- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.201
Anladim canim. Illa buyuk olir ki bnce 3 buck kilo dogdu arkadasmn bebisi onada buyuktu en kucuk beziCanım 0 numara 0-3 kilo, 1 numara 2-5 kilo diye yazıyor. Çocukların totolarında bol bol durmasın
Sağol canım. Seninle günlerimiz aynı ne güzel ☺
Bugune erismissiniz ya sukurler olsun gerisi muhim deglEvet çokk büyüdü, 18 mayısta doğacaklar, 10 gün daha dayanıcam :)
Evet sezeryan olacak. Sağol canım, mucize denen kavrama bu süreçte inandım, umudunu yitiren herkese güç veririm inşallah...Bugune erismissiniz ya sukurler olsun gerisi muhim deglsezaryn olck dimi. Aklima hep seni getircem umut olsn die
Amiin inşallah, kaçıncı haftadasın? Bende bugün ilk kez ellerimde şişlik farkettim ayaklarımda yok dahaHayırlı ramazanlar hanımlar nasılsınız durumlarınız nasıl. Birbirimizi dua da unutmayalım. Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Çok Agirlastim ben ya zor hareket ediyorum eller ayaklar şiş:))
30+5. Bi kaç haftadır böyle benimkiler erken şişmiş diyolar etrafmdakilerAmiin inşallah, kaçıncı haftadasın? Bende bugün ilk kez ellerimde şişlik farkettim ayaklarımda yok daha
Evet erken başlamış biraz, tansiyonla birlikteyse tehlikeli olabilir diye biliyorum inş sorun yaşamayız bugün druma soracağım bakalım ne diyecek iki gündür el kol titremesi halsizlikte yaşıyorum30+5. Bi kaç haftadır böyle benimkiler erken şişmiş diyolar etrafmdakiler
Yok çok şükür tansiyon şeker magnezyum vs normal. Kansızlık var bide kalp çarpıntısı oluyo yorulduğum da ani bi harekette onu da sormuştum dra baygınlık olmadığı sürece sorun yok çünkü kalp daha fazla kan pompalıyo bide ikizler normal dedi . Evet sor canm titremeyi ama ilerledikçe halsizlik bitkinlik normalmişEvet erken başlamış biraz, tansiyonla birlikteyse tehlikeli olabilir diye biliyorum inş sorun yaşamayız bugün druma soracağım bakalım ne diyecek iki gündür el kol titremesi halsizlikte yaşıyorum
Ben prima 1 numara aldım şimdilik umarım olur :)Kizlar bez konusu geciyor galiba. Bebisler uyumusken hizli hizli okuyayim dedim. :))
1-2 paket 0 alin. Sonra duruma gore devam edersiniz ben oyle yaptim. Huggies 1 numara bulabilirseniz vok guzel tavsiye ederim.
Selam canim ay bnde bu konuda yazcamtm sizlere tekim saniyorum 10 gundur aykalarm sisiyo son bi ay olmaz miydi sisknlikHayırlı ramazanlar hanımlar nasılsınız durumlarınız nasıl. Birbirimizi dua da unutmayalım. Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Çok Agirlastim ben ya zor hareket ediyorum eller ayaklar şiş:))
Benim de bi 20 gündür şişkinlik var. Erken başlamış canm ya biz de. Tansiyon vs normal mi sen de. Haftalarımız aynı 30daym ben deSelam canim ay bnde bu konuda yazcamtm sizlere tekim saniyorum 10 gundur aykalarm sisiyo son bi ay olmaz miydi sisknliksanki erken basladi bizde. Yaron tam 30 dolms olck benmde iste
Oturarak calisiyorm canim butn gun sarkik kaldigi icin heralde diyorum. Benim tansiyon dusk canim. Yediklerm etkilemiyordur herlde. Ast Alt de yuksk ckti bnde ctesi tekrar tahlil olck. Smdiden sisiyorz son donemlerde dusunemiyorm ayklar eller pogca olck herldeB
Benim de bi 20 gündür şişkinlik var. Erken başlamış canm ya biz de. Tansiyon vs normal mi sen de. Haftalarımız aynı 30daym ben de
Benim de tansiyon normal, tüm gün oturarak çalıştığım için ayaklarım büyüdü gibi botlar sıkmaya başladıOturarak calisiyorm canim butn gun sarkik kaldigi icin heralde diyorum. Benim tansiyon dusk canim. Yediklerm etkilemiyordur herlde. Ast Alt de yuksk ckti bnde ctesi tekrar tahlil olck. Smdiden sisiyorz son donemlerde dusunemiyorm ayklar eller pogca olck herlde
Ayy evetOturarak calisiyorm canim butn gun sarkik kaldigi icin heralde diyorum. Benim tansiyon dusk canim. Yediklerm etkilemiyordur herlde. Ast Alt de yuksk ckti bnde ctesi tekrar tahlil olck. Smdiden sisiyorz son donemlerde dusunemiyorm ayklar eller pogca olck herlde
32+2haftadayım benimde öyle çok aşağıda banada öyle diyorlar doğum yakın herhalde diye. Merak ediyorum aslında tıbbi dayanağı var mı yoksa şehir efsanesi miBide karnım son bi haftadr çok aşağı inmiş sizde de öyle mi ya korkuyorum acaba normal mi. Hep alttan tekmeliyolar. karnın çok aşağıda acaba erken mi doğacaklr diyolar etraftakiler hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?