2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ay hem de nasıl ya. 3 gündür ilk kez uyudum ama bebim uyanıkken çok oluyır kasılmam. Az daha dayansın kuzuşlar ya.
Hayırdır canım kasılmaların mı başladı gittin mi kontrole? Mutlaka sancıları engelleyici birşeyler yaparlar ihmal etme bak ben öyle böyle 1 ay daha atlattım kasıla kasıla

Bende balik agzima koymadim hnuz.Yiyemiyorum.Ama ceviz konusunda da malesef oyle.Onu da cok tuketmiyorum.Vari bu haftadan sonra sabahlari 2 tane yiyeyim .
Hergun bir ara öğünde 3 tam ceviz dedi diyetisyen canım . Bende balık yiyemiyorum. I mom diye multivitamin vaar gebeler için onun icin de omega var onu da deneyebilirsin.

Kizlar sizinde kasilmalar artti mi sertlesip toplasmalar aci verir oldu gece ve sabaha karsi siklasiyor hep
Günde 50yi geçkin kasılmam oluyor iki haftadır da 3 cm civarı açıklıkla tedavi altındayım canım, benim kasılmalar çoğunlukla akşam 6dan sonra başlayıp sabaha kadar sık oluyor..

Günde 50yi geçkin kasılmam oluyor iki haftadır da 3 cm civarı açıklıkla tedavi altındayım canım, benim kasılmalar çoğunlukla akşam 6dan sonra başlayıp sabaha kadar sık oluyor..
Kritik haftalari aşmissin , bundan sonrasi da guzel olacak hayirlisiyla .ilac veriyorlar mi peki kasılmalar için? hastanede misin evde misin ?

Kritik haftalari aşmissin , bundan sonrasi da guzel olacak hayirlisiyla .ilac veriyorlar mi peki kasılmalar için? hastanede misin evde misin ?
Çok şükür canım inşallah.. ilk olarak 32 haftada alındım hastaneye serum tedavisiyle kasılmaları durdurlar durumum normale dönünce eve çıktım, 7gün kadar durdum tekrar hastane bu kez açıklıkta var serumla açılmayı durdurlar ama kasılmalar halen devam şimdiden sonra kasılma durdurmaya çalışmayacaklar kontrol altında tutma sebepleri diyabet kolestaz ve protein kaçağı preeklampsi belirtileri, haftaya Pazar’a kadar Doğumu bekliyoruz inşallah

Hergun bir ara öğünde 3 tam ceviz dedi diyetisyen canım . Bende balık yiyemiyorum. I mom diye multivitamin vaar gebeler için onun icin de omega var onu da deneyebilirsin.

Artik ara ogun yapmaya basladim.Sütün yaninda yiyecegim insallah ceviz.
Doktorum femix omega diye bir vitamin verdi.Ayni etkiyi yaratir mi bilemedim.

Hayırdır canım kasılmaların mı başladı gittin mi kontrole? Mutlaka sancıları engelleyici birşeyler yaparlar ihmal etme bak ben öyle böyle 1 ay daha atlattım kasıla kasıla
Evet Canım var kasılma hatta nst de de vardı çok sorun depil normal dediler bayramın 2. Günü. Yerleri çok daraldı ben ona bağlıyorum. Çarşamba kontrolüm var canım. O zamana kadar beni aşırı rahatsız etmezse gitmem. Bundan sonra bolca dinlenme.

Reactions: LaL
Ah kuzular gerçekten daralıyorlar daha da büyüyecekler inşallah canım sen dinlendikçe yer açılacak onlara.. bundan sonra zaten kasılma olmaması ilginç olur Doğuma hazırlık çok erken başlıyor ikizlerde rahim içerideki ağırlığı ve büyüklüğü tek bebek olarak algılıyor ve zamanını doldurdu zannedip kendini doğuma zorluyormuş..

Abuuu. Rahim ne yapsın kafası karışıyor kız daha hastane çıkışları yok yavruların. Eşime dedim bir ley olsa çarşafa saracaklar cumartesi alacağım allah izin verirse. Çantayı da hazırlarım.

Reactions: LaL
Geciktirme artık tamamla hazırlığını ama yapmasanda ailen yetişir canım uzakta değillerdi galiba, ben 30 haftada tamamlamıştım benden başka yapacak kimse olmayınca herşeyi kullandım hastanede sürekli eşime gönderiyorum yıkayıp geri getiriyor sağolsun

Aynen oyle canim normaldir artik bu haftalarda sizlerde oyleyseniz sorun yok demektir
Sabah 6 10 ne zmn dalabilirsem artk. Çok kalmadı hayırlısıyla bi geçse şu bi kaç hafta da :)
Evet canim ya safak saycaz artik hayirlisiyla tamamlasak
Ay hem de nasıl ya. 3 gündür ilk kez uyudum ama bebim uyanıkken çok oluyır kasılmam. Az daha dayansın kuzuşlar ya.
Bakiyorm herkes ayniyms rahatladm canim benmde oyle ya Birde hareketlerde hic azalmadi dogana kadr bole olcklar sanirm vala dedign gibi bikac saatlk uykuyla dolaniyoruz. Aminn inss canim
Benmde aksam gece sabah yogn oluyo senin gibiyms canm. Cok artms senin Gecms olsn yine iyi daynmslar masallah bnde aclma yok allahtn yolnda cikiyo hersey

Tansiyonum bugün 13 9 çıktı kızlar. Küçüğü yüksek yarın kontrolüm var. 14 9 olduğu an geliyosun hemen demişti doktorum. Erken doğuma alınma durumu var mıdır bu durum da . Korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…