2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhaba,
Tam olarak seninki gibi bir artış yaşadım :))) çok yüksek bir betahcg ile başladım ve yüksek değerlere rağmen kese çok küçüktü. hatta 10binlerde doktor kesenin daha büyük olmasını beklediğini söylemişti. ben de bi ihtimal ikiz olabilir mi acaba demiştim ama sağolsun, sanmam dedi; hatta dış gebelik ihtimalinden söz etti ama dış gebelikte betahcg artmazmış... korkma... sonraki kontrolde ise ikinci keseyi de gördük :))) ve ben ilk önce tek kese gördüğünden tek yumurta sanmıştım ama çok şükür çift yumurta çıktılar :))) hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Umarım gönlüne göre olur.

Bende bugün zorda olsa gördüm keseyi canım değerim 15.000 tek kese görüldü ama baya uğraştı görmek içün. Bu arada benim değerlerm 3.2 katı filan artıyor senin nasıl artıyordu acaba

iki gün aralıkla 3 değerime bakıldı ve tekrarlanmadı tahlilim. değerlerim şöyle cnm 723, 2114 ve 10bin küsür; son artış 3 günlüktü.

Merhaba biz de cumartesi gunu ikizlerimizin kalp atislarini duyduk. 6+2 deyim suanda. Ama bugun cok fena bi halsizlik coktu sabahtan beri fenayim. Normal mi sizce? Varmi benim gibi halsizlik yasayan?

Merhaba biz de cumartesi gunu ikizlerimizin kalp atislarini duyduk. 6+2 deyim suanda. Ama bugun cok fena bi halsizlik coktu sabahtan beri fenayim. Normal mi sizce? Varmi benim gibi halsizlik yasayan?
İyi hadi gözünüz aydın, sağlıkla devam edecek inşallah.
Genelde halsizlik ile başlayıp bulantı ile devam ediyor yani kişisel bir durum belki bulantı olmaz. Çok normal halsizlik çarpıntı uyku hali.

İyi hadi gözünüz aydın, sağlıkla devam edecek inşallah.
Genelde halsizlik ile başlayıp bulantı ile devam ediyor yani kişisel bir durum belki bulantı olmaz. Çok normal halsizlik çarpıntı uyku hali.
1gun oncesi hic bisey olmayip aniden boyle halsizlik cokunce korktum tum gun de devam etti. Evet carpinti da oluyo arada. Normal olmasi icimi rahatlatti yine de. Saolasin cevabin icin. İnsallah saglikla devam ederiz

Hoşgeldiniz, sağlıkla doğar inşallah minikler. Birden 4 çocuk olacak maşallah

Hayırlı akşamlar 2019 annişleri Allah hepimizin yardimcisi olsun cok heyecanli riskli zor bir sürec ikiz hamilelik . Bizde Allah a emanet 11.2 haftalik olduk 7. Haftalarda ve 9. Haftalarda kanama gecirdim hep yatarak gunlerim geciyor aşıri bulantilar halen suruyor ...

İkiz gebelerde kanama daha sık olabiliyor maalesef bir kez de ben geçirdim kanama. İnşallah bir daha olmaz. Rahim çok hızlı büyüyor. Kanama için gerekçe söylediler mi

Hic bisey söylemediler igneler progastan sabah aksam kullaniyorum canim haftaya ikili ayrintili test istedi 12. Haftada ense kalinligi felan bakilacakmiş

hayirli aksamlar size de boyle seyleri duydukca korkuyorum Rabbim yardimcimiz olsun insallah sag salim insallah kavusuruz hepimiz yavrularimiza

Hic bisey söylemediler igneler progastan sabah aksam kullaniyorum canim haftaya ikili ayrintili test istedi 12. Haftada ense kalinligi felan bakilacakmiş
Sadece usg ölçümleri yapılıyor ikiz gebeliklerde kan testi yapılırsa ikili testte risk yüksek çıkabiliyormus haberin olsun.

Evet biliyorum cnm aslinda ben istemedim doktor ısrar etti ikili test degil bu die yinede korkuyorum

Ikizlerde cogu doktor tavsiye etmez 20 haftadan sonra ayrintili olur sadece ama
İkiliden ziyade erken dönemde fetal dna hasar testi var kanda bakılıyor pahalı o olabiliyor ya da biraz daha ilerde amniyosentez yapılıyor illa isterseniz bunlar var demişti benim perinatolog. Biz aldırmayı düşünmüyoruz ayrıca genetik inceleme embriyolsra yapılmıştı pgt o yüzden istemedik.

Canim benim genetik tarama olmadi Rabbim hayirlı saglikli versin inşAllah artik doktor önumüz haftalarda ne derse ona göre yol izliyecez aldirmayi bende düsunmem zaten dogru cikma oranlarida az testlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…