- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.241
Maşallah ne güzel ☺ biz de 31 olduk bugün bakalım kontrole gittiğim de nasılmış durumları. Benim doktorum da erken doğum riski yok şimdilik diyo 37 38i görürüz inşaallahKızlar bugün 31+2 oldum.Doktor kontrolüm vardı.Bebişler sağlıklı çok şükür.Biri 1678 gr 42cm boy diğer bebişim 1718 gr 42 cm olmuş .Doktorum böyle giderse 39.haftaya kadar bekleriz dedi. Bu 36.haftayı geçsem 37 38 haftaya da razıyım.Tek korkum inşallah erken gelmezler.
Baslarda 2 3 kilo verdgmden bole oldu birazda aslnda canim. Zayifim vucudum cok almaya musait degl heralde. Evlendgmde de kilom degismemstiMaşallah iyi Senin kilo durumun ben 14 kilo aldımvücudum da aldı benim ama bebeklerin kiloları fln iyi diyo dr
Haha tepkileri duyar gibi oldum suanAa bende de öyle ileri geri büyüyo ve herkes erkek karnı diyoaynen canm bide tek gebelikle kıyaslama durumları olmuyo mu .yaşamayan bilemez bence zorluğunu ağırlığını ikiz gebeliğin
Ahaha aynen bizimkiler rüyalarında da bi kız bi erkek görüyolarBaslarda 2 3 kilo verdgmden bole oldu birazda aslnda canim. Zayifim vucudum cok almaya musait degl heralde. Evlendgmde de kilom degismemstiBebekler olmasi gerekn olculerdyse sknti olmaz zatn ikimz icnde
Haha tepkileri duyar gibi oldum suankvdem hala biri erkek dogar blki diyo bole bir meyili var herkesn ama alakasi bile yok bilseler zorlugunu tasimasini yasamasini. Aynen canim
Benim ki 5 aya kadar da sürdü çok zordu bişey etki etmiyordu . Rabbim yardımcın olsunBayanlar bu mide bulantınız ne zaman geçti . Dayanılır gibi değil . İlaçlar, tuzlu krakerler falan da azaltmıyor .
Bayanlar bu mide bulantınız ne zaman geçti . Dayanılır gibi değil . İlaçlar, tuzlu krakerler falan da azaltmıyor .
Teşekkür ederimMaşallah ne güzel ☺ biz de 31 olduk bugün bakalım kontrole gittiğim de nasılmış durumları. Benim doktorum da erken doğum riski yok şimdilik diyo 37 38i görürüz inşaallah
12’den sonra azalmaya başladı, 16’da tamamen bitti..Bayanlar bu mide bulantınız ne zaman geçti . Dayanılır gibi değil . İlaçlar, tuzlu krakerler falan da azaltmıyor .
Aminn.Gerçekten çook zorluyor . Hiç azalma falan da olmuyor . Sanki hiç geçmeyecek hep bununla yaşayacakmışım gibiBe
Benim ki 5 aya kadar da sürdü çok zordu bişey etki etmiyordu . Rabbim yardımcın olsun
Merhaba ben de ikiz anne adayıyım.17+3 teyim biraz ayakta durduğumda vajinada ağrı gibi bi baskı hissediyorum sizde de oldu mu pazartesi doktora gideceğim ama size de sormak istedim
[/QUOTE
Seninle aynı haftadayız
Seninle aynı haftadayızMerhaba ben de ikiz anne adayıyım.17+3 teyim biraz ayakta durduğumda vajinada ağrı gibi bi baskı hissediyorum sizde de oldu mu pazartesi doktora gideceğim ama size de sormak istedim
Hiç sorma herşeyden mi midesi bulanır kusar insan ya. Evinden, eşinden, ekmekten, sudanAminn.Gerçekten çook zorluyor . Hiç azalma falan da olmuyor . Sanki hiç geçmeyecek hep bununla yaşayacakmışım gibi
Hayırlı olsun öncelikleMerhaba arkadaşlar bende ikiz bekliyorum 6+1 deyim. Bi tanesinin kesesi diğerine göre daha küçük. İnt ten baya bişey okudum izledim çok riskliymis korkular sardı beni siz Nasılsıniz ne yapıyorsunuz??
Hayırlı olsun canım. Evet rahim büyüyor ilerledikçe de baskı artacaktr normalMerhaba ben de ikiz anne adayıyım.17+3 teyim biraz ayakta durduğumda vajinada ağrı gibi bi baskı hissediyorum sizde de oldu mu pazartesi doktora gideceğim ama size de sormak istedim
Sağol inşallah iyi geçer daha çok basindayim.Hayırlı olsun öncelikleevet zorlukları var tabi ama sürekli olumsuzluklara takılma güzel geçecek diye düşün ki öyle olsun
Teşekkür ederim cevap verdiğin için.İçimi rahatlattınSeninle aynı haftadayızBnde de ara ara oluyor öyle Rahim büyüdükçe baskı yapıyor sanırım doktora gittiğimde herşey normal gözüküyor
Teşekkürler cevap verdiğiniz işin.Şimdiye kadar hiç hamile hissetmiyordum kendimi bulantım vs hiç olmadı.Artık zorlamaya başladılar yavaş yavaş son ayları hayal edemiyorum şuanHayırlı olsun canım. Evet rahim büyüyor ilerledikçe de baskı artacaktr normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?