2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Burda öyle çok sıcaklar başlamadı canım daha birde çorap ince olanlardan yalnızca giyip çıkarmak mesele çok sıkı

Evet canim oturark calstgmdan cok etkiliyor su cok fazla iciyorm zatn tansiyonda dusuk gidiyo hep allahtan. Ikiz arkadasm vrdi dogurms bugun 35 doldrmstu die biliyorm hayirlisi hakkimzda
Maşallah sağlıkla büyütsün arkadaşın canım. İnşallah bizde görürüz 36-37 haftaları

Bnde seni gorunce cok sevindim kucagina almak nasip olsnTek de bolunebiliyor hic belli olmaz hayirlosi saglklisi neyse o olsn canim❤
Amin canım benim. Doktorum umutlanma dedi zaten. Olsun ben bi tanesine de razıyım. Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin de... sen nasılsın canım ne durumdasın.

Burda öyle çok sıcaklar başlamadı canım daha birde çorap ince olanlardan yalnızca giyip çıkarmak mesele çok sıkı
Sen yurt disindaydin dimi canim hergun dustaym ben artk normal corabi giy ciksr zor varia corplari cok siki helal olsn vala canim

Reactions: LaL
Amin canım benim. Doktorum umutlanma dedi zaten. Olsun ben bi tanesine de razıyım. Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin de... sen nasılsın canım ne durumdasın.
Aynen canim olsun yeter ki cok sukur sona kadar saglikla gelsn yeter ki. Agirlastim iyice her hareket zorlasti son haftalari sayiyoruz artik canim cok sukir sagligimz iyi digerleri katlaniliyor annelik kolay degl

Sen yurt disindaydin dimi canim hergun dustaym ben artk normal corabi giy ciksr zor varia corplari cok siki helal olsn vala canim
Evet canım yurt dışındayım, buralarda ısınınca aşırı nemli oluyor hergün duş alabilmekte mesele çok yoruluyorum ben banyoda koşmuş gibi

Ozaman hic gerk yok canim. Bizim doktorumzda sonuca gore aldircakmisinz ki dedi yok dedik ozaman dusunmeyelim hic dedi. Zor bulunca vazgecmk olmaz hersey Allahtan ne gelirse ayrica. Inss saglikla alirsn kucagina canim bnde hepimiz
Aminn canım aminn

Aynen canim olsun yeter ki cok sukur sona kadar saglikla gelsn yeter ki. Agirlastim iyice her hareket zorlasti son haftalari sayiyoruz artik canim cok sukir sagligimz iyi digerleri katlaniliyor annelik kolay degl
Allahım kolaylıkla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım. Dikkat et kendine

Evet canım yurt dışındayım, buralarda ısınınca aşırı nemli oluyor hergün duş alabilmekte mesele çok yoruluyorum ben banyoda koşmuş gibi
Istanbul gibi yani zor oyle havalar vala. Evet canim ya o da bi mesele useniyo insan her hareketimiz zor artik
Allahım kolaylıkla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım. Dikkat et kendine
Amin canim benim hepimz saglkla alalim ins sagolasn. Sen de cok dikkat et bu ilk zamanlara

Reactions: LaL
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız. Bugün kontrolüm vardı çok şükür yolunda herşey . çok şişmişsin dedi doktorm ama tansiyon normal olduğu sürece sıkıntı yok dedi kan baya düşük çıktı şurup yazdı. Nstye de baglandik sancı yoktu . Erken doğum görünmüyo şimdilik darısı 37 38leri görmeye

Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim sizin bulantınız ne zaman geçti. Nolur cevap verin hayat resmen zindan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…