- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.141
alıntılayıp alıntıyı burdaki mesajına eklemiş sanırımYaa bende bir an compeng ikiz miydi diye düşündüm
Bebeler yoruyor artık canım herşey normal hepimize S Saryamarya iki sayfa arasında başı dönmüştür kıyamamalıntılayıp alıntıyı burdaki mesajına eklemiş sanırım
kuzum ben temmuz annelerine yazdım burda ne işi var benim mesajımın
Kızlar teknik bir sorun olmuş :):):):)Bebeler yoruyor artık canım herşey normal hepimize S Saryamarya iki sayfa arasında başı dönmüştür kıyamam
Amin canım sütüm gelmeye başladı şükğr hiçte darlanmam Allah sağlıcakla hepinşzi kurtaraın. Birş 1780 diğeri 1925 hafif olan daha çabuk toparlıyor diğeri az geride ama buna şükğr her gittiğimizde güzel haberler alıyoruz şükürSağlıkla çıkacaklar inşallah canım sütün de iner inş zamanla.. seni darlamak istemiyorum ama aynı zamanlardayız merak ediyorum kaç kg doğdu minikler Doğumun başlama sebebi neymiş açılma su gelmesi vs oldu mu
Çok şükür canım sağlık haberlerini almaya devam ederiz inşallahAmin canım sütüm gelmeye başladı şükğr hiçte darlanmam Allah sağlıcakla hepinşzi kurtaraın. Birş 1780 diğeri 1925 hafif olan daha çabuk toparlıyor diğeri az geride ama buna şükğr her gittiğimizde güzel haberler alıyoruz şükür
Maşallah canım sevindim sütünün geliyor olmasına şifa olsun yavrularına, kiloları da gayet güzel hızlıca toparlanıp büyüyecekler inşallah, bebekler evinize çıktığında sende lohusalığı atlatmış enerjini toplamış olursun daha rahat ilgilenirsinAmin canım sütüm gelmeye başladı şükğr hiçte darlanmam Allah sağlıcakla hepinşzi kurtaraın. Birş 1780 diğeri 1925 hafif olan daha çabuk toparlıyor diğeri az geride ama buna şükğr her gittiğimizde güzel haberler alıyoruz şükür
Allah kalan bebeğe sağlıklı uzun ömür versinSelam kızlar benim dr kontrolüm vardı bugün ikizlerimden birini malesef kaybetmişiz.. 8 haftalıkken gelişimi durmuş diğeri iyi çok şükür..
Ay maşallah maşallahhhh. Onlar kurtarmış canım kendilerini, çok ama çok sevindim, bol bol oku kendine de yavrulara da, sağlıkla çıkın 3 ünüzde hastaneden inşallah.Amin canım sütüm gelmeye başladı şükğr hiçte darlanmam Allah sağlıcakla hepinşzi kurtaraın. Birş 1780 diğeri 1925 hafif olan daha çabuk toparlıyor diğeri az geride ama buna şükğr her gittiğimizde güzel haberler alıyoruz şükür
Allah kalan bebeğine sağlık versin canım, çok zor bir durum ama allahın taktiri.Selam kızlar benim dr kontrolüm vardı bugün ikizlerimden birini malesef kaybetmişiz.. 8 haftalıkken gelişimi durmuş diğeri iyi çok şükür..
Cok sevindm canim masallah aminnAmin canım sütüm gelmeye başladı şükğr hiçte darlanmam Allah sağlıcakla hepinşzi kurtaraın. Birş 1780 diğeri 1925 hafif olan daha çabuk toparlıyor diğeri az geride ama buna şükğr her gittiğimizde güzel haberler alıyoruz şükür
Uzuldum canim Allah bu bebegine saglicakla kavustursun tekrsrini yasatmasn canimSelam kızlar benim dr kontrolüm vardı bugün ikizlerimden birini malesef kaybetmişiz.. 8 haftalıkken gelişimi durmuş diğeri iyi çok şükür..
maşşalah hayalim ikiz annesi olmakMerhabalar.
Allah nasip ederse ben 2019 ikiz annesi olacağım.
Varsa benim gibi 2019 da ikizlerini dünyaya getirecek olan annelerle beraber olmak istiyorum burada.
Hayatımda ilk defa olduğu için bir çok yaşanmışlığa ortak hayata ihtiyacım var.
Biz ikiz olduğunu 7. haftada öğrendik.
Bugün kontrolden geldik.
İkisi de 9+4 olmuşlar aynı gidiyorlar ve çift yumurta ikizlerim..
Sizlerle de her günü her şikayeti her duyguyu paylaşmak istiyorum anneler..
Eki Görüntüle 2175570 Eki Görüntüle 2175571
Hiç belli olmuyor, keseleri gördüğünüz gün emin olabilirsiniz..Slm arkadaslar ben tup bebek yaptim 12 gün beta hcg 266 15 gün 850 iki embryo transfer eti sizce ikizmi cok merak ediyorum
Cikatabildiniz mi bu haftayi ben 35 i zorlamayi dusunuyorum ama bakalimarkadaşlar ben çok ağırlaştım sanırım 1 hafta daha işe gelemeyeceğim. bu haftayı çıkartabilsem şükredicem. sizde durumlar nasıl?
Canım piyonist doğum yaptı ama iyiler inşallah su an bildiğimiz kadarıyla evlerine çıkarlar bebekler biraz toparlanincaCikatabildiniz mi bu haftayi ben 35 i zorlamayi dusunuyorum ama bakalim
Valla su haftaya geldim hala bazen hicbirsey hissetmedigim günler oluyor, bazen tekini hissediyorum sadece bazen 3-4 gün kimseden tık yok. İçim rahat etmezse sağlık ocağına gidiyorum kalp atislarina bakıyorlar rahat etmezsen o şekilde yap canım git baktır stres olmaGunaydin kizlar,
Ben birkac gundur bebekleri iyice hissetmeye basladim, bu sabah hissedemedim bir turlu; sizce normal mi? Endiseleniyorum biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?