2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Hayirli sabahlar smdiden kzlar
Yine uyku tutmuyor kabus da eklendi cok etkilendim anlatp sizi etkilemek bile istemiyorm. Allah hepimize saglikli sihhatli dogan bebekler nasip etsin
Hayırlı sabahlar ben de uyuyamadm daha yarım yamalak uykuyla tuhaf rüyalar görülebilir takılma canm. Amiiinnn

E
Merhaba arkadaslar karnimin bir tarafi acayip serr ve disardan dokunamiyorum sizde de oldu mu bu durum ilk gebeligimde boyle bir sorunla karsilasmamistim
Evet oluyor hatta ilerledikçe daha da gerilip artacak. Ikiz gebelik tek gebelikte yaşanılanların iki katı zor. Ilk gebeliği ikiz ile yaşadığımız için herşeyi 2 katıyla yaşıyoruz

Hayırlı sabahlar ben de uyuyamadm daha yarım yamalak uykuyla tuhaf rüyalar görülebilir takılma canm. Amiiinnn
Senle nobetciyiz bu gece sona yaklastkca hepimzde oluyor bu ruyalar saglkla kavusalm cocuklarda bnle nobetci durmuyolar icmde cikck gibiler kavga cikti sanirm birbirlerini itiyorlar

Senle nobetciyiz bu gece sona yaklastkca hepimzde oluyor bu ruyalar saglkla kavusalm cocuklarda bnle nobetci durmuyolar icmde cikck gibiler kavga cikti sanirm birbirlerini itiyorlar
Her gece nöbetçiyiz nerdeyse oyy maşallah baya hareketliler desene benimkiler eskisi gibi hareket etmiyorlar fazla yerleri daraldı yazk çıkmak istiyorlardır onlar da artık

Kizlar 24-25-26. Haftalarda memlekete gitmemde sorun olur mu sizce ? Cok sukur henuz bir problemim yok.Doktor izin verir mi sizce ?Yol 3 bucuk -4 saat suruyor.Arabayla gideriz dedik.Fikirlerinize ihtiyacim var.

Günaydınnnn işe gidiyorum
Bugün kızlarımla buluşacağım
Cok zor oluyo bu hafta iyice gozmde buyumstu benimde canim sicakda basti sanslarimiza guzel haberlerle gel
Her gece nöbetçiyiz nerdeyse oyy maşallah baya hareketliler desene benimkiler eskisi gibi hareket etmiyorlar fazla yerleri daraldı yazk çıkmak istiyorlardır onlar da artık
evet evin icinde gezgin oldk saga don olmuyo sola don olmuyo ya bnde bunu anlamiyorm kuzum ya normalde azalmasi lazm nasi yer buluyolar. itiyorlar gerci surekli bi itme tkme. Dogunca yaramaz olcklar ondan korkuyorum
Günaudın kızlar,ben de şimdi kızlarımı görmeye hastaneye gidiyorum Bakalım büyümüşler mi doktor ne diyecek çok meraktayım Bugün 35+6 oldum
Hadi bakalim senle 3 kisiyiz canim bugun doktora giden buyumslerdir annesi ay dogum asamasina geldin iyice sen 34+5 bnde bugun zaman nasi gecicek gozumde buyuyo artik

Kizlar 24-25-26. Haftalarda memlekete gitmemde sorun olur mu sizce ? Cok sukur henuz bir problemim yok.Doktor izin verir mi sizce ?Yol 3 bucuk -4 saat suruyor.Arabayla gideriz dedik.Fikirlerinize ihtiyacim var.
Selam canim buna en iyi doktor karar verir bir risk yoksa izin verir veya vermez mutlaka onu dinleyn yakin mesafelerde sik mola verildgi surece uygundu benim cikmam ornegn ama kontrolde bakip karar vermstik 2 3 saatlk mesafelere gittgm oldu. 27 dn sora hic cikmadm yola birz riskli gcmsti o donem cnku dinlenme verdi 30 a kadr. Cogul gebelkte hersy anlk bile degisebiliyor kontrole gore karar vermek en dogrusu
Mrb hanımlar aranıza yeni katıldım. Size bir sorum olacak. Bthcg degerim 11000 ikiz gebelik olma ihtimali varmı acaba
Gun ileride sanirim rakama gore yorum yapilamiyo malesf ultrasn muayenesinde netlesir mutlaka. Rakam dusuk olup da ikiz olabiliyor. Hormon seviyesi daha yukseldigi icin ikiz gebelk rakama da etki edebiliyo degisken bi durum canim

Tabiki de oncelik doktorumun ne diyecegi.O zamanda insallah sorun sikintim olmazsa ona danisacagim.Hani aranizda var mi dedim acaba o haftalarda seyahat eden.Annemlerin yanina gelmek istiyorum.Cok rahat ediyorum.En azindan hic bir sey yaptirmiyor bana sagolsun.Sutum onumden cevizim arkamdan geliyor su anda.Eve dondugumde hersey bana bakicak yine hofff simdiden plan yapmamak en iyisi.

Merhaba ikiz anneleri bnm kizcelerde 30+6 oldu size birşey sormak istiyorum nefes almakta zorlaniyorum bazen o kdr sıkıştırıyor ki kilometreler koşmuşum da ciğerlerim şişmiş nefes alamayacakmisim gibi hissediyorum sizlerde de var mı bu durumu yaşayan normal mi yada neden kaynaklanıyor olabilir ?

Selam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim bugun cuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
İnşallah sorunsuz sonuçlanır Doğumun canım Allah kolaylık versin sağlıkla al bebeklerini kucağına su problemin önceden de var mıydı?

S Saryamarya sen ne yaptın canım bugün takip edemedim sayfaları çok yazılmış

Selam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim bugun cuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
İnşallah canım sağ salim kucağına alırsın İnşallah küveze girmezler.Kiloları iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…