2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Inssaglikla kucaginiza alirsiniz dna tstiyle baya yuksk guvenilr sonuc elde ediliyor die biliyorum maliyeti yuksek ama amniyosntzdn once bunu dusunebilirsniz blki. Birde gercktn hicbiri kesn degil icinizi ferah tutun saglikla gelsinler. Bisi var dedikleri saglikla doguyo cognlk bunlari duyuyoruz. Birde aldrma karari vermiceksen test islerine hic grmeyebilrsn canim hamilelkte bi risk olustirucaksa ozaman dusunursn

Kizlar vajinada rahmin baskisini ne zaman hissetmeye basladiniz ? 16-17. Haftada ara ara hissetmek normal mi ?
Hfta tam hatrlamiyorm ama baya erkendi canim bu haftalarda daha da asagida oldklarndan bu his daha yuksk olur normal karsiliyor doktorlar cok ayakta kalip yorulmamaya calisirsn

Amin canım Allah razı olsun cok sağol. Yok aldırma niyetimiz yok. Cok uğraştık Tup bebekler zaten. Rabbım kaç yıl vermedi simdi de beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok. İnşllh dr yanılmıştır

doğumu yakın olan arkadaşlar normal doğumu düşünen var mı aranızda anlatırmısınız biraz hangi hastanede doğum yapmayı planladığınızı

Kızlar günaydın. Emektar anneler, şaka maka bu günlere kadar geldik, herkes kendini tebrik etsin bence sabrından dolayı
Günaydın canım çok şükür epey yol geldik yavaş yavaş tükenmiş hissediyorum kendimi hem fiziki hem ruhsal hiç kolay değil Allah hepimize güç kuvvet moral versin

Günaydın kızlar bende de gece uykusu bölük pörçük buna şükür diyelim. Yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
İnşallah canım, tüm gece lavaboya koştum mide bulantısı yetti artık kusmadan rahatlayamıyorum, midem ağrıyor nereyi ovacağımı bilemiyorum midem nerde acı ama komik

Kızlar herkese merhaba, hayırlı ramazanlar. Ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Şu an 5+2 günlük hamileyim. Dün keseyi gördük, bi de kesenin altında başka bi kese gibi bişey gördü doktorum; yani gölge gibi gidip kayboluyodu. Yüzde 10-15 ikiz olabilir dedi. Böyle bişey yaşayan var mı.? Şubatta bebeğimi kaybettim. İkiz olursa da cok mutlu olurum. Tabi her şeyin hayırlısı başta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…