- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.481
Aminn herşeyin başı sağlık gerçektenBenim de kizim 3 yaşında. Ben de düşünüyorum bunlarla ne yaparım diye :) Allah saglik versin olur gider inşaallah.
29 yaş, 1 kızım var 4 yaşında, 2 kızım daha olacak nasipse, yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. :):)Yaşlarınız kaç hanımlar kaçıncı gebeliğiniz
29 yaş, 1 kızım var 4 yaşında, 2 kızım daha olacak nasipse, yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. :):)
Cift yumurta mi tek yumurta mi arkadaslar maşaallahKızlar bende grubu okuyorum uzun zamandır ama ilk kez yazıyorum. 32 yaşındayım.ilk gebeliğim. Iki tane kızım olacak ınşallah20.haftadayiz.
Allah hepimize vakti zamanında sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin
Benim çift yumurta.Cift yumurta mi tek yumurta mi arkadaslar maşaallah
Cift yumurta :)Cift yumurta mi tek yumurta mi arkadaslar maşaallah
Benim çift yumurta.
Cift yumurta :)
Kuzularını yerim. Sabırlı arkadaşım, emektar arkadaşım. Allaj gönlüne göre versin hep34 yaşındayım bende☺ 6. Gebeliğim ama ilk bebeklerim olacak nasipse. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
ÇiftCift yumurta mi tek yumurta mi arkadaslar maşaallah
Güldürdün Allah razı olsun. masallah tebrikler:)))29 yaş, 1 kızım var 4 yaşında, 2 kızım daha olacak nasipse, yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. :):)
Rabbim kucagina almayı nasip etsin ablam :)34 yaşındayım bende6. Gebeliğim ama ilk bebeklerim olacak nasipse. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Aminn inşallah canım benimKuzularını yerim. Sabırlı arkadaşım, emektar arkadaşım. Allaj gönlüne göre versin hep
Çift
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalımRabbim kucagina almayı nasip etsin ablam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?