- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.381
Oyy maşallah tam bi sürpriz:) cinsiyetleri neydi seninkilerininYok canım ikinci gebeliğim.4 yaşında kızım var.İkinci çocuğu düşünmüyorduk hamile kaldım bir de ikiz olunca şoka girdim .Bizim de aile de ikiz var.
Hayırlı olsun canm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Idare ediyoruz sonlara doğru artk:)mrb kızlar bende yeni üye oldum benimde ikiz gebelik 26.haftaya girdim bugün inş sizin bebişlerde iyidir
Ben 19 dayım biraz ayakta dursam hemen baskı hissetmeye başlıyorum.Doktorum normal karşılıyor rahim baskısı dediKizlar vajinada rahmin baskisini ne zaman hissetmeye basladiniz ? 16-17. Haftada ara ara hissetmek normal mi ?
Teşekkür ederimOyy maşallah tam bi sürpriz:) cinsiyetleri neydi seninkilerinin
Ben 19 dayım biraz ayakta dursam hemen baskı hissetmeye başlıyorum.Doktorum normal karşılıyor rahim baskısı dedi☺
Benim rahim baskısı 15lerde başladı artarak devam etti,
Maşallah cinsiyetlerimiz aynı haftalarımız da yakın 32+2Teşekkür ederimCinsiyetleri Kız
Ilerleyn donemlerde bufark oluyorms iste ama sorun bu olsn ytrki canim bi hastalk eksklk olmasn saglkli olsnCanım hayırla sağlıkla gelsinler inşallah. Belki ilerleyen dönemlerde kapatır farkı yeterki sağlıklı olsunlar
Inssaglikla kucaginiza alirsinizAmin cok sağolun. Dr ıkız olduğu için kanla yapılan hiçbir testi güvenilir bulmuyor. En güvenilir amnıyosentez dıyor o da tehlikeli bir uygulama istemiyoruz. Cok uğraştık bu bebekler için çok şimdi aniden böyle oldu
Hfta tam hatrlamiyorm ama baya erkendi canimKizlar vajinada rahmin baskisini ne zaman hissetmeye basladiniz ? 16-17. Haftada ara ara hissetmek normal mi ?
Amin canım Allah razı olsun cok sağol. Yok aldırma niyetimiz yok. Cok uğraştık Tup bebekler zaten. Rabbım kaç yıl vermedi simdi de beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok. İnşllh dr yanılmıştırInssaglikla kucaginiza alirsinizdna tstiyle baya yuksk guvenilr sonuc elde ediliyor die biliyorum maliyeti yuksek ama amniyosntzdn once bunu dusunebilirsniz blki. Birde gercktn hicbiri kesn degil icinizi ferah tutun saglikla gelsinler. Bisi var dedikleri saglikla doguyo cognlk bunlari duyuyoruz. Birde aldrma karari vermiceksen test islerine hic grmeyebilrsn canim hamilelkte bi risk olustirucaksa ozaman dusunursn
Günaydın canım çok şükür epey yol geldik yavaş yavaş tükenmiş hissediyorum kendimi hem fiziki hem ruhsal hiç kolay değil Allah hepimize güç kuvvet moral versinKızlar günaydın. Emektar anneler, şaka maka bu günlere kadar geldik, herkes kendini tebrik etsin bence sabrından dolayı
İnşallah canım, tüm gece lavaboya koştum mide bulantısı yetti artıkGünaydın kızlar bende de gece uykusu bölük pörçük buna şükür diyelim. Yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?