- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.421
Durumunu bilemiyorum nasıl bir sancı endişelenmen gerekir mi bilmem ama senin haftalarında yaşıyordum rahim büyümesiyle alakalıydı büyüdükçe ince sızılar oluyordu..Merhaba kizlar,
Nasilsiniz? Ya bu aksam benim sag kasigima sanci giriyor hafif hafif, endiselenmeli miyim?
Maşallah canm. Ikizler de fazla yürümek hareket etmek ayakta kalmak erken doğumu tetikliyor değil mi?Kızlar valla bol bol yatın mümkünse ben yata yata 36+0 da doğum yaptım
Ozaman hic gerk yok canim. Bizim doktorumzda sonuca gore aldircakmisinz ki dedi yok dedik ozaman dusunmeyelim hic dedi. Zor bulunca vazgecmk olmaz hersey Allahtan ne gelirse ayrica. Inss saglikla alirsn kucagina canim bnde hepimizAmin canım Allah razı olsun cok sağol. Yok aldırma niyetimiz yok. Cok uğraştık Tup bebekler zaten. Rabbım kaç yıl vermedi simdi de beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok. İnşllh dr yanılmıştır
Canim nasilsin cok sevindim hayirli olsunKızlar herkese merhaba, hayırlı ramazanlar. Ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Şu an 5+2 günlük hamileyim. Dün keseyi gördük, bi de kesenin altında başka bi kese gibi bişey gördü doktorum; yani gölge gibi gidip kayboluyodu. Yüzde 10-15 ikiz olabilir dedi. Böyle bişey yaşayan var mı.? Şubatta bebeğimi kaybettim. İkiz olursa da cok mutlu olurum. Tabi her şeyin hayırlısı başta.
Inss gonlune gore olur canim. Benimkiler hep ters ya birinin asagida bas birinin yukaridaEğer bebekler baş geliş olursa ben düşünüyorum normal Doğum. Tabii nasip sezeryan olursa da fark etmez sağlıkla gelsinler yeter
Daha once ikiz gebelik gecrmsler de ordan mi biliyorlarmis acaba canimYa kızlar çevremdeki insanlar modumu çok düşürüyor. Yok ikiz bebekte 34 ü görsen yeter, alır demi doktorun, sen çalışmayı bekleme o kadar vs. Biri de diyor ki en fazla 2500 gr olurlar fazlasını bekleme. Nerden biliyorsunuz diye içimden bir canavar çıkacak yakında, saldırıcam hepsine :):):)
Eşimde diyor ki dün, sen bu tempoyla gidersen 1 aya doğurursun. Bi kızdım, iyi enerji ver diye. Millet karısı iş güç yemek yapmaz diye kızar, ben hem sağlıklıyım hem yapıyorum adam beni demoralize ediyor.
Ya da benim hormonlar tavan, her şeye takıyorum.
Bilemedim hakim bey :)
İnşallah canım bakalım rabbim neyi nasip etti. Hayırla sağlıkla gelsinler de gerisi teferruatInss gonlune gore olur canim. Benimkiler hep ters ya birinin asagida bas birinin yukaridaben dusunmuyorm zatn birinin kordonu kalin oldgndan ihtimal duskms riske atmicam hic doktormda yansmiyor. Bide ikizlerin birini normal digerini sezaryan yapani okudum sanirm gelisi uymadi allahim ne zor oylede ins senin istedgn gibi olir
Gecti canim, biraz evde yurudum yarim saat; gazdi sanirim gecti. Ince inceydi evet siddetli degildi.Durumunu bilemiyorum nasıl bir sancı endişelenmen gerekir mi bilmem ama senin haftalarında yaşıyordum rahim büyümesiyle alakalıydı büyüdükçe ince sızılar oluyordu..
Canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Senden mesaj gelmesi mutlu etti beni. Doktorum sadece küçük bi ihtimal verdi, pzt tekrar gidicem kontrole bakalım her şeyin hayırlısıCanim nasilsin cok sevindim hayirli olsunkac yumrtan vrdi? bidahaki kontrolunde belli olur kese bebek varsa canim hayirlisiysa olsn allah gonlune gore versn
Bnde seni gorunce cok sevindim kucagina almak nasip olsnCanım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Senden mesaj gelmesi mutlu etti beni. Doktorum sadece küçük bi ihtimal verdi, pzt tekrar gidicem kontrole bakalım her şeyin hayırlısı
Canım son trimesterda oluyor ödem. Sen birde sürekli oturuyorsun iş yerinde daha çok şişer. Suyu artır tuzu azalt. Tansiyon takibi yapKizlar iyi aksamlar. Odem durumunuz nasil. Ayaklar sisiyor 2 3 haftadir. Dun bugun belrgin derecede artti sislik ayagmn sekli yamuldubacaklarmda sismeye basladi. Biliyorm bunlar normal seyler de son doneme mi girdim acaba die icimde bir korku olmadi degil son ayda sismeler oluyo derler ya. Bizlerde erken baslams olabilir mi ikiz diye
Şişme sadece ödeme bağlı olmayabilir canım varis çorabı giymekte gerekiyor olabilir, bende ödem yok ama hareketsizliği bağlı şişme var onu da varis çorabıyla engelliyoruzKizlar iyi aksamlar. Odem durumunuz nasil. Ayaklar sisiyor 2 3 haftadir. Dun bugun belrgin derecede artti sislik ayagmn sekli yamuldubacaklarmda sismeye basladi. Biliyorm bunlar normal seyler de son doneme mi girdim acaba die icimde bir korku olmadi degil son ayda sismeler oluyo derler ya. Bizlerde erken baslams olabilir mi ikiz diye
Şişmeler çok ben de anlamadım ya oturuyorum şişiyor, ayakta biraz fazla kalıyorum şişiyor , sürekli uzanıp havada mı tutmak lazm neKizlar iyi aksamlar. Odem durumunuz nasil. Ayaklar sisiyor 2 3 haftadir. Dun bugun belrgin derecede artti sislik ayagmn sekli yamuldubacaklarmda sismeye basladi. Biliyorm bunlar normal seyler de son doneme mi girdim acaba die icimde bir korku olmadi degil son ayda sismeler oluyo derler ya. Bizlerde erken baslams olabilir mi ikiz diye
Evet canim oturark calstgmdan cok etkiliyorCanım son trimesterda oluyor ödem. Sen birde sürekli oturuyorsun iş yerinde daha çok şişer. Suyu artır tuzu azalt. Tansiyon takibi yap
Kastettigim sislik isteŞişme sadece ödeme bağlı olmayabilir canım varis çorabı giymekte gerekiyor olabilir, bende ödem yok ama hareketsizliği bağlı şişme var onu da varis çorabıyla engelliyoruz
Şişmeler çok ben de anlamadım ya oturuyorum şişiyor, ayakta biraz fazla kalıyorum şişiyor , sürekli uzanıp havada mı tutmak lazm nedün gece bildiğin sızlıyodu. Yarın kontrolüm var bakalım herşeyi soracağım artk ha geldi ha gelcek gibi ya inşaallah 37 38leri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?