- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.301
Ay maşallah kuzulara da sana da. Ne güzel anlatmışsın. Darısı sağlıkla bize inşallahEvet, çok şükür ikizlerime kavuştum cumartesi günü ☺ harika bir duyguymuş, hepinize tek tek nasip olsun inşallah en güzel şekilde ☺ benim tek yumurta ikizleri ydi ama bir bebeğin kordonu üç değil iki damarlıydı bu yüzden biri 2700 biri 2020 gr doğdu. Spinal anestezi ile oldu doğumum. İğnenin dayanılmayacak bir acısı yok hanımlar gözünüz korkmasın. Sezeryan yerini yapıştırma yaptılar, şu an su geçirmez bant ile duruyorum. Eve gelir gelmez duş aldım, sütüm insin diye. Bu arada sezeryan doğum olunca süt hemen gelmiyor derler fakat benim doğum esnasında sızlamaya başladı, odaya geldiğimizde o ilk sütü verebildim bebeklere. Bugün 5 gün oluyor, adamakıllı bugün geldi sütüm. O da aklınızda olsun. Hemen inmiyor, duş ve su içmek iyi geliyor. Onun dışında sezeryan n yeri ağrıyor epey ama biz ikiz anneleri olarak zorluklara alışığız. Rahim hacminin üstünde büyüdüğü için toparlanması zaman alıyormuş, o yüzden ağrı ve titreme yaşadım. Bir gün sonrasında taburcu olduk. Şimdi, en son hangisini emzirmiştim hangisi manayı bitirmişti telaşıyla geçiyor günler ama bunca bekleyişe değdi. Sizlerden de iyi haberler dileğimle ☺
Maşallah canım.Aynı haftadayız.Bugün kontrolümüz vardı biri 1790 diğeri 1720 olmuş gayet iyi bebekler dedi. Çok şükür
İnşallah canım sağolMaşallah canım.Aynı haftadayız.inşallah hep böyle iyi gider
Gozun aydin masallah canim iyi olmaniza sevindm agzina saglk bizleri bilgilendirdinEvet, çok şükür ikizlerime kavuştum cumartesi günü ☺ harika bir duyguymuş, hepinize tek tek nasip olsun inşallah en güzel şekilde ☺ benim tek yumurta ikizleri ydi ama bir bebeğin kordonu üç değil iki damarlıydı bu yüzden biri 2700 biri 2020 gr doğdu. Spinal anestezi ile oldu doğumum. İğnenin dayanılmayacak bir acısı yok hanımlar gözünüz korkmasın. Sezeryan yerini yapıştırma yaptılar, şu an su geçirmez bant ile duruyorum. Eve gelir gelmez duş aldım, sütüm insin diye. Bu arada sezeryan doğum olunca süt hemen gelmiyor derler fakat benim doğum esnasında sızlamaya başladı, odaya geldiğimizde o ilk sütü verebildim bebeklere. Bugün 5 gün oluyor, adamakıllı bugün geldi sütüm. O da aklınızda olsun. Hemen inmiyor, duş ve su içmek iyi geliyor. Onun dışında sezeryan n yeri ağrıyor epey ama biz ikiz anneleri olarak zorluklara alışığız. Rahim hacminin üstünde büyüdüğü için toparlanması zaman alıyormuş, o yüzden ağrı ve titreme yaşadım. Bir gün sonrasında taburcu olduk. Şimdi, en son hangisini emzirmiştim hangisi manayı bitirmişti telaşıyla geçiyor günler ama bunca bekleyişe değdi. Sizlerden de iyi haberler dileğimle ☺
Bnde 20 de girmstm canim20.haftada da olabiliyor ozaman.Bende 20-21 ikisinden birinde gireyim ozaman.Cok tesekkurler.
Bnde 20 de girmstm canim
Drum tarihi soleyp beni yonlendrmsti zatn blgim yoktu tarih konusnda ozamanlar20+5 e randevumu aldim nasipse bende canim.Cok tesekkurler
Hiçbir sorun olmadı, kilosu düşük ama sağlığı önemli olan. Hatta şu an o tek damar la doğan bebeğim daha açGozun aydin masallah canim iyi olmaniza sevindm agzina saglk bizleri bilgilendirdin❤ benimde oyle canim detyli usgde cikmsti bir bebegimin gobek kordonunda atar damar eksk yakndn takp ediyo doktorm gelismi daha geri olurms kilosu bska bi sorun cikmadi bu dan dolayi dimi? masallah iyi dogms bebeklern cok sevibdm
Gitmediler canım, 37+3 te oldu. Son iki gün nst cihazında sancım da çıkmıştı.Hayirli olsun canim, saglikla buyusunler... Kuvoze girmediler mi?
Evet yüksek çıktı canım ama şöyle bir durum oldu. Doktorla görüştüm. Bende direk parmaktan iğneyle kan alıp cihaza taktılar dedim. Damardan kan alınıp yapılması daha sağlıklı olur dedi. Bir de önceki gün baya meyve yemiştim acaba o da etkilemiş midir demiyor değilimYuksek cikms canim ins diger testten guzel sonuclar alirsin
Tebrik ederim, ne mutlu size. Ben de ikizlerimi 3 gün sonra sezeryanla dünyaya getireceğim. Çok heyecanlıyım :)Evet, çok şükür ikizlerime kavuştum cumartesi günü ☺ harika bir duyguymuş, hepinize tek tek nasip olsun inşallah en güzel şekilde ☺ benim tek yumurta ikizleri ydi ama bir bebeğin kordonu üç değil iki damarlıydı bu yüzden biri 2700 biri 2020 gr doğdu. Spinal anestezi ile oldu doğumum. İğnenin dayanılmayacak bir acısı yok hanımlar gözünüz korkmasın. Sezeryan yerini yapıştırma yaptılar, şu an su geçirmez bant ile duruyorum. Eve gelir gelmez duş aldım, sütüm insin diye. Bu arada sezeryan doğum olunca süt hemen gelmiyor derler fakat benim doğum esnasında sızlamaya başladı, odaya geldiğimizde o ilk sütü verebildim bebeklere. Bugün 5 gün oluyor, adamakıllı bugün geldi sütüm. O da aklınızda olsun. Hemen inmiyor, duş ve su içmek iyi geliyor. Onun dışında sezeryan n yeri ağrıyor epey ama biz ikiz anneleri olarak zorluklara alışığız. Rahim hacminin üstünde büyüdüğü için toparlanması zaman alıyormuş, o yüzden ağrı ve titreme yaşadım. Bir gün sonrasında taburcu olduk. Şimdi, en son hangisini emzirmiştim hangisi manayı bitirmişti telaşıyla geçiyor günler ama bunca bekleyişe değdi. Sizlerden de iyi haberler dileğimle ☺
Gözün aydın canm darısı başımıza sıkıntısız Bi şekilde inş en korktuğum emzirmek süt gelmezse memeyi alamazsa inş sıkıntı olmaz alırlarEvet, çok şükür ikizlerime kavuştum cumartesi günü ☺ harika bir duyguymuş, hepinize tek tek nasip olsun inşallah en güzel şekilde ☺ benim tek yumurta ikizleri ydi ama bir bebeğin kordonu üç değil iki damarlıydı bu yüzden biri 2700 biri 2020 gr doğdu. Spinal anestezi ile oldu doğumum. İğnenin dayanılmayacak bir acısı yok hanımlar gözünüz korkmasın. Sezeryan yerini yapıştırma yaptılar, şu an su geçirmez bant ile duruyorum. Eve gelir gelmez duş aldım, sütüm insin diye. Bu arada sezeryan doğum olunca süt hemen gelmiyor derler fakat benim doğum esnasında sızlamaya başladı, odaya geldiğimizde o ilk sütü verebildim bebeklere. Bugün 5 gün oluyor, adamakıllı bugün geldi sütüm. O da aklınızda olsun. Hemen inmiyor, duş ve su içmek iyi geliyor. Onun dışında sezeryan n yeri ağrıyor epey ama biz ikiz anneleri olarak zorluklara alışığız. Rahim hacminin üstünde büyüdüğü için toparlanması zaman alıyormuş, o yüzden ağrı ve titreme yaşadım. Bir gün sonrasında taburcu olduk. Şimdi, en son hangisini emzirmiştim hangisi manayı bitirmişti telaşıyla geçiyor günler ama bunca bekleyişe değdi. Sizlerden de iyi haberler dileğimle ☺
Çok şükür maşallah canm ya. Okurken gözlerim doldu bende aynısını yaşayacağım deyip canlandı gözüm de. Rabbim yardımcın olsun. 2 Oğluşun mu oldu ☺Evet, çok şükür ikizlerime kavuştum cumartesi günüharika bir duyguymuş, hepinize tek tek nasip olsun inşallah en güzel şekilde benim tek yumurta ikizleri ydi ama bir bebeğin kordonu üç değil iki damarlıydı bu yüzden biri 2700 biri 2020 gr doğdu. Spinal anestezi ile oldu doğumum. İğnenin dayanılmayacak bir acısı yok hanımlar gözünüz korkmasın. Sezeryan yerini yapıştırma yaptılar, şu an su geçirmez bant ile duruyorum. Eve gelir gelmez duş aldım, sütüm insin diye. Bu arada sezeryan doğum olunca süt hemen gelmiyor derler fakat benim doğum esnasında sızlamaya başladı, odaya geldiğimizde o ilk sütü verebildim bebeklere. Bugün 5 gün oluyor, adamakıllı bugün geldi sütüm. O da aklınızda olsun. Hemen inmiyor, duş ve su içmek iyi geliyor. Onun dışında sezeryan n yeri ağrıyor epey ama biz ikiz anneleri olarak zorluklara alışığız. Rahim hacminin üstünde büyüdüğü için toparlanması zaman alıyormuş, o yüzden ağrı ve titreme yaşadım. Bir gün sonrasında taburcu olduk. Şimdi, en son hangisini emzirmiştim hangisi manayı bitirmişti telaşıyla geçiyor günler ama bunca bekleyişe değdi. Sizlerden de iyi haberler dileğimle
Kaçıncı haftadasınız ve hangi belirtiden bahsediyorsunuz?Arkadaşlar ikizlerde daha çok belirti oluyomus bende yok bi belirti ?!
7. Haftada mide bulantısı koku hassasiyeti gilan yok. Kahverengi akıntı oldu bide. Düşük mu oluyo çok korkuyorumKaçıncı haftadasınız ve hangi belirtiden bahsediyorsunuz?
Ne kadarlık hamilesin? birşey olmaz inşallah.. 12 haftada başlayan ve 1 Aydan fazla süren kanamayı atlattık biz, baya baya adet olur gibiydiKahverengi akıntı oldu hemde baya oldu. Gidiyolar mi Bebeklerim
7. Hafta bitmek üzere akşamüstü karın ağrısı olmuştu. Bide hapsirinca sancı girdi. Şimdi de k tengi kanamaNe kadarlık hamilesin? birşey olmaz inşallah.. 12 haftada başlayan ve 1 Aydan fazla süren kanamayı atlattık biz, baya baya adet olur gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?