2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebislerini sana bağışlasın inşallah. Umarım biran önce atlatırsın.

Canım moralini bozma, dua et bol bol, ikizlerde kanamalar sıkça olabiliyor, doktorlar en kötüyü söylüyorlar genellikle, sen iyi düşün iyi olsun

Allah yardımcınız olsun canım .güzel haberlerini bekliyoruz inşallah biraz zaman alıyor ama vücut kanamayı emiyor .

Allah nasip ederse bende ikiz annesi olucam şimdilik mide bulantısından başka bir sıkıntım olmadı çok şükür 12 haftayı bitirdik mise bulantım nezaman geçsin diye hergün dua ediyorum Allah bütün anne adaylarına herşeyin en hayırlısını nasip etsin cinsiyetleri ile ilgili yorum yaptı ama sanki daha çok erken gibi geliyor bana

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minikler. Bulantı geçer merak etme başka sıkıntılar başlar Rabbim derdinde hayırlısını versin. Doğal mi gebelik tüp Bebek falan mı

Selamlar benimde ikiz gebeliğim.. mide bulantısı şişkinlik ve kasık ağrıları çok zorluyor.. bir kızım var ve onda hiç böyle şeyler yaşamamıştım.. yazdıklarınızı okuyorum da öğrenmem gereken çok şey var ikiz gebelik için.. açıkçası haftası ileri olup kanaması olanları duyunca endişelendim.. umarım hayirlisi ile kucağımıza almak nasip olur.. bu kanama durumları ne zamanlarda olabiliyor?

Kuzum hayırlı olsun.Benimde bir kızım var.ve bende supriz şekilde ikiz hamileyim.sen kaç haftaluksin.11+5 te kanamam olmuştu.şimdi 15 haf.serklaj oldum 2 hafta önce.

Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun bebeklerin.
İkiz olunca daha hızlı gelişiyor her şey biraz ondan riskli herkeste kanama olacak diye bir şey yok ben 15. Haftada yaşadım şimdi yok çok şükür .

İkiz gebelikler biraz daha riskli oluyor daha ağrılı daha fazla bulantılı ama bu günüme şükür ediyorum çünkü çok bekledim onları herşeylerine razıyım Emin’im bütün annelerimiz öyledir Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin

Benim boyun bölgemde epeydir yoğun bir kaşıntı var başına gelen var mi

Yok canım hayır, belki mevsimsel alerji falandır geçmiş olsun

Canım sen hep yatıyor muydun.eğer yatıyorsan alerji gibi olmuş olabilir
Alerji gibi değil, sürekli yatmiyorum harekette ediyorum evin içinde. Boyun gıdı kulak arkasına kadar uzanan bir kaşıntı alanı. Şampuandan olabilir dedim şampuan değiştirdim ama devam ediyor. Farklı bir şey yemiyorum. Gebelikte bazı kişilerde kaşıntı olabilirmis acaba başka var mi ben gibi diye merak ettim. Geçmese cildiye ye gideyim bari. Sağolun.

Twinspregnant77 kan sonuçlarından anlaşılır bir şeydir sanıyorum karaciğerden kaynakliysa, geçen hafta salı kan ve idrar tahlili yaptırdım sağlık ocağında dr gördü sonuçları gayet iyi dedi çok bariz büyük bir sorun görünmüyordu
Bilemedim devam ederse cildiye yolu göründü 22sinde kontrol var druma sorayım bir şey söylüyor mu bakalım, teşekkür ederim

Evet tabii olsa çıkardı tahlilinde değil demek ki, çok geçmiş olsun canım bizi de haberdar et

Teşekkür ederim arkadaşım.
yeditepe üniv. hast görüşeyim.Hala yaptırmalımıyız düşünme aşamasındayım.
Benim tüp bebek .okadar çok hazırlanma sürecim vitamin vs testler yaptırdım ki.detaylı ultrasonda iyi çıkınca sadece testi arastirma asamasindayim.

Merhaba arkadaşlar sizde durum nasıl merak ettim. Ben hamileden ziyade hasta gibiyim dayanılmaz bir mide bulantısı, sürekli halsizlik başağrısı , bazen nefes alamıyorum gibi geliyo . Kullandigim tüp bebek ilaçlarından mi yoksa ikiz olduğu icin mi merak ettim. Inanin çok mutsuzum kendimi aciz gibi hissediyorum .cevremde yiyip icip gezen hamileleri görünce imreniyorum inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…