- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.981
Canım zamanla inşallah herşey daha iyi olacak. Güzel haberlerini aldığıma sevindim. Pompanın markası ne kiraladığın. Göğüslerden bende çok tırsıyorum şimdiden acıyor
Tamam canım çok sağol bilgiler için vakit ayırdın. Bana arkadaşım verecekti almamıştım pompa ama bende kiralarım olmazsa bunlar daha güçlü oluyor tabii.Ikizde pompa sart canim. 2 saatte bi sagip bosaltmak gerekiyorms ki uretilsn bide kuvozdeki kizima tasiyoruz. Lactina select markasi kiraladgimzin cok memnun kaldim. Aylik 150 di dogm yaptgm hastsne ile anlasmasi vrms 120 ye geldi. 80 tl sagla setine ek odeme oliyor sadece. Asagi yukari 150 civari zatn aylk kiralar hicbisiyi dusunmeyn caninizi yakmayn kuzumnormal pompalr guclu degl gogs bosalmiyo
Kulaktan ölçerlerde çok sayıda yedek başlık oluyor hijyen acısından sıkıntı olmaz ama iki bebekle sanki kullanışlı da olmaz. Ben weewell ya da braun kızılötesi almayi düşünuyorum kullananların yorumları iyiKızlar merhaba, 30.haftamız bitecek bizim de artık. Hastane çantamızı hazırladık :) Şimdi ufak eksikliklerimiz var. Ateş ölçer ne önerirsiniz? Bir de ikiz olduğu için iki tane mi alalım hijyen açısından?
Karında tepelesme bebeğin bi yerde toplanması orada sertlesme olması canım.Kizlar merhaba,
Toplanmadan bahsetmissiniz o ne demek acaba, anlamadim?
Aa anladim, valla o bende 15-16.haftadan beri oluyor; anormal bir sey mi, doktora da hic sormadim normal diye dusundum.Karında tepelesme bebeğin bi yerde toplanması orada sertlesme olması canım.
Gruptaki haftası ileri anne adayları sizlerde kacinci haftalarda başladı bu durum .
Maşallah canım darısı bizlere inşallahKızlar muayeneden geliyorum. Güzrl ilerliyoruz, herşey yolunda. Darısı güzel haber bekleyen ikiz annelerine.
Amin kuzu darısı yarın sana olsunMaşallah canım darısı bizlere inşallah
Amin canım inşallahAmin kuzu darısı yarın sana olsun
Yanı bende de 19.haftadan beri hergun 10 15 kez oluyor ama doktor yalanci kasılma bunlar buna erken doğum geciktirici başlanmaz dedi. Rahîm ağzını da kisaltmazmis ama yalanciyi gerçekten ayırt edebilmek için takip etmek gerekiyormus .bilemedim haftalardir aklimi kurcalayan bir konu buAa anladim, valla o bende 15-16.haftadan beri oluyor; anormal bir sey mi, doktora da hic sormadim normal diye dusundum.
Bugun eşim biraz araştırma yapmış. Bilinen markalardan ziyade işi sadece medikal ürün üretmek olanların bu konuda daha başarılı olduğunu söylüyor. Biz de medisana ve beurer markalarına bakacağız sanırım. Olmadı aldıktan sonra deneme ölçümleri yapar sonucu yazarız burayaKulaktan ölçerlerde çok sayıda yedek başlık oluyor hijyen acısından sıkıntı olmaz ama iki bebekle sanki kullanışlı da olmaz. Ben weewell ya da braun kızılötesi almayi düşünuyorum kullananların yorumları iyi
Hayırlı olsunIyi akşamlar arkadaşlar ben 2019 değil ama 2020 ikiz annesi olucam allah nasip ederse daha bi kaç gün oldu ikiz olduğunu öğreneli.. 6. Haftanın bitmesine yakın öğrendim su an 7 haftalik hamileyim tek yumurta ikizlerim olacakmış daha çok erken hamileliğim ama siz tecrubelilerle konuşurum diye yazdım.. bu arada tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.. Sizlerin arasında da tek yumurta ikizlerime hamile olan var mi
Medisana yi oda termometresi arastirirken görmüştüm ona bende bakiyim canımBugun eşim biraz araştırma yapmış. Bilinen markalardan ziyade işi sadece medikal ürün üretmek olanların bu konuda daha başarılı olduğunu söylüyor. Biz de medisana ve beurer markalarına bakacağız sanırım. Olmadı aldıktan sonra deneme ölçümleri yapar sonucu yazarız buraya
Aynen öyle tek embriyo transfer edilmişti kalp atışı için bi gittim doktor tek kese icinde iki tane yolk sac var tek yumurta ikizi olcak dedi şok oldum bi anda ama sonra çok sevindim tabi..Hayırlı olsuntek embriyo transferi yapıldı o zaman size . Emin olmamakla birlikte grupta 1 2 tek yumurta ikizi.olması lazım diye hatırlıyorum .sanırım biri lemmy idi ama o doğurdu
Bilemedim ki, dedigim gibi ben doktoruma hic sormadim; bebekler basini poposunu dayayip ittiriyor diye dusundum; hic oyle kasilmaya da benzemiyor aslinda; kisa da surmuyor olunca...Yanı bende de 19.haftadan beri hergun 10 15 kez oluyor ama doktor yalanci kasılma bunlar buna erken doğum geciktirici başlanmaz dedi. Rahîm ağzını da kisaltmazmis ama yalanciyi gerçekten ayırt edebilmek için takip etmek gerekiyormus .bilemedim haftalardir aklimi kurcalayan bir konu bu
Evet peşpeşeCanim mecbur mama destrgi yaziyolar premature oldugu icin kilolarda dusuk anne sutu cekip getiremiyor ki bebisler bizde oyle . Satilik sinirda cikti bizm anne sutunu daha bol verin dedielr yarin tekrar test olck. Isikta 1 gun tutuyorlarms gerekirse oda kotu bisidegl merk etmepespese yaptk senle
Geçmiş olsun, bir an önce sağlıkla çıkın hastaneden inşallahhhEvet peşpeşeGeceden beri hastanedeyiz biz de sarılıktan yatırıldık. Dua edin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?