2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Gunaydin kizlar,

Ben birkac gundur bebekleri iyice hissetmeye basladim, bu sabah hissedemedim bir turlu; sizce normal mi? Endiseleniyorum biraz...

selam canım,

Ben yediklerimin bunu çok etkilediğini farkettim. Mesela kalitesiz birşey yediysem ya da az su içtiysem o gün sakin oluyorlar. Ama balık yeşillik meyve filan yiyince kıpır kıpır ediyorlar. Geçenlerde neredeyse 2 gün hiç birşey hissetmedim. İnternette serin su içip biraz yürüyün sonra sol tarafınıza yatın diyodu. Denedim oldu.

Doktora da sordum hissetmiyorum bazen diye. İçeride aldıkları pozisyon sebebiyle bazen hissetmeye bilirsin çok normal endişe yapma dedi.

B blanche_ea sizlerin haftaları henüz erken. 30. Haftadan sonra göreceksiniz, kıpırdama, tekme, yükselme, hepsi olacak karnınızda. Hatta bazen rahatsız da ediyor, ah uh diyorum ben. O yüzden rahat olun..

ya super fikir, hic aklima gelmemisti... Tesekkur ederim :)

Hmm tesekkurler, aklimda olsun benim de...

B blanche_ea sizlerin haftaları henüz erken. 30. Haftadan sonra göreceksiniz, kıpırdama, tekme, yükselme, hepsi olacak karnınızda. Hatta bazen rahatsız da ediyor, ah uh diyorum ben. O yüzden rahat olun..
Ya darisi basima, size hicbir sey kalmamis; benim de 1 kiz 1 erkek :)

Günaydın kızlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ? İkizlerde daha erken hissedilir diyordu 18. Hafta bitiyor yarın . Dün gece biri böyle gaz hareketi gibi göz seğirmedi gibi bi şey oldu o bebek mi bilemedim

Günaydın kızlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ? İkizlerde daha erken hissedilir diyordu 18. Hafta bitiyor yarın . Dün gece biri böyle gaz hareketi gibi göz seğirmedi gibi bi şey oldu o bebek mi bilemedim
Ben hissediyorum canim ara ara, iceriden ittiriyorlar; zaten karnimin sekli de degisiyor. Sirt ustu veya sol tarafima uzandigimda ozellikle bir tepki aliyorum; deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…