2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ben tup bebek tedavisi ile hamile kaldım çok zor oldu simdi giderlerse naaparim
Benimde tüp bebek 6. Haftada bende kanama yaşadım. Muayene etti drum bir sıkıntı yoktu ama ilaçlara devam etmemi be yatak istirahatı önerdi. Sende kendini yorma dinlen ilçalarını zamanında al inşallah bir sıkıntı çıkmaz

İnşallah

7. Haftada mide bulantısı koku hassasiyeti gilan yok. Kahverengi akıntı oldu bide. Düşük mu oluyo çok korkuyorum
7. Hafta daha çok erken. Benim bulantı 8-9. Haftada başlamıştı. Ayrıca herkesin farklı oluyor, hiç bulanmayan da var. Kahverengi akıntıyı takip edin, artarsa ya da kırmızıya dönerse doktoru arayın, size progesteron iğne ve dinlenme verecektir. Kolay gelsin korkmayın..

Çok şükür maşallah canm ya. Okurken gözlerim doldu bende aynısını yaşayacağım deyip canlandı gözüm de. Rabbim yardımcın olsun. 2 Oğluşun mu oldu ☺
Amin çok teşekkür ederim, bizler özel anneleriz, her şey istediğiniz gibi olsun iki tane kızım oldu

Canim meraba seninle onceki denemede ayni donemdeydik hatirladin mi smdi kanaman var galiba hic korkma benim de 5. Haftada cok yoğun kanamam oldu ama sonra gecti hic bisey olmadi icini ferah tut Allaha birak insallah bisey olmaz

Bununla ilgili baya yorum okudum.Sonradan duzelebiliyormus.Bir de genetik testte cinsiyetlerini soylemisler miydi sizde ? 20. Haftada mi girdin bir de detayliya ? Cok soru oldu ama☺
Evet, doktor da duzelme ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi. Genetik testte yalnizca erkek var ya da yok denilebiliyor ikizlerde; bende erkek var cikmisti zaten ama 1 erkek 1 kizdi iste, 2 erkek de olabilirdi. Y genine bakabiliyorlar ancak, varsa ortamda erkek var demek, yoksa iki kiz demek :) Evet, 19+4’te girdim, 18-24 arasi aliyorlar.
Detayli ultrasona girmis olan arkadaslar hangi hafta girdiniz ? Ikizler icin en uygun hafta hangisi bilmiyorum 21.hafta diyorlar.Sizler ne zaman girdiniz ve henyz girmemis olanlar ne zaman girmeyi dusunuyorsunuz ?
Ben 19+4’te girdim :)
7. Haftada mide bulantısı koku hassasiyeti gilan yok. Kahverengi akıntı oldu bide. Düşük mu oluyo çok korkuyorum
Benim hic midem bulanmadi, hic koku hassasiyetim olusmadi... Kahverengi akinti da kirmiziya donerse risk gostergesi diye biliyorum, Allah yardimcin olsun...

Atkadaşlar merhaba . Ben transfer sonrası 9. Günüm de 115 çıktı değerim 11. Günü de 226 doktorumla konuştum 2 kat artmamış sorun olur mu diye o da bizim 12. Gün beklediğimiz değer 100 civarıdır sizin 11 gün değerinizi 200lerde rahatlayın ikiz bile olabilir belki dedi biraz rahatladım . Sizin değerleriniz nasıldı benim artışım gerçekten normal mi? 3. Gün embriyolarıydo benimkiler

3.gün embiriyosu benimde 12.gün 765 14.gün 2374 tü değerim. İkiz bebişlerim.

Size göre benim artışım az işte ben teke de razıyım da hayırlısı napalım
[/QUOTE]
Canım artışı çok takma keseyi ve kalp atışını görmen önemli sabret az daha dua et. Çok araştırıp kafanı bulandırma az kaldı 15 20 gün e kalp atısı net duyulur

2 kat artmış zaten sizinki, o kadar minik farkın önemi yok. En az %70 artış yeterli oluyor. Sadece doktorun ikiz bile olabilir demesi doğru değil. Keseleri görene kadar belli olmuyor bu iş..

Size göre benim artışım az işte ben teke de razıyım da hayırlısı napalım
Canım artışı çok takma keseyi ve kalp atışını görmen önemli sabret az daha dua et. Çok araştırıp kafanı bulandırma az kaldı 15 20 gün e kalp atısı net duyulur
[/QUOTE]
İnşallah bakalım beklemeye devam

2 kat artmış zaten sizinki, o kadar minik farkın önemi yok. En az %70 artış yeterli oluyor. Sadece doktorun ikiz bile olabilir demesi doğru değil. Keseleri görene kadar belli olmuyor bu iş..
O herhalde moralimi bozmayayım diye öyle söyledi yoksa ben teke de razıyım rabbim neti nasip etmişse o içim rahatladı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…