2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

İnşallah sağlıkla kavuşmuşsundur yavrularına. Müsait olunca yazarsın bize
Merhabalar ben cerrahpasandan bir profesorden randevu aldim. Mesai saatleri dışında degil. Muayene ücreti nedir bilginiz var mı?
122 tl olması lazım.
Maşallahhhhhhdarısı bizlere
Merhaba ben de ikiz anne adayıyım.17+3 teyim biraz ayakta durduğumda vajinada ağrı gibi bi baskı hissediyorum sizde de oldu mu pazartesi doktora gideceğim ama size de sormak istedim
Çok normal daha neler göreceksin

Bayanlar bu mide bulantınız ne zaman geçti . Dayanılır gibi değil . İlaçlar, tuzlu krakerler falan da azaltmıyor .
16 17 gibi gecti canim benmde yok ne yapsan yesen gecmez zatn o kisa zamanda biter inss 2 3 kilo vermstim bulanti yuzunden soradn toparlamaya baslamstm:)
Ahaha aynen bizimkiler rüyalarında da bi kız bi erkek görüyolar nereliydiniz siz aslen eşinin tarafı fln Allah büyük dilerse olur diyorum sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşaallah
Senin cinsiytler neydi canim karadenzli esimin taraf cinsiyt muhim degl ki
Merhaba arkadaşlar bende ikiz bekliyorum 6+1 deyim. Bi tanesinin kesesi diğerine göre daha küçük. İnt ten baya bişey okudum izledim çok riskliymis korkular sardı beni siz Nasılsıniz ne yapıyorsunuz??
Hayirli olsn canim nasip olacksa ilersw acik kapaniyor hic merk etme bslarda ole oluyo yarisi kadrdi birisi benimde soda toprladi

I Ikiz56 yarim cikms canim saglkla zamanli gelsnler hic onemli degl cinsiyt

E Elifaktas2302 yarim kalms sana yazdfmda canim bu donem daha asagida tasindigi icin olur bnde hep diyodm normal diyodi dr muaywne ediyodu sorun ckmiyodu saglkla ilerlesn inss

Ayni sizin gibi 7. Haftada ogredik ikiz oldugunu şaşkınım hic beklemiyorduk :)) Rabbime şükürler olsun verdi. Hayırlısıyla altindan kalkariz Insaallah

Arkadaşlar ben bugun ogrendim ikiz oldugunu icimde değişik duygular var cok sevindim ama bir yandan da korkuyorum

evet canm hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah . 2 kız seninle aynıyız hatta bi ismi ahsen mi düşünüyodun sen? benim gibi:)/QUOTE]

Şeker yüklemesi yapıldı. 50 mg içtim. 1 saat sonra 167 çıktı. Ama 2 veya 3 saat sonra sonuç vermediler. 100 mglık testi yapcaz. Nefret ediyorum bu sağlık ocağı günlerinden. Hep stres hep stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…