2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhaba kizlar,

Nasilsiniz? Ya bu aksam benim sag kasigima sanci giriyor hafif hafif, endiselenmeli miyim?
Durumunu bilemiyorum nasıl bir sancı endişelenmen gerekir mi bilmem ama senin haftalarında yaşıyordum rahim büyümesiyle alakalıydı büyüdükçe ince sızılar oluyordu..

Merhaba kızlar, doktorum şeker oranını biraz yüksek buldu. Tedbir alalım kontrol altında tutalım dedi. Önümüzdeki hafta dahiliye için randevu alacağım sanırım. Yavaş yavaş hamileliğin ağır etkileri oluşmaya başlıyor. Çabuk yoruluyorum. Ayakta durunca ayaklarım şişiyor. Hatta işyerinde terlik giyiyorum artıkÖnümüzdeki hafta cuma günü izne ayrılıyorum. Nasipse 28.haftaya girerken doktorumla da konuşmayı düşünüyorum. Doğum konusunda ne düşünüyor ne yapılacak hiç bilmiyorum. Heyecan artıyor giderek

Amin canım Allah razı olsun cok sağol. Yok aldırma niyetimiz yok. Cok uğraştık Tup bebekler zaten. Rabbım kaç yıl vermedi simdi de beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok. İnşllh dr yanılmıştır
Ozaman hic gerk yok canim. Bizim doktorumzda sonuca gore aldircakmisinz ki dedi yok dedik ozaman dusunmeyelim hic dedi. Zor bulunca vazgecmk olmaz hersey Allahtan ne gelirse ayrica. Inss saglikla alirsn kucagina canim bnde hepimiz

Canim nasilsin cok sevindim hayirli olsun kac yumrtan vrdi? bidahaki kontrolunde belli olur kese bebek varsa canim hayirlisiysa olsn allah gonlune gore versn

Eğer bebekler baş geliş olursa ben düşünüyorum normal Doğum. Tabii nasip sezeryan olursa da fark etmez sağlıkla gelsinler yeter
Inss gonlune gore olur canim. Benimkiler hep ters ya birinin asagida bas birinin yukarida ben dusunmuyorm zatn birinin kordonu kalin oldgndan ihtimal duskms riske atmicam hic doktormda yansmiyor. Bide ikizlerin birini normal digerini sezaryan yapani okudum sanirm gelisi uymadi allahim ne zor oylede ins senin istedgn gibi olir

Daha once ikiz gebelik gecrmsler de ordan mi biliyorlarmis acaba canim benim isten arkadasm bnden 2 hfta ileri ve 12 kilo almis ben bslarda 3 kilo nrdeyse vermstm totelde 8 kilo aldim. Nasi yani ozaman seninkiler cok kucuk dedi gayette kulosu haftasiyla uyumlu tek neyse o oluyo dedim. Cok iyisin masallah canim sen bnde o tempodayim cok zor cok aci cekiyorm artik ama salmak istemiyorm ise geliyorm haftaya son evdeki tek hareketm zatn yemek yapmak onuda birakmiym dedim

İnşallah canım bakalım rabbim neyi nasip etti. Hayırla sağlıkla gelsinler de gerisi teferruat

Durumunu bilemiyorum nasıl bir sancı endişelenmen gerekir mi bilmem ama senin haftalarında yaşıyordum rahim büyümesiyle alakalıydı büyüdükçe ince sızılar oluyordu..
Gecti canim, biraz evde yurudum yarim saat; gazdi sanirim gecti. Ince inceydi evet siddetli degildi.

Reactions: LaL
Canim nasilsin cok sevindim hayirli olsun kac yumrtan vrdi? bidahaki kontrolunde belli olur kese bebek varsa canim hayirlisiysa olsn allah gonlune gore versn
Canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Senden mesaj gelmesi mutlu etti beni. Doktorum sadece küçük bi ihtimal verdi, pzt tekrar gidicem kontrole bakalım her şeyin hayırlısı

Canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Senden mesaj gelmesi mutlu etti beni. Doktorum sadece küçük bi ihtimal verdi, pzt tekrar gidicem kontrole bakalım her şeyin hayırlısı
Bnde seni gorunce cok sevindim kucagina almak nasip olsnTek de bolunebiliyor hic belli olmaz hayirlosi saglklisi neyse o olsn canim❤

Kizlar iyi aksamlar. Odem durumunuz nasil. Ayaklar sisiyor 2 3 haftadir. Dun bugun belrgin derecede artti sislik ayagmn sekli yamuldubacaklarmda sismeye basladi. Biliyorm bunlar normal seyler de son doneme mi girdim acaba die icimde bir korku olmadi degil son ayda sismeler oluyo derler ya. Bizlerde erken baslams olabilir mi ikiz diye

Canım son trimesterda oluyor ödem. Sen birde sürekli oturuyorsun iş yerinde daha çok şişer. Suyu artır tuzu azalt. Tansiyon takibi yap

Şişme sadece ödeme bağlı olmayabilir canım varis çorabı giymekte gerekiyor olabilir, bende ödem yok ama hareketsizliği bağlı şişme var onu da varis çorabıyla engelliyoruz

Şişmeler çok ben de anlamadım ya oturuyorum şişiyor, ayakta biraz fazla kalıyorum şişiyor , sürekli uzanıp havada mı tutmak lazm ne dün gece bildiğin sızlıyodu. Yarın kontrolüm var bakalım herşeyi soracağım artk ha geldi ha gelcek gibi ya inşaallah 37 38leri görürüz

Canım son trimesterda oluyor ödem. Sen birde sürekli oturuyorsun iş yerinde daha çok şişer. Suyu artır tuzu azalt. Tansiyon takibi yap
Evet canim oturark calstgmdan cok etkiliyor su cok fazla iciyorm zatn tansiyonda dusuk gidiyo hep allahtan. Ikiz arkadasm vrdi dogurms bugun 35 doldrmstu die biliyorm hayirlisi hakkimzda

Şişme sadece ödeme bağlı olmayabilir canım varis çorabı giymekte gerekiyor olabilir, bende ödem yok ama hareketsizliği bağlı şişme var onu da varis çorabıyla engelliyoruz
Kastettigim sislik iste oturark calstgm icn oluyo daha coksanirm. Cok iyi cozummus de Canim varis corabini sicaklarda nasi giyiyosun

Evet agrida yapiyor halyle canim. Normal diyolarda insn korkuyor ins goruruz canim 37 tamamlamayi en azndn cok istiyorum ama ksmet tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…