2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Arkadaslar ben ne süt ne su ne yumurta dogru duzgun bir sey yiyip icemiyorum bulantidan. :)

Bir de kiminiz ortalamis kiminiz de sonuna yaklasmissiniz tavsiyeniz var mi? Karniniz asiri buyuk mu mesela?

Arkadaslar ben ne süt ne su ne yumurta dogru duzgun bir sey yiyip icemiyorum bulantidan. :)

Bir de kiminiz ortalamis kiminiz de sonuna yaklasmissiniz tavsiyeniz var mi? Karniniz asiri buyuk mu mesela?
benim karnım şu an tek bebeğe göre doğdu doğacak kıvamda ikiz olduğu için kilo alimim da fazla ve hızlı oluyor ne yazık ki. 16. Haftaya kadar birşey yiyemedim sonra yavaş yavaş yiyebildim ben sabahları muhakkak haşlanmış yumurta, biraz peynir , yeşillik domates , zeytin tüketiyorum. Süt ya da yoğurt ara öğün olarak tüketmeye çalışıyorum

Tesekkur ederim hemen bakacagim

Ben ilk zamanlarda hep ileriyi düşünüp acaba nasıl olurum karnım burnuma dayanır mı diye düşünürdüm, karnım şuan 42 haftalık gibi görünüyor geceleri dönmek çok zor tuvalet banyo kolay olmuyor ama yine de tahmin ettiğim kadar zorlanmıyorum beslenme sorunum 20 haftaları geçinceye kadar hep sürdü bulantılar vs, biraz midem sakinleşip yemeye başladığımda şeker sorunu çıktı diyetle sürekli kilo vererek bugüne geldik elimden geldiğince düzenli besleniyorum yumurta süt peynir et tavuk balık hertürlü sebze zaten bebeklerin şimdi daha çok ihtiyacı var ilk zamanlar annenin stokları yetiyor beslenmelerine.. geceleri kusmalarım da devam ediyor ayrıca

Insaallah şu bulantilar geçerse ben de yiyecegim. Demek karın buyuk oluyor baya :) ay kendimi oyle düşünemiyorum ya :)) sebze cok onemli mutkaka elimden geldiğince şu günler gecsin tuketmeye calisacagim cok tesekkurler

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…