- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.461
Ben varım canım normal şartlarda aralıktı ama kasım gibi olur artık ikiz oldugu için, kaç haftalıktkn sen ben 11 olacam yarın.Ben gibi aralikta dogumu gozuken ikiz annesi var mi :)
Ben de 9 +2 yim. İlk dogumunuz mu benim ikinci olacak Insaallah.Ben varım canım normal şartlarda aralıktı ama kasım gibi olur artık ikiz oldugu için, kaç haftalıktkn sen ben 11 olacam yarın.
Evet herşeyin 2 katını yaşıyoruz. Aminnİkiz hamilelikte daha agir geçer demişti doktor. Neyse Insaallah geçecektir. Rabbim yardımcımız olsun.
Merhaba,
Oo goruyorum ki yeni ikiz anne adaylari da katilmis aramiza :) Ben de 22. haftamdayim, kolay gelsin kizlar :)
Ikiz anneleri artmış maşallah. Biz yolun sonundayz. Inşaallah hepinizinki de güzel geçer sonlara kadar
benim karnım şu an tek bebeğe göre doğdu doğacak kıvamda ikiz olduğu için kilo alimim da fazla ve hızlı oluyor ne yazık ki. 16. Haftaya kadar birşey yiyemedim sonra yavaş yavaş yiyebildim ben sabahları muhakkak haşlanmış yumurta, biraz peynir , yeşillik domates , zeytin tüketiyorum. Süt ya da yoğurt ara öğün olarak tüketmeye çalışıyorumArkadaslar ben ne süt ne su ne yumurta dogru duzgun bir sey yiyip icemiyorum bulantidan. :)
Bir de kiminiz ortalamis kiminiz de sonuna yaklasmissiniz tavsiyeniz var mi? Karniniz asiri buyuk mu mesela?
Tesekkur ederim hemen bakacagimCanım eski sayfalarda ideal bitiren arkadaşların listeleri var baya kurcalarsan bulabilirsin, bı de benim karnım şu an tek bebeğe göre doğdu doğacak kıvamda ikiz olduğu için kilo alimim da fazla ve hızlı oluyor ne yazık ki. 16. Haftaya kadar birşey yiyemedim sonra yavaş yavaş yiyebildim ben sabahları muhakkak haşlanmış yumurta, biraz peynir , yeşillik domates , zeytin tüketiyorum
Canım konu kargaşası olmuş bende , burada örnek liste olmayabilir kusura bakma, bulantı tiksinti geçince yumurta, süt , yoğurt azar azar 17. Haftada yemeye baslayabilmistim. Karnım günlük büyüyor sankiTesekkur ederim hemen bakacagim
Ben ilk zamanlarda hep ileriyi düşünüp acaba nasıl olurum karnım burnuma dayanır mı diye düşünürdüm, karnım şuan 42 haftalık gibi görünüyor geceleri dönmek çok zor tuvalet banyo kolay olmuyor ama yine de tahmin ettiğim kadar zorlanmıyorumArkadaslar ben ne süt ne su ne yumurta dogru duzgun bir sey yiyip icemiyorum bulantidan. :)
Bir de kiminiz ortalamis kiminiz de sonuna yaklasmissiniz tavsiyeniz var mi? Karniniz asiri buyuk mu mesela?
Benimde ikinci dogumum 2 yaşında bi kızım var. 3 küçük çocukla bakalım ne maceralar yaşıycazBen de 9 +2 yim. İlk dogumunuz mu benim ikinci olacak Insaallah.
Teşekkürler sizin gibi hamileliği neredeyse atlatmış tüm annelere tebrikler allah kolaylık versin bundan sonrası için sağlıkla alın kucaklarınıza inşallahIkiz anneleri artmış maşallah. Biz yolun sonundayz. Inşaallah hepinizinki de güzel geçer sonlara kadar
Amiin canm inşaallah geçer şu son haftalar daTeşekkürler sizin gibi hamileliği neredeyse atlatmış tüm annelere tebrikler allah kolaylık versin bundan sonrası için sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah
31 yaş ilk gebelik canımYaşlarınız kaç hanımlar kaçıncı gebeliğiniz
Insaallah şu bulantilar geçerse ben de yiyecegim. Demek karın buyuk oluyor baya :) ay kendimi oyle düşünemiyorum ya :)) sebze cok onemli mutkaka elimden geldiğince şu günler gecsin tuketmeye calisacagim cok tesekkurlerBen ilk zamanlarda hep ileriyi düşünüp acaba nasıl olurum karnım burnuma dayanır mı diye düşünürdüm, karnım şuan 42 haftalık gibi görünüyor geceleri dönmek çok zor tuvalet banyo kolay olmuyor ama yine de tahmin ettiğim kadar zorlanmıyorumbeslenme sorunum 20 haftaları geçinceye kadar hep sürdü bulantılar vs, biraz midem sakinleşip yemeye başladığımda şeker sorunu çıktı diyetle sürekli kilo vererek bugüne geldik elimden geldiğince düzenli besleniyorum yumurta süt peynir et tavuk balık hertürlü sebze zaten bebeklerin şimdi daha çok ihtiyacı var ilk zamanlar annenin stokları yetiyor beslenmelerine.. geceleri kusmalarım da devam ediyor ayrıca
Benim de kizim 3 yaşında. Ben de düşünüyorum bunlarla ne yaparım diye :) Allah saglik versin olur gider inşaallah.Benimde ikinci dogumum 2 yaşında bi kızım var. 3 küçük çocukla bakalım ne maceralar yaşıycaz
32 yasimdayim 3. Gebelik 2. Doğum olacak Allah izin verirseYaşlarınız kaç hanımlar kaçıncı gebeliğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?