- 12 Ağustos 2017
- 698
- 926
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.341
Arkadaşlar ikizlerde daha çok belirti oluyomus bende yok bi belirti ?!
Canım tez zamanda geçer inşlllh. Benimde Tup bebek ikizlerim. Ben pıhtılaşma ıgnesi kullanıyorum bilmem o sebepten midir nedir 5.haftanın sonlarında hafıf kanama geçirdim. 7.haftada şakır şakır pıhtı pıhtı kanama geçirdim ve tam geçti derken 10.haftada kahverengi lekelenmeler oldu pruloton depot da bulunmuyor cok zor geçti. Düşük tehlikesinden hastaneye yatırdılar iğnelerle durdu. Heyet raporu aldım 30 gündür evden çıkmadım bebekler hamdolsun şimdilik iyiler. Bol bol dınlen inşllh birsey olmaz. Allah ol derse hiçbirsey mani olamaz dünyaya gelir canım.
Canım tez zamanda geçer inşlllh. Benimde Tup bebek ikizlerim. Ben pıhtılaşma ıgnesi kullanıyorum bilmem o sebepten midir nedir 5.haftanın sonlarında hafıf kanama geçirdim. 7.haftada şakır şakır pıhtı pıhtı kanama geçirdim ve tam geçti derken 10.haftada kahverengi lekelenmeler oldu pruloton depot da bulunmuyor cok zor geçti. Düşük tehlikesinden hastaneye yatırdılar iğnelerle durdu. Heyet raporu aldım 30 gündür evden çıkmadım bebekler hamdolsun şimdilik iyiler. Bol bol dınlen inşllh birsey olmaz. Allah ol derse hiçbirsey mani olamaz dünyaya gelir canım.7. Hafta bitmek üzere akşamüstü karın ağrısı olmuştu. Bide hapsirinca sancı girdi. Şimdi de k tengi kanama
Tabi canım sağlıkla ilerlesin ve dünyaya gelsin. En önemlisi bu..O herhalde moralimi bozmayayım diye öyle söyledi yoksa ben teke de razıyım rabbim neti nasip etmişse o içim rahatladı biraz
İnşallah bişey olmaz bu gün dra gidicem bakalim nedir durumumuz.Canim meraba seninle onceki denemede ayni donemdeydik hatirladin mi smdi kanaman var galiba hic korkma benim de 5. Haftada cok yoğun kanamam oldu ama sonra gecti hic bisey olmadi icini ferah tut Allaha birak insallah bisey olmaz
İnşallah dediğin gibi olur bende kan sulandirici kullaniyorum. 0.6 lik. Aklıma kötü şeyler geliyor hep sonra olucaksa olur ne yapabilirsin diyorum. Allaha bıraktık artık. Bebeklerimizin çanları ona emanet.Canım tez zamanda geçer inşlllh. Benimde Tup bebek ikizlerim. Ben pıhtılaşma ıgnesi kullanıyorum bilmem o sebepten midir nedir 5.haftanın sonlarında hafıf kanama geçirdim. 7.haftada şakır şakır pıhtı pıhtı kanama geçirdim ve tam geçti derken 10.haftada kahverengi lekelenmeler oldu pruloton depot da bulunmuyor cok zor geçti. Düşük tehlikesinden hastaneye yatırdılar iğnelerle durdu. Heyet raporu aldım 30 gündür evden çıkmadım bebekler hamdolsun şimdilik iyiler. Bol bol dınlen inşllh birsey olmaz. Allah ol derse hiçbirsey mani olamaz dünyaya gelir canım.
Aynen tevekkül edip beklemekten dua etmekten baska elimizden hiçbişey gelmiyor. Ve biz tup bebek olduğu için zaten sureklı tedirginiz ben bu kadar kanamaya rağmen 12.haftayı buldum ama korkularım hiç geçmedi hala sürekli bişey olucak dıye korkup duruyorum. Daha önceden 8.haftada kaybettiğim bir yavrum da oldu. Hakkımızda hayırlısıİnşallah dediğin gibi olur bende kan sulandirici kullaniyorum. 0.6 lik. Aklıma kötü şeyler geliyor hep sonra olucaksa olur ne yapabilirsin diyorum. Allaha bıraktık artık. Bebeklerimizin çanları ona emanet.
Benimki kendiliğinden canım ilk hamileligim, bildiğim kadarıyla S Saryamarya veAllah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Bu grupta ki herkesin tüp bebek mi acaba ?
Evet canım süpriz ikiz bizimkiler, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versinBenimki kendiliğinden canım ilk hamileligim, bildiğim kadarıyla S Saryamarya veLaL da kendiliğinden sanırım. Allah hic kimseyi evladının sağlığı ile imtihan etmesin hayırlı evlat versin inşallah
Benim doğal yolla oldu tüp bebek değilAllah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Bu grupta ki herkesin tüp bebek mi acaba ?
Amiiin hepimize sağlık versin rabbim şimdiye kadar hiç skntimiz olmadı çok şükür gayet sağlıklı gidiyor ama yinede korku oluyor bebeklerimin birisi diğerinden 2 gun geriden geliyorBen ikizlerden tekini kaybettim.. Allah sizinkilere sağlık versin benimkinede ..
Allah sabır versin, diğer yavruna da sağlık versin inşallah.Ben ikizlerden tekini kaybettim.. Allah sizinkilere sağlık versin benimkinede ..
Allah kalan evladına hayırlı ömür versin inşallahBen ikizlerden tekini kaybettim.. Allah sizinkilere sağlık versin benimkinede ..
Benimki de doğal yolla sadece yumurta sorunundan bi kutu klomen kullanmıştım bide aile de ikiz var. Rabbimin takdiri. Ilk gebeliğin mi.Benim doğal yolla oldu tüp bebek değil
Amiin amiin inşaallah. Benim de ilk:)Benimki kendiliğinden canım ilk hamileligim, bildiğim kadarıyla S Saryamarya veLaL da kendiliğinden sanırım. Allah hic kimseyi evladının sağlığı ile imtihan etmesin hayırlı evlat versin inşallah
Amiin. Bizimki de sürpriz oldu. Kaç yıllık evlisin canm :)Evet canım süpriz ikiz bizimkiler, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?