- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.821
Hayırlı sabahlar ben de uyuyamadm dahaHayirli sabahlar smdiden kzlar
Yine uyku tutmuyor kabus da eklendi cok etkilendimanlatp sizi etkilemek bile istemiyorm. Allah hepimize saglikli sihhatli dogan bebekler nasip etsin
Evet oluyor hatta ilerledikçe daha da gerilip artacak. Ikiz gebelik tek gebelikte yaşanılanların iki katı zor. Ilk gebeliği ikiz ile yaşadığımız için herşeyi 2 katıyla yaşıyoruzMerhaba arkadaslar karnimin bir tarafi acayip serr ve disardan dokunamiyorum sizde de oldu mu bu durum ilk gebeligimde boyle bir sorunla karsilasmamistim
Senle nobetciyiz bu geceHayırlı sabahlar ben de uyuyamadm dahayarım yamalak uykuyla tuhaf rüyalar görülebilir takılma canm. Amiiinnn
Her gece nöbetçiyiz nerdeyseSenle nobetciyiz bu gecesona yaklastkca hepimzde oluyor bu ruyalar saglkla kavusalm cocuklarda bnle nobetci durmuyolar icmde cikck gibiler kavga cikti sanirm birbirlerini itiyorlar
Ne iş yapıyordun izne ayrılmadın mı dahaGünaydınnnnişe gidiyorum
Bugün kızlarımla buluşacağım
Sosyal hizmetlerde çalışıyorum canım. Çalışabildiğim kadar çalışacağım :)Ne iş yapıyordun izne ayrılmadın mı dahagüzel haberlerle gel inşaallah ☺
Cok zor oluyo bu hafta iyice gozmde buyumstu benimde canim sicakda basti sanslarimizaGünaydınnnnişe gidiyorum
Bugün kızlarımla buluşacağım
evet evin icinde gezgin oldk saga don olmuyo sola don olmuyoHer gece nöbetçiyiz nerdeyseoyy maşallah baya hareketliler desene benimkiler eskisi gibi hareket etmiyorlar fazla yerleri daraldı yazk çıkmak istiyorlardır onlar da artık
Hadi bakalim senle 3 kisiyiz canim bugun doktora gidenGünaudın kızlar,ben de şimdi kızlarımı görmeye hastaneye gidiyorumBakalım büyümüşler mi doktor ne diyecek çok meraktayım Bugün 35+6 oldum
Selam canim buna en iyi doktor karar verir bir risk yoksa izin verir veya vermez mutlaka onu dinleynKizlar 24-25-26. Haftalarda memlekete gitmemde sorun olur mu sizce ? Cok sukur henuz bir problemim yok.Doktor izin verir mi sizce ?Yol 3 bucuk -4 saat suruyor.Arabayla gideriz dedik.Fikirlerinize ihtiyacim var.
Gun ileride sanirimMrb hanımlar aranıza yeni katıldım. Size bir sorum olacak. Bthcg degerim 11000 ikiz gebelik olma ihtimali varmı acaba
Selam canim buna en iyi doktor karar verir bir risk yoksa izin verir veya vermez mutlaka onu dinleynyakin mesafelerde sik mola verildgi surece uygundu benim cikmam ornegn ama kontrolde bakip karar vermstik 2 3 saatlk mesafelere gittgm oldu. 27 dn sora hic cikmadm yola birz riskli gcmsti o donem cnku dinlenme verdi 30 a kadr. Cogul gebelkte hersy anlk bile degisebiliyor kontrole gore karar vermek en dogrusu
Gun ileride sanirimrakama gore yorum yapilamiyo malesf ultrasn muayenesinde netlesir mutlaka. Rakam dusuk olup da ikiz olabiliyor. Hormon seviyesi daha yukseldigi icin ikiz gebelk rakama da etki edebiliyo degisken bi durum canim
Amanın dikkat etSosyal hizmetlerde çalışıyorum canım. Çalışabildiğim kadar çalışacağım :)
İnşallah sorunsuz sonuçlanır Doğumun canım Allah kolaylık versin sağlıkla al bebeklerini kucağına su problemin önceden de var mıydı?Selam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim buguncuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
İnşallah canım sağ salim kucağına alırsınSelam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim buguncuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?