- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.221
Insanların olmazsa olmaz efsane yorumları32+2haftadayım benimde öyle çok aşağıda banada öyle diyorlar doğum yakın herhalde diye. Merak ediyorum aslında tıbbi dayanağı var mı yoksa şehir efsanesi mi
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah. Bizde görürüz inşallah o haftalarıHayırlı sahurlar hanımlar, Nasipse bugün doğuma gireceğim ☺ 37 haftayı birçok riskle, merakla geçirmiş oldum. Bebeklerim arasında kilo ve gelişim farkı var ve artık beklemiyor doktor. Umarım sağlıkla doğarlar, sizlerle de paylaşmak istedim. Hepimiz bu süreci, hayırlısıyla güzel atlatalım inşallah dualarınızı bekliyorum
Sizin de az kalmış, görürsünüz. Güzelce dinlenin dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Haftalardır bekliyorduk nihayet 36 yı geçtik. Tabi bununla bitmiyor doğduklarında da iyi olurlar inşallah, Allah bütün anneleri evlatlarıyla buluştursunRabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah. Bizde görürüz inşallah o haftaları
Sağ Salim kavuşun inşallah Allah kolaylıklar versinHayırlı sahurlar hanımlar, Nasipse bugün doğuma gireceğim37 haftayı birçok riskle, merakla geçirmiş oldum. Bebeklerim arasında kilo ve gelişim farkı var ve artık beklemiyor doktor. Umarım sağlıkla doğarlar, sizlerle de paylaşmak istedim. Hepimiz bu süreci, hayırlısıyla güzel atlatalım inşallah dualarınızı bekliyorum
Aminn inşallah. İnşallah doğar doğmaz yanınıza gelirler sağlıkla evinize dönersiniz. Çok şükür bu günlereSizin de az kalmış, görürsünüz. Güzelce dinlenin dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Haftalardır bekliyorduk nihayet 36 yı geçtik. Tabi bununla bitmiyor doğduklarında da iyi olurlar inşallah, Allah bütün anneleri evlatlarıyla buluştursun
Sağ sağlim kavuşursunuz inşallahHayırlı sahurlar hanımlar, Nasipse bugün doğuma gireceğim ☺ 37 haftayı birçok riskle, merakla geçirmiş oldum. Bebeklerim arasında kilo ve gelişim farkı var ve artık beklemiyor doktor. Umarım sağlıkla doğarlar, sizlerle de paylaşmak istedim. Hepimiz bu süreci, hayırlısıyla güzel atlatalım inşallah dualarınızı bekliyorum
Ayniyiz senle canimBenim de tansiyon normal, tüm gün oturarak çalıştığım için ayaklarım büyüdü gibi botlar sıkmaya başladısırt kemiklerim de yerinden sokuluyor sanki. Bu arada kızlar ben bez olarak 1-2 paket sleepy 1 numara alacağım doğumdan önce
7 kilo almism canim bugun olculdum deAyy evetKaç kilo aldın canm sen
Bnmde oyle canim ya hatta diyolar bana asagida tasiyosun sen diye ve ileri dogru buyuyo yanlara da asiri yaylmadi benim erkek saniyo herkesBide karnım son bi haftadr çok aşağı inmiş sizde de öyle mi ya korkuyorum acaba normal mi. Hep alttan tekmeliyolar. karnın çok aşağıda acaba erken mi doğacaklr diyolar etraftakiler hep
Masallah canim kuzularaKızlar bugün 31+2 oldum.Doktor kontrolüm vardı.Bebişler sağlıklı çok şükür.Biri 1678 gr 42cm boy diğer bebişim 1718 gr 42 cm olmuş .Doktorum böyle giderse 39.haftaya kadar bekleriz dedi. Bu 36.haftayı geçsem 37 38 haftaya da razıyım.Tek korkum inşallah erken gelmezler.
Zaman geciyorms canim inss saglkla sende ozamanlara geliceksn rksli haftalari atlatp 30 a gelsk diyordk sukur geldm dunMerhaba kizlar,
Kolay gelsin; ben simdiden cok buyuk hissediyorum 30. haftalarda olablara iyice kolaylik gelsin insallahAz kaldi ama sizin de oyle dusunun
Saglikcakla kucagina alirsn inss canimHayırlı sahurlar hanımlar, Nasipse bugün doğuma gireceğim ☺ 37 haftayı birçok riskle, merakla geçirmiş oldum. Bebeklerim arasında kilo ve gelişim farkı var ve artık beklemiyor doktor. Umarım sağlıkla doğarlar, sizlerle de paylaşmak istedim. Hepimiz bu süreci, hayırlısıyla güzel atlatalım inşallah dualarınızı bekliyorum
Maşallah ne güzel büyümüşlerKızlar bugün 31+2 oldum.Doktor kontrolüm vardı.Bebişler sağlıklı çok şükür.Biri 1678 gr 42cm boy diğer bebişim 1718 gr 42 cm olmuş .Doktorum böyle giderse 39.haftaya kadar bekleriz dedi. Bu 36.haftayı geçsem 37 38 haftaya da razıyım.Tek korkum inşallah erken gelmezler.
İnşallah canım,sağolMasallah canim kuzularaoo cok iyi ya ins dayanirsin drun azimliyms super ❤ bizmki genelde 36 37 lrde oluyo diyodu. Smdi dogum tarihi soruyom hic vermiyo gittigi kadar gidicez diyor sizlerdn duyuyorm bnde bekleticem yani sknti olmazsa bklesn 38 de alsn anne karni gelisimi cok onmli bnce
Maşallah iyi Senin kilo durumun ben 14 kilo aldım7 kilo almism canim bugun olculdum dekomple karnima gitti vucudm ayni bebisler zayif kalmiyo dimi az aldim diyorm dr iyi diyo haftyla uyumlu gelisimi. Sen kac aldin
Teşekkür ederim,canımMaşallah ne güzel büyümüşler
Aa bende de öyle ileri geri büyüyo ve herkes erkek karnı diyoBnmde oyle canim ya hatta diyolar bana asagida tasiyosun sen diye ve ileri dogru buyuyo yanlara da asiri yaylmadi benim erkek saniyo herkesyok ya onun erken dogmla alakasi nedn olsn bos konusan insan cok olup yorum yapar salla onlari ikiz gebelk deneymleri mi varms da yorum yapmslar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?