- Konu Sahibi perikanadi
-
Merhaba,Kızlar banada bir yardımcı olursanız çok sevinirim 4+4 haftalık hamileyim kan değerim 10.042 çıktı bu haftaya göre çok yüksek ve ona rağmen kese gözükmedi. İki günde artış 2 ye katlanması gerekirken 3.2 ye filan katlamış benim değerler. Benim korkum ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Siz ikiz annesi olarak bu haftalarda değeriniz kaçtı ve keseyi nezaman gördünüz acaba.
Bende bugün zorda olsa gördüm keseyi canım değerim 15.000 tek kese görüldü ama baya uğraştı görmek içün. Bu arada benim değerlerm 3.2 katı filan artıyor senin nasıl artıyordu acabaMerhaba,
Tam olarak seninki gibi bir artış yaşadım :))) çok yüksek bir betahcg ile başladım ve yüksek değerlere rağmen kese çok küçüktü. hatta 10binlerde doktor kesenin daha büyük olmasını beklediğini söylemişti. ben de bi ihtimal ikiz olabilir mi acaba demiştim ama sağolsun, sanmam dedi; hatta dış gebelik ihtimalinden söz etti ama dış gebelikte betahcg artmazmış... korkma... sonraki kontrolde ise ikinci keseyi de gördük :))) ve ben ilk önce tek kese gördüğünden tek yumurta sanmıştım ama çok şükür çift yumurta çıktılar :))) hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Umarım gönlüne göre olur.
İyi hadi gözünüz aydın, sağlıkla devam edecek inşallah.Merhaba biz de cumartesi gunu ikizlerimizin kalp atislarini duyduk. 6+2 deyim suanda. Ama bugun cok fena bi halsizlik coktu sabahtan beri fenayim. Normal mi sizce? Varmi benim gibi halsizlik yasayan?
1gun oncesi hic bisey olmayip aniden boyle halsizlik cokunce korktum tum gun de devam etti. Evet carpinti da oluyo arada. Normal olmasi icimi rahatlatti yine de. Saolasin cevabin icin. İnsallah saglikla devam ederizİyi hadi gözünüz aydın, sağlıkla devam edecek inşallah.
Genelde halsizlik ile başlayıp bulantı ile devam ediyor yani kişisel bir durum belki bulantı olmaz. Çok normal halsizlik çarpıntı uyku hali.
Hoşgeldiniz, sağlıkla doğar inşallah minikler. Birden 4 çocuk olacak maşallahHerkese merhabalar bende ikizlerim olacağını 12. Haftada öğrendim. 11 yaşında kızım ve 6 yaşında oğlum var. Ama ikiz bebeğinin olacağını bilmek de bambaşka bir duyguymuş. Cok güzel paylaşımlar yapılmış
İkiz gebelerde kanama daha sık olabiliyor maalesef bir kez de ben geçirdim kanama. İnşallah bir daha olmaz. Rahim çok hızlı büyüyor. Kanama için gerekçe söylediler miHayırlı akşamlar 2019 annişleri Allah hepimizin yardimcisi olsun cok heyecanli riskli zor bir sürec ikiz hamilelik . Bizde Allah a emanet 11.2 haftalik olduk 7. Haftalarda ve 9. Haftalarda kanama gecirdim hep yatarak gunlerim geciyor aşıri bulantilar halen suruyor ...
hayirli aksamlar size de boyle seyleri duydukca korkuyorum Rabbim yardimcimiz olsun insallah sag salim insallah kavusuruz hepimiz yavrularimizaHayırlı akşamlar 2019 annişleri Allah hepimizin yardimcisi olsun cok heyecanli riskli zor bir sürec ikiz hamilelik . Bizde Allah a emanet 11.2 haftalik olduk 7. Haftalarda ve 9. Haftalarda kanama gecirdim hep yatarak gunlerim geciyor aşıri bulantilar halen suruyor ...
Sadece usg ölçümleri yapılıyor ikiz gebeliklerde kan testi yapılırsa ikili testte risk yüksek çıkabiliyormus haberin olsun.Hic bisey söylemediler igneler progastan sabah aksam kullaniyorum canim haftaya ikili ayrintili test istedi 12. Haftada ense kalinligi felan bakilacakmiş
Evet biliyorum cnm aslinda ben istemedim doktor ısrar etti ikili test degil bu die yinede korkuyorum
İkiliden ziyade erken dönemde fetal dna hasar testi var kanda bakılıyor pahalı o olabiliyor ya da biraz daha ilerde amniyosentez yapılıyor illa isterseniz bunlar var demişti benim perinatolog. Biz aldırmayı düşünmüyoruz ayrıca genetik inceleme embriyolsra yapılmıştı pgt o yüzden istemedik.Ikizlerde cogu doktor tavsiye etmez 20 haftadan sonra ayrintili olur sadece ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?