- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.161
Gunaydin kizlar,
Ben birkac gundur bebekleri iyice hissetmeye basladim, bu sabah hissedemedim bir turlu; sizce normal mi? Endiseleniyorum biraz...
B blanche_ea sizlerin haftaları henüz erken. 30. Haftadan sonra göreceksiniz, kıpırdama, tekme, yükselme, hepsi olacak karnınızda. Hatta bazen rahatsız da ediyor, ah uh diyorum ben. O yüzden rahat olun..selam canım,
Ben yediklerimin bunu çok etkilediğini farkettim. Mesela kalitesiz birşey yediysem ya da az su içtiysem o gün sakin oluyorlar. Ama balık yeşillik meyve filan yiyince kıpır kıpır ediyorlar. Geçenlerde neredeyse 2 gün hiç birşey hissetmedim. İnternette serin su içip biraz yürüyün sonra sol tarafınıza yatın diyodu. Denedim oldu.
Doktora da sordum hissetmiyorum bazen diye. İçeride aldıkları pozisyon sebebiyle bazen hissetmeye bilirsin çok normal endişe yapma dedi.
B blanche_ea sizlerin haftaları henüz erken. 30. Haftadan sonra göreceksiniz, kıpırdama, tekme, yükselme, hepsi olacak karnınızda. Hatta bazen rahatsız da ediyor, ah uh diyorum ben. O yüzden rahat olun..
Kız ve erkekamaann sağlıkla gelsinler de azıcık canımız yansın ne olacak :)
cinsiyetleri ne senin?
Maşallah doğumunuza az kalmış.Doktor tarih verdi mi doğum içinKız ve erkek
Evet 18 mayısta dünyaya geleceklerMaşallah doğumunuza az kalmış.Doktor tarih verdi mi doğum için
Çok yaklaşmış Allah kolaylık versin sağlıkla doğsunlarEvet 18 mayısta dünyaya gelecekler ❤❤
Çok sağolun hepimizin inşallah..Çok yaklaşmış Allah kolaylık versin sağlıkla doğsunlar
Evet 18 mayısta dünyaya gelecekler ❤❤
Sağlıkla doğsun kuzucuklarEvet 18 mayısta dünyaya gelecekler ❤❤
Az kalmış canım sağlıkla kavuşun inşallahÇok sağolun hepimizin inşallah..
Teşekkürler :)Sağlıkla doğsun kuzucuklar
ya super fikir, hic aklima gelmemisti... Tesekkur ederim :)Valla su haftaya geldim hala bazen hicbirsey hissetmedigim günler oluyor, bazen tekini hissediyorum sadece bazen 3-4 gün kimseden tık yok. İçim rahat etmezse sağlık ocağına gidiyorum kalp atislarina bakıyorlar rahat etmezsen o şekilde yap canım git baktır stres olma
Hmm tesekkurler, aklimda olsun benim de...selam canım,
Ben yediklerimin bunu çok etkilediğini farkettim. Mesela kalitesiz birşey yediysem ya da az su içtiysem o gün sakin oluyorlar. Ama balık yeşillik meyve filan yiyince kıpır kıpır ediyorlar. Geçenlerde neredeyse 2 gün hiç birşey hissetmedim. İnternette serin su içip biraz yürüyün sonra sol tarafınıza yatın diyodu. Denedim oldu.
Doktora da sordum hissetmiyorum bazen diye. İçeride aldıkları pozisyon sebebiyle bazen hissetmeye bilirsin çok normal endişe yapma dedi.
Ya darisi basima, size hicbir sey kalmamis; benim de 1 kiz 1 erkek :)B blanche_ea sizlerin haftaları henüz erken. 30. Haftadan sonra göreceksiniz, kıpırdama, tekme, yükselme, hepsi olacak karnınızda. Hatta bazen rahatsız da ediyor, ah uh diyorum ben. O yüzden rahat olun..
Ben 22.haftamda hissetmiştimGünaydın kızlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ? İkizlerde daha erken hissedilir diyordu 18. Hafta bitiyor yarın . Dün gece biri böyle gaz hareketi gibi göz seğirmedi gibi bi şey oldu o bebek mi bilemedim
Ben hissediyorum canim ara ara, iceriden ittiriyorlar; zaten karnimin sekli de degisiyor. Sirt ustu veya sol tarafima uzandigimda ozellikle bir tepki aliyorum; deneyebilirsin.Günaydın kızlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ? İkizlerde daha erken hissedilir diyordu 18. Hafta bitiyor yarın . Dün gece biri böyle gaz hareketi gibi göz seğirmedi gibi bi şey oldu o bebek mi bilemedim
20. Haftadan sonraGünaydın kızlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ? İkizlerde daha erken hissedilir diyordu 18. Hafta bitiyor yarın . Dün gece biri böyle gaz hareketi gibi göz seğirmedi gibi bi şey oldu o bebek mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?