2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Tansiyonum bugün 13 9 çıktı kızlar. Küçüğü yüksek yarın kontrolüm var. 14 9 olduğu an geliyosun hemen demişti doktorum. Erken doğuma alınma durumu var mıdır bu durum da . Korktum
Evet kucuk daha bi yukselms canim. Yuksk tansiyon hep riskli bildgm kadaryla ins anlik bisidir bence doktoruna haber ver canim

Hazirana serpistirilcez bence de canim heyecanliyim carsamba gunu kontrolde tarih vericekti dr
Benim de çarşamba kontrolüm var çok heyecanlıyım
Kızlar benim de Çarşamba :) Güzel haberlerle dönelim inşallah.
Tansiyonum bugün 13 9 çıktı kızlar. Küçüğü yüksek yarın kontrolüm var. 14 9 olduğu an geliyosun hemen demişti doktorum. Erken doğuma alınma durumu var mıdır bu durum da . Korktum
Hiç bilmiyorum canım, doktoruna haber verdin mi?

Kizlar bugun kontrole gidenler nasi gecti? I Ikiz56 sen naptin canim tansiyona ne dedi merak ettm
Ben bu ara ne yesem wc gidiyordm ve ellerim cok sisiyo 3 4 gundur. Resmen dun bugun bitkin dustum elim kolum kalkmiyo yatiyorm butun gun heryerm agriyo ytmakda olay biliyosunz kalca bel gitti. sizde olemisinz merk ediyorm yarin nolcak depo kalmadi heralde bnde

Gittim canm ben tansiyon 13 8 daha iyi yani. Bebişler de iyi birinin kilosu geride kalmış çok almamış 2.150 biri de 2.400 sezeryan tarihi belirlendi 25 haziran yani 37+3te alincaklar bi aksilik çıkmazsa öncesinde inşaallah. Valla benim Karnimdan aşağısı full şişmiş ödem hep uyuyamiyorum ağrıdan her gören şaşırıyor. Çok agriyo uyuyamiyorum dedim dokundu Doktorum da ayaklarımı karnımı, tek gebelik zor bide senin ki ikiz ne desen haklısın dedi kanama su gelme durumu olmadığı sürece sıkıntı yok tarihî bekleyeceğiz canm

Kimse var mı ya kaç gündür kimse yok kafamda deli sorular yardım edin lutfen

Sevindm canim normale donmesine masallah kuzular cok iyi boyle devam etsin saglkli dogacaklar annesi
Nasi dayancan bi an cok uzun geldi sure ya artik durulmuyo ki canim ne yatiliyo ne uyunuyo aci agri icinde bnde oleym gece olsn istemiyorm yatak goresm yok tansiyonum yerlerde benimde 8 5 bugun hep bakalim yarin neler duyucam bnde yazarm

Ben yarın gideceğim doktora. Ben de uyuyamıyorum çok. Kasılmlarım sıklaştı bakalım doktor ne diyecek. Çalışmaya devam. Ayaklarım çok şişiyor benim de.
Sevindim senin adına. Kuzuların da iyi maşallah. Şu an kaç haftalıksın

Cok fenalasiyor son yaklastkca canim yaz sende yarin mutlaka ben 33 dolunca ciktim izne. Ayakalr davul oluyo ya oturarak calidiyosn cok zorlanmstm evdeyken yine iyi oldu ayaklarm o derece sismedi surkli uzattgimdan

Amiin inşaallah canm 14 gün var ben nerdeyse bi aydır böyleyim ayak ağrısından gece ağladığım oluyor kalkıp evin içinde boş boş dolaştığım soğuk sulara tuttuğum aa senin tansiyon da düşük neden acaba ? yarın kesin yaz canm bekliyorum ☺

Kizlar selam, benim de ayaklarim fena halde sisiyor yapacak birsey yok sanirim. Buz ve masaj disinda

Bu arada bizde doguran yok mu ya? Temmuz anneleri dokulmeye baslamis :)

Agirlk baski vucut da hakli sanirm benmde agrilarm cok oluyor zayifm die heralde. Zor canim 14 gunde az degl kuzular icin sabredicz anneligin hakki ikizde daha bska olucak sanirim normal halimde cok yuksek degldir ama dusuk halsz gidiyorm bi aralar yazcm canim

Merhaba arkadaslar karnimin bir tarafi acayip serr ve disardan dokunamiyorum sizde de oldu mu bu durum ilk gebeligimde boyle bir sorunla karsilasmamistim
Toplanma ve kaslma durumunda daha da sert oluyor canim. Ikizde karin cok fazla geriliyo harektler disrdn bile goruluyo blki onla alakalidir geeilmeye bgli. Tek hamilelk de gecrmesgmden kaeailastiramadm smdi

Evet taşımakta zorluk çekiyor artk ayaklar da benim kilo var ben de bazen diyorum zayıf olsaydm böyle ağrım olmazdı heralde daha rahat hareket ederdim hayırlı haberlerle gel inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…