2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Saye- inşallah gönlündeki gibi olur canım doğum. Ben de normal doğum istiyorum biliyorsun ama burda tek özel hastane var ve doktor normal doğum yaptirmiyorum dedi gittiğim. Gerçi o hastanenin tek gebelikte de normal doğum yaptırdığını gören yok devlette şansımı denicem benim sağdaki sıpa da dönerse

Sağol canım aminn inşallah sende hayırlısıyla normal doğum destekleyen bir dr bulursun inşallah. Sen hangi şehirdeydin

Sağol canım aminn inşallah sende hayırlısıyla normal doğum destekleyen bir dr bulursun inşallah. Sen hangi şehirdeydin
Erzurum'da canım , resmen mahrumiyet bölgesi küçük bir yer de sayılmaz halbuki devlet bari mümkün olursa imkan tanısa diyorum zaten mümkün olmazsa birşey gelmez elimden

Bol bol hurma ye cnm doğumu kolaylastiriyormus açılmayı sağlıyormuş

Erzurum'da canım , resmen mahrumiyet bölgesi küçük bir yer de sayılmaz halbuki devlet bari mümkün olursa imkan tanısa diyorum zaten mümkün olmazsa birşey gelmez elimden
Dediğin gibi küçük bir yerde değil canım. İnşallah devlette bulursun bir dr
Bol bol hurma ye cnm doğumu kolaylastiriyormus açılmayı sağlıyormuş
Canım şekerim var ama bir ara öğünümü hurma yiyeyim diye düşündüm inşallah çok yükselmez şeker

Dediğin gibi küçük bir yerde değil canım. İnşallah devlette bulursun bir dr

Canım şekerim var ama bir ara öğünümü hurma yiyeyim diye düşündüm inşallah çok yükselmez şeker

Diyetisyene giderken zayiflamak icin hep eger tatli yiyorsan yaninda sut veya yogurt ye diyordu.Tatlidaki sekeri kanda dengeliyor diye.Biraz da tarcin ekle o da tatlinin seker oranini dusuruyor.

Gunaydin herkese.
Detaylidan ciktim ben de.Alttaki bebegim normal gelisim sinirlari icinde ama ustteki kadar iri degil dedi,daha kucuk dedi.Moralim bozuldu

Diyetisyene giderken zayiflamak icin hep eger tatli yiyorsan yaninda sut veya yogurt ye diyordu.Tatlidaki sekeri kanda dengeliyor diye.Biraz da tarcin ekle o da tatlinin seker oranini dusuruyor.
Sağol canım evet aylardır diyet yapıyorum artık alıştım meyveyle yoğurt,süt yada kuruyemiş yiyorum

Gunaydin herkese.
Detaylidan ciktim ben de.Alttaki bebegim normal gelisim sinirlari icinde ama ustteki kadar iri degil dedi,daha kucuk dedi.Moralim bozuldu
Kilo farkından mı bahsediyor iri değil derken. Benimkiler çok nadir aynı kiloda oluyor ikizlerde arada fark oluyor illa ki

Reactions: LaL
Kilo farkından mı bahsediyor iri değil derken. Benimkiler çok nadir aynı kiloda oluyor ikizlerde arada fark oluyor illa ki

Evet kilo olarak farkli daha dusuk dedi.Bir de pozisyon olarak tam gostermeyince kendini digeri kadar iyice moralim bozuldu.insallah yakalar ya da aradaki fark cok acilmaz.

Evet kilo olarak farkli daha dusuk dedi.Bir de pozisyon olarak tam gostermeyince kendini digeri kadar iyice moralim bozuldu.insallah yakalar ya da aradaki fark cok acilmaz.
Benim her kontrolümde birbiriyle aralarında 200-300 gr fark oldu yeri geldi. Bir dahakine hemen hemen yakaladılar birbirlerini. Hiç üzülme onlar içerde çok güzel bir dengede. Tek yumurta mı senin çift öi

Günaydın. bol uykulu, Iyi hafta sonları
Uyku mu o neydi
Gunaydin herkese.
Üzülme benim de kızlarımdan biri daha zayıf. Neredeyse bütün ikiz bebeklerde olan şey bu. Tek gebeliklerde de doğum kilosu kardeşler arasında farklı. Canını sıkacağın bir şey değil ki bu. Biraz araştır, ikiz bebek kilolarını için rahatlayacaktır eminim. Bir anamoli yok işte ne güzel. Sen keyfini çıkar 20 li haftaların

Benimkilerde de fark oluyo canm 300 gr gibi ama bu normal yani sağlıkları yerinde olsun da kilo önemli değil toparlanır inşaallah daha var

Uykusuzluk şişkinlik ağrı bide üstüne kaşıntı eklendi iki gündür mahfoldum. Allahım sen yardim et

Benim her kontrolümde birbiriyle aralarında 200-300 gr fark oldu yeri geldi. Bir dahakine hemen hemen yakaladılar birbirlerini. Hiç üzülme onlar içerde çok güzel bir dengede. Tek yumurta mı senin çift öi
Benimkilerde de fark oluyo canm 300 gr gibi ama bu normal yani sağlıkları yerinde olsun da kilo önemli değil toparlanır inşaallah daha var

Insallah kizlar ,cok acilmaz aralari.Cok sukur detaylida bir sorun gormedi ,normal dedi herseye.2 hafta sonra.kendi doktorumuzun kontrolu var.O zamana kadar.toparlar.biraz insallah minik olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…