2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Hayırlı sahurlar hanımlar, Nasipse bugün doğuma gireceğim 37 haftayı birçok riskle, merakla geçirmiş oldum. Bebeklerim arasında kilo ve gelişim farkı var ve artık beklemiyor doktor. Umarım sağlıkla doğarlar, sizlerle de paylaşmak istedim. Hepimiz bu süreci, hayırlısıyla güzel atlatalım inşallah dualarınızı bekliyorum

Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah. Bizde görürüz inşallah o haftaları

Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah. Bizde görürüz inşallah o haftaları
Sizin de az kalmış, görürsünüz. Güzelce dinlenin dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Haftalardır bekliyorduk nihayet 36 yı geçtik. Tabi bununla bitmiyor doğduklarında da iyi olurlar inşallah, Allah bütün anneleri evlatlarıyla buluştursun

Sağ Salim kavuşun inşallah Allah kolaylıklar versin

Aminn inşallah. İnşallah doğar doğmaz yanınıza gelirler sağlıkla evinize dönersiniz. Çok şükür bu günlere

Merhabalar ben cerrahpasandan bir profesorden randevu aldim. Mesai saatleri dışında degil. Muayene ücreti nedir bilginiz var mı?

Sağ sağlim kavuşursunuz inşallah

Ayniyiz senle canim allahtn payli alirm sporlari oyle takiliyorm bi sure sora sanirm terlige gecicz surkli oturmk sirti beli mahfediyo zatn 9 6 ckti benimde bugun.

Bide karnım son bi haftadr çok aşağı inmiş sizde de öyle mi ya korkuyorum acaba normal mi. Hep alttan tekmeliyolar. karnın çok aşağıda acaba erken mi doğacaklr diyolar etraftakiler hep
Bnmde oyle canim ya hatta diyolar bana asagida tasiyosun sen diye ve ileri dogru buyuyo yanlara da asiri yaylmadi benim erkek saniyo herkes yok ya onun erken dogmla alakasi nedn olsn bos konusan insan cok olup yorum yapar salla onlari ikiz gebelk deneymleri mi varms da yorum yapmslar acaba

Masallah canim kuzulara oo cok iyi ya ins dayanirsin drun azimliyms super❤ bizmki genelde 36 37 lrde oluyo diyodu. Smdi dogum tarihi soruyom hic vermiyo gittigi kadar gidicez diyor sizlerdn duyuyorm bnde bekleticem yani sknti olmazsa bklesn 38 de alsn anne karni gelisimi cok onmli bnce

Merhaba kizlar,

Kolay gelsin; ben simdiden cok buyuk hissediyorum 30. haftalarda olablara iyice kolaylik gelsin insallah Az kaldi ama sizin de oyle dusunun
Zaman geciyorms canim inss saglkla sende ozamanlara geliceksn rksli haftalari atlatp 30 a gelsk diyordk sukur geldm dun
Saglikcakla kucagina alirsn inss canim masallah yine bu doneme gelmssin sukur bizi haberdar et mutlaka dualarmz senle

Maşallah ne güzel büyümüşler

İnşallah canım,sağol Benim doktorum da başta 36 37 diyordu şimdi 39 a kadar beklese 39 da alırım diyor artık.

7 kilo almism canim bugun olculdum de komple karnima gitti vucudm ayni bebisler zayif kalmiyo dimi az aldim diyorm dr iyi diyo haftyla uyumlu gelisimi. Sen kac aldin
Maşallah iyi Senin kilo durumun ben 14 kilo aldım vücudum da aldı benim ama bebeklerin kiloları fln iyi diyo dr

Aa bende de öyle ileri geri büyüyo ve herkes erkek karnı diyo aynen canm bide tek gebelikle kıyaslama durumları olmuyo mu .yaşamayan bilemez bence zorluğunu ağırlığını ikiz gebeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…