- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.281
Güzelmiş canm ☺ Ahsen Nisa düşündük biz de bakalm hayırlısıyla doğsunlar bi sağlıcakla ☺Aminn canimm aynenhehe evet canim digerini de Deren dusunduk
Sizinkilerse cok guzel canim saglkla gelip adlariyla buyusunler insGüzelmiş canm ☺ Ahsen Nisa düşündük biz de bakalm hayırlısıyla doğsunlar bi sağlıcakla ☺
Yuksek cikms canim ins diger testten guzel sonuclar alirsinŞeker yüklemesi yapıldı. 50 mg içtim. 1 saat sonra 167 çıktı. Ama 2 veya 3 saat sonra sonuç vermediler. 100 mglık testi yapcaz. Nefret ediyorum bu sağlık ocağı günlerinden. Hep stres hep stres
Evet, çok şükür ikizlerime kavuştum cumartesi günü ☺ harika bir duyguymuş, hepinize tek tek nasip olsun inşallah en güzel şekilde ☺ benim tek yumurta ikizleri ydi ama bir bebeğin kordonu üç değil iki damarlıydı bu yüzden biri 2700 biri 2020 gr doğdu. Spinal anestezi ile oldu doğumum. İğnenin dayanılmayacak bir acısı yok hanımlar gözünüz korkmasın. Sezeryan yerini yapıştırma yaptılar, şu an su geçirmez bant ile duruyorum. Eve gelir gelmez duş aldım, sütüm insin diye. Bu arada sezeryan doğum olunca süt hemen gelmiyor derler fakat benim doğum esnasında sızlamaya başladı, odaya geldiğimizde o ilk sütü verebildim bebeklere. Bugün 5 gün oluyor, adamakıllı bugün geldi sütüm. O da aklınızda olsun. Hemen inmiyor, duş ve su içmek iyi geliyor. Onun dışında sezeryan n yeri ağrıyor epey ama biz ikiz anneleri olarak zorluklara alışığız. Rahim hacminin üstünde büyüdüğü için toparlanması zaman alıyormuş, o yüzden ağrı ve titreme yaşadım. Bir gün sonrasında taburcu olduk. Şimdi, en son hangisini emzirmiştim hangisi manayı bitirmişti telaşıyla geçiyor günler ama bunca bekleyişe değdi. Sizlerden de iyi haberler dileğimle ☺
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı biz bekleyenlere inşallahEvet, çok şükür ikizlerime kavuştum cumartesi günü ☺ harika bir duyguymuş, hepinize tek tek nasip olsun inşallah en güzel şekilde ☺ benim tek yumurta ikizleri ydi ama bir bebeğin kordonu üç değil iki damarlıydı bu yüzden biri 2700 biri 2020 gr doğdu. Spinal anestezi ile oldu doğumum. İğnenin dayanılmayacak bir acısı yok hanımlar gözünüz korkmasın. Sezeryan yerini yapıştırma yaptılar, şu an su geçirmez bant ile duruyorum. Eve gelir gelmez duş aldım, sütüm insin diye. Bu arada sezeryan doğum olunca süt hemen gelmiyor derler fakat benim doğum esnasında sızlamaya başladı, odaya geldiğimizde o ilk sütü verebildim bebeklere. Bugün 5 gün oluyor, adamakıllı bugün geldi sütüm. O da aklınızda olsun. Hemen inmiyor, duş ve su içmek iyi geliyor. Onun dışında sezeryan n yeri ağrıyor epey ama biz ikiz anneleri olarak zorluklara alışığız. Rahim hacminin üstünde büyüdüğü için toparlanması zaman alıyormuş, o yüzden ağrı ve titreme yaşadım. Bir gün sonrasında taburcu olduk. Şimdi, en son hangisini emzirmiştim hangisi manayı bitirmişti telaşıyla geçiyor günler ama bunca bekleyişe değdi. Sizlerden de iyi haberler dileğimle ☺
Hayirli olsun canim, saglikla buyusunler... Kuvoze girmediler mi?Evet, çok şükür ikizlerime kavuştum cumartesi günü ☺ harika bir duyguymuş, hepinize tek tek nasip olsun inşallah en güzel şekilde ☺ benim tek yumurta ikizleri ydi ama bir bebeğin kordonu üç değil iki damarlıydı bu yüzden biri 2700 biri 2020 gr doğdu. Spinal anestezi ile oldu doğumum. İğnenin dayanılmayacak bir acısı yok hanımlar gözünüz korkmasın. Sezeryan yerini yapıştırma yaptılar, şu an su geçirmez bant ile duruyorum. Eve gelir gelmez duş aldım, sütüm insin diye. Bu arada sezeryan doğum olunca süt hemen gelmiyor derler fakat benim doğum esnasında sızlamaya başladı, odaya geldiğimizde o ilk sütü verebildim bebeklere. Bugün 5 gün oluyor, adamakıllı bugün geldi sütüm. O da aklınızda olsun. Hemen inmiyor, duş ve su içmek iyi geliyor. Onun dışında sezeryan n yeri ağrıyor epey ama biz ikiz anneleri olarak zorluklara alışığız. Rahim hacminin üstünde büyüdüğü için toparlanması zaman alıyormuş, o yüzden ağrı ve titreme yaşadım. Bir gün sonrasında taburcu olduk. Şimdi, en son hangisini emzirmiştim hangisi manayı bitirmişti telaşıyla geçiyor günler ama bunca bekleyişe değdi. Sizlerden de iyi haberler dileğimle ☺
Merhaba kizlar,
Dun detayli ultrasonumuz vardi; 5 saat surdu; 4 kere girip ciktik, ancak her seyleri gorunebildiHer seyleri yolunda gibi, yalnizca kizimin bir bobregi digerinden daha buyuk; takip gerektirir dediler, bunu yasayan veya duyan oldu mu hic aranizda? Genetik test yaptirmistik zaten biz, yani doktor genetik bir problem olmayacagini soyledi... Duzelebilir veya dogduktan sonra mudahele gerektirebilir dedi.
Detaylı 20-24 arası yapılıyor . Ben 20, haftada girmiştimDetayli ultrasona girmis olan arkadaslar hangi hafta girdiniz ? Ikizler icin en uygun hafta hangisi bilmiyorum 21.hafta diyorlar.Sizler ne zaman girdiniz ve henyz girmemis olanlar ne zaman girmeyi dusunuyorsunuz ?
Maşallah sağlıkla büyüsünlerEvet, çok şükür ikizlerime kavuştum cumartesi günü ☺ harika bir duyguymuş, hepinize tek tek nasip olsun inşallah en güzel şekilde ☺ benim tek yumurta ikizleri ydi ama bir bebeğin kordonu üç değil iki damarlıydı bu yüzden biri 2700 biri 2020 gr doğdu. Spinal anestezi ile oldu doğumum. İğnenin dayanılmayacak bir acısı yok hanımlar gözünüz korkmasın. Sezeryan yerini yapıştırma yaptılar, şu an su geçirmez bant ile duruyorum. Eve gelir gelmez duş aldım, sütüm insin diye. Bu arada sezeryan doğum olunca süt hemen gelmiyor derler fakat benim doğum esnasında sızlamaya başladı, odaya geldiğimizde o ilk sütü verebildim bebeklere. Bugün 5 gün oluyor, adamakıllı bugün geldi sütüm. O da aklınızda olsun. Hemen inmiyor, duş ve su içmek iyi geliyor. Onun dışında sezeryan n yeri ağrıyor epey ama biz ikiz anneleri olarak zorluklara alışığız. Rahim hacminin üstünde büyüdüğü için toparlanması zaman alıyormuş, o yüzden ağrı ve titreme yaşadım. Bir gün sonrasında taburcu olduk. Şimdi, en son hangisini emzirmiştim hangisi manayı bitirmişti telaşıyla geçiyor günler ama bunca bekleyişe değdi. Sizlerden de iyi haberler dileğimle ☺
Gözün aydın canımBugün kontrolümüz vardı biri 1790 diğeri 1720 olmuş gayet iyi bebekler dedi. Çok şükür
Teşekkürler canımGözün aydın canım
Detaylı 20-24 arası yapılıyor . Ben 20, haftada girmiştim
Detaylı ultrason 22-24 haftalarda giriliyor.Detayli ultrasona girmis olan arkadaslar hangi hafta girdiniz ? Ikizler icin en uygun hafta hangisi bilmiyorum 21.hafta diyorlar.Sizler ne zaman girdiniz ve henyz girmemis olanlar ne zaman girmeyi dusunuyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?