- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.181
İlk oğlumda benimde çok ağrımıştı dişim ben soğuk bişeyler koyuyordum yanağıma iyi geliyordu, dolaptan çıkardığım maden suyu şişesi gibi. Doktor alabileceğiniz bi ilaç adı söylemez mi acabYa kızlar ben çok kötüyüm. Kırık ayağım bir yandan zaten zordu. Şimdi de diş ağrısı başladı. Yurtdışındayım doktora da gidemiyorum. Dün akşamdan beri ağrıdan yuvarlanıyorum resme. Diş eti hassasiyeti değil baya baya dişim ağrıyor. Bir çözümü olan var mı?
Saglikla kucagina al inss canim bizlere de dua etEvet 18 mayısta dünyaya gelecekler ❤❤
Sağol canım hepimiz için tüm dileklerimSaglikla kucagina al inss canim bizlere de dua etcok az kalms heyecan doruktadir. 37 dolms olcak sanirim senin dimi. Masallah diyorum bebislerin dayanms darisi basimiza
Benim doktorum diş için sadece parol ağrı kesici kullanabilirsin demiştiYa kızlar ben çok kötüyüm. Kırık ayağım bir yandan zaten zordu. Şimdi de diş ağrısı başladı. Yurtdışındayım doktora da gidemiyorum. Dün akşamdan beri ağrıdan yuvarlanıyorum resme. Diş eti hassasiyeti değil baya baya dişim ağrıyor. Bir çözümü olan var mı?
ay masallah iyi dayanmissiniz :) kacar kilo oldular?Sağol canım hepimiz için tüm dileklerim ❤ 39. Haftanın ilk günü olacak doğumları :)
İlk oğlumda benimde çok ağrımıştı dişim ben soğuk bişeyler koyuyordum yanağıma iyi geliyordu, dolaptan çıkardığım maden suyu şişesi gibi. Doktor alabileceğiniz bi ilaç adı söylemez mi acab
Benim doktorum diş için sadece parol ağrı kesici kullanabilirsin demişti
10 gün önce 2600 civarıydı. Cuma kontrolüm var bakalım göreceğiz yeni kiloları :)ay masallah iyi dayanmissiniz :) kacar kilo oldular?
Ooo masallah 3'e yaklasmislardir simdi iyice..10 gün önce 2600 civarıydı. Cuma kontrolüm var bakalım göreceğiz yeni kiloları :)
Teşekkür ederim, 32.haftadan beri bekliyoruz erken olabilir diye ama bu haftalara geldik sanırım 38 i bile göreceğim. İnşallah sizin ve tüm diğer ikiz gebelerin de güzel haftalarda olur doğumu. Sıkıntısız kavuşuruz inşallah evlatlarımızaooo maşallah sana yaa ne güzel haber. bize de dua et. ben de öyle istiyorum :)
Cok sagol canim❤ oo super ya onumuzde ne guzel bir umut oldun o zaman iyi dusunelim hepimiz dayanalimSağol canım hepimiz için tüm dileklerim ❤ 39. Haftanın ilk günü olacak doğumları :)
Senin asina cok sevindm canim anne karnindaki gelisim en onemlisi kiloda iyi masallah kuvoz falan girmezler10 gün önce 2600 civarıydı. Cuma kontrolüm var bakalım göreceğiz yeni kiloları :)
Gobek bagi oyuntulu olan yeni dogan serilerde 1 no yaziyirdu oyle aldim biraz canim biraz da 2 aldim 2 daha cok kullaniliyorms gr lar cok yakindi zaten. 0 premature mi oluyor gerek olur mu acaba ondn almadm hic bndeKızlar bebek bezi 1 no mu 0 no mu aşacaksınız yada aldınız karar veremedim
Ben 1 no aldımKızlar bebek bezi 1 no mu 0 no mu aşacaksınız yada aldınız karar veremedim
Aynen ben 30 haftamdayım geçenlerde görenler doğumuna az kalmış fazla dışarı çıkma diyorlardı.Senin asina cok sevindm canim anne karnindaki gelisim en onemlisi kiloda iyi masallah kuvoz falan girmezlerama karnin cok buyumustur dimi daha 2 ay var ne kadr buyuyecez bakalim diyorm kendi kendime
Evet canim bnde ozamanki hallerimizi canlandiramadimAynen ben 30 haftamdayım geçenlerde görenler doğumuna az kalmış fazla dışarı çıkma diyorlardı.38.haftama kadar göbeğim nasıl olur düşünemiyorum.Fazla kilolu değilim ama göbeğim çok büyüdü.Yolda yürürken herkes durup bana bakıyor sinir oluyorum Doktor 38.haftada alırım dedi bana.Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
İnşallah canımEvet canim bnde ozamanki hallerimizi canlandiramadimbnde allahtn zayifim bi karnim ama oda yetiyor zaten inss ulasalim o haftalara
Benmde ctesi canim hmde calisabilir raporunu alicam bakalim hayirlisi
Canım 0 numara 0-3 kilo, 1 numara 2-5 kilo diye yazıyor. Çocukların totolarında bol bol durmasınGobek bagi oyuntulu olan yeni dogan serilerde 1 no yaziyirdu oyle aldim biraz canim biraz da 2 aldim 2 daha cok kullaniliyorms gr lar cok yakindi zaten. 0 premature mi oluyor gerek olur mu acaba ondn almadm hic bnde
Sağol canım. Seninle günlerimiz aynı ne güzelBen 1 no aldım
Evet çokk büyüdü, 18 mayısta doğacaklar, 10 gün daha dayanıcam :)Senin asina cok sevindm canim anne karnindaki gelisim en onemlisi kiloda iyi masallah kuvoz falan girmezlerama karnin cok buyumustur dimi daha 2 ay var ne kadr buyuyecez bakalim diyorm kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?