2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Arkadaşlar ikizlerde daha çok belirti oluyomus bende yok bi belirti ?!

7. Hafta bitmek üzere akşamüstü karın ağrısı olmuştu. Bide hapsirinca sancı girdi. Şimdi de k tengi kanama
Canım tez zamanda geçer inşlllh. Benimde Tup bebek ikizlerim. Ben pıhtılaşma ıgnesi kullanıyorum bilmem o sebepten midir nedir 5.haftanın sonlarında hafıf kanama geçirdim. 7.haftada şakır şakır pıhtı pıhtı kanama geçirdim ve tam geçti derken 10.haftada kahverengi lekelenmeler oldu pruloton depot da bulunmuyor cok zor geçti. Düşük tehlikesinden hastaneye yatırdılar iğnelerle durdu. Heyet raporu aldım 30 gündür evden çıkmadım bebekler hamdolsun şimdilik iyiler. Bol bol dınlen inşllh birsey olmaz. Allah ol derse hiçbirsey mani olamaz dünyaya gelir canım.

Canim meraba seninle onceki denemede ayni donemdeydik hatirladin mi smdi kanaman var galiba hic korkma benim de 5. Haftada cok yoğun kanamam oldu ama sonra gecti hic bisey olmadi icini ferah tut Allaha birak insallah bisey olmaz
İnşallah bişey olmaz bu gün dra gidicem bakalim nedir durumumuz.

İnşallah dediğin gibi olur bende kan sulandirici kullaniyorum. 0.6 lik. Aklıma kötü şeyler geliyor hep sonra olucaksa olur ne yapabilirsin diyorum. Allaha bıraktık artık. Bebeklerimizin çanları ona emanet.

İnşallah dediğin gibi olur bende kan sulandirici kullaniyorum. 0.6 lik. Aklıma kötü şeyler geliyor hep sonra olucaksa olur ne yapabilirsin diyorum. Allaha bıraktık artık. Bebeklerimizin çanları ona emanet.
Aynen tevekkül edip beklemekten dua etmekten baska elimizden hiçbişey gelmiyor. Ve biz tup bebek olduğu için zaten sureklı tedirginiz ben bu kadar kanamaya rağmen 12.haftayı buldum ama korkularım hiç geçmedi hala sürekli bişey olucak dıye korkup duruyorum. Daha önceden 8.haftada kaybettiğim bir yavrum da oldu. Hakkımızda hayırlısı

Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Bu grupta ki herkesin tüp bebek mi acaba ?
Benimki kendiliğinden canım ilk hamileligim, bildiğim kadarıyla S Saryamarya ve LaL da kendiliğinden sanırım. Allah hic kimseyi evladının sağlığı ile imtihan etmesin hayırlı evlat versin inşallah

Evet canım süpriz ikiz bizimkiler, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

Ben ikizlerden tekini kaybettim.. Allah sizinkilere sağlık versin benimkinede ..
Amiiin hepimize sağlık versin rabbim şimdiye kadar hiç skntimiz olmadı çok şükür gayet sağlıklı gidiyor ama yinede korku oluyor bebeklerimin birisi diğerinden 2 gun geriden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…