2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Slm arkadaşlar bayadır yazmıyorum bende benimde 2.bebeklerim ikiz ailede varmış doğal yolla oldu ilk baştan baya şok yaşadık ama şimdi merakla ve dua ile bekliyorum 26.haftam bitti artık yavaş yavaş ağırlaşmaya başlıyorum son 2 ay zor olacak belli.Bu arada benimde 9.haftamda kanamam oldu iğne ile ve istirahat ile geçirdim çok şükür o yüzden korkmayın devamlı kanama olmazsa hepimize hayırlı doğumlar inşallah

Aa etkilems olabilir canim ins guzel sonuc alirsn evet damardan bakiliyo

Bugun yine kontroldeydk kzlar gobek kordonunda damari eksik olan bebegimde artik bu etki goruluyor. 28 e kadr hep ayni kilolardaydi smdi fark baya acildi 500 gr olms fark 31+1 dk bugun sukur bebisler iyi nst iyi ckti hepimizn saglkla ilerlesn
Sağlıkla doğsunlar inşallah. Gerisi önemli değil

Benim bebeğimin birinde kalbinde parlaklık var dr herhangi bir sorun olmayacağını söyledi yani ikili testim falan güzel çıkmıştı sonuçları başka bir sıkıntıda yok çok şükür parlaklıkta zamanla geçer bekliycez dedi dr um başına böyle birşey gelen varmı

Bugun yine kontroldeydk kzlar gobek kordonunda damari eksik olan bebegimde artik bu etki goruluyor. 28 e kadr hep ayni kilolardaydi smdi fark baya acildi 500 gr olms fark 31+1 dk bugun sukur bebisler iyi nst iyi ckti hepimizn saglkla ilerlesn
Canım hayırla sağlıkla gelsinler inşallah. Belki ilerleyen dönemlerde kapatır farkı yeterki sağlıklı olsunlar

Merhaba Arkadaşlar. Ben de ikiz bebeklere hamile tüp bebek tedavisi ile. 11. haftada ikili tarama sonucumuz ıkısınınde ense kalınlığı ölçümü iyi cıkmıştı. Dün 13.haftadaki kontrolde ıkızlerden birinin ense kalınlığının 2.11 yani sınırın bir tık üstünde olduğunu söyledi dr ultrason ölçümüne göre riskli diyor birine. Amniyosentez önerdi ama biz istemiyoruz. 4.tup bebek denememizde kavuşmuştuk cok üzgünüm bu tarz bir durum yaşayan var mı. Cok üzgünüm iki haftada aniden kalınlık normalken artmiş

Genetik teste gonderseniz kaninizi,henuz zamani gecirmemissiniz ya da bir baska doktora gorunseniz.Icinizi ferah tutun bence.Insallah hicbir sorun yoktur.

Genetik teste gonderseniz kaninizi,henuz zamani gecirmemissiniz ya da bir baska doktora gorunseniz.Icinizi ferah tutun bence.Insallah hicbir sorun yoktur.
Amin cok sağolun. Dr ıkız olduğu için kanla yapılan hiçbir testi güvenilir bulmuyor. En güvenilir amnıyosentez dıyor o da tehlikeli bir uygulama istemiyoruz. Cok uğraştık bu bebekler için çok şimdi aniden böyle oldu

Bizimki de ikili saglikli sonuc vermez diye hic ikili tarama yaptirmadi.O yuzden gonderdik dna testine y.disina.Tabi Allah bilir herseyi.Hepsinde yanilma payi olabilir.Evet amniyosentez tehlikeli bir islemmis.Bence bir doktora daha gorunun.Cinsiyet konusunda da bir hafta once cok net konusan doktor ertesi hafta tam tersini soylemisti.Bu olabiliyor yani.Icinizi ferah tutun siz.Bir kontrole daha gidin.Perinatologa gidin.

Teşekkür ederım cok sağolun. Durmadan araştırıyoruz bakalım inşllh olumlu sonuç alabılecegımız yere yöneliriz. Rabbım kimseye yasatmasın

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…