- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.781
Hayırdır canım kasılmaların mı başladı gittin mi kontrole? Mutlaka sancıları engelleyici birşeyler yaparlar ihmal etme bak ben öyle böyle 1 ay daha atlattım kasıla kasılaAy hem de nasıl ya. 3 gündür ilk kez uyudum amabebim uyanıkken çok oluyır kasılmam. Az daha dayansın kuzuşlar ya.
Hergun bir ara öğünde 3 tam ceviz dedi diyetisyen canım . Bende balık yiyemiyorum. I mom diye multivitamin vaar gebeler için onun icin de omega var onu da deneyebilirsin.Bende balik agzima koymadim hnuz.Yiyemiyorum.Ama ceviz konusunda da malesef oyle.Onu da cok tuketmiyorum.Vari bu haftadan sonra sabahlari 2 tane yiyeyim .
Günde 50yi geçkin kasılmam oluyor iki haftadır da 3 cm civarı açıklıkla tedavi altındayım canım, benim kasılmalar çoğunlukla akşam 6dan sonra başlayıp sabaha kadar sık oluyor..Kizlar sizinde kasilmalar artti mi sertlesip toplasmalar aci verir oldugece ve sabaha karsi siklasiyor hep
Kritik haftalari aşmissin , bundan sonrasi da guzel olacak hayirlisiyla .ilac veriyorlar mi peki kasılmalar için? hastanede misin evde misin ?Günde 50yi geçkin kasılmam oluyor iki haftadır da 3 cm civarı açıklıkla tedavi altındayım canım, benim kasılmalar çoğunlukla akşam 6dan sonra başlayıp sabaha kadar sık oluyor..
Çok şükür canım inşallah.. ilk olarak 32 haftada alındım hastaneye serum tedavisiyle kasılmaları durdurlar durumum normale dönünce eve çıktım, 7gün kadar durdum tekrar hastane bu kez açıklıkta var serumla açılmayı durdurlar ama kasılmalar halen devam şimdiden sonra kasılma durdurmaya çalışmayacaklar kontrol altında tutma sebepleri diyabet kolestaz ve protein kaçağı preeklampsi belirtileri, haftaya Pazar’a kadar Doğumu bekliyoruz inşallahKritik haftalari aşmissin , bundan sonrasi da guzel olacak hayirlisiyla .ilac veriyorlar mi peki kasılmalar için? hastanede misin evde misin ?
Hergun bir ara öğünde 3 tam ceviz dedi diyetisyen canım . Bende balık yiyemiyorum. I mom diye multivitamin vaar gebeler için onun icin de omega var onu da deneyebilirsin.
Evet Canım var kasılma hatta nst de de vardı çok sorun depil normal dediler bayramın 2. Günü. Yerleri çok daraldı ben ona bağlıyorum. Çarşamba kontrolüm var canım. O zamana kadar beni aşırı rahatsız etmezse gitmem. Bundan sonra bolca dinlenme.Hayırdır canım kasılmaların mı başladı gittin mi kontrole? Mutlaka sancıları engelleyici birşeyler yaparlar ihmal etme bak ben öyle böyle 1 ay daha atlattım kasıla kasıla
Ah kuzular gerçekten daralıyorlar daha da büyüyecekler inşallah canım sen dinlendikçe yer açılacak onlara.. bundan sonra zaten kasılma olmaması ilginç olur Doğuma hazırlık çok erken başlıyor ikizlerde rahim içerideki ağırlığı ve büyüklüğü tek bebek olarak algılıyor ve zamanını doldurdu zannedip kendini doğuma zorluyormuş..Evet Canım var kasılma hatta nst de de vardı çok sorun depil normal dediler bayramın 2. Günü. Yerleri çok daraldı ben ona bağlıyorum. Çarşamba kontrolüm var canım. O zamana kadar beni aşırı rahatsız etmezse gitmem. Bundan sonra bolca dinlenme.
Abuuu. Rahim ne yapsın kafası karışıyorAh kuzular gerçekten daralıyorlar daha da büyüyecekler inşallah canım sen dinlendikçe yer açılacak onlara.. bundan sonra zaten kasılma olmaması ilginç olur Doğuma hazırlık çok erken başlıyor ikizlerde rahim içerideki ağırlığı ve büyüklüğü tek bebek olarak algılıyor ve zamanını doldurdu zannedip kendini doğuma zorluyormuş..
Geciktirme artık tamamla hazırlığını ama yapmasanda ailen yetişir canım uzakta değillerdi galiba, ben 30 haftada tamamlamıştım benden başka yapacak kimse olmayınca herşeyi kullandım hastanede sürekli eşime gönderiyorum yıkayıp geri getiriyor sağolsunAbuuu. Rahim ne yapsın kafası karışıyorkız daha hastane çıkışları yok yavruların. Eşime dedim bir ley olsa çarşafa saracaklar cumartesi alacağım allah izin verirse. Çantayı da hazırlarım.
16+1 bugün 17. Hafta içindeyimAmin insallah kacinci haftandasin peki
Aynen oyle canim normaldir artik bu haftalarda sizlerde oyleyseniz sorun yok demektirCanım ben ilk beş ay ağzıma koymadım ceviz sonrasında yiyebildim. İlk bel ay hiç bir şey yiyemedim zaten
Gece uyumak çok zor canım bana da aynı şekilde, kasılmalarda toplanmalarda var. Sonlara doğru daha da artacak sanırım
Evet canim ya safak saycaz artik hayirlisiyla tamamlasakSabah 6 10 ne zmn dalabilirsem artk. Çok kalmadı hayırlısıyla bi geçse şu bi kaç hafta da :)
Bakiyorm herkes ayniyms rahatladm canimAy hem de nasıl ya. 3 gündür ilk kez uyudum amabebim uyanıkken çok oluyır kasılmam. Az daha dayansın kuzuşlar ya.
Benmde aksam gece sabah yogn oluyo senin gibiyms canm. Cok artms seninGünde 50yi geçkin kasılmam oluyor iki haftadır da 3 cm civarı açıklıkla tedavi altındayım canım, benim kasılmalar çoğunlukla akşam 6dan sonra başlayıp sabaha kadar sık oluyor..
Hazirana serpistirilcez bence de canimÇoğumuz haziran ayında doğurucaz gibi görünüyor
Benim de çarşamba kontrolüm var çok heyecanlıyımHazirana serpistirilcez bence de canimheyecanliyim carsamba gunu kontrolde tarih vericekti dr
Aynen bi bakarsın aynı gün bile doğum yapabiliriz.Hemen hemen doğum haftaları aynıÇoğumuz haziran ayında doğurucaz gibi görünüyor
Benim de salı günü kontrol hadi hayırlı haberlerle gelelim inşaallah ☺Hazirana serpistirilcez bence de canimheyecanliyim carsamba gunu kontrolde tarih vericekti dr
Evet evet hiç belli olmaz valla her an herşey olabilir beklemedeyizAynen bi bakarsın aynı gün bile doğum yapabiliriz.Hemen hemen doğum haftaları aynı
Kontroller bile yakinBenim de salı günü kontrol hadi hayırlı haberlerle gelelim inşaallah ☺
Bendee hadi hayirlisi guzel haberlerle gelelim ins canimBenim de çarşamba kontrolüm var çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?