- 12 Ağustos 2017
- 149
- 167
- 23
- Konu Sahibi perikanadi
-
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebislerini sana bağışlasın inşallah. Umarım biran önce atlatırsın.Merhaba kızlar. Benim yine kanamam geldi ve hala devam ediyor. Şu anda hastaneye yatıyorum. Moralim çok bozuldu. Ultrasonda kanamam büyük gözüküyor. Çok korkuyorum.Dr. vücut ya emer ya da düşük olur bilemeyiz diye söyledi.
Canım moralini bozma, dua et bol bol, ikizlerde kanamalar sıkça olabiliyor, doktorlar en kötüyü söylüyorlar genellikle, sen iyi düşün iyi olsunMerhaba kızlar. Benim yine kanamam geldi ve hala devam ediyor. Şu anda hastaneye yatıyorum. Moralim çok bozuldu. Ultrasonda kanamam büyük gözüküyor. Çok korkuyorum.Dr. vücut ya emer ya da düşük olur bilemeyiz diye söyledi.
Allah yardımcınız olsun canım .güzel haberlerini bekliyoruz inşallah biraz zaman alıyor ama vücut kanamayı emiyor .Merhaba kızlar. Benim yine kanamam geldi ve hala devam ediyor. Şu anda hastaneye yatıyorum. Moralim çok bozuldu. Ultrasonda kanamam büyük gözüküyor. Çok korkuyorum.Dr. vücut ya emer ya da düşük olur bilemeyiz diye söyledi.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minikler. Bulantı geçer merak etme başka sıkıntılar başlar Rabbim derdinde hayırlısını versin. Doğal mi gebelik tüp Bebek falan mıAllah nasip ederse bende ikiz annesi olucam şimdilik mide bulantısından başka bir sıkıntım olmadı çok şükür 12 haftayı bitirdik mise bulantım nezaman geçsin diye hergün dua ediyorum Allah bütün anne adaylarına herşeyin en hayırlısını nasip etsin cinsiyetleri ile ilgili yorum yaptı ama sanki daha çok erken gibi geliyor bana
Çatlatma iğnesini vuruldum öylelikle oldu ki zAten ben kendim ikiz tekiyim kız kardeşim var benimdeHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minikler. Bulantı geçer merak etme başka sıkıntılar başlar Rabbim derdinde hayırlısını versin. Doğal mi gebelik tüp Bebek falan mı
Kuzum hayırlı olsun.Benimde bir kızım var.ve bende supriz şekilde ikiz hamileyim.sen kaç haftaluksin.11+5 te kanamam olmuştu.şimdi 15 haf.serklaj oldum 2 hafta önce.Selamlar benimde ikiz gebeliğim.. mide bulantısı şişkinlik ve kasık ağrıları çok zorluyor.. bir kızım var ve onda hiç böyle şeyler yaşamamıştım.. yazdıklarınızı okuyorum da öğrenmem gereken çok şey var ikiz gebelik için.. açıkçası haftası ileri olup kanaması olanları duyunca endişelendim.. umarım hayirlisi ile kucağımıza almak nasip olur.. bu kanama durumları ne zamanlarda olabiliyor?
Maşallah ne güzel.Çatlatma iğnesini vuruldum öylelikle oldu ki zAten ben kendim ikiz tekiyim kız kardeşim var benimde
Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun bebeklerin.Selamlar benimde ikiz gebeliğim.. mide bulantısı şişkinlik ve kasık ağrıları çok zorluyor.. bir kızım var ve onda hiç böyle şeyler yaşamamıştım.. yazdıklarınızı okuyorum da öğrenmem gereken çok şey var ikiz gebelik için.. açıkçası haftası ileri olup kanaması olanları duyunca endişelendim.. umarım hayirlisi ile kucağımıza almak nasip olur.. bu kanama durumları ne zamanlarda olabiliyor?
Yok canım hayır, belki mevsimsel alerji falandır geçmiş olsunBenim boyun bölgemde epeydir yoğun bir kaşıntı var başına gelen var mi
Canım sen hep yatıyor muydun.eğer yatıyorsan alerji gibi olmuş olabilirBenim boyun bölgemde epeydir yoğun bir kaşıntı var başına gelen var mi
Yok canım hayır, belki mevsimsel alerji falandır geçmiş olsun
Alerji gibi değil, sürekli yatmiyorum harekette ediyorum evin içinde. Boyun gıdı kulak arkasına kadar uzanan bir kaşıntı alanı. Şampuandan olabilir dedim şampuan değiştirdim ama devam ediyor. Farklı bir şey yemiyorum. Gebelikte bazı kişilerde kaşıntı olabilirmis acaba başka var mi ben gibi diye merak ettim. Geçmese cildiye ye gideyim bari. Sağolun.Canım sen hep yatıyor muydun.eğer yatıyorsan alerji gibi olmuş olabilir
Alerji gibi değil, sürekli yatmiyorum harekette ediyorum evin içinde. Boyun gıdı kulak arkasına kadar uzanan bir kaşıntı alanı. Şampuandan olabilir dedim şampuan değiştirdim ama devam ediyor. Farklı bir şey yemiyorum. Gebelikte bazı kişilerde kaşıntı olabilirmis acaba başka var mi ben gibi diye merak ettim. Geçmese cildiye ye gideyim bari. Sağolun.[/QUO
benim 2018 ikiz anneleri forumunda okuduğum hamilelerde karaciğer enzimlerine bağlı kaşıntılar olabiliyor ama sanki anladığım daha ileri ki dönemlerde oluyordu, inşallah öyle değildir senin ki, kaşıntıdan kendilerini parçalıyorlardı gariplerim, yine de baktır canım için rahat etsin
Evet tabii olsa çıkardı tahlilinde değil demek ki, çok geçmiş olsun canım bizi de haberdar etTwinspregnant77 kan sonuçlarından anlaşılır bir şeydir sanıyorum karaciğerden kaynakliysa, geçen hafta salı kan ve idrar tahlili yaptırdım sağlık ocağında dr gördü sonuçları gayet iyi dedi çok bariz büyük bir sorun görünmüyordu
Bilemedim devam ederse cildiye yolu göründü 22sinde kontrol var druma sorayım bir şey söylüyor mu bakalım, teşekkür ederim
Teşekkür ederim arkadaşım.Doktorumun anlaşmalı olduğu laboratuar aracılığıyla yaptırdım. 2350 tl. Fiyat araştırması yaparken daha uyguna 1 test buldum ama Hong Kong da yapılıyor ve süresi çok uzun. Açıkçası daha sonra doktorla konuştuğumda da bu testlerde önemli olan laboratuarın sonucun veya numunenin arkasında durup durmayacağı konusu dedi. Ben o yüzden Triscreen yaptırdım; şu an Türkiye'de Yedi Tepe Üni. de yapılıyor. Nifty'den farkı cinsiyet belirtmemesi; onu da süreç içinde öğreniyoruz zaten. Ben doğal yoldan ikiz gebelik yaşadığım için hiçbir test yaptırmamış olmak istemedim. Yaşım çok değil 33 ama yine de 20lerde değiliz sonuçta. Triscreen i tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?