- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.361
10 yıllık evliyim 2 çocuk annesiydim şimdi 4 olacağım inşallah :)Amiin. Bizimki de sürpriz oldu. Kaç yıllık evlisin canm :)
Masallah canim ne guzelHiçbir sorun olmadı, kilosu düşük ama sağlığı önemli olan. Hatta şu an o tek damar la doğan bebeğim daha aç
Aa etkilems olabilir canim ins guzel sonuc alirsn evet damardan bakiliyoEvet yüksek çıktı canım ama şöyle bir durum oldu. Doktorla görüştüm. Bende direk parmaktan iğneyle kan alıp cihaza taktılar dedim. Damardan kan alınıp yapılması daha sağlıklı olur dedi. Bir de önceki gün baya meyve yemiştim acaba o da etkilemiş midir demiyor değilimCumartesi bir test daha yaptıracağız bakalım.
Amin canim Allah sabir versin bebegini sana bagislasn saglkla al kucagina insBen ikizlerden tekini kaybettim.. Allah sizinkilere sağlık versin benimkinede ..
Sağlıkla doğsunlar inşallah. Gerisi önemli değilBugun yine kontroldeydk kzlar gobek kordonunda damari eksik olan bebegimde artik bu etki goruluyor. 28 e kadr hep ayni kilolardaydi smdi fark baya acildi 500 gr olms fark31+1 dk bugun sukur bebisler iyi nst iyi ckti hepimizn saglkla ilerlesn
1 hafta geriden gelmeye baslams kuzum kiyamamSağlıkla doğsunlar inşallah. Gerisi önemli değil
Benim de bi kuzu 1 hafta geriden gidiyor canım. Canları sağolsun1 hafta geriden gelmeye baslams kuzum kiyamamaminn aynen canim saglkla gelsnler inss. Oburude onde gidiyor dengeyi saglayamadi bu kardesler
Rabbim kucağına almayi nasip etsin kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın:)Benimki tüp bebek4. Denemem
Maşallah:) amiin hepimizin inşaallah10 yıllık evliyim 2 çocuk annesiydim şimdi 4 olacağım inşallah :)
Hayırlı olsun seninde hamileliğin sağlıkla geçsin
Saglikla kucagimiza alalim yeter ki canim aynenBenim de bi kuzu 1 hafta geriden gidiyor canım. Canları sağolsun
Yok canım ikinci gebeliğim.4 yaşında kızım var.Benimki de doğal yolla sadece yumurta sorunundan bi kutu klomen kullanmıştım bide aile de ikiz var. Rabbimin takdiri. Ilk gebeliğin mi.
Canım hayırla sağlıkla gelsinler inşallah. Belki ilerleyen dönemlerde kapatır farkı yeterki sağlıklı olsunlarBugun yine kontroldeydk kzlar gobek kordonunda damari eksik olan bebegimde artik bu etki goruluyor. 28 e kadr hep ayni kilolardaydi smdi fark baya acildi 500 gr olms fark31+1 dk bugun sukur bebisler iyi nst iyi ckti hepimizn saglkla ilerlesn
Merhaba Arkadaşlar. Ben de ikiz bebeklere hamile tüp bebek tedavisi ile. 11. haftada ikili tarama sonucumuz ıkısınınde ense kalınlığı ölçümü iyi cıkmıştı. Dün 13.haftadaki kontrolde ıkızlerden birinin ense kalınlığının 2.11 yani sınırın bir tık üstünde olduğunu söyledi dr ultrason ölçümüne göre riskli diyor birine. Amniyosentez önerdi ama biz istemiyoruz. 4.tup bebek denememizde kavuşmuştuk cok üzgünüm bu tarz bir durum yaşayan var mı. Cok üzgünüm iki haftada aniden kalınlık normalken artmiş
Amin cok sağolun. Dr ıkız olduğu için kanla yapılan hiçbir testi güvenilir bulmuyor. En güvenilir amnıyosentez dıyor o da tehlikeli bir uygulama istemiyoruz. Cok uğraştık bu bebekler için çok şimdi aniden böyle olduGenetik teste gonderseniz kaninizi,henuz zamani gecirmemissiniz ya da bir baska doktora gorunseniz.Icinizi ferah tutun bence.Insallah hicbir sorun yoktur.
Amin cok sağolun. Dr ıkız olduğu için kanla yapılan hiçbir testi güvenilir bulmuyor. En güvenilir amnıyosentez dıyor o da tehlikeli bir uygulama istemiyoruz. Cok uğraştık bu bebekler için çok şimdi aniden böyle oldu
Teşekkür ederım cok sağolun. Durmadan araştırıyoruz bakalım inşllh olumlu sonuç alabılecegımız yere yöneliriz. Rabbım kimseye yasatmasınBizimki de ikili saglikli sonuc vermez diye hic ikili tarama yaptirmadi.O yuzden gonderdik dna testine y.disina.Tabi Allah bilir herseyi.Hepsinde yanilma payi olabilir.Evet amniyosentez tehlikeli bir islemmis.Bence bir doktora daha gorunun.Cinsiyet konusunda da bir hafta once cok net konusan doktor ertesi hafta tam tersini soylemisti.Bu olabiliyor yani.Icinizi ferah tutun siz.Bir kontrole daha gidin.Perinatologa gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?