2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ya kızlar ben çok kötüyüm. Kırık ayağım bir yandan zaten zordu. Şimdi de diş ağrısı başladı. Yurtdışındayım doktora da gidemiyorum. Dün akşamdan beri ağrıdan yuvarlanıyorum resme. Diş eti hassasiyeti değil baya baya dişim ağrıyor. Bir çözümü olan var mı?

İlk oğlumda benimde çok ağrımıştı dişim ben soğuk bişeyler koyuyordum yanağıma iyi geliyordu, dolaptan çıkardığım maden suyu şişesi gibi. Doktor alabileceğiniz bi ilaç adı söylemez mi acab

Benim doktorum diş için sadece parol ağrı kesici kullanabilirsin demişti

soğuk denedim ama bana mısın demiyor. sadece o an rahatlatıyor yine aynı burada diş hekimleri aşırı pahalı gdemiyorum. ama artık bir şekilde arayıp bulup gideceğim çünkü durulmuyor...

Benim doktorum diş için sadece parol ağrı kesici kullanabilirsin demişti

öğlen içtim bir tane kısa süreli kesti ama sonra yine başladı

ooo maşallah sana yaa ne güzel haber. bize de dua et. ben de öyle istiyorum :)
Teşekkür ederim, 32.haftadan beri bekliyoruz erken olabilir diye ama bu haftalara geldik sanırım 38 i bile göreceğim. İnşallah sizin ve tüm diğer ikiz gebelerin de güzel haftalarda olur doğumu. Sıkıntısız kavuşuruz inşallah evlatlarımıza

Kızlar bebek bezi 1 no mu 0 no mu aşacaksınız yada aldınız karar veremedim

10 gün önce 2600 civarıydı. Cuma kontrolüm var bakalım göreceğiz yeni kiloları :)
Senin asina cok sevindm canim anne karnindaki gelisim en onemlisi kiloda iyi masallah kuvoz falan girmezler ama karnin cok buyumustur dimi daha 2 ay var ne kadr buyuyecez bakalim diyorm kendi kendime

Kızlar bebek bezi 1 no mu 0 no mu aşacaksınız yada aldınız karar veremedim
Gobek bagi oyuntulu olan yeni dogan serilerde 1 no yaziyirdu oyle aldim biraz canim biraz da 2 aldim 2 daha cok kullaniliyorms gr lar cok yakindi zaten. 0 premature mi oluyor gerek olur mu acaba ondn almadm hic bnde

Senin asina cok sevindm canim anne karnindaki gelisim en onemlisi kiloda iyi masallah kuvoz falan girmezler ama karnin cok buyumustur dimi daha 2 ay var ne kadr buyuyecez bakalim diyorm kendi kendime
Aynen ben 30 haftamdayım geçenlerde görenler doğumuna az kalmış fazla dışarı çıkma diyorlardı. 38.haftama kadar göbeğim nasıl olur düşünemiyorum.Fazla kilolu değilim ama göbeğim çok büyüdü.Yolda yürürken herkes durup bana bakıyor sinir oluyorum Doktor 38.haftada alırım dedi bana.Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum

Evet canim bnde ozamanki hallerimizi canlandiramadim bnde allahtn zayifim bi karnim ama oda yetiyor zaten inss ulasalim o haftalara
Benmde ctesi canim hmde calisabilir raporunu alicam bakalim hayirlisi

Gobek bagi oyuntulu olan yeni dogan serilerde 1 no yaziyirdu oyle aldim biraz canim biraz da 2 aldim 2 daha cok kullaniliyorms gr lar cok yakindi zaten. 0 premature mi oluyor gerek olur mu acaba ondn almadm hic bnde
Canım 0 numara 0-3 kilo, 1 numara 2-5 kilo diye yazıyor. Çocukların totolarında bol bol durmasın
Sağol canım. Seninle günlerimiz aynı ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…