2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Sen de erkencilerdensin gec yattm 3 4 kere kalktm direndm bukadr uyuyabildm agridan kurban bayraminda kuzualrimizla olucaz canim inss smdiden onun heyecanini yasiyorum onlarsiz son bayramimiz sukurler olsn
Evet canım gece zaten uyku yok. Sabah da erken kalkıyoruz İnşallah bir daha bayramda dört kişi olacağız bende çok heyecanlıyım

Kızlar 16. haftamı tamamladım. Bu durumda olup hala inatla mide bulantısı geçmeyen var mı? Bir ara azalmıştı biraz, daha sonra Demir ilacımla beraber tekrar başladı .

Kızlar 16. haftamı tamamladım. Bu durumda olup hala inatla mide bulantısı geçmeyen var mı? Bir ara azalmıştı biraz, daha sonra Demir ilacımla beraber tekrar başladı .
Benim hic bulanti kusmam olmadi ama 20 24 e kadar olanlar var ikiz gebelik basliklarinda dolanirken gormustum.DeMiri akşam yatarken ac almayı dene bir de

Ben varım 17. Hafta biterken hafiflemişti. 17 hafta boyunca ayva ve çubuk kraker ile beslendim onlardan bile midem bulandı çoğu zaman. Allah yardımcın olsun süreç geçene kadar ne yapsan da olmuyor maalesef

Ben varım 17. Hafta biterken hafiflemişti. 17 hafta boyunca ayva ve çubuk kraker ile beslendim onlardan bile midem bulandı çoğu zaman. Allah yardımcın olsun süreç geçene kadar ne yapsan da olmuyor maalesef
Ayvayı da bu haftalara kadar o kadar çok yedim ki artık almıyo mide.çok su içiyorum normalde , şimdi en çok bulandıran su valla bi geçsin diye dua ediyorum . Adak adamama ramak kaldı

Ayvayı da bu haftalara kadar o kadar çok yedim ki artık almıyo mide.çok su içiyorum normalde , şimdi en çok bulandıran su valla bi geçsin diye dua ediyorum . Adak adamama ramak kaldı
Allah kolaylk versn canim bende oleydm Saye- nin dedigi gibi gec gcmsti. 7 24 hic keslmeyn lanet bi bulantiydi. Haklisn bastirsn die yediklernden bikiyo insan su cok bulandirir. Demir ilacini gece yatarken ictm ben hep. 1 2 haftaya gecer seninde canim ins dunya varms der rahatlarsn

Ah canım benim ağzından ballar damlıyo inşallah geçsin bir an önce de bi bebeklerime odaklanıyım. Cinsiyet biri kız diğeri erkek acaba bu durumda hormonlarımı iyice çorba yapıyo olabilir mi ki? Sizin dönemlerinize sağ salim gelmem nasip olsun inşallah. Sizlere de kolay doğumlar olsun çok az kalmış maşallah

Ben artık klozetin başında ağlayacak dereceye geliyordum. Kusmaktan bulantıdan harap oldum. Hiç geçmeyecek sanmıştım çok şükür bugünlere Seninde inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider. Sağlıkla gelsinler inşallah

İnşallahh canım benim inşallah . Yoksa halim harap Allah herkese bulantısız bi hamilelik nasip etsin . Bide hiç bulantım olmadı diyen bi kitle var . Hay maşallah valla. Nasıl imreniyorum

İyi bayramlar Valla ilaçlardan en çok sıkılanlardan biri benim herhalde ama kızlarım için içiyoruz Progestan,visium, imom, gynoferro derken bir de adalat geldi

İyi bayramlar kızlar Benim de bayramdan sonra kontrolüm var 36.hafta olacağım.Bakalım doktor doğum tarihi verecek.Kendimi 38.haftaya göre ayarladım 27 Haziran'a denk geliyor.Doktor 39.haftaya kadar da bekleyebiliriz diyor.Galiba ben bir an önce doğmalarını istiyorum Kurban bayramı için bayramlıkları bile hazır ikizlerimin

Oyy maşallah sağlıcakla gelsinler de giyiversinler cicişlerini hayırlı bayramlar

Hey maşallah darısı bize olsun. Sezaryrn mi yapacak..? Kaç kilo aldın sen?

Kizlar 19.haftadayim ve 6 -7 kilo aldim.Bu gidisle 20 olur resmen ya hatta gecer bile.Moralim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…