- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.861
Canım sen benden bir hafta öncesin. Haftalar ilerledikçe daha da ağırlaşıyor insan. Saat başı tuvalet, ağrılar kramplar. Sen birde hastanedesin ne zamandır Allah yardımcın olsun. Bende geriye dönüp bakıyorum yatarak üç ay nasıl geçti her yerleşim ağrımıştı. Bir bardak su bile alamıyordum. Rabbim bu günleri gösterdi çok şükürHayırlısıyla olur gönlünce inş canım normali beklemekte ayrı bir süreç ha geldiler gelecekler sürekli herkes soruyor telefonlar susmuyor ben tükenmeye başladım hep ağlamaklıyım
Çok şükür canım zahmetten rahmete geçeriz inş unuturuz zor günleriCanım sen benden bir hafta öncesin. Haftalar ilerledikçe daha da ağırlaşıyor insan. Saat başı tuvalet, ağrılar kramplar. Sen birde hastanedesin ne zamandır Allah yardımcın olsun. Bende geriye dönüp bakıyorum yatarak üç ay nasıl geçti her yerleşim ağrımıştı. Bir bardak su bile alamıyordum. Rabbim bu günleri gösterdi çok şükür
Boyle seleri duymak cok iyi geliyo sagoln valla cnaim insDoktorum 2 kg ve 35.haftadan sonra küvoze girme durumu yok çok nadir dedi. Içini ferah tut cuma günü tam kaç haftalık oluyolar. Dualarımdasn inşaallah canm
Aklimdasiniz canim ins bnde size guzel moral olurumCanım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Riskli haftalarda değil bebeklerin kilosu da iyi inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz. Bol dua edelim inşallah. Bizi de habersiz bırakma
Canım benim kontrolüm yatın nasipse. Bakalım ne diyecek dr. Geçen kontrolde normal Doğum demişti bakalım bu hafta ne diyecek
Aminn canim inss sagolasnMorasigi Allah hayırlı doğum nasip etsin canım, duamdasiniz hepiniz. Haftaniz iyi Allah'ın izniyle bebeklerle eve geçersin kuveze alsalar da gözlem amaçlı olur içini ferah tut inşallah
Ben Gözde canim allah razi olsnArkadaşlar, ablalar ismen dua etmek daha makbuldür. Herkes kendi ismini yazarsa liste halinde dua ederiz birbirimize inşaallah.
Saglijla sorunsuz alacsksin bebeklerini kucagina merak etme riskli haftalari coktan gectin masallah :) Allah yardimcin olsun dualarim seninle .Allah tüm ikiz bebek bekleyen gebelerin yardımcısı olsun bir avazda vakitlice sağlıkla dogursunlar inşallahSelam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim buguncuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
Allah razi olsn canimm inssSaglijla sorunsuz alacsksin bebeklerini kucagina merak etme riskli haftalari coktan gectin masallah :) Allah yardimcin olsun dualarim seninle .Allah tüm ikiz bebek bekleyen gebelerin yardımcısı olsun bir avazda vakitlice sağlıkla dogursunlar inşallah
Aminn inşallah canımÇok şükür canım zahmetten rahmete geçeriz inş unuturuz zor günleri
Insaallah canmBoyle seleri duymak cok iyi geliyo sagoln valla cnaim instam dolu 35 oluyo cuma gunu canim
Aklimdasiniz canim ins bnde size guzel moral olurum
Aminn canim inss sagolasn
Ben Gözde canim allah razi olsndoguma girerken sizleride dualarima ekleyecegm
Gecmis olsun belki yukarı çıkar daha rahim yukarı doğru büyümeye 30.haftaya kadar devam ediyor sonuçtaKarnimdaki sertlik icin dr gittim bana biri asagi inmis erken dogum olabilir dedi
Gözün aydın canım . Hem 36 hafta hem normal doğum planı hepimize umut oluyorsun :) gulsumada nickli bir ikiz annesinin ikzilerimin normal doğum hikayesi başlığı vardı . Meryem otundan bahsediyordu bir bak istersen.Kızlar benim kontrolüm vardı bugün. Bebekler 2400 gr olmuş. Bütün ilaçları bıraktım. Dr artık Doğumu bekleyeceğiz dedi ikisi de baş geliş nasip olursa normal Doğum olacak. Ama en geç 37 haftanın içine kadar bekleriz gebelik şekerin olduğu için olmazsa sezeryan dedi. Bol bol yürümem lazım artık. Başka önerisi olan varsa dinlemek isterim
Çok şükür canım. Okudum o arkadaşın Doğum hikayesini çok güzel rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Meryem ana otu umreden getirttim onu da yapacağım canım. İnanıyorum onaGözün aydın canım . Hem 36 hafta hem normal doğum planı hepimize umut oluyorsun :) gulsumada nickli bir ikiz annesinin ikzilerimin normal doğum hikayesi başlığı vardı . Meryem otundan bahsediyordu bir bak istersen.
Maşallah canım Allah yollarını açsın bebeklerimizin seninde benimde.. bende evde olsam hergün yürüyeceğim ama imkan yok, bol bol duş almanı tavsiye ederim beline karnına masaj yap ılık su ile, Doğuma hazırlayıcı hareketler var videolar onları izle yapabildiğin hareketleri yap ama dikkat et bel kemikleri çok acıyor uzun süredir hareketsiz olduğumuz için.. bolca konuş oğluşlarınla gelmelerini söyle benimkiler pek dinlemiyorlar amaKızlar benim kontrolüm vardı bugün. Bebekler 2400 gr olmuş. Bütün ilaçları bıraktım. Dr artık Doğumu bekleyeceğiz dedi ikisi de baş geliş nasip olursa normal Doğum olacak. Ama en geç 37 haftanın içine kadar bekleriz gebelik şekerin olduğu için olmazsa sezeryan dedi. Bol bol yürümem lazım artık. Başka önerisi olan varsa dinlemek isterim
Aminn inşallah canım. Rabbim ikimize de hayırlı doğumlar nasip etsin. Doğmasınlar diye yattık yattık şimdi de doğsunlar diye takla atacağızMaşallah canım Allah yollarını açsın bebeklerimizin seninde benimde.. bende evde olsam hergün yürüyeceğim ama imkan yok, bol bol duş almanı tavsiye ederim beline karnına masaj yap ılık su ile, Doğuma hazırlayıcı hareketler var videolar onları izle yapabildiğin hareketleri yap ama dikkat et bel kemikleri çok acıyor uzun süredir hareketsiz olduğumuz için.. bolca konuş oğluşlarınla gelmelerini söyle benimkiler pek dinlemiyorlar amabirde varsa Meryem ana otunu suya koy ben annemlere suya koydurdum baya sancımda var bütün gün uyudum ebeler Doğumun habercisi olabilir vücut dinlenmeye çalışıyor dediler bakalım ne olacak, şekerim de delicesine düşüyor sürekli düşük ..
normalde ot hastaneye Doğuma giderken koyuluyor canım ama ben sunni sancı vermesinler kendiliğinden gelsin diye düşündüm zaten niyetimiz önemli kanunu kuralı yok :) benim doktorlar tartışmışlar bugün ebe hanım söyledi kendi doktorum beni düşünerek Doğumu başlatalım diyormuş pediatr drlar bebekler birgün daha dursa fayda diyormuş yarın son toplantı yapılacakmış hayırlısı neyse o olsun ama onların kararına kalmak istemiyorum bebeklerim çıksın gelsin kendi sancılarıyla inşAminn inşallah canım. Rabbim ikimize de hayırlı doğumlar nasip etsin. Doğmasınlar diye yattık yattık şimdi de doğsunlar diye takla atacağızMeryem ana otunu sancı başlayınca mı yoksa şimdiden mi koyayım canım. Bende kaçamak yaptım valla bu akşam canınız çekmesin tantuni ne zamandır canım istiyordu. Şekerim 134 çıktı çok süper bana göre.
Pazartesi’ye bende koyayım canım o zaman. Meryem suresi okuyayım başka ne okunuyor sen neler yaptın. İnşallah kendi sancınla gelir canım bebekler. Benimki suniye taraftar değil neden bilmiyorumnormalde ot hastaneye Doğuma giderken koyuluyor canım ama ben sunni sancı vermesinler kendiliğinden gelsin diye düşündüm zaten niyetimiz önemli kanunu kuralı yok :) benim doktorlar tartışmışlar bugün ebe hanım söyledi kendi doktorum beni düşünerek Doğumu başlatalım diyormuş pediatr drlar bebekler birgün daha dursa fayda diyormuş yarın son toplantı yapılacakmış hayırlısı neyse o olsun ama onların kararına kalmak istemiyorum bebeklerim çıksın gelsin kendi sancılarıyla inşAfiyet şifa olsun benim açlık 60larda tokluk 98leri geçmiyor Doğum belirtisidir inş
Cevap yazamadım günlerdir, keyifsizdim hepResmen benim gibisin.En son doktoruma mesaj attim suram buram agriyor diye adam oyle bunaldi ki benden cevap vermedi.Ben de gittim baska doktora gordum geldim bebekleri.Ama artik kendime hakim olmaya calisiyorum.Boyle yapmak bize de bebeklere de zarar dedigim gibi.
Cevap yazamadım günlerdir, keyifsizdim yineAy ne guzel darisi basima canimhamilelkte ve normal dogumda tekrar olusabiliyor die bu surecleri atmatmayi bklemstm bnde. Bi yok oluyo bi geliyo garip bi hastalk ogrencilkten kaldi iste
Benmde oleydi canm evde olnca bi nebze duzeldi bu sefeede ellerim balonustune basinca cok acir siskin haliyle canm sabah 6 dn sora uyuyorm bu aralr uyku denirse onada dayancz ins az kaldi kzlar
Hayirli olsunn en rahat zamanlar cifte mutlulugn tadini ve huzurunu yasayin instek gebelk gibi kolay bir hamilelk olmuyor ama pozitif dusunmeye calsmak cok iyi geliyor allah nasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?