2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ay maşallah kuzulara da sana da. Ne güzel anlatmışsın. Darısı sağlıkla bize inşallah

Gozun aydin masallah canim iyi olmaniza sevindm agzina saglk bizleri bilgilendirdin❤ benimde oyle canim detyli usgde cikmsti bir bebegimin gobek kordonunda atar damar eksk yakndn takp ediyo doktorm gelismi daha geri olurms kilosu bska bi sorun cikmadi bu dan dolayi dimi? masallah iyi dogms bebeklern cok sevibdm

20+5 e randevumu aldim nasipse bende canim.Cok tesekkurler
Drum tarihi soleyp beni yonlendrmsti zatn blgim yoktu tarih konusnda ozamanlar ileri tarih olursa foto alma konusnda iyi olur daha net belli olur bebisin yuzu ama ikizde zatn foto almak hayal gibi oldugundan bizde durum degismez hadi bakalim inss guzel haberler alirsn iyi gecer canim

Hiçbir sorun olmadı, kilosu düşük ama sağlığı önemli olan. Hatta şu an o tek damar la doğan bebeğim daha aç

Yuksek cikms canim ins diger testten guzel sonuclar alirsin
Evet yüksek çıktı canım ama şöyle bir durum oldu. Doktorla görüştüm. Bende direk parmaktan iğneyle kan alıp cihaza taktılar dedim. Damardan kan alınıp yapılması daha sağlıklı olur dedi. Bir de önceki gün baya meyve yemiştim acaba o da etkilemiş midir demiyor değilim Cumartesi bir test daha yaptıracağız bakalım.

Tebrik ederim, ne mutlu size. Ben de ikizlerimi 3 gün sonra sezeryanla dünyaya getireceğim. Çok heyecanlıyım :)

Gözün aydın canm darısı başımıza sıkıntısız Bi şekilde inş en korktuğum emzirmek süt gelmezse memeyi alamazsa inş sıkıntı olmaz alırlar

Çok şükür maşallah canm ya. Okurken gözlerim doldu bende aynısını yaşayacağım deyip canlandı gözüm de. Rabbim yardımcın olsun. 2 Oğluşun mu oldu ☺

Ne kadarlık hamilesin? birşey olmaz inşallah.. 12 haftada başlayan ve 1 Aydan fazla süren kanamayı atlattık biz, baya baya adet olur gibiydi
7. Hafta bitmek üzere akşamüstü karın ağrısı olmuştu. Bide hapsirinca sancı girdi. Şimdi de k tengi kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…