- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.261
İnşallah sağlıkla kavuşmuşsundur yavrularına. Müsait olunca yazarsın bizeHayırlı sahurlar hanımlar, Nasipse bugün doğuma gireceğim ☺ 37 haftayı birçok riskle, merakla geçirmiş oldum. Bebeklerim arasında kilo ve gelişim farkı var ve artık beklemiyor doktor. Umarım sağlıkla doğarlar, sizlerle de paylaşmak istedim. Hepimiz bu süreci, hayırlısıyla güzel atlatalım inşallah dualarınızı bekliyorum
122 tl olması lazım.Merhabalar ben cerrahpasandan bir profesorden randevu aldim. Mesai saatleri dışında degil. Muayene ücreti nedir bilginiz var mı?
MaşallahhhhhhKızlar bugün 31+2 oldum.Doktor kontrolüm vardı.Bebişler sağlıklı çok şükür.Biri 1678 gr 42cm boy diğer bebişim 1718 gr 42 cm olmuş .Doktorum böyle giderse 39.haftaya kadar bekleriz dedi. Bu 36.haftayı geçsem 37 38 haftaya da razıyım.Tek korkum inşallah erken gelmezler.
Çok normal daha neler göreceksinMerhaba ben de ikiz anne adayıyım.17+3 teyim biraz ayakta durduğumda vajinada ağrı gibi bi baskı hissediyorum sizde de oldu mu pazartesi doktora gideceğim ama size de sormak istedim
Neşeli seni bir sayfadan hatırlıyorum sankiSağol inşallah iyi geçer daha çok basindayim.
16 17 gibi gecti canim benmde yok ne yapsan yesen gecmez zatn o kisa zamanda biter inssBayanlar bu mide bulantınız ne zaman geçti . Dayanılır gibi değil . İlaçlar, tuzlu krakerler falan da azaltmıyor .
Senin cinsiytler neydi canimAhaha aynen bizimkiler rüyalarında da bi kız bi erkek görüyolarnereliydiniz siz aslen eşinin tarafı fln Allah büyük dilerse olur diyorum sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşaallah
Hayirli olsn canim nasip olacksa ilersw acik kapaniyor hic merk etme bslarda ole oluyo yarisi kadrdi birisi benimde soda toprladiMerhaba arkadaşlar bende ikiz bekliyorum 6+1 deyim. Bi tanesinin kesesi diğerine göre daha küçük. İnt ten baya bişey okudum izledim çok riskliymis korkular sardı beni siz Nasılsıniz ne yapıyorsunuz??
Merhaba ben de ikiz anne adayıyım.17+3 teyim biraz ayakta durduğumda vajinada ağrı gibi bi baskı hissediyorum sizde de oldu mu pazartesi doktora gideceğim ama size de sormak istedim
[/QUOTE
Bndede bslamsti ozamanlar hep agrimaya agirliga bgli zayifsan da etkiler. Baskidan oluyo o daha asagida oluyoelar ya odo
Ayni sizin gibi 7. Haftada ogredik ikiz oldugunu şaşkınım hic beklemiyorduk :)) Rabbime şükürler olsun verdi. Hayırlısıyla altindan kalkariz InsaallahMerhabalar.
Allah nasip ederse ben 2019 ikiz annesi olacağım.
Varsa benim gibi 2019 da ikizlerini dünyaya getirecek olan annelerle beraber olmak istiyorum burada.
Hayatımda ilk defa olduğu için bir çok yaşanmışlığa ortak hayata ihtiyacım var.
Biz ikiz olduğunu 7. haftada öğrendik.
Bugün kontrolden geldik.
İkisi de 9+4 olmuşlar aynı gidiyorlar ve çift yumurta ikizlerim..
Sizlerle de her günü her şikayeti her duyguyu paylaşmak istiyorum anneler..
Eki Görüntüle 2175570 Eki Görüntüle 2175571
Merhaba bnm bebisler 26. Haftada biri 830 biri 840 gr diMerhaba tatli ham işler, bir sorum olacak 26 haftada ne kadar di bebislerinizin kilosu ?
Merhaba ben de geçen cuma öğrendim benide korkular sardı ama yapıcak bişey yok... ilk ikiz doğuran biz olmicaz diyip yolumuza devam edelim. Sagsalim dogsunlar..Arkadaşlar ben bugun ogrendim ikiz oldugunu icimde değişik duygular var cok sevindim ama bir yandan da korkuyorum
Sizinn kaçıncı gebelik benim 2. Olacak nasipse..Merhaba ben de geçen cuma öğrendim benide korkular sardı ama yapıcak bişey yok... ilk ikiz doğuran biz olmicaz diyip yolumuza devam edelim. Sagsalim dogsunlar..
Benim ilk çok acemiyimmSizinn kaçıncı gebelik benim 2. Olacak nasipse..
Ben de acemiyim sayilir.. ikiz gebelik :) nasip iste :))Benim ilk çok acemiyimm
evet canm hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah . 2 kız seninle aynıyız hatta bi ismi ahsen mi düşünüyodun sen? benim gibi:)/QUOTE]I Ikiz56 yarim cikms canimsaglkla zamanli gelsnler hic onemli degl cinsiyt
E Elifaktas2302 yarim kalms sana yazdfmda canimbu donem daha asagida tasindigi icin olur bnde hep diyodm normal diyodi dr muaywne ediyodu sorun ckmiyodu saglkla ilerlesn inss ❤
Aminn canimm aynenevet canm hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah . 2 kız seninle aynıyız hatta bi ismi ahsen mi düşünüyodun sen? benim gibi:)/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?