2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Arada kaçamak yaparım artık canım. Birde bebekler büyüdükçe daha çok acıkıyorum sanki ben sende de öyle mi bilmiyorum ama. Çok çabuk acıkıyorum. Annenler Konya’da mı. Bende konyadayım

Reactions: LaL
Arada kaçamak yaparım artık canım. Birde bebekler büyüdükçe daha çok acıkıyorum sanki ben sende de öyle mi bilmiyorum ama. Çok çabuk acıkıyorum. Annenler Konya’da mı. Bende konyadayım
Biliyorum canım görmüştüm yazdığını daha önce biz konyalıyız evim orada yazları hep geliyoruz
Acıkma durumu haftalar ilerledikçe artıyor, geceleri çok fazla resmen bebekler kıvranıyor karnımda açlıktan etkileniyorlar diye üzülüyorum ama yapacak birşey yok

Aynı haftadayız canm. Çok Agirlastim eller ayaklar şişiyor hep. Inşaallah 37. Haftayı görürüz. Heyecan korku hepsi bi arada

Sağol canım,amin inşallah.

sen cam silebiliyor musun ben pantolonumu zor çekiyorum
4 hafta var aramızda senin haftada yapamam diye bu hafta yaptım, cumartesi de kalanları görümcem le sileceğim. Sonra da haziranda halıları ve koltukları yıkatıp bir temizlik şirketi personeli alıp son rötüşları yaparım
Ay kızlar az sabır çok az kaldı iyi sabrettiniz. Doğumdan sonra istediğinizi yiyin. Kıyamam

Benimde resmen kazınıyor midem ama sabrediyorum canım dediğin gibi. İnşallah çabucak geçer zaman sağlıkla
kendimi böyle avutuyorum canım

Kizlar selam, nasilsiniz?

Ben de valla biraz agirlasmaya basladim; ama iyiyim cok sukur enerjim yerinde :) Istahim cok acildi, yemeyi icmeyi biraz birakmam lazim...

Arkadaşlar bnm doğumum başlamış yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah alacaklar kısmetse
Dualarınızı bekliyorum
Ayy sancı mıymış hissetttiklerin canım Allah yardımcınız olsun bebeklerinin ve senin inşallah sağ Salim evinize dönün

Arkadaşlar bnm doğumum başlamış yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah alacaklar kısmetse
Dualarınızı bekliyorum
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim kavuşursunuz. Bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…