2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Evet var biberona koyunca içiyorlar. Ayrıca mama veriyoruz. Allah razı olsun canm

Inşaallah canm ya darısı başınıza en güzel şekilde kolaylıkla

Çok sağol canım çalışıyorum kendimi de iyi hissediyorum diye hiç izne ayrılmayı düşünmedim . İnşallah sağlıkla bebeklerim doğar
Hepimizinkiler sağlıkla doğsun canım ben de hiç izin rapor yapmadım haftaya izne ayrilcam artık direniyorum resmen vücut yeter diyor

Kizlar dun oglenden beri cok toplaniyolar bebekler.Normal mi bu 21.haftada ?
Benim 19.haftadan beri toplanmalar oluyo
O esnada karbon sertlesiyor mu adet sancısı gibi sancin oluyor mu ne kadar suruyor ne siklikta oluyor ? Eger araliklari esit olmayan kisa sureli pozisyon değiştirmekle geçen ağrının eslik etmediği toplanma tepelesmeler varda onemli dedi dedi doktor. Braxton hicks denilen yalanci kasilmalarmis onlar . Istirahat verdi magnezyum ve haftada 1 proluton depo verdi bana

Proluton depotu zaten 9.haftamdan beri vuruluyorum.Bu magnezyuma 24. Hafta baslicaz dedi ama bakalim olmadi bir yazayim doktora.Esit aralik degil hep olmuyor ama dunden beri hissedilir sekilde var.

Proluton depotu zaten 9.haftamdan beri vuruluyorum.Bu magnezyuma 24. Hafta baslicaz dedi ama bakalim olmadi bir yazayim doktora.Esit aralik degil hep olmuyor ama dunden beri hissedilir sekilde var.
Doktoruna soyle bence. Benim gittiğin dr lardan biri magnezyumun bi etkinliği yok dedi digeri devam dedi. Ben erken doğumu tetikler rahim ağzını kısaltır diye korkuyla gitmiştim ilk toplanmalar olunca ama tetiklemedigini söylediler

Soyleyeyim aynen dedigin gibi her ihtimale karsi be doktoruma ama bacaklarda vs herhangi bir kasilma yok.Magnezyum eksikligi belirtilerinden ama soyleyeyim.

Kızlar merhaba, 30.haftamız bitecek bizim de artık. Hastane çantamızı hazırladık :) Şimdi ufak eksikliklerimiz var. Ateş ölçer ne önerirsiniz? Bir de ikiz olduğu için iki tane mi alalım hijyen açısından?

Sağol canm ben de doğum yaptım senden hemen 2 gün sonra. Çok ufacklar. Sütüm yetmiyo emmiyo bitanesi pek. Süt mama karışık idare ediyoruz bizde inşaallah sarılık olmazlar.
Canim mecbur mama destrgi yaziyolar premature oldugu icin kilolarda dusuk anne sutu cekip getiremiyor ki bebisler bizde oyle . Satilik sinirda cikti bizm anne sutunu daha bol verin dedielr yarin tekrar test olck. Isikta 1 gun tutuyorlarms gerekirse oda kotu bisidegl merk etme pespese yaptk senle

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim ayrica donemedm telefona pek vakit kalmiyor zaman hep dolu geciyor tam anlamyla duzelemesm diksler zorluyor. Size tavsiyem hastsne tipi pompa kiralayin. Ikizde zatn en buyk problem erken doguyor cok kucuk oluyor memeden sutu getiremiyorlar. Beslenme en onemli diyor drlar sarilk icinde anne sutu birebir. Benim gogslerm cok kotu oldu genel cerraha gorunduk sukur doktor cok iyi yonlendirdi guzel kremler yazdi sicak su tirbasiyla sagmadn once kompleks yapiyorm 10 dakika sora onerilen iyi pompayla sagiyorum. Ben cektim siz cekemyin. Ebebektn bi pompa almstm kanatti mahfetti memeleri. Cnku dogmla dut gelmiyo rve gelip dus aldm sut doldu gogsler tas oldu ats yapti. Bebek bakim odasndaki hemsirelerin onerdigi hastsne tipi bir pompa mutlaka kiralayn aglayark sagiyordm smdi rahat ettim keyfm yerinde sagiyorum profesyonelce ve de daha cok sut getiriyor

Canım zamanla inşallah herşey daha iyi olacak. Güzel haberlerini aldığıma sevindim. Pompanın markası ne kiraladığın. Göğüslerden bende çok tırsıyorum şimdiden acıyor

Basima gleenleri yazmak istiyorm ki kizlar aklinzda olsn. 2 emzirme sutyeni almstm yetmiyorms yikaynca kalmiyor annem 2 daha aldi akiyor batiyor mutlaka ilk dogum olunca ben deneyimsizdim baya lohusa kilodunu yanls almisiz dediler hastsnedn bnlar degil depent hasta bezi alin onla rahat ettik bu arada dogmda 8 kilom gitms benim 67 le girdim 59 dum dun tartildm. 10 kilo almstm toplamda bisi kalmadi aman kalsada hic onemli degldi de sasirdim cok gitmd dogmda tabi 2 bebis 2 su derken sizlernde oyle olacak

Canım zamanla inşallah herşey daha iyi olacak. Güzel haberlerini aldığıma sevindim. Pompanın markası ne kiraladığın. Göğüslerden bende çok tırsıyorum şimdiden acıyor
Ikizde pompa sart canim. 2 saatte bi sagip bosaltmak gerekiyorms ki uretilsn bide kuvozdeki kizima tasiyoruz. Lactina select markasi kiraladgimzin cok memnun kaldim. Aylik 150 di dogm yaptgm hastsne ile anlasmasi vrms 120 ye geldi. 80 tl sagla setine ek odeme oliyor sadece. Asagi yukari 150 civari zatn aylk kiralar hicbisiyi dusunmeyn caninizi yakmayn kuzum normal pompalr guclu degl gogs bosalmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…