- 4 Ocak 2019
- 116
- 236
- 18
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.441
Burda öyle çok sıcaklar başlamadı canım daha birde çorap ince olanlardan yalnızca giyip çıkarmak mesele çok sıkıKastettigim sislik isteoturark calstgm icn oluyo daha coksanirm. Cok iyi cozummus de Canim varis corabini sicaklarda nasi giyiyosun
Evet agrida yapiyor halyle canim. Normal diyolarda insn korkuyor ins goruruz canim37 tamamlamayi en azndn cok istiyorum ama ksmet tabi
Maşallah sağlıkla büyütsün arkadaşın canım. İnşallah bizde görürüz 36-37 haftalarıEvet canim oturark calstgmdan cok etkiliyorsu cok fazla iciyorm zatn tansiyonda dusuk gidiyo hep allahtan. Ikiz arkadasm vrdi dogurms bugun 35 doldrmstu die biliyorm hayirlisi hakkimzda
Amin canım benim. Doktorum umutlanma dedi zaten. Olsun ben bi tanesine de razıyım. Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin de... sen nasılsın canım ne durumdasın.Bnde seni gorunce cok sevindim kucagina almak nasip olsnTek de bolunebiliyor hic belli olmaz hayirlosi saglklisi neyse o olsn canim❤
Sen yurt disindaydin dimi canimBurda öyle çok sıcaklar başlamadı canım daha birde çorap ince olanlardan yalnızca giyip çıkarmak mesele çok sıkı
Sagolasn canim inss dualarimiz o yondeMaşallah sağlıkla büyütsün arkadaşın canım. İnşallah bizde görürüz 36-37 haftaları
Aynen canim olsun yeter ki cok sukurAmin canım benim. Doktorum umutlanma dedi zaten. Olsun ben bi tanesine de razıyım. Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin de... sen nasılsın canım ne durumdasın.
Evet canım yurt dışındayım, buralarda ısınınca aşırı nemli oluyor hergün duş alabilmekte mesele çok yoruluyorum ben banyoda koşmuş gibiSen yurt disindaydin dimi canimhergun dustaym ben artk normal corabi giy ciksr zor varia corplari cok siki helal olsn vala canim
Aminn canım aminnOzaman hic gerk yok canim. Bizim doktorumzda sonuca gore aldircakmisinz ki dedi yok dedik ozaman dusunmeyelim hic dedi. Zor bulunca vazgecmk olmaz hersey Allahtan ne gelirse ayrica. Inss saglikla alirsn kucagina canim bnde hepimiz
Allahım kolaylıkla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım. Dikkat et kendineAynen canim olsun yeter ki cok sukursona kadar saglikla gelsn yeter ki. Agirlastim iyice her hareket zorlasti son haftalari sayiyoruz artik canim cok sukir sagligimz iyi digerleri katlaniliyor annelik kolay degl
Istanbul gibi yani zor oyle havalar vala. Evet canim ya o da bi mesele useniyo insan her hareketimiz zor artikEvet canım yurt dışındayım, buralarda ısınınca aşırı nemli oluyor hergün duş alabilmekte mesele çok yoruluyorum ben banyoda koşmuş gibi
Amin canim benim hepimz saglkla alalim insAllahım kolaylıkla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım. Dikkat et kendine
Ben varim canım ama benim kasım sonu gözüküyo ama o zamanları görürmüyüm bilememBen gibi aralikta dogumu gozuken ikiz annesi var mi :)
Bulantılar 4 aya kadar sürdü ama kusmalar bitmedi canm 6. Aya kadar bileArkadaşlar 9 haftalık hamileyim sizin bulantınız ne zaman geçti. Nolur cevap verin hayat resmen zindan oldu.
Evet öyleymiş canim hayırlısı artikBen varim canım ama benim kasım sonu gözüküyo ama o zamanları görürmüyüm bilememgenelde ikizler haftalarindan once doguyo
İkiz hamilelikte daha agir geçer demişti doktor. Neyse Insaallah geçecektir. Rabbim yardımcımız olsun.Bulantılar 4 aya kadar sürdü ama kusmalar bitmedi canm 6. Aya kadar bileçok çok zor evet ama geçecek inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?