- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.921
Evde iş güç bişey yapabiliyo musun. Ben hiç eğilip kalkamıyorum bile. Ayak bacak komple şişip sertleşmiş ağrısı hat safhada canm çıkıyor yerimden kalkana kadar. Çoğu zaman eşim yardım ediyorHepiciği bende de var. Çok zor
Valla ben mecburen yapıyprum. 1 kızım var eşim de ameliyat oldu ayağından. Herşey beni bekliyor evde. Yavaş yavaş yapıyprumEvde iş güç bişey yapabiliyo musun. Ben hiç eğilip kalkamıyorum bile. Ayak bacak komple şişip sertleşmiş ağrısı hat safhada canm çıkıyor yerimden kalkana kadar. Çoğu zaman eşim yardım ediyor
Allah yardımcın olsun. Acaba sezeryandan ne kadar süre sonra ayaklarda ki bu şişlikler ve ağrılar dinecekValla ben mecburen yapıyprum. 1 kızım var eşim de ameliyat oldu ayağından. Herşey beni bekliyor evde. Yavaş yavaş yapıyprum
Valla ben 3. Gün gayet iyiydim, 7. Gün ev süoürüp silmiştimAllah yardımcın olsun. Acaba sezeryandan ne kadar süre sonra ayaklarda ki bu şişlikler ve ağrılar dinecek
Canım benim ikizlerinde 2 ve 2.5 kilo olarak doğdular 8 aylık oldular bile darısı basınaSelam kizlar benden iyi haberler yok soktaydim buguncuma gunu doguma giriyorum 14 haziran. 2 ve 2,5 kilo olmslar. Sulari azalms riske atamam dedi dr. Saglkla gelsnler yetr ki kuvoze girmesn die dua ediyorm nolur bana dua edin ikiz anneleri
Benimkide oyle altakilerin kizmeti herhalKilo farkından mı bahsediyor iri değil derken. Benimkiler çok nadir aynı kiloda oluyor ikizlerde arada fark oluyor illa ki
Zaten hiç bir zaman aynı kiloda olmuyorlar canımBenimkide oyle altakilerin kizmeti herhal
Aaa hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeklerini. Rabbim üçünüze de sağlık versin. Bebekler ve sen iyisindir inşallahKızlar sabah 5 civarı aniden suyum geldi. Acilen ameliyata alındım saat 9.30 da. Iyiyiz şimdilik çok şükür. Darısı sizlerin de başına çok güzel bi duygu bu her ne kadar zahmetli bi süreçte olsa
Amiin amin inşaallah sağol ablam. Çok şükür iyiyiz bebeklerden biri zayıf sütüm az mama da yemiyo küvoze alınabilirmiş. Bakalm inşaallah sorun çıkmaz. Ben de çok zorlandım ama geçti daha ıyiyim şuanAaa hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeklerini. Rabbim üçünüze de sağlık versin. Bebekler ve sen iyisindir inşallah
Kızlar sabah 5 civarı aniden suyum geldi. Acilen ameliyata alındım saat 9.30 da. Iyiyiz şimdilik çok şükür. Darısı sizlerin de başına çok güzel bi duygu bu her ne kadar zahmetli bi süreçte olsa
Öncelikle hayırlı olsun. 3 ünize de sağlık diliyorum. Sütün artar merak etme, bebeğin de daha kuvvetli emecek ve refleksleri gelişecek merak etme. Gelişimi için küvöz gerekiyorsa bir kaç gün girebilir, bu kötü bir durum değil. Allah sana bağışlasın yavrularını darısı sağlıkla bizlere olsun inşallah. Kaç hafyalık doğdu kuzular?Amiin amin inşaallah sağol ablam. Çok şükür iyiyiz bebeklerden biri zayıf sütüm az mama da yemiyo küvoze alınabilirmiş. Bakalm inşaallah sorun çıkmaz. Ben de çok zorlandım ama geçti daha ıyiyim şuan
Hayırlı olsun. Darısı hayırlısı ile bizin başımıza inşallah . Emme refleksi güçlenir haftan iyi diye hatırlıyorum .başka saglik sorunu vermesin rabbim. Moralini yüksek tut lütfen sütünü etkilemesinKızlar sabah 5 civarı aniden suyum geldi. Acilen ameliyata alındım saat 9.30 da. Iyiyiz şimdilik çok şükür. Darısı sizlerin de başına çok güzel bi duygu bu her ne kadar zahmetli bi süreçte olsa
Olsun canım çok güçlü onlar zayıf olsa da toparlar. Allah üçünüze de sağlık versinAmiin amin inşaallah sağol ablam. Çok şükür iyiyiz bebeklerden biri zayıf sütüm az mama da yemiyo küvoze alınabilirmiş. Bakalm inşaallah sorun çıkmaz. Ben de çok zorlandım ama geçti daha ıyiyim şuan
Hayırlı olsun canım.Sağlıkla büyüsünler kuzucuklar.Sıra bana geldi galiba tek tek doğurtuyoruzKızlar sabah 5 civarı aniden suyum geldi. Acilen ameliyata alındım saat 9.30 da. Iyiyiz şimdilik çok şükür. Darısı sizlerin de başına çok güzel bi duygu bu her ne kadar zahmetli bi süreçte olsa
Ay atlamisim, hayirli olsun. Kacinci haftadaydiniz acaba?Kızlar sabah 5 civarı aniden suyum geldi. Acilen ameliyata alındım saat 9.30 da. Iyiyiz şimdilik çok şükür. Darısı sizlerin de başına çok güzel bi duygu bu her ne kadar zahmetli bi süreçte olsa
Canım ben haftaya doğuma giriyorum tam 38+0 olacağım.Ben bile inanamıyordum bu haftalara kadar geleceğime.Şimdi şafak sayıyorum 9 gün kaldı doğumaHayırlı olsun canım.Sağlıkla büyüsünler kuzucuklar.Sıra bana geldi galiba tek tek doğurtuyoruz
Canım ben haftaya doğuma giriyorum tam 38+0 olacağım.Ben bile inanamıyordum bu haftalara kadar geleceğime.Şimdi şafak sayıyorum 9 gün kaldı doğumaMerhaba arkadaslar,
Doguran vs var mi bayramda takip edemedim? Bana doktor 38+0 hedef koydu ama bu forumda pek o zamana kadar geleni goremedim sanirim, yaniliyor muyum? Sizce zor bir ihtimal mi?
Hatta doktorum bana başta 36 hedefi koymuştu.Baktı bi sıkıntı yok iyi gidiyor 38 39 a kadar çıktı.Ben 38 de alın dedim.Artık çok ağırlaştm taşıyamıyorum zor yürüyorum.Merhaba arkadaslar,
Doguran vs var mi bayramda takip edemedim? Bana doktor 38+0 hedef koydu ama bu forumda pek o zamana kadar geleni goremedim sanirim, yaniliyor muyum? Sizce zor bir ihtimal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?