2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Maşallah ne güzel ☺ biz de 31 olduk bugün bakalım kontrole gittiğim de nasılmış durumları. Benim doktorum da erken doğum riski yok şimdilik diyo 37 38i görürüz inşaallah

Maşallah iyi Senin kilo durumun ben 14 kilo aldım vücudum da aldı benim ama bebeklerin kiloları fln iyi diyo dr
Baslarda 2 3 kilo verdgmden bole oldu birazda aslnda canim. Zayifim vucudum cok almaya musait degl heralde. Evlendgmde de kilom degismemsti Bebekler olmasi gerekn olculerdyse sknti olmaz zatn ikimz icnde
Aa bende de öyle ileri geri büyüyo ve herkes erkek karnı diyo aynen canm bide tek gebelikle kıyaslama durumları olmuyo mu .yaşamayan bilemez bence zorluğunu ağırlığını ikiz gebeliğin
Haha tepkileri duyar gibi oldum suan kvdem hala biri erkek dogar blki diyo bole bir meyili var herkesn ama alakasi bile yok bilseler zorlugunu tasimasini yasamasini. Aynen canim

Ahaha aynen bizimkiler rüyalarında da bi kız bi erkek görüyolar nereliydiniz siz aslen eşinin tarafı fln Allah büyük dilerse olur diyorum sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşaallah

Bayanlar bu mide bulantınız ne zaman geçti . Dayanılır gibi değil . İlaçlar, tuzlu krakerler falan da azaltmıyor .
16. Haftanın sonunda ancak hafifledi Allah yardımcın olsun ben bir çere bulamadım. Günlerce aç durup sürekli kustuğumu bilirim

Merhaba ben de ikiz anne adayıyım.17+3 teyim biraz ayakta durduğumda vajinada ağrı gibi bi baskı hissediyorum sizde de oldu mu pazartesi doktora gideceğim ama size de sormak istedim

Merhaba ben de ikiz anne adayıyım.17+3 teyim biraz ayakta durduğumda vajinada ağrı gibi bi baskı hissediyorum sizde de oldu mu pazartesi doktora gideceğim ama size de sormak istedim
Seninle aynı haftadayız Bnde de ara ara oluyor öyle Rahim büyüdükçe baskı yapıyor sanırım doktora gittiğimde herşey normal gözüküyor

Merhaba arkadaşlar bende ikiz bekliyorum 6+1 deyim. Bi tanesinin kesesi diğerine göre daha küçük. İnt ten baya bişey okudum izledim çok riskliymis korkular sardı beni siz Nasılsıniz ne yapıyorsunuz??

Aminn.Gerçekten çook zorluyor . Hiç azalma falan da olmuyor . Sanki hiç geçmeyecek hep bununla yaşayacakmışım gibi
Hiç sorma herşeyden mi midesi bulanır kusar insan ya. Evinden, eşinden, ekmekten, sudan çok zordu o günler şuan ara ara devam ediyo kusmalar soda içiyorum ben. ama çok şükür geçti o ilk 5 ay. Geçecek senin de Allah'ın izniyle biraz sabır gerek

Merhaba arkadaşlar bende ikiz bekliyorum 6+1 deyim. Bi tanesinin kesesi diğerine göre daha küçük. İnt ten baya bişey okudum izledim çok riskliymis korkular sardı beni siz Nasılsıniz ne yapıyorsunuz??
Hayırlı olsun öncelikle evet zorlukları var tabi ama sürekli olumsuzluklara takılma güzel geçecek diye düşün ki öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…