2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Pazartesi’ye bende koyayım canım o zaman. Meryem suresi okuyayım başka ne okunuyor sen neler yaptın. İnşallah kendi sancınla gelir canım bebekler. Benimki suniye taraftar değil neden bilmiyorum
Annem 7 inşikak süresi okumuş suya canım bende inşirah okuyorum sürekli, dalları tamamen açılmış açılmaya da devam ediyormuş yarın suyunu getirelim iç dediler inşallah faydasını görürüz. Sunni sancı ile komplikasyonlar daha çok olabiliyor bebekler doğal sancıya dayanıklı ama sunni kalp atışını etkiliyormuş onun için taraftar değillerdir, benim açılmam zaten başladığı için sunniden çekinmeyecekler hızlı olur devam gelir diye. Hurmayı tek tek yiyebilirmiş şekeri olanlar sende başla istersen bugün kızlar yazıyordu Temmuz annelerinde

Kızlar bişey soracağım. 12 haftalık olduk biz neredeyse. Bugün doktor kontrolde bir iğneye başlayacağımızı söyledi. Erken doğumu önlemek içinmiş.Her hafta bir tane yapılacakmış. Ne kadar ayrıntı sordumsa da cevap vermedi. Ne iğnesi bu, fikri olan var mıı?

Drun açıklama yapmaması ilginç, ben kullanmadım hiç iğne ama burda kullanan arkadaşların fikri vardır mutlaka

Sağol canım inşirak suresi okuyayım birde. İnşallah rabbim bir avazda doğurmak nasip etsin çok heyecanlı. Hurmaya da başlayayım inşallah
Ben kullandım gebelik başından beri. Proluton depot iğnenin ismi. Depo progesteron içeriyor.

Reactions: LaL

Ben 10.haftamdan beri kullaniyorum.Pruluton depottan bahsediyordur.Dusuk onleyici onlem amacli.30.haftaya kadar kullanicaz onlem amacli dedi.Sanslisin haziram basinda tekrarda piyasaya suruldu igne.

Hımm olabilir. Bu iğneyi biliyorum ama prolutex kullanıyorum zaten. Prolutex de progesteron içerikli bi iğne. Onu kesiyoruz dedi. Aynı amaçlı iğneyi verir mi bilmem. Bakalım öğrenince bilgi veririm burada.

Ben 10.haftamdan beri kullaniyorum.Pruluton depottan bahsediyordur.Dusuk onleyici onlem amacli.30.haftaya kadar kullanicaz onlem amacli dedi.Sanslisin haziram basinda tekrarda piyasaya suruldu igne.
Aslında prolutex kullanıyorum. Proluton depot ile içeriği aynı ama Prolutexi kesiyoruz dedi. Erken doğumu önlemek için bi iğneye başlıycaz bi dahaki kontrolde dedi. Bakalım neymiş. 15 gün sonra öğreniriz. Buraya da yazarım.

Piyasaya bulunamayinca muadili yok mu diye sormustum. Doktorum proluton depotun muadilinin olmdigibi soylemisti.Bulabildigin heryerden bul demisti.Baya bir ugrastik cunku farkli sehirlerden getirttigimi biliyorum en az 5-6 tane...O yuzden farki olabilir prolutexten.Bakalim ne diyecek doktorun.

Cok buyuk bi hata yapip bayramda tatile gittim tabi usuttum.s
Siddetli oksurugum var belki onun etkisidir

Heralde odur ya. Araştırdım internette farklı bişey bulamadım. Neyse ki proluton ödeniyor. Prolutex ödenmiyordu çok pahalıydı.Bekleyip göreceğiz.

Heralde odur ya. Araştırdım internette farklı bişey bulamadım. Neyse ki proluton ödeniyor. Prolutex ödenmiyordu çok pahalıydı.Bekleyip göreceğiz.

Prolurex gobekten miydi ? Pahali deyince hatirladim.Tabi eger oysa gobegin delik desik olur birde pahali demisti doktorum.Proluton 11 lira bisey.Tavsiyem sayet prolutonsa dedigi igne yine depolarda bitme ihtimaline karsi al baya igneyi.Bulunsun evde.

Prolurex gobekten miydi ? Pahali deyince hatirladim.Tabi eger oysa gobegin delik desik olur birde pahali demisti doktorum.Proluton 11 lira bisey.Tavsiyem sayet prolutonsa dedigi igne yine depolarda bitme ihtimaline karsi al baya igneyi.Bulunsun evde.
Evet göbekten ama hiç acıtmıyor, kendim yapıyorum. Ben hiç zorlanmadım, 165 tl bi kutusu, 7 tane var içinde, günde iki dozdan hoop üç günde bitiyor. Doğru söylüyorsun olmadı sorayım da prolutonsa bulayım.

Selam kizlar proluton ne icin, okuyamadim yazilanlari bir suredir...
Ben de bayram seyahatinden dondum, iyice agirlasmis vaziyetteyim; siz ne durumdasiniz, neler yapiyorsunuz?

Doguran var mi bayramda? :)

Oy maşallah kızlarına, darısı bizlere olsun inşallah. :)
Selam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim bugun cuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
Canımmmm geç gördüm ya bugün sezaryene alıyorlarmış seni, dualarımız seninle, uygun olduğun ilk an yaz bize. İnşallah 3ünüz de sağlıkla çıkarsınız hastaneden,
@LaL VE saye - kızlar sizin içinde hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum, inşallah normal doğum olur, temennim bu yönde, çok emek verdiniz, Allah da karşılığını versin size, sağlıkla kavuşun yavrularınıza.

Hadi kızlar bize güzel haberler verin :):):):)

Bu igneyi bir problem gordukleri icin mi veriyorlar, bana hic oyle bir sey verilmedi sahsen?

İnşallah canım Allah razı oldun dualarınıza ekleyin bizleri de. Rabbim hepimize sağ Salim kavuşmak nasip etsin

Bu igneyi bir problem gordukleri icin mi veriyorlar, bana hic oyle bir sey verilmedi sahsen?

Hamile oldugumu ogrendigim 5. Haftadan beri hic bir problem yok.Ne kanama ne vs.Benim doktor tup bebekci.Onlar biraz fazla onlemci oluyolar.O yuzden kullaniyorum.Rahim agzi uzunlugum normal olmasina ragmen onlem amacli serklaj da yapti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…