- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.841
Canım senin bebişler nasıl?.Doktor sana da doğum için gün verdi mi?İnşallah sorunsuz sonuçlanır Doğumun canım Allah kolaylık versin sağlıkla al bebeklerini kucağına su problemin önceden de var mıydı?
@Saryamarya sen ne yaptın canım bugün takip edemedim sayfaları çok yazılmış
Yok canim ya 29 haftadan beri her hafta kontroldeym her hfta nst cekiyodu siki takip etti dr ama kismet iste. Byrmda gidemedk bi 10 gun once gittk en son sulari iyi demsti. Artk kaslmalarda sklasti nstde birz yukseldi cok sorun gormedi onu grci. Bugun nst ceken ebede anladi telasli heyecanli bi tuhaf oldgumu cuma dogum deyince kati meyve sikacagi vrsa havuc suyu sik icine bikac limon damlat ic iyi gelir bebeklere dedi aklinzda bulnsnİnşallah sorunsuz sonuçlanır Doğumun canım Allah kolaylık versin sağlıkla al bebeklerini kucağına su problemin önceden de var mıydı?
@Saryamarya sen ne yaptın canım bugün takip edemedim sayfaları çok yazılmış
Bizim normal Doğum olacak canım kendiliğinden gelirlerse her an olabilir, olmazsa tehlikeli görünen ilk durumda sunni sancıyla Doğum başlatılacak sürekli kontrol altındayız.. kolestaz diyabet protein kaçağı hepsi var değerler yükselirse Doğuma alınıcam.. dua edin bana artık kendiliğinden sancılarıyla gelsin kuzularımCanım senin bebişler nasıl?.Doktor sana da doğum için gün verdi mi?
Ins canim yaİnşallah canım sağ salim kucağına alırsınİnşallah küveze girmezler.Kiloları iyi.
Ağır riskli dönemler geride kaldı canım şükür, hepimiz normal sayılacak haftalardayız Allah yardımcımız olsun hepimizin birbirimize dua edelimYok canim ya 29 haftadan beri her hafta kontroldeym her hfta nst cekiyodu siki takip etti dr ama kismet iste. Byrmda gidemedk bi 10 gun once gittk en son sulari iyi demsti. Artk kaslmalarda sklasti nstde birz yukseldi cok sorun gormedi onu grci. Bugun nst ceken ebede anladi telasli heyecanli bi tuhaf oldgumu cuma dogum deyince kati meyve sikacagi vrsa havuc suyu sik icine bikac limon damlat ic iyi gelir bebeklere dedi aklinzda bulnsn
Sağ salim sağlıkla kucağına alırsın ins bebisleriniSelam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim buguncuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
Amin canim cok sukur bu gunlere geldikAğır riskli dönemler geride kaldı canım şükür, hepimiz normal sayılacak haftalardayız Allah yardımcımız olsun hepimizin birbirimize dua edelim
Maşallah çok iyiler Doğuma 3 kiloyu geçerler Allah taşıma kolaylığı versinKızlar maşallah her şey yolunda çok şükür.Kızlarımdan biri 2650 gram diğeri 2780 gram çıktıDoktor kilosu çok iyi dedi.Boyları da 46 cm aynı.Sezeryan için de tarih 27 Haziran'a verdi Tam 38.hafta olacağım o tarihte.
Selam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim buguncuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
Inss canim dr da girmeyebilirler buzamana kadr iyi geldin elinden geleni yaptn zayif olmana ragmen iyi durumdalar diyo bakalimcanımm Allah sağlıcakla kucağına almayı büyüdüklerini görmeyi nasip etsin. girmezler inşallah . Kiloları da gayet iyi. Girseler bile hemen çıkarlar bence. Hiç kafana takma rabbim bir an önce kurtarsın üçünüzü de :)
Maşallah canım benim sadece biri baş aşağı döndüğü için doktor mecbur sezeryana alacam dedi.dedi.İnşallah kendi sancılarıyla gelir kuzucuklarınBizim normal Doğum olacak canım kendiliğinden gelirlerse her an olabilir, olmazsa tehlikeli görünen ilk durumda sunni sancıyla Doğum başlatılacak sürekli kontrol altındayız.. kolestaz diyabet protein kaçağı hepsi var değerler yükselirse Doğuma alınıcam.. dua edin bana artık kendiliğinden sancılarıyla gelsin kuzularım
Sağol canım amin şimdiden bile zor taşıyorum bebeleriMaşallah çok iyiler Doğuma 3 kiloyu geçerler Allah taşıma kolaylığı versin
Benimkilerde geçen hafta 2600leri geçmişlerdi şimdi ne durumdalar bilmiyorum
Eger yasanan biseyse 30 haftayı geckin gebelerimiz daha iyi bilir canim ama doktorunada söyle bence belki ileri haftalarda olabilen biseydir belki ek tetkik isterMerhaba ikiz anneleri bnm kizcelerde 30+6 oldu size birşey sormak istiyorum nefes almakta zorlaniyorum bazen o kdr sıkıştırıyor ki kilometreler koşmuşum da ciğerlerim şişmiş nefes alamayacakmisim gibi hissediyorum sizlerde de var mı bu durumu yaşayan normal mi yada neden kaynaklanıyor olabilir ?
Doktorum 2 kg ve 35.haftadan sonra küvoze girme durumu yok çok nadir dedi. Içini ferah tut cuma günü tam kaç haftalık oluyolar. Dualarımdasn inşaallah canmSelam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim buguncuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
Maşallah Çok iyilermiş kuzularKızlar maşallah her şey yolunda çok şükür.Kızlarımdan biri 2650 gram diğeri 2780 gram çıktıDoktor kilosu çok iyi dedi.Boyları da 46 cm aynı.Sezeryan için de tarih 27 Haziran'a verdi Tam 38.hafta olacağım o tarihte.
Canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Riskli haftalarda değil bebeklerin kilosu da iyi inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz. Bol dua edelim inşallah. Bizi de habersiz bırakmaSelam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim buguncuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
Canım benim kontrolüm yatın nasipse. Bakalım ne diyecek dr. Geçen kontrolde normal Doğum demişti bakalım bu hafta ne diyecekSaye- canım sende durumlar nasıl doğuma karar verildi mi çok şükür sende çok güzel geldin bu haftalara
Hayırlısıyla olur gönlünce inş canım normali beklemekte ayrı bir süreç ha geldiler gelecekler sürekli herkes soruyor telefonlar susmuyor ben tükenmeye başladım hep ağlamaklıyımCanım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Riskli haftalarda değil bebeklerin kilosu da iyi inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz. Bol dua edelim inşallah. Bizi de habersiz bırakma
Canım benim kontrolüm yatın nasipse. Bakalım ne diyecek dr. Geçen kontrolde normal Doğum demişti bakalım bu hafta ne diyecek
Bu aralar oluyor ama bugün çok zorladı beni haftaya kontrolüm var gidince sorucam.ins doktoruma tsk ederim cevabın içinEger yasanan biseyse 30 haftayı geckin gebelerimiz daha iyi bilir canim ama doktorunada söyle bence belki ileri haftalarda olabilen biseydir belki ek tetkik ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?