- 29 Mart 2019
- 5
- 3
- 1
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.741
Merhaba aynı sıkıntıyı 6. Haftamda bende yaşadım benimde iki kese arasında kanama olmuştu hemde normal kanamamda olmuştu 1 ay yattım hiç kalkmadan ve bol su içmeye çalıştım çok şükür şu an 16. Haftamdayım en önemli şey yatıp dinlenmek inşallah birşey olmaz ama ne kadar zaman geçerse geçsin o korku geçmiyorKizlar bende suan ikizlere gebeyim biri 8+4 digeri 8+2 haftamla uyumlu gidiyoruz ama en son 2 hafta once kontrol olmustum bi sorun yoktu ama bugun kanama alani var dedi doktor iki kesenin ortasinda benden kan gelmiyo ama kanama varmis progestan gunde 3 kez fitil olarak kullaniyordum zaten bi de haftada 1 igne olarak yazdi basina boyle bi sey gelen var mi cok korkuyorum bi sey olcak diye
Canım kotu bir durum ama benimle ayni seyleri yasayip sorun olmadan atlatanlari duymak beni mutlu etti bana da bol su iç dedi doktor ve hic kalkma dedi bende gunde 2 lt iciyodum zorla ama 3 e cikarcam artik cok korkuyorum ya valla hic bitmicek sanirim bi an once gunler gecsin de dogsun insallah 1 ay sonunda peki ayaklanip normal hayatina devam ettin miMerhaba aynı sıkıntıyı 6. Haftamda bende yaşadım benimde iki kese arasında kanama olmuştu hemde normal kanamamda olmuştu 1 ay yattım hiç kalkmadan ve bol su içmeye çalıştım çok şükür şu an 16. Haftamdayım en önemli şey yatıp dinlenmek inşallah birşey olmaz ama ne kadar zaman geçerse geçsin o korku geçmiyor
Benim teyzem ameliyat oldu kurtuldu on yıl olacak nerdeyse. İlla tekrar etmez çok zorluyorsa olsaydın keşkeSagol canim gercktm oyle. Hamilelktn once amelyt onermslerdi ama tekrarlar die olmadm ama iyi cektim yani normal dogum yaparim diyodum ama nasip olmick gibi
Adalati bulabildin mi acaba kac gündür ariyoruz hic bi yerde yokİyi bayramlarValla ilaçlardan en çok sıkılanlardan biri benim herhalde ama kızlarım için içiyoruz Progestan,visium, imom, gynoferro derken bir de adalat geldi
Hiç sorma ben de çok ağırlaştım.Ama şimdilik hamileliğim ağırlaşmama rağmen iyi gidiyor bu gidişle 39 a kadar gelebilirim herhaldeİyi o zaman daha 7 kilo hakkım varnasıl gidiyor. Ben her gün daha ağırlaşmış hissediyorum ya.
Sağol canım inşallahMasallah canim ins o haftalarda olur kuzularinikizle 38 lere gelenler alnindan opulmeli bence suandan bittim ben
Aman çok şükür canımKızlar kilo konusuna takılmayın ben 35. Haftadayım aldığım iki kilo ama bebeklerim iyi çok şükür. İlk beş ay bulmayı kusmadan yiyemedim sonrasında da gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum almadım o yüzden
Ben de son aralar var ishal durumu. Öncesin de kabızlık sorunu vardı hep basur oluştu. Sonra kan ilacını bıraktım bi baktm kabızlık geçti ara ara ishal oluyo şaşırdım doktorum kan ilacını da değiştirdi. Hadi hayırlı haberlerle gel inşaallah canm☺Selam kizlar son haftalara yaklasip ishal durumu artan var mi aranizdaokadar ilac iciyoruz daha cok kabizlik yapar aslnda ama ne yesem cikiyor sanki 10 gundur. Gunde 3 kere gidiyorumdur fix. Asiri su kaybetmedim ama bebekler etkilendimi merk ediyorm ciddiye almam gerekiyo mu blmiyorm. Doktorumuz bayrami bglamsti carsb. Gidicez hem de tarihi konuscakmisz hayirlisiyla Yasayaniniz var midir diye merak ettm teseekkurler
Yok canım onlar alacağını alıyor dediğin gibi hiç üzülme.Aman çok şükür canımbebekler alıcanı alsın da biz sonra sıfırdan depolarız . Etrafta çok kilo alanlar görünce bende mi bi anormallik var acaba diye düşündüm bi an
Canım listemi paylaşayım seninleSaye-
Gebelik sekerin cikmisti.Gunluk rutin beslenmende neler var ?Zahmet olmazsa paylasir misin canim? Ben gittikce aliyoeum daha 20.haftadayim.En azindan ornek olur benim icin.
Aman canım ağırlaştık iyice ya hiç bir şey yapılmıyorKızlar 2 gündür pes etmiş durumdayımhiçbirley yapamıyorum.
Eki Görüntüle 2276662
Canım listem bu. Ama ben asla iki dilim ekmek yemiyorum bir dilim her öğünde. Unonun şekersiz tam buğday ekmeğini alıyorum çünkü fırından aldığım tam buğdaylarda şekerim hep yüksek çıktı. İlk ara öğünümde üç ceviz ve yanında meyve yiyorum. İkinci ara öğünde bir bardak süt ve meyve yapıyorum. Akşam ara öğünümü çok hafif yapıyorum. Meyvelerden muz, karpuz, kavun, incir gibi şekerli olanları tüketmiyorum. Genel olarak çilek, erik kayısı nektarin gibi meyveleri tercih ediyorum. Birde bulgur pilavı yiyorum mesela akşam yemeğinde ekmek yemiyorum. Üç litre bazen daha fazla su içiyorum. Sabah erken kahvaltı önemli sekiz buçuk gibi kahvaltımı yapıyorum. İnşallah açıklayıcı olmuştur canım
Ne demek canım bildiğim bir şey olursa her daim yardımcı olurum. İnşallah işe yarar. Verilen diyet bu yönde zaten genel olarak fayda görürsün. Ben hayatımın hiç bir döneminde bu kadar düzenli ve sağlıklı beslenmedimAllah razi olsun canim.Ipin ucunu kacirdim cunku kendimi toparlamam lazim.Dun de evde seker olcum cihaziyla tokluk sekerim 130 cikti.Yuksek.O yuzden simdiden kendime ceki duzen vereyim.Cok sagolasin.Uygulayacagim bunu.
Saye bu liste kaç kalorilik ? Benimki 2200 kcal ve sabah 3 öğlen 5 aksam 4 tahıl grubu var . Sebze et ara ogunlerimiz ayni .Eki Görüntüle 2276662
Canım listem bu. Ama ben asla iki dilim ekmek yemiyorum bir dilim her öğünde. Unonun şekersiz tam buğday ekmeğini alıyorum çünkü fırından aldığım tam buğdaylarda şekerim hep yüksek çıktı. İlk ara öğünümde üç ceviz ve yanında meyve yiyorum. İkinci ara öğünde bir bardak süt ve meyve yapıyorum. Akşam ara öğünümü çok hafif yapıyorum. Meyvelerden muz, karpuz, kavun, incir gibi şekerli olanları tüketmiyorum. Genel olarak çilek, erik kayısı nektarin gibi meyveleri tercih ediyorum. Birde bulgur pilavı yiyorum mesela akşam yemeğinde ekmek yemiyorum. Üç litre bazen daha fazla su içiyorum. Sabah erken kahvaltı önemli sekiz buçuk gibi kahvaltımı yapıyorum. İnşallah açıklayıcı olmuştur canım
Canım benim ilk listem çok katıydı sabah kahvaltı dışında karbonhidrat hiç yoktu 1600 kaloriydi. Sonra idrarda keton çıkınca diğer öğünlere de ekmek ekledi. Buda 2000 civarı ama bende bunun hepsini yiyemiyorumSaye bu liste kaç kalorilik ? Benimki 2200 kcal ve sabah 3 öğlen 5 aksam 4 tahıl grubu var . Sebze et ara ogunlerimiz ayni .
1 tahıl grubu =1 dilim ekmek yada 1 kepçe çorba ya da 3 yemek kasigi bulgur demek .
Benim kalorim çok sanki seninkine göre
Zaten yiYemiyorum hepsini çok geliyor
Doktorun yazdığı gün tesadüfen bir kutu bulduk canım ama o da 3-4 güne bitecek. Kayınbabam falan hep araştırıyor bakıyoruz. Olmadı nidicarda yöneleceğiz sanırım.Adalati bulabildin mi acaba kac gündür ariyoruz hic bi yerde yok
Doktorun yazdığı gün tesadüfen bir kutu bulduk canım ama o da 3-4 güne bitecek. Kayınbabam falan hep araştırıyor bakıyoruz. Olmadı nidicarda yöneleceğiz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?