2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Hangi firma cikartiyorbu ilaci ? Biz pruluton depot u direkt bayer'le iletisime.gecmistik.Soyluyorlar ne zaman piyasaya suruluyor,cikacak mi vs diye.
Onu da Bayer üretiyor canım. Bayer nu sene özellikle riskli gebelikte kullanılan ilaçları piyasaya sürmedi

Adalat in da nidicard in da etken maddesi aynı. Nidicard da mi bulunmuyor ki piyasa da?
Bazi doktorlar ozellikle adalat diyor muadili önermiyor neden acaba

Evet çok şükür ki şu anda işe gidip gelebiliyorum günde 1 saat çok ağır ağır yürüyüş yapabiliyorum çok hareketli bir insandım tüm hareketlerimi yavaşlattım benim için zor oldu ama insan evlatları İçin herşeye katlanıyor. Ben hala prolutex iğne (karından yapıyorum 10 haftadır hergün sabah akşam ) ve crinone jel kullanıyorum ... rabbim sağlıkla iki evladımızıda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hosgeldin.
Benim gibisin sen de.Annem iyice kizmaya basladi su hamileliginin tadini cikaramiyosun stresten,bisey olucak mi korkularindan diyor.Bebeklere de yansiyorcbu malesef.Daha rahat olmaliyiz.

Yalniz sunu farkettim ki oyle aman aman kendimize protein patlamasi yaptirmaya gerek yokmus.Oglen 2 kofte aksam 2 kofte yeterliymis listeye gore.Kalsiyum baya var ama.Ona dikkat etmek gerekiyor sanirim.Sut,yogurt hemen her ogunde var aralarda da.Tekrardan sagolasin canim.Bu bana yol gostericek nasipse.

Hosgeldin.
Benim gibisin sen de.Annem iyice kizmaya basladi su hamileliginin tadini cikaramiyosun stresten,bisey olucak mi korkularindan diyor.Bebeklere de yansiyorcbu malesef.Daha rahat olmaliyiz.
Sorma ya, sürekli bi bahane uydurup acile gidiyorum ultrasonda görmek için. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Psikolojik destek alsam o da para. Şaşırdım ne yapacağımı.

Sorma ya, sürekli bi bahane uydurup acile gidiyorum ultrasonda görmek için. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Psikolojik destek alsam o da para. Şaşırdım ne yapacağımı.

Resmen benim gibisin.En son doktoruma mesaj attim suram buram agriyor diye adam oyle bunaldi ki benden cevap vermedi.Ben de gittim baska doktora gordum geldim bebekleri.Ama artik kendime hakim olmaya calisiyorum.Boyle yapmak bize de bebeklere de zarar dedigim gibi.

Evet canım kendini çok sıkmaya gerek yok. Zaten proteini peynirle yumurtayla vs gene alıyorsun. Ben mesela gebeliğin boyunca bir kere balık yedim ama ceviz yiyorum yeşil sebzeler omega takviyesi yetiypr

Amin insallah kacinci haftandasin peki

Evet canım kendini çok sıkmaya gerek yok. Zaten proteini peynirle yumurtayla vs gene alıyorsun. Ben mesela gebeliğin boyunca bir kere balık yedim ama ceviz yiyorum yeşil sebzeler omega takviyesi yetiypr

Bende balik agzima koymadim hnuz.Yiyemiyorum.Ama ceviz konusunda da malesef oyle.Onu da cok tuketmiyorum.Vari bu haftadan sonra sabahlari 2 tane yiyeyim .

Çok şükür gelişimi kilosu çok iyi canım ama bakıyorum kilo alanlar çoğunlukta , bi anormallik mi var diye sorayım dedim Allah sağ Salim doğmalarını nasip etsin tüm bebeklerimizin inşallah ❤
Ben ilk 15 16hftada 3 kilo vermstm sora toparlamaya basladm aminn aminn hepimiz icin canim

Benim teyzem ameliyat oldu kurtuldu on yıl olacak nerdeyse. İlla tekrar etmez çok zorluyorsa olsaydın keşke
Ay ne guzel darisi basima canim hamilelkte ve normal dogumda tekrar olusabiliyor die bu surecleri atmatmayi bklemstm bnde. Bi yok oluyo bi geliyo garip bi hastalk ogrencilkten kaldi iste
Benmde oleydi canm evde olnca bi nebze duzeldi bu sefeede ellerim balon ustune basinca cok acir siskin haliyle canm sabah 6 dn sora uyuyorm bu aralr uyku denirse onada dayancz ins az kaldi kzlar
Hayirli olsunn en rahat zamanlar cifte mutlulugn tadini ve huzurunu yasayin ins tek gebelk gibi kolay bir hamilelk olmuyor ama pozitif dusunmeye calsmak cok iyi geliyor allah nasi

Bende balik agzima koymadim hnuz.Yiyemiyorum.Ama ceviz konusunda da malesef oyle.Onu da cok tuketmiyorum.Vari bu haftadan sonra sabahlari 2 tane yiyeyim .
Canım ben ilk beş ay ağzıma koymadım ceviz sonrasında yiyebildim. İlk bel ay hiç bir şey yiyemedim zaten

Kizlar sizinde kasilmalar artti mi sertlesip toplasmalar aci verir oldu gece ve sabaha karsi siklasiyor hep
Gece uyumak çok zor canım bana da aynı şekilde, kasılmalarda toplanmalarda var. Sonlara doğru daha da artacak sanırım

Sabah 6 10 ne zmn dalabilirsem artk. Çok kalmadı hayırlısıyla bi geçse şu bi kaç hafta da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…