- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.701
Evet canım gece zaten uyku yok. Sabah da erken kalkıyoruzSen de erkencilerdensin gec yattm 3 4 kere kalktm direndm bukadr uyuyabildm agridankurban bayraminda kuzualrimizla olucaz canim inss smdiden onun heyecanini yasiyorum onlarsiz son bayramimiz sukurler olsn ❤
Benim hic bulanti kusmam olmadi ama 20 24 e kadar olanlar var ikiz gebelik basliklarinda dolanirken gormustum.DeMiri akşam yatarken ac almayı dene bir deKızlar 16. haftamı tamamladım. Bu durumda olup hala inatla mide bulantısı geçmeyen var mı? Bir ara azalmıştı biraz, daha sonra Demir ilacımla beraber tekrar başladı .
Ben varım 17. Hafta biterken hafiflemişti. 17 hafta boyunca ayva ve çubuk kraker ile beslendim onlardan bile midem bulandı çoğu zaman. Allah yardımcın olsun süreç geçene kadar ne yapsan da olmuyor maalesefKızlar 16. haftamı tamamladım. Bu durumda olup hala inatla mide bulantısı geçmeyen var mı? Bir ara azalmıştı biraz, daha sonra Demir ilacımla beraber tekrar başladı .
Aynen bide öyle deneyim. Bugün sabah almadım akşam içeyim diye .Benim hic bulanti kusmam olmadi ama 20 24 e kadar olanlar var ikiz gebelik basliklarinda dolanirken gormustum.DeMiri akşam yatarken ac almayı dene bir de
Ayvayı da bu haftalara kadar o kadar çok yedim ki artık almıyo mide.çok su içiyorum normalde , şimdi en çok bulandıran suBen varım 17. Hafta biterken hafiflemişti. 17 hafta boyunca ayva ve çubuk kraker ile beslendim onlardan bile midem bulandı çoğu zaman. Allah yardımcın olsun süreç geçene kadar ne yapsan da olmuyor maalesef
Allah kolaylk versn canim bende oleydmAyvayı da bu haftalara kadar o kadar çok yedim ki artık almıyo mide.çok su içiyorum normalde , şimdi en çok bulandıran suvalla bi geçsin diye dua ediyorum . Adak adamama ramak kaldı
Ah canım benim ağzından ballar damlıyoAllah kolaylk versn canim bende oleydmSaye- nin dedigi gibi gec gcmsti. 7 24 hic keslmeyn lanet bi bulantiydi. Haklisn bastirsn die yediklernden bikiyo insan su cok bulandirir. Demir ilacini gece yatarken ictm ben hep. 1 2 haftaya gecer seninde canim ins dunya varms der rahatlarsn ❤
Hayırlı bayramlar canmGunaydin kzlar iyi bayramlarr
Ben artık klozetin başında ağlayacak dereceye geliyordum. Kusmaktan bulantıdan harap oldum. Hiç geçmeyecek sanmıştım çok şükür bugünlereAyvayı da bu haftalara kadar o kadar çok yedim ki artık almıyo mide.çok su içiyorum normalde , şimdi en çok bulandıran suvalla bi geçsin diye dua ediyorum . Adak adamama ramak kaldı
İnşallahh canım benim inşallah . Yoksa halim harapBen artık klozetin başında ağlayacak dereceye geliyordum. Kusmaktan bulantıdan harap oldum. Hiç geçmeyecek sanmıştım çok şükür bugünlere☺ Seninde inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider. Sağlıkla gelsinler inşallah
Oyy maşallah sağlıcakla gelsinler de giyiversinler cicişleriniİyi bayramlar kızlarBenim de bayramdan sonra kontrolüm var 36.hafta olacağım.Bakalım doktor doğum tarihi verecek.Kendimi 38.haftaya göre ayarladım 27 Haziran'a denk geliyor.Doktor 39.haftaya kadar da bekleyebiliriz diyor.Galiba ben bir an önce doğmalarını istiyorum Kurban bayramı için bayramlıkları bile hazır ikizlerimin
Hey maşallah darısı bize olsun. Sezaryrn mi yapacak..? Kaç kilo aldın sen?İyi bayramlar kızlarBenim de bayramdan sonra kontrolüm var 36.hafta olacağım.Bakalım doktor doğum tarihi verecek.Kendimi 38.haftaya göre ayarladım 27 Haziran'a denk geliyor.Doktor 39.haftaya kadar da bekleyebiliriz diyor.Galiba ben bir an önce doğmalarını istiyorum Kurban bayramı için bayramlıkları bile hazır ikizlerimin
Amin,canım inşallahHey maşallah darısı bize olsun. Sezaryrn mi yapacak..? Kaç kilo aldın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?