2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Valla ben mecburen yapıyprum. 1 kızım var eşim de ameliyat oldu ayağından. Herşey beni bekliyor evde. Yavaş yavaş yapıyprum

Selam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim bugun cuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
Canım benim ikizlerinde 2 ve 2.5 kilo olarak doğdular 8 aylık oldular bile darısı basına

Kızlar sabah 5 civarı aniden suyum geldi. Acilen ameliyata alındım saat 9.30 da. Iyiyiz şimdilik çok şükür. Darısı sizlerin de başına çok güzel bi duygu bu her ne kadar zahmetli bi süreçte olsa
Aaa hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeklerini. Rabbim üçünüze de sağlık versin. Bebekler ve sen iyisindir inşallah

Aaa hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeklerini. Rabbim üçünüze de sağlık versin. Bebekler ve sen iyisindir inşallah
Amiin amin inşaallah sağol ablam. Çok şükür iyiyiz bebeklerden biri zayıf sütüm az mama da yemiyo küvoze alınabilirmiş. Bakalm inşaallah sorun çıkmaz. Ben de çok zorlandım ama geçti daha ıyiyim şuan

Kızlar sabah 5 civarı aniden suyum geldi. Acilen ameliyata alındım saat 9.30 da. Iyiyiz şimdilik çok şükür. Darısı sizlerin de başına çok güzel bi duygu bu her ne kadar zahmetli bi süreçte olsa
Öncelikle hayırlı olsun. 3 ünize de sağlık diliyorum. Sütün artar merak etme, bebeğin de daha kuvvetli emecek ve refleksleri gelişecek merak etme. Gelişimi için küvöz gerekiyorsa bir kaç gün girebilir, bu kötü bir durum değil. Allah sana bağışlasın yavrularını darısı sağlıkla bizlere olsun inşallah. Kaç hafyalık doğdu kuzular?

Hayırlı olsun. Darısı hayırlısı ile bizin başımıza inşallah . Emme refleksi güçlenir haftan iyi diye hatırlıyorum .başka saglik sorunu vermesin rabbim. Moralini yüksek tut lütfen sütünü etkilemesin

Olsun canım çok güçlü onlar zayıf olsa da toparlar. Allah üçünüze de sağlık versin

Hayırlı olsun canım.Sağlıkla büyüsünler kuzucuklar.Sıra bana geldi galiba tek tek doğurtuyoruz

Merhaba arkadaslar,

Doguran vs var mi bayramda takip edemedim? Bana doktor 38+0 hedef koydu ama bu forumda pek o zamana kadar geleni goremedim sanirim, yaniliyor muyum? Sizce zor bir ihtimal mi?

Merhaba arkadaslar,

Doguran vs var mi bayramda takip edemedim? Bana doktor 38+0 hedef koydu ama bu forumda pek o zamana kadar geleni goremedim sanirim, yaniliyor muyum? Sizce zor bir ihtimal mi?
Canım ben haftaya doğuma giriyorum tam 38+0 olacağım.Ben bile inanamıyordum bu haftalara kadar geleceğime.Şimdi şafak sayıyorum 9 gün kaldı doğuma

Merhaba arkadaslar,

Hatta doktorum bana başta 36 hedefi koymuştu.Baktı bi sıkıntı yok iyi gidiyor 38 39 a kadar çıktı.Ben 38 de alın dedim.Artık çok ağırlaştm taşıyamıyorum zor yürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…