2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Amin canım sütüm gelmeye başladı şükğr hiçte darlanmam Allah sağlıcakla hepinşzi kurtaraın. Birş 1780 diğeri 1925 hafif olan daha çabuk toparlıyor diğeri az geride ama buna şükğr her gittiğimizde güzel haberler alıyoruz şükür

Çok şükür canım sağlık haberlerini almaya devam ederiz inşallah

Maşallah canım sevindim sütünün geliyor olmasına şifa olsun yavrularına, kiloları da gayet güzel hızlıca toparlanıp büyüyecekler inşallah, bebekler evinize çıktığında sende lohusalığı atlatmış enerjini toplamış olursun daha rahat ilgilenirsin

Ay maşallah maşallahhhh. Onlar kurtarmış canım kendilerini, çok ama çok sevindim, bol bol oku kendine de yavrulara da, sağlıkla çıkın 3 ünüzde hastaneden inşallah.
Selam kızlar benim dr kontrolüm vardı bugün ikizlerimden birini malesef kaybetmişiz.. 8 haftalıkken gelişimi durmuş diğeri iyi çok şükür..
Allah kalan bebeğine sağlık versin canım, çok zor bir durum ama allahın taktiri.

Cok sevindm canim masallah aminn iyi dogmuslar haftasina gore masallah canim kisa surede inss toparlarlar evinize gecersiniz sen nasilsin toparladn mi biraz cok agrin oluyor mu

Kizlar selam. Sizin Ast Alt degerleriniz de yuksek cikms miydi. Doktorum karaciger enzimlerinde yukselme var tansiyonu takip edelim geldginzde testi tekrsrlariz yazms. Sonunucu yeni alip yazmstim. Ciddi etkileri yoktu ins. Yarinda ciger gelstiri ignemi olcam. Hepimiz saglikla kavusalim kuzularimiza inss kizlarr

maşşalah hayalim ikiz annesi olmak

Gunaydin kizlar,

Ben birkac gundur bebekleri iyice hissetmeye basladim, bu sabah hissedemedim bir turlu; sizce normal mi? Endiseleniyorum biraz...

Gunaydin kizlar,

Ben birkac gundur bebekleri iyice hissetmeye basladim, bu sabah hissedemedim bir turlu; sizce normal mi? Endiseleniyorum biraz...
Valla su haftaya geldim hala bazen hicbirsey hissetmedigim günler oluyor, bazen tekini hissediyorum sadece bazen 3-4 gün kimseden tık yok. İçim rahat etmezse sağlık ocağına gidiyorum kalp atislarina bakıyorlar rahat etmezsen o şekilde yap canım git baktır stres olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…