2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canım zamanla inşallah herşey daha iyi olacak. Güzel haberlerini aldığıma sevindim. Pompanın markası ne kiraladığın. Göğüslerden bende çok tırsıyorum şimdiden acıyor

Eklentiler

• 15609407576486931169743279441709.webp
    17 KB · Görüntüleme: 46
  • 15609408322277515303055989925165.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 43
Tamam canım çok sağol bilgiler için vakit ayırdın. Bana arkadaşım verecekti almamıştım pompa ama bende kiralarım olmazsa bunlar daha güçlü oluyor tabii.

Kulaktan ölçerlerde çok sayıda yedek başlık oluyor hijyen acısından sıkıntı olmaz ama iki bebekle sanki kullanışlı da olmaz. Ben weewell ya da braun kızılötesi almayi düşünuyorum kullananların yorumları iyi

Aa anladim, valla o bende 15-16.haftadan beri oluyor; anormal bir sey mi, doktora da hic sormadim normal diye dusundum.
Yanı bende de 19.haftadan beri hergun 10 15 kez oluyor ama doktor yalanci kasılma bunlar buna erken doğum geciktirici başlanmaz dedi. Rahîm ağzını da kisaltmazmis ama yalanciyi gerçekten ayırt edebilmek için takip etmek gerekiyormus .bilemedim haftalardir aklimi kurcalayan bir konu bu

Bugun eşim biraz araştırma yapmış. Bilinen markalardan ziyade işi sadece medikal ürün üretmek olanların bu konuda daha başarılı olduğunu söylüyor. Biz de medisana ve beurer markalarına bakacağız sanırım. Olmadı aldıktan sonra deneme ölçümleri yapar sonucu yazarız buraya

Iyi akşamlar arkadaşlar ben 2019 değil ama 2020 ikiz annesi olucam allah nasip ederse daha bi kaç gün oldu ikiz olduğunu öğreneli.. 6. Haftanın bitmesine yakın öğrendim su an 7 haftalik hamileyim tek yumurta ikizlerim olacakmış daha çok erken hamileliğim ama siz tecrubelilerle konuşurum diye yazdım.. bu arada tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.. Sizlerin arasında da tek yumurta ikizlerime hamile olan var mi

Hayırlı olsun tek embriyo transferi yapıldı o zaman size . Emin olmamakla birlikte grupta 1 2 tek yumurta ikizi.olması lazım diye hatırlıyorum .sanırım biri lemmy idi ama o doğurdu

Medisana yi oda termometresi arastirirken görmüştüm ona bende bakiyim canım

Hayırlı olsun tek embriyo transferi yapıldı o zaman size . Emin olmamakla birlikte grupta 1 2 tek yumurta ikizi.olması lazım diye hatırlıyorum .sanırım biri lemmy idi ama o doğurdu
Aynen öyle tek embriyo transfer edilmişti kalp atışı için bi gittim doktor tek kese icinde iki tane yolk sac var tek yumurta ikizi olcak dedi şok oldum bi anda ama sonra çok sevindim tabi..

Bilemedim ki, dedigim gibi ben doktoruma hic sormadim; bebekler basini poposunu dayayip ittiriyor diye dusundum; hic oyle kasilmaya da benzemiyor aslinda; kisa da surmuyor olunca...

Evet peşpeşe Geceden beri hastanedeyiz biz de sarılıktan yatırıldık. Dua edin kızlar.

Morasigi I Ikiz56 geçmiş olsun arkadaşlar gözünüz aydın bebekleriniz doğmuş, buraya yazmadığımı yeni farkettim bende Doğum yaptım 18 Haziran’da, adet tarihine göre 37+3 ultrasona göre 36+4 te 3195, 2755 gr dünyaya geldi bebeklerim normal doğumdu şükürler olsun sorunsuz atlattık, dün 200er gram kaybetmişlerdi bugün kilo kaybı durdu yarın yeniden almış olacaklar inşallah, kilo almadan hastaneden çıkarmıyorlar büyük ihtimal Cumartesi evimize döneriz Sütüm bugün normal şekilde gelmeye başladı Sarılık şeker hepsi kontrol altında şimdilik değerleri normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…