2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kizlar 19.haftadayim ve 6 -7 kilo aldim.Bu gidisle 20 olur resmen ya hatta gecer bile.Moralim cok bozuk
Canım ben de 19.haftada 6 kilo almıştım yemek yemememe rağmen.Zaten doğumdan sonra hepsi gidiyor.Doğuma kadar 22 kiloya kadar alsan normalmiş ikiz gebelikte.Tek gebelik olsaydı ideal kilo alımı 10-14 kiloymuş.2 bebek taşıdığımız için fazla kilo almamız çok normal.

Biraz dikkat etmem lazim.Bugun akrabalardan biri de sanki fazla almissin dedi.Moralim bozuldu.Boyum uzun kilo kaldirir ama yine de kilomu dusundukce uzuluyo gibi oluyorum..Ikinci tremesterde birden almaya basladim.Ne bileyim bebeklerim simdi herseyden onemli ama dikkatli gitsem iyi olacak.

Kizlar bende suan ikizlere gebeyim biri 8+4 digeri 8+2 haftamla uyumlu gidiyoruz ama en son 2 hafta once kontrol olmustum bi sorun yoktu ama bugun kanama alani var dedi doktor iki kesenin ortasinda benden kan gelmiyo ama kanama varmis progestan gunde 3 kez fitil olarak kullaniyordum zaten bi de haftada 1 igne olarak yazdi basina boyle bi sey gelen var mi cok korkuyorum bi sey olcak diye

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla vaktiyle kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde 10.haftada içerde kanama alanı var demişti doktorum . 1 hafta sonra o hematom alanı kahverengi kanama şeklinde bosalmaya basladi .Normal hayatıma devam ettim progestana devam ettim. 15 gün sonra usg de o alan kaybolmustu ve kanama da durmuştu .
Canını sıkma ikiz gebelikte daha sık olabiliyor bu tür şeyler

Ay canım çok teşekkur ederim içimi rahatlattın ya ilk bebegimi kaybettim bunları da kaybedersem dayanamam Allahim korusun yani kahve sekilde kan gelcek ilerleyen zamanlarda bana yat kalkma mumkunse yemek yapmaya bile kalkma dedi kanama gecene kadar yatcam artık

Allah korusun canım.insallah sağlıkla atlatacağız bu sureci

Masallah canim ins o haftalarda olur kuzularin ikizle 38 lere gelenler alnindan opulmeli bence suandan bittim ben

Bu kilolar tam olarak ne zaman alınmaya başlıyor kızlar ? Ben 17. Hafta içindeyim . Sadece tüp bebek tedavimden kalan +5 kilom var . Onun dışında aynıyım
Canim onemli olan bebegin gelisimi ve kilo almasi anne kendine aliyorsa bi faydasi yok bnde az aldim 2 haftadir ayniym hatta ama bebekler iyi cok alinsa da dert degil verilir az alnsa da bnce yeterki kuzularimiz iyi olsn saglkli dogsun

Selam kizlar son haftalara yaklasip ishal durumu artan var mi aranizda okadar ilac iciyoruz daha cok kabizlik yapar aslnda ama ne yesem cikiyor sanki 10 gundur. Gunde 3 kere gidiyorumdur fix. Asiri su kaybetmedim ama bebekler etkilendimi merk ediyorm ciddiye almam gerekiyo mu blmiyorm. Doktorumuz bayrami bglamsti carsb. Gidicez hem de tarihi konuscakmisz hayirlisiylaYasayaniniz var midir diye merak ettm teseekkurler

Kızlar kilo konusuna takılmayın ben 35. Haftadayım aldığım iki kilo ama bebeklerim iyi çok şükür. İlk beş ay bulmayı kusmadan yiyemedim sonrasında da gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum almadım o yüzden

Canım benim arada oluyor ama günlerce sürdüğü olmadı. Yani sürekli olursa bir hastaneye git en azından gaita tahlili falan yapılıp bakılsın

Canım benim arada oluyor ama günlerce sürdüğü olmadı. Yani sürekli olursa bir hastaneye git en azından gaita tahlili falan yapılıp bakılsın
Cok su kaybi gibi degl allahtn takip ediyorm suan dedign gibi yaparm sagol canim. Anal fissur deniyor catlak da var bnde makatta kabizlkta ishalde gelmiyor sancisi cok oluyo bicak gibi sagolsn bebeklerdn cekmedm oyle sanci

Cok su kaybi gibi degl allahtn takip ediyorm suan dedign gibi yaparm sagol canim. Anal fissur deniyor catlak da var bnde makatta kabizlkta ishalde gelmiyor sancisi cok oluyo bicak gibi sagolsn bebeklerdn cekmedm oyle sanci
Anal fissür zor canım Allah yardımcın olsun. Ağrısı sızısı insanı yoruyor

Canim onemli olan bebegin gelisimi ve kilo almasi anne kendine aliyorsa bi faydasi yok bnde az aldim 2 haftadir ayniym hatta ama bebekler iyi cok alinsa da dert degil verilir az alnsa da bnce yeterki kuzularimiz iyi olsn saglkli dogsun
Çok şükür gelişimi kilosu çok iyi canım ama bakıyorum kilo alanlar çoğunlukta , bi anormallik mi var diye sorayım dedim Allah sağ Salim doğmalarını nasip etsin tüm bebeklerimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…