2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Gozunaydin.Masallah cok guzel dogmuslar.Saglikla buyut

Reactions: LaL
Hepinize merhabalar kızlar bilen arkadaşlar vardır ikizlere hamileydim 22. Haftada kaybettim yavrularımı benle birlikte hamilr kalan arkadaşlar kucaklarına almış yavrularını.Benim ellerim bomboş.canınızı sıkmak için yazmıyorum yanlış anlamayın lütfen yaşadıklarımdan aldığım dersi sizle paylaşmak istiyorum sizle.lütfen kasılmaları dikkate alın özellikle su gibi akıntıları birde az kanamanız bile olup hastaneye giderseniz mutlaka kandaki enfeksiyon değerinize baktırın.Ben yandım kimse yanmasın...Sağıkla huzurla büyütün yavrularınızı Rabbim acılarını göstermesin

Rabbim en kısa sürede tekrar hamilelik nasip etsin ,kucağına hayırlı sağlıklı evlatlar almanı dilerim Allahtan

Merhabalar canım Allah sağlıkla ilerletsin inşallah. Bende tek yumurta ikizleri ne hamileyim. Tüp bebekle oldu. Çift embriyo konuldu biri tutmadı, diğeri ikiye bölündü benimde. 22.haftamızdayız şükür.

Masallah, cok guzel dogmuslar :)

Reactions: LaL
Merhabalar canım Allah sağlıkla ilerletsin inşallah. Bende tek yumurta ikizleri ne hamileyim. Tüp bebekle oldu. Çift embriyo konuldu biri tutmadı, diğeri ikiye bölündü benimde. 22.haftamızdayız şükür.
Merhaba inşallah allahın izniyle.. sende sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.. kac haftalıkken öğrendin acaba tek yumurta ikizi olacağını .. bi de keseleri plasentaları amniyo sıvıları ayrı mi senin.. bunları ne zaman öğreniyoruz kaçıncı hafta da keseleri bir olcak o belli ama diğerleri ne zamn belli olur bilemiyorum..

6+4te tek kese tek kalp atışı dinledik, diğer embiriyo kaybolmuştu tutunamamış tı, 8+3 tek iki kalp atışı dinledik ikiz olduğunu ama kesenlerin henüz belli olmayacağını söyledi doktorum. 11+3te çift kese tek plesantan beslendiği kesinleşti. Aralarında zar oluşmuş 11.haftada.ayrı amniyon sıvısı içinde tek yerden besleniyorlar.

Benimde 5+6 da tek kesede tek yolk kesesi vardi 6+6 da kalp atisi icin gittim tek kesede iki tane yolk kesesi görüldü .. bu durum da sonra bu tek kesenin ayrılması diye bi durum olmaz demi ben öyle biliyorum .. benim plasenta ayrı yada bir amniyo sıvısı da ayrı yada bir olabilir böyle seçenekler var demi..

Şimdi senin bebeklerinin tek plesantadan besleneceği kesin fikrimce çünkü tek yumurta ikizi.. Ama 11 12.hafta gibi aralarında zar oluşup amniyon sıvıları ayrılabilir benimki gibi. Ama aralarında zar olmayıp tek kese de de devam edebilir böyleleride var

Ben im 8.haftadaki usg resmimde bir kese içinde iki bebiş görünüyordu ayrı ayrı değillerdi sonra bu kese içinde aralarında zar oluşmuş ve 2 kese tek plesanta olmuşlar

Inşallah bisey yoktur içini ferah tutmaya çalış canım. Benim de bugün önce 45 dakikada 1 şimdi 10 dakikada 1 olmaya başladı

Ayni iste benim de oyle.Sabahtan birsey yoktu.Ogleden sonra basliyor.Yatarken cok hissedilmiyor.Ayaktayken daha fazla hissediliyor.Insallah onemli birsey yoktur.gobegin alt tarafinda oluyor.Dun baska bir doktora gitmistim.Serklaj olmama ragmen rahim agzi olcumu iyiydi,dikisler de yerinde,sulari da iyiydi bebeklerin.Neden boyle oldu ama anlamadim.Idrar yolu enfeksiyonu yapabilir dedi doktor.Insallah onemli birsey yoktur.dua ediyorum

Benimde öğleden sonraları oluyor özellikle de yatarken oluyoe. Pozisyon değiştirince düzeliyor yani saniyeler sürüyor . Sanki o anda icnde ince bir sızı mesaneye de baskı oluyor o da saniyeler icin de geçiyor . Her seferinde gidip.nst baglattim. Ama artik doktorumu arayacak yüzüm de kalmadi nst normal yalancı kasılma diyor sadece
Ama.her nst bağladığında idrar kültürü gönderiyor ve susuz kalmak kasilmalari ntetikler diye serum takıyor
Yarın burdan da yaz canim sonucunu. Inşallah bisey çıkmayacak

Haber vericem canim.Insallah bir sorun yoktur.Iyidie bebislerim

Merhaba canım. Nasılsın? Allah kollarını bir an önce sağlıkla doldursun inşallah. Sakın pes etme, umudu olmayınca hiç birşeyi kalmaz insanın. Umut et hayal et dua et. Doğumumda sana bol bol dua edeceğim söz.

Canım seni unutmadım çok üzgünüm hala aklıma her geldiğin zaman da dua ediyorum rabbim sana taşıma gücü versin ve seni sağlıklı hayırlı evlatlar ile teselli etsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…