış hissetttiklerin canım Allah yardımcınız olsun bebeklerinin ve senin inşallah sağ Salim evinize dönünArkadaşlar bnm doğumum başlamış yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah alacaklar kısmetse
Dualarınızı bekliyorum
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim kavuşursunuz. Bizi habersiz bırakmaArkadaşlar bnm doğumum başlamış yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah alacaklar kısmetse
Dualarınızı bekliyorum
Dualarımızdasın, sağ sağlım kavuşun inşallah. Bizi habersiz bırakma, sağlıkla gelsinler inşallahhhhArkadaşlar bnm doğumum başlamış yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah alacaklar kısmetse
Dualarınızı bekliyorum
Saglikla gelsinler insallahArkadaşlar bnm doğumum başlamış yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah alacaklar kısmetse
Dualarınızı bekliyorum
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallahArkadaşlar bnm doğumum başlamış yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah alacaklar kısmetse
Dualarınızı bekliyorum
Sağsalim kucağına al canım.Arkadaşlar bnm doğumum başlamış yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah alacaklar kısmetse
Dualarınızı bekliyorum
Canim dogumun gerceklesti sanirim. Iyimisiniz? Bebekler nasil?Arkadaşlar bnm doğumum başlamış yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah alacaklar kısmetse
Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?