- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.901
Sağol canım aminn inşallahSaye- inşallah gönlündeki gibi olur canım doğum. Ben de normal doğum istiyorum biliyorsun ama burda tek özel hastane var ve doktor normal doğum yaptirmiyorum dedi gittiğim. Gerçi o hastanenin tek gebelikte de normal doğum yaptırdığını gören yok devlette şansımı denicem benim sağdaki sıpa da dönerse
Erzurum'da canım , resmen mahrumiyet bölgesi küçük bir yer de sayılmaz halbuki devlet bari mümkün olursa imkan tanısa diyorum zaten mümkün olmazsa birşey gelmez elimdenSağol canım aminn inşallahsende hayırlısıyla normal doğum destekleyen bir dr bulursun inşallah. Sen hangi şehirdeydin
Bol bol hurma ye cnm doğumu kolaylastiriyormus açılmayı sağlıyormuşKızlar benim kontrolüm vardı bugün. Bebekler 2400 gr olmuş. Bütün ilaçları bıraktım. Dr artık Doğumu bekleyeceğiz dedi ikisi de baş geliş nasip olursa normal Doğum olacak. Ama en geç 37 haftanın içine kadar bekleriz gebelik şekerin olduğu için olmazsa sezeryan dedi. Bol bol yürümem lazım artık. Başka önerisi olan varsa dinlemek isterim
Dediğin gibi küçük bir yerde değil canım. İnşallah devlette bulursun bir drErzurum'da canım , resmen mahrumiyet bölgesi küçük bir yer de sayılmaz halbuki devlet bari mümkün olursa imkan tanısa diyorum zaten mümkün olmazsa birşey gelmez elimden
Canım şekerim var ama bir ara öğünümü hurma yiyeyim diye düşündüm inşallah çok yükselmez şekerBol bol hurma ye cnm doğumu kolaylastiriyormus açılmayı sağlıyormuş
Dediğin gibi küçük bir yerde değil canım. İnşallah devlette bulursun bir dr
Canım şekerim var ama bir ara öğünümü hurma yiyeyim diye düşündüm inşallah çok yükselmez şeker
Inş cnm Allah yardımcın olsunDediğin gibi küçük bir yerde değil canım. İnşallah devlette bulursun bir dr
Canım şekerim var ama bir ara öğünümü hurma yiyeyim diye düşündüm inşallah çok yükselmez şeker
Günaydın. bol uykulu, Iyi hafta sonlarıGünaydın kızlar. İyi hafta sonlarıı.
Sağol canım evet aylardır diyet yapıyorum artık alıştım meyveyle yoğurt,süt yada kuruyemiş yiyorumDiyetisyene giderken zayiflamak icin hep eger tatli yiyorsan yaninda sut veya yogurt ye diyordu.Tatlidaki sekeri kanda dengeliyor diye.Biraz da tarcin ekle o da tatlinin seker oranini dusuruyor.
Kilo farkından mı bahsediyor iri değil derken. Benimkiler çok nadir aynı kiloda oluyor ikizlerde arada fark oluyor illa kiGunaydin herkese.
Detaylidan ciktim ben de.Alttaki bebegim normal gelisim sinirlari icinde ama ustteki kadar iri degil dedi,daha kucuk dedi.Moralim bozuldu
Kilo farkından mı bahsediyor iri değil derken. Benimkiler çok nadir aynı kiloda oluyor ikizlerde arada fark oluyor illa ki
Benim her kontrolümde birbiriyle aralarında 200-300 gr fark oldu yeri geldi. Bir dahakine hemen hemen yakaladılar birbirlerini. Hiç üzülme onlar içerde çok güzel bir dengede. Tek yumurta mı senin çift öiEvet kilo olarak farkli daha dusuk dedi.Bir de pozisyon olarak tam gostermeyince kendini digeri kadar iyice moralim bozuldu.insallah yakalar ya da aradaki fark cok acilmaz.
Uyku mu o neydiGünaydın. bol uykulu, Iyi hafta sonları
Üzülme benim de kızlarımdan biri daha zayıf. Neredeyse bütün ikiz bebeklerde olan şey bu. Tek gebeliklerde de doğum kilosu kardeşler arasında farklı. Canını sıkacağın bir şey değil ki bu. Biraz araştır, ikiz bebek kilolarını için rahatlayacaktır eminim. Bir anamoli yok işte ne güzel. Sen keyfini çıkar 20 li haftalarınGunaydin herkese.
Detaylidan ciktim ben de.Alttaki bebegim normal gelisim sinirlari icinde ama ustteki kadar iri degil dedi,daha kucuk dedi.Moralim bozuldu
Benimkilerde de fark oluyo canm 300 gr gibi ama bu normal yani sağlıkları yerinde olsun da kilo önemli değil toparlanır inşaallah daha varEvet kilo olarak farkli daha dusuk dedi.Bir de pozisyon olarak tam gostermeyince kendini digeri kadar iyice moralim bozuldu.insallah yakalar ya da aradaki fark cok acilmaz.
Uykusuzluk şişkinlik ağrı bide üstüne kaşıntı eklendi iki gündür mahfoldum. Allahım sen yardim etUyku mu o neydi
Üzülme benim de kızlarımdan biri daha zayıf. Neredeyse bütün ikiz bebeklerde olan şey bu. Tek gebeliklerde de doğum kilosu kardeşler arasında farklı. Canını sıkacağın bir şey değil ki bu. Biraz araştır, ikiz bebek kilolarını için rahatlayacaktır eminim. Bir anamoli yok işte ne güzel. Sen keyfini çıkar 20 li haftaların
Benim her kontrolümde birbiriyle aralarında 200-300 gr fark oldu yeri geldi. Bir dahakine hemen hemen yakaladılar birbirlerini. Hiç üzülme onlar içerde çok güzel bir dengede. Tek yumurta mı senin çift öi
Uyku mu o neydi
Üzülme benim de kızlarımdan biri daha zayıf. Neredeyse bütün ikiz bebeklerde olan şey bu. Tek gebeliklerde de doğum kilosu kardeşler arasında farklı. Canını sıkacağın bir şey değil ki bu. Biraz araştır, ikiz bebek kilolarını için rahatlayacaktır eminim. Bir anamoli yok işte ne güzel. Sen keyfini çıkar 20 li haftaların
Benimkilerde de fark oluyo canm 300 gr gibi ama bu normal yani sağlıkları yerinde olsun da kilo önemli değil toparlanır inşaallah daha var
Hepiciği bende de var. Çok zorUykusuzluk şişkinlik ağrı bide üstüne kaşıntı eklendi iki gündür mahfoldum. Allahım sen yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?