2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

doğumu yakın olan arkadaşlar normal doğumu düşünen var mı aranızda anlatırmısınız biraz hangi hastanede doğum yapmayı planladığınızı

Eğer bebekler baş geliş olursa ben düşünüyorum normal Doğum. Tabii nasip sezeryan olursa da fark etmez sağlıkla gelsinler yeter

İnşallah canım, tüm gece lavaboya koştum mide bulantısı yetti artık kusmadan rahatlayamıyorum, midem ağrıyor nereyi ovacağımı bilemiyorum midem nerde acı ama komik
Allah yardımcın olsun canım. Eşime diyorum artık burnumun ucu bile ağrıyor sağa dönsem başka sola dönsem başka
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Ben 5. Haftadayken kese tekti 6. Haftada iki oldular. Biri diğerinin arkasına saklanmış. İnşallah gönlündeki gibi olur

Günaydın canım çok şükür epey yol geldik yavaş yavaş tükenmiş hissediyorum kendimi hem fiziki hem ruhsal hiç kolay değil Allah hepimize güç kuvvet moral versin
Evet şükür canım. Sizin haftanız da benden ileri, normal canım tükenmiş hissetmek, sadece hamile değiliz evde bizden bir şeyler bekleyen canavarlar da var :):):)
Günaydın kızlar bende de gece uykusu bölük pörçük buna şükür diyelim. Yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
Sayecim bu gece ben de düşündüm bunu, resmen vücudum beni ikiz annesi olmaya hazırlıyor neredeyse her saat başı uyanıyorum, bu tempoya alıştı vücudum, sonrası için kolay olacak. Artık işe de daha dinç geliyorum. 4 saat uyusam yetiyor.

Ya kızlar çevremdeki insanlar modumu çok düşürüyor. Yok ikiz bebekte 34 ü görsen yeter, alır demi doktorun, sen çalışmayı bekleme o kadar vs. Biri de diyor ki en fazla 2500 gr olurlar fazlasını bekleme. Nerden biliyorsunuz diye içimden bir canavar çıkacak yakında, saldırıcam hepsine :):):)
Eşimde diyor ki dün, sen bu tempoyla gidersen 1 aya doğurursun. Bi kızdım, iyi enerji ver diye. Millet karısı iş güç yemek yapmaz diye kızar, ben hem sağlıklıyım hem yapıyorum adam beni demoralize ediyor.
Ya da benim hormonlar tavan, her şeye takıyorum.
Bilemedim hakim bey :)

Kesinlikle canım saat başı ayaktayım gece hazır olun diyor bize resmen vücut
Canım yalnız değilsin. Arayan eee sezeryan ne zaman, ikizler çok durmaz, 35 de falan alıyorlar vs. Kardeşim az bir moral versenize. Belki ben normal doğuracağım, belki bebeklerim 38 i görecek. Her şey standart mı yani gebelik bu. Erken Doğum riskim var çevrem kadar karamasar değilim İnan. Bende bir cinnet her şeyi halledecek yakında

Görecek inşallah canım ben ona inanıyorum, sağlıkla gelecekler. Çok emek verdik her birimiz, çok kaygı yaşadık. Biz biliyoruz ne hissettiğimizi. Millete hava hoş. Bana da geliyor cinnet sağdan sağdan :):) Sen gittin mi endokrine?

Amin canım sağ olasın. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Gittim canım kan verip geri geldim öğleden sonra tekrar gideceğim sonuçlara bakacak insülini artıracak mı yoksa aynı mı kalacak ona karar verecek

Herkes diline geleni söyler Canlar umursayıp kafaya takmamak lazım, ben negatif konuşmaya çalışanları susturuyorum direkt :) çok yakınımda ikiz doğumlar oldu ne olduğunu nasıl olduğunu kilo durumunu herşeyi bizde biliyoruz.. insan kendini iyi tanır ben kendime güvenemiyorum sürekli kasılan bir rahim yapım var 3 Aydan itibaren kasılırım ikiz olduklarını öğrendiğimde tek korkum taşıyamamak oldu hamileliklerim problemli olduğu için, kiloları yüksek olacak 38 haftayı göreceğim diye kendimi şartlandıramıyorum doktorumda bildiği için 34 hafta bitse bize yeter dedi sonrası Allah’ın takdiri, ne bebek bakımı ne beslenme ne uyku hiçbiri korkum değil beni de ordan vurmaya çalışıyorlar eteklerin tutuşacak diye, kendi başıma iki çocuk büyütmüşüm kimseye minnet etmeden ikizler de büyür gider Allah’ın izniyle hiç korkum yok.. yeterki sağlıklı doğsunlar

Bende hiç korkmuyorum canım. Benimde tek derdim 34-35. Hafta geçsin sağlıkla gelsinler gerisi hallolur inşallah.

Reactions: LaL
Gittim canım kan verip geri geldim öğleden sonra tekrar gideceğim sonuçlara bakacak insülini artıracak mı yoksa aynı mı kalacak ona karar verecek
Kızlar bakın görün siz geçeceksiniz 34-35 Saryamarya demişti dersiniz :):) Lal aynen canım ben de 1 çocuk büyüttüm bana da herkes aynı muameleyi yapıyor 1 ne ki şimdi 3'e bölüneceksin dedi biri, ben de 3'e de 5'e de bölünürüm, çocuk benim dert benim size ne oluyor dedim :):) Hatta 3. gebeliğimi üçüz düşünüyorum dedim :):)

Bende hiç korkmuyorum canım. Benimde tek derdim 34-35. Hafta geçsin sağlıkla gelsinler gerisi hallolur inşallah.
İnşallah canım bugünlere gelmek bile hayal gibiydi benim bir arkadaşım 33 haftada Doğum yaptı ama bir dakika bile yatmadı dinlenmedi sürekli gezdi araba kullandı bebekleri hastaydı bir an önce doğsun tedavi olsun istedi birazda.. biri küveze alınmadı diğeri 1 yaşından sonra hastaneden çıktı küçücüktüler ameliyatlar oldular neler çektiler, benim kızımla yaşıtlar ve şuan ne boy ne kilo farkları yok çokta akıllılar sadece konuşma problemi yaşadılar destekle öğreniyorlar.. kuzenim son 2,5 ayında hastanede yattı 36 hafta sonunda 3er kilo doğurdu.. 2 kilo doğanda büyüyor 3 kilo doğanda yaşanacağa engel olamıyor insan herkesin farklı hikayeleri var

Hiç kimseye bakma sonuna kadar duracak bebekler de . Valla bizim okuldan hoca birini 3500 birini 3700 kilo doğurmuş kadın şimdi tığ gibi . Hiç düşünme olumsuz şeyler getirme aklına .

Ah canım inşallah hepimiz premature olmadan doğururuz, çok iyi demişsin öyle diyenler içten çok rezil olacağımızı fln ima etmeye çalışıyorlar aslında, trde çocuklu kadın hep pasif görülüyor hiçbişrşeye yetemezmiş gibi burda en az 3 çocuklu kadınlar ve çok aktifler herkes her işini kendi başına yapıyor 4 çocuğuyla alışverişine doktoruna devlet dairesinde randevusuna çocuklarının aktivitelerine sporlarına gidiyor herkes ve kimsede yadırgamıyor.. annelik zavallılık değil Allah gücünü veriyor bizim ihtiyacımız olan iyi organize olmak

Canım rabbim ömür versin yeterki. 670 grla küvez naklini yaptığım bebek sağ Salim çıktı hastaneden. Dört bir tarafımız mucize görebilene.

Hiç kimseye bakma sonuna kadar duracak bebekler de . Valla bizim okuldan hoca birini 3500 birini 3700 kilo doğurmuş kadın şimdi tığ gibi . Hiç düşünme olumsuz şeyler getirme aklına .
Aslında çevresinden çok etkilenen biri değilimdir, ancak annelik iç güdüsü beni canavarlaştırıyor :):) Maşallah arkadaşına darısı bizlere olsun inşallah :)
Aminnn. Canım ben zaten aktifim ordan beni vuramıyorlar, tükeneceksin, hiçbir şeye yetemeyeceksinden vurmaya çalışıyorlar :):) Ben de Eylüle tatil planı yapıyorum, millet şok geçiriyor. Daha bu başlangıç :):)
Dururp durup kendimi gazlıyorum :):) Bir yandan da iyi oluyor ya bu milletin torba ağzı :):)

Günaydın kızlar bende de gece uykusu bölük pörçük buna şükür diyelim. Yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
Bende de aynı durum hatta hep sol tarafıma yattığım için sol bacağım ağrıyor,uyuşuyor.Arada kalkıp oturarak uyumaya çalışıyorum

Ben de sinir oluyorum bu söylemlere.Benim görümcem de benim yerime haftamı sayıyor.Yok şişmissindir şimdi yok ne yapcan ikizler doğunca,göbeğinin resmini çek gönder.Doktor kontrol tarihlerimi bile takip ediyor.Hastaneye gidince eşimden önce o soruyor doktor ne dedi diye vs. Ben de bazen size ne siz mi doğurunca bakacaksınız ikizlerime demek istiyorum.Millet bu ikiz anneleri niye bu kadar garipsiyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…