- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.501
Ayy inşallah canım hakkıyla bakıp büyütüp güzel yerlere getirelim kazancımız olsunlar, ikizleri büyüt birde oğlun olsun inşallahLaL bana cennetlik diyor tüm akrabalar sen benim 1 tık üstümsün canım ay ne güzel ya 3 kız 1 oğlan ben de isterim
İnşallah canım. O günleri de görelim. Çok güldüm ya 1 den 4 e nasıl geçtinAyy inşallah canım hakkıyla bakıp büyütüp güzel yerlere getirelim kazancımız olsunlar, ikizleri büyüt birde oğlun olsun inşallahben tek çocukta kalacaktım hangi ara 4e geçtim bilemiyorum İnan
Amin canım her isteyene nasip olsun ne güzel Allah gönlüne göre vermiş, bende çok rüyalar gördüm ama hiç üstüme alınmamıştımİnşallah canım. O günleri de görelim. Çok güldüm ya 1 den 4 e nasıl geçtinben hep istiyordum ama çok çocuk. Hatta ikizi de çok istiyordum. Rüyamda da görmüştüm ikiz hamile olduğumu. Allah isteyen herkese nasip etsin, evlat bambaşka
Ay kuzu çok güzel ya. Herkese nasip olmaz 3 bacı olmak, kızların ve oğlun çok şanslı. HepinizeAmin canım her isteyene nasip olsun ne güzel Allah gönlüne göre vermiş, bende çok rüyalar gördüm ama hiç üstüme alınmamıştımbiz iki kardeşiz hep çok kardeşlere kız kardeşi olanlara özenirdim çocuklarımda nasip oldu çok şükür
Ben 31. Haftadayım ocean mummy dışında ne ilaç kullandım ne de iğne.Hanimlar celestone ampul rahîm agzi yetmezliği ya da nstde sancı yoksa bile 28.haftada rutin yapılıyor mu. Doktoruna soran ya da tecrube eden var mı aramızda?
Merhaba. Öncelikle hoş geldin. Sen zaten anne olmaya hazırsın ki kaygı duyuyorsun, kaygı duyman çok doğal ve güzel ancak bu kaygı önyargılara ve kötü yargılara dönüşmesin. Nice tüp bebek yapan ikiz üçüz anneleri, nice minyon anneler, niceçlıkla sınanan, nice şiddet gören anneler de doğurdu yavrularını. Merak etme sen de doğuracaksın ve iyi bir anne olmaya, onların geleceği için kaygılanarak başladın. Aramıza hoşgeldin.Kızlar aranıza yeni katıldım ☺İkiz bekliyoruz 7. Haftadayım daha geçen hafta öğrendik eşim tabi ki çok çok sevindi. Ben çok kaygılıyım tek olsa daha mı kolay olurdu herseytüp bebekle hamile kaldım iki embriyo transfer oldu. İkinci kese dağa küçük kayvolur belki dediler geçen hafta kalp atışını duyduk , biri çok net diğeri çok çok az. A an anladım artık ikiz olduğunu sevindim sevinmesine ama arkasından hemen kaygı telaş nasıl yaparım , nasıl taşırım, ikiz takibi zor oluyor Muş iyi bi doktor basıl bulutum basım güvenirim, minyon biriyimdir kaç koli alırım sağlıklı geçer mi süreç ilk hamileliğim ayaklarım yerden kesilmesi gerekirken bu telaş kaygı neden anlamıyorum sizde mi böyle olmuştunuz desteğinize çok ihtiyacım var
Masallah sevindm canim bnde bugun kontroldeydm herhfta geliyorm nst iyi ckti benmde goturucez bu isi diyo dr bakalimHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız. Bugün kontrolüm vardı çok şükür yolunda herşey . çok şişmişsin dedi doktorm ama tansiyon normal olduğu sürece sıkıntı yok dedikan baya düşük çıktı şurup yazdı. Nstye de baglandik sancı yoktu . Erken doğum görünmüyo şimdilik darısı 37 38leri görmeye
2nin tadini cikar en guzel donem bncede canimSelam kizlar,
Ay yaz davgeldi resmen; benim gunlerim harika geciyor bu ara :) 2. trimester gercekten cook guzelmis :)
Sanada masallah canim hepimiz ins 37 38 lere erisirizBugün benim de kontrolum vardı canım çok şükür herşey yolunda haftamizla uyumluyuz sancı da yok nst de, inşallah sonuna kadar çalışmaya devam edeceğim.
Canim bende ilk 4 ay bulantidan bisi yiyp icemedm desem yeri 3 kilo vermstm sora gecince toparliyor insn merk etme duzelince hergun 1 yumurta yemeye cals mutlaka iste sut urunleri et vs yarayacak seler hem kan degrlerinide iyi seviyede tutar ikiz oldgndan cok cabuk dusuyo kan demirArkadaslar ben ne süt ne su ne yumurta dogru duzgun bir sey yiyip icemiyorum bulantidan. :)
Bir de kiminiz ortalamis kiminiz de sonuna yaklasmissiniz tavsiyeniz var mi? Karniniz asiri buyuk mu mesela?
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Umarım sağlıklı oluruz. Su bulanti bi gecse... yemek yapamiyorum ramazan vakti.Canim bende ilk 4 ay bulantidan bisi yiyp icemedm desem yeri 3 kilo vermstm sora gecince toparliyor insn merk etme duzelince hergun 1 yumurta yemeye cals mutlaka iste sut urunleri et vs yarayacak seler hem kan degrlerinide iyi seviyede tutar ikiz oldgndan cok cabuk dusuyo kan demir
Canım kızlar nasılmış? Sen ne zaman nst ye başladın. Daha beni almadı hiç nst ye bir sonraki kontrolde 33+0olucamGrup senlenmis yeni ikiz anneleri hosgeldinizbenimde ilk gebeligim 28 sonlarindayim artik cift yumrta iki kizim olacak❤ tek cocugum ve cocugum tek kalsin hic istemiyordum sukurler olsun hedefi yuksek tutuyoruz inss sona kadar dayaniyoruz kizlar
Canımm allah razı olsunAy kuzu çok güzel ya. Herkese nasip olmaz 3 bacı olmak, kızların ve oğlun çok şanslı. Hepinize
Ben 31. Haftadayım ocean mummy dışında ne ilaç kullandım ne de iğne.
Merhaba. Öncelikle hoş geldin. Sen zaten anne olmaya hazırsın ki kaygı duyuyorsun, kaygı duyman çok doğal ve güzel ancak bu kaygı önyargılara ve kötü yargılara dönüşmesin. Nice tüp bebek yapan ikiz üçüz anneleri, nice minyon anneler, niceçlıkla sınanan, nice şiddet gören anneler de doğurdu yavrularını. Merak etme sen de doğuracaksın ve iyi bir anne olmaya, onların geleceği için kaygılanarak başladın. Aramıza hoşgeldin.
Ben hem çalışan biriyim, hem ev hanımıyım, hem de 1 kızom var ve 2 kızım daha olacak. Hepsine yetişebiliyorum. Eminim sende de o güç var. Sadece o gücü açığa çıkarman gerekiyor bunum için de ilk hamleyi yaptın bile, çocuklarını düşünerek kaygılandınhadi şimdi 2. Aşamaya geçelim. Kendini olumla biraz. Bebek sahibi olmak istedin ve oldun, sen bunu başaracaksın.
Sukur iyiler canim sulari iyimis. 1700 2100 olms grlari. Gecn hfta 31 de basladm canim nst ye. 29 dan beri her hfta aliyo beni kontrole karacigeri takp ediyo bide bi bebegmde damar ekskti gelisimi yavsladi 1 hfta oyuzdenCanım kızlar nasılmış? Sen ne zaman nst ye başladın. Daha beni almadı hiç nst ye bir sonraki kontrolde 33+0olucam
Cok haklisin cok zor yani hersey iki kati yasaniyo ikizde cok siddetli oluyo bulantisiTesekkur ederim cevabiniz icin. Umarım sağlıklı oluruz. Su bulanti bi gecse... yemek yapamiyorum ramazan vakti.
Ben 31. Haftadayım ocean mummy dışında ne ilaç kullandım ne de iğne.
Teşekkür ederim saryamarya :) Umarım bizde sizin haftalarınızı görebilirizBilmiyorum bende mi sorun var ama sürekli acaba 28.haftada doğurur muyum.akcigerleri gelişmediği için uzun süre entübe kalırlar mi korkusu var. Bu yüzden memnun olduğum doktorumu değiştirip yenidogani iyi olan uni hastanesinde başka doktora aldırdım takibini.
Maşallah canm görürüz görürüz 37yi Allah büyük. Haftaya tekrar çağırdı bundan sonra daha sık kontroller. Şöyle 3 kiloya yakın olsalar bide sağlıklı bi şekil de :)Masallah sevindm canim bnde bugun kontroldeydm herhfta geliyorm nst iyi ckti benmde goturucez bu isi diyo dr bakalimtansiyon benmde dusuk. Karacigr sknti iste kanla surkli bakiyolr bugub yine verdm ins dusmstr 10 gundur sabah aksam hap iciyorm etki etmstir ins
2nin tadini cikar en guzel donem bncede canim3 zorlu geciyo
Sanada masallah canim hepimiz ins 37 38 lere erisiriz❤ benim de son 1 haftam kaldi 33 de dogum izbine ayriliyorm isye
Canim bende ilk 4 ay bulantidan bisi yiyp icemedm desem yeri 3 kilo vermstm sora gecince toparliyor insn merk etme duzelince hergun 1 yumurta yemeye cals mutlaka iste sut urunleri et vs yarayacak seler hem kan degrlerinide iyi seviyede tutar ikiz oldgndan cok cabuk dusuyo kan demir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?