- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.761
Onu da Bayer üretiyor canım. Bayer nu sene özellikle riskli gebelikte kullanılan ilaçları piyasaya sürmediHangi firma cikartiyorbu ilaci ? Biz pruluton depot u direkt bayer'le iletisime.gecmistik.Soyluyorlar ne zaman piyasaya suruluyor,cikacak mi vs diye.
Bu dediginiz ilaclar ne icin kullaniliyorAdalat in da nidicard in da etken maddesi aynı. Nidicard da mi bulunmuyor ki piyasa da?
Bazi doktorlar ozellikle adalat diyor muadili önermiyor neden acaba
Evet çok şükür ki şu anda işe gidip gelebiliyorum günde 1 saat çok ağır ağır yürüyüş yapabiliyorum çok hareketli bir insandım tüm hareketlerimi yavaşlattım benim için zor oldu ama insan evlatları İçin herşeye katlanıyor. Ben hala prolutex iğne (karından yapıyorum 10 haftadır hergün sabah akşam ) ve crinone jel kullanıyorum ... rabbim sağlıkla iki evladımızıda kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanım kotu bir durum ama benimle ayni seyleri yasayip sorun olmadan atlatanlari duymak beni mutlu etti bana da bol su iç dedi doktor ve hic kalkma dedi bende gunde 2 lt iciyodum zorla ama 3 e cikarcam artik cok korkuyorum ya valla hic bitmicek sanirim bi an once gunler gecsin de dogsun insallah 1 ay sonunda peki ayaklanip normal hayatina devam ettin mi
Nstde kasılma çıkarsa kullaniliyor erken doğum önleme amaclı canım.Bu dediginiz ilaclar ne icin kullaniliyor
Merhaba arkadaşlar ne zamandır takip ediyorum konuyu, bilgilenmeye çalışıyorum. Ben de yazayım artık dedim. 11 haftalık benim ikizlerim. Sorunsuz ilerliyor gebeliğim. Ama korkularım, kaygılarımdan tadını çıkaramıyorum galiba.
Eki Görüntüle 2276662
Canım listem bu. Ama ben asla iki dilim ekmek yemiyorum bir dilim her öğünde. Unonun şekersiz tam buğday ekmeğini alıyorum çünkü fırından aldığım tam buğdaylarda şekerim hep yüksek çıktı. İlk ara öğünümde üç ceviz ve yanında meyve yiyorum. İkinci ara öğünde bir bardak süt ve meyve yapıyorum. Akşam ara öğünümü çok hafif yapıyorum. Meyvelerden muz, karpuz, kavun, incir gibi şekerli olanları tüketmiyorum. Genel olarak çilek, erik kayısı nektarin gibi meyveleri tercih ediyorum. Birde bulgur pilavı yiyorum mesela akşam yemeğinde ekmek yemiyorum. Üç litre bazen daha fazla su içiyorum. Sabah erken kahvaltı önemli sekiz buçuk gibi kahvaltımı yapıyorum. İnşallah açıklayıcı olmuştur canım
Sorma ya, sürekli bi bahane uydurup acile gidiyorum ultrasonda görmek için. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Psikolojik destek alsam o da para. Şaşırdım ne yapacağımı.Hosgeldin.
Benim gibisin sen de.Annem iyice kizmaya basladi su hamileliginin tadini cikaramiyosun stresten,bisey olucak mi korkularindan diyor.Bebeklere de yansiyorcbu malesef.Daha rahat olmaliyiz.
Sorma ya, sürekli bi bahane uydurup acile gidiyorum ultrasonda görmek için. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Psikolojik destek alsam o da para. Şaşırdım ne yapacağımı.
Evet canım kendini çok sıkmaya gerek yok. Zaten proteini peynirle yumurtayla vs gene alıyorsun. Ben mesela gebeliğin boyunca bir kere balık yedim ama ceviz yiyorum yeşil sebzeler omega takviyesi yetiyprYalniz sunu farkettim ki oyle aman aman kendimize protein patlamasi yaptirmaya gerek yokmus.Oglen 2 kofte aksam 2 kofte yeterliymis listeye gore.Kalsiyum baya var ama.Ona dikkat etmek gerekiyor sanirim.Sut,yogurt hemen her ogunde var aralarda da.Tekrardan sagolasin canim.Bu bana yol gostericek nasipse.
Amin insallah kacinci haftandasin pekiEvet çok şükür ki şu anda işe gidip gelebiliyorum günde 1 saat çok ağır ağır yürüyüş yapabiliyorum çok hareketli bir insandım tüm hareketlerimi yavaşlattım benim için zor oldu ama insan evlatları İçin herşeye katlanıyor. Ben hala prolutex iğne (karından yapıyorum 10 haftadır hergün sabah akşam ) ve crinone jel kullanıyorum ... rabbim sağlıkla iki evladımızıda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hmm benim daha onlara çok varmış anladim canım vaktinde saglikla dogsunlar insallahNstde kasılma çıkarsa kullaniliyor erken doğum önleme amaclı canım.
Evet canım kendini çok sıkmaya gerek yok. Zaten proteini peynirle yumurtayla vs gene alıyorsun. Ben mesela gebeliğin boyunca bir kere balık yedim ama ceviz yiyorum yeşil sebzeler omega takviyesi yetiypr
Ben ilk 15 16hftada 3 kilo vermstm sora toparlamaya basladmÇok şükür gelişimi kilosu çok iyi canımama bakıyorum kilo alanlar çoğunlukta , bi anormallik mi var diye sorayım dedim Allah sağ Salim doğmalarını nasip etsin tüm bebeklerimizin inşallah ❤
Ay ne guzel darisi basima canimBenim teyzem ameliyat oldu kurtuldu on yıl olacak nerdeyse. İlla tekrar etmez çok zorluyorsa olsaydın keşke
Benmde oleydi canm evde olnca bi nebze duzeldi bu sefeede ellerim balonYa ayaklarımın şişkinliği üstüne feci ağrısı ne uyutuyor ne geçiyor. Uyku haram oldu ya ağlıyorum artık sinirden normal değil çünkü resmen hamileligimi herşeyi unutup ayaklarıma odaklanmış durumdaym
Hayirli olsunn en rahat zamanlar cifte mutlulugn tadini ve huzurunu yasayin insMerhaba arkadaşlar ne zamandır takip ediyorum konuyu, bilgilenmeye çalışıyorum. Ben de yazayım artık dedim. 11 haftalık benim ikizlerim. Sorunsuz ilerliyor gebeliğim. Ama korkularım, kaygılarımdan tadını çıkaramıyorum galiba.
Canım ben ilk beş ay ağzıma koymadım ceviz sonrasında yiyebildim. İlk bel ay hiç bir şey yiyemedim zatenBende balik agzima koymadim hnuz.Yiyemiyorum.Ama ceviz konusunda da malesef oyle.Onu da cok tuketmiyorum.Vari bu haftadan sonra sabahlari 2 tane yiyeyim .
Gece uyumak çok zor canım bana da aynı şekilde, kasılmalarda toplanmalarda var. Sonlara doğru daha da artacak sanırımKizlar sizinde kasilmalar artti mi sertlesip toplasmalar aci verir oldugece ve sabaha karsi siklasiyor hep
Sabah 6 10 ne zmn dalabilirsem artk. Çok kalmadı hayırlısıyla bi geçse şu bi kaç hafta da :)Ay ne guzel darisi basima canimhamilelkte ve normal dogumda tekrar olusabiliyor die bu surecleri atmatmayi bklemstm bnde. Bi yok oluyo bi geliyo garip bi hastalk ogrencilkten kaldi iste
Benmde oleydi canm evde olnca bi nebze duzeldi bu sefeede ellerim balonustune basinca cok acir siskin haliyle canm sabah 6 dn sora uyuyorm bu aralr uyku denirse onada dayancz ins az kaldi kzlar
Hayirli olsunn en rahat zamanlar cifte mutlulugn tadini ve huzurunu yasayin instek gebelk gibi kolay bir hamilelk olmuyor ama pozitif dusunmeye calsmak cok iyi geliyor allah nasi
Ay hem de nasıl ya. 3 gündür ilk kez uyudum amaKizlar sizinde kasilmalar artti mi sertlesip toplasmalar aci verir oldugece ve sabaha karsi siklasiyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?