2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canım ben haftaya doğuma giriyorum tam 38+0 olacağım.Ben bile inanamıyordum bu haftalara kadar geleceğime.Şimdi şafak sayıyorum 9 gün kaldı doğuma
Hatta doktorum bana başta 36 hedefi koymuştu.Baktı bi sıkıntı yok iyi gidiyor 38 39 a kadar çıktı.Ben 38 de alın dedim.Artık çok ağırlaştm taşıyamıyorum zor yürüyorum.

Valla darisi basimiza, tabii hem agirlasmissinizdir; hem de merak iyice artiyordur bebeklere karsi... :) 38'den sonrasi riskli diye biliyorum zaten bebeklere de yer kalmiyor...
36+1 de doğum yaptım hanımlar. Bugün taburcu olduk çarşamba kontrolümüz var bakalm. Darısı başınıza inşaallah.
Sizinki de guzel masallah, kuvoze girdiler mi? Kilolari nedir?

Kizlar selam 34+6 da cuma gunu kizlarim dogru. Dogum zor gecti ilki zor cikti onun disnda iyi ilerlemis hersey. Kotuydum baya hastsnedeyken yazamadim sizlere. Dun eve ciktim dus alinca sut geldi gogusler felaket agliyorum aciyla sagiyorum. Kizlarimin biri 2700 dogdu biri 1760 gr. Kordondaki damar eksiklignden dolayi cok kucuk kalms dediler ve kuvozde malesef onu birakip cikmak cok kotuydu bunu hicbiriniz inss yasamayn kzlar ama allaha sukur soylendigi gibi organlarnda bi sorun veya genetik bir hastalik engel cok sukur ckmadi saglam dogdu kuzucum. Sagdigim sutlerden surekli tasiyoruz ve gunde bi kere gorme hakkimiz var. Damardn mamayla besleniyor dualarinizda nolir bizi anin

Baska dogum yapan varsa hayirli olsn arkadaslar okuyamadim malesef cok yogun geciyor her dakika bir yandn yuruyp acilmaya calisiyorm evin icinde anne karnindaki hareketler gibi hareketli yanimizdaki bebis ustunu 2 kisi zor degistiriyoruz minicikler korkutoruz dokunp acitmaya

Tez zamanda kilo alsin minnoş. Cok sukur beslenme.disinda problem yokmuş o da hızlıca toparlar dualarımız senin ve bebislerinle

Canım seni çok merak ettik. Çok şükür iyisiniz bebeklerde sende. Rabbim diğer kuzunu da tez zamanda sağlıkla evine götürmek nasip etsin. Hemen toparlar o da kilosunu inşallah

Sağol canm ben de doğum yaptım senden hemen 2 gün sonra. Çok ufacklar. Sütüm yetmiyo emmiyo bitanesi pek. Süt mama karışık idare ediyoruz bizde inşaallah sarılık olmazlar.

Saglikla su sureci gecirsinler insallah.Sutun de tez zamanda bollassin insallah

Hayirlisi olsun bebislerin.Insallah miniş olan tez vakitte toparlasin

Allah şifa versin üçünüze de. Bol sütlerin olsun bebeklerine şifa olsun inşallah

İnşallah tez zamanda tutarlar göğsünü sütün bol olur.Süt sağma makinen varsa sütünü sağ canım kaşıkla ya da şırıngayla vermeye çalış.Belki çene refleksi daha gelişmemiş ondan tutamıyorlar.

Arkadaşlar günaydın . Detaylı ultrasonda doktor bana erkek bebeğin eşiği rahimi tamamen kapatıyor demişti. Ne demek anlamadım deyince , zorunlu sezeryan olacaksın dedi. Başka açıklama yapmadı. 25. Haftaya giriyorum o yüzden araştırma yaptım 25. Haftada gebelik diye . O sırada bi yerde bunun ciddi bir durum olduğu erken Doğum olabileceği , sezeryanda kanama çok olacağı çok iyi bir hastanede olmak gerektiği gibi bir dünya yazı vardı. Ben çok iyi hissediyorum şükür ama eşim panikledi doktor bize bunu nasıl demez diye . Yaşadığımız yerde çok iyi doktorlar yok acil bir durumda yapacak bir şeyimiz yok. Ben okul bitince üç hafta sonra memleketime İzmir e gitmeyi düşünüyordum . Ama böyle ciddi bir durum olunca korku oluştu. Ben kötü düşünmemeliyim diyorum ama eşim panik olmuş durumda . Tüp bebekle hamile kaldım . Ankara da doktorum ama hem maddi durumlardan dolayı hem de yol uzun olduğu icin Zonguldak da bir ilçede görev yapıyorum gidip gelmek kolay değil diye buralarda doktora gidiyorum iki aydır. Bu konuda bildiği olan varsa lütfen beni aydınlatabilir mi

Canım öncelikle sakin olun henüz plesenta daha yukarılara çıkabilir benimkilerin plesentalari tüm rahmimi gezdi önce asagidaydi sonra sağa çıktılar sonra on tarafa sonra sola ve en son rahmin tepe noktasına yani daha yer degistirir o, takip edilecek sadece duruma göre ileri haftalarda da rahim ağzında ise sezeryan olacak, kendini hiç yorma birşey kaldırıp çekip etme zorlama vücudunu bol bol su iç yat dinlen

e gorme hakkimiz var. Damardn mamayla besleniyor dualarinizda nolir bizi anin
Kızlar Allah yavrularınıza sağlık versin inşallah, hemencecik kilo alsınlar inşallah. Dualarımız sizinle.

Çok sağol canım çalışıyorum kendimi de iyi hissediyorum diye hiç izne ayrılmayı düşünmedim . İnşallah sağlıkla bebeklerim doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…