- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.192
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.041
Bana ilk defa 22. hafta bittiginde dedi, 2 hafta sonra gel diye...Benim doktor hala ayda 1 cagiriyor.21.hafta bitiyor.2 haftada bir geleyim mi diye sorucam haftaya.Gerci bir defasinda dedim ozaman tam olcum olmuyor aylik olunca gelisimi net goruyoruz demisti.Yine de sorucam 2 haftaya ne zaman inicek kontrol diye.
Kac haftalikti acabaKızlar sabah 5 civarı aniden suyum geldi. Acilen ameliyata alındım saat 9.30 da. Iyiyiz şimdilik çok şükür. Darısı sizlerin de başına çok güzel bi duygu bu her ne kadar zahmetli bi süreçte olsa
Bizde dun gece yattik canim foto terapi oldi degeri dustu cok sukir sanada cok gecms olsn pzt kobtrol yineEvet peşpeşeGeceden beri hastanedeyiz biz de sarılıktan yatırıldık. Dua edin kızlar.
Sagol canim seninde gozum aydin masallaj cok sevindim guzel bir hafta zaten hep iyi olunMorasigi @Ikiz56 geçmiş olsun arkadaşlar gözünüz aydın bebekleriniz doğmuş, buraya yazmadığımı yeni farkettim bende Doğum yaptım 18 Haziran’da, adet tarihine göre 37+3 ultrasona göre 36+4 te 3195, 2755 gr dünyaya geldi bebeklerim normal doğumdu şükürler olsun sorunsuz atlattık, dün 200er gram kaybetmişlerdi bugün kilo kaybı durdu yarın yeniden almış olacaklar inşallah, kilo almadan hastaneden çıkarmıyorlar büyük ihtimal Cumartesi evimize döneriz Sütüm bugün normal şekilde gelmeye başladı Sarılık şeker hepsi kontrol altında şimdilik değerleri normal
Canim hatirliyorm seno uzulmstm allah tez vakitte kucagini doldursunİyi olmaya çalışıyorum şu günler tam Doğum günlerim olduğu için biraz zor geçiyor ama yapacak bişey Yok Allahtan gelincesizleri takip ediyorum güzel haberlerinizi alıyorum Dualarınızı Rabbim duysun inşallah bu acının tarifi Yok
Kızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.
Cok şükür bugunleride gordun hepimize de hem hikayenle hem cesaretinle umut oldun:) Bundan sonra bebiklerinle saglikli mutlu huzurlu uzun yillariniz olsun inşallah . Darısı burada gün sayan evlat hasreti çeken tüm annelereKızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi uve güzel bir doğum oldu.
Canim benim serviks uzunluğu yavaş yavaş kısalıyor ve sürekli kasılma şikayetim oluyoe diye bence beni böyle çağırıyor . Sorun yokken beni 3 haftada 1 çağırıyordu. 2 doktora gidiyorum diğeri çok rahat o hep 3 4 hafta sonra gel modunda .bence sorun yoksa sıklığı haftama göre normal .Benim doktor hala ayda 1 cagiriyor.21.hafta bitiyor.2 haftada bir geleyim mi diye sorucam haftaya.Gerci bir defasinda dedim ozaman tam olcum olmuyor aylik olunca gelisimi net goruyoruz demisti.Yine de sorucam 2 haftaya ne zaman inicek kontrol diye.
Her ne kadar nst de kontraksiyon cikmasa da Benim serviks uzunluğu kısalmaya başlamış. Yatak istirshati zatrn yapiyordum simdi de Adalat başladı doktorum. Takibe aldı. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Insallah 34 36 li haftaları görücez bizdeBiraz erken canim senin icin de bence, endise etme; gercek degildir.
Canım benim hayırlı olsun, merak etme doğan büyüyor sen bol bol emzir. Allah gönlüne göre verdi bak. Çok ama çok mutluyum senin adınaKızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.
Gözün aydın canımKızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.
Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün ikisinide inşallah. Erken demişsinde 37.hafta iyi bile maşallah. İkiz bekleyen tüm anneler bu haftalara kadar sağlıkla gelsin sizin gibi inşallahKızlar ben de dün doğurdum21 Haziran'da sabah 4.30 da suyum patladı.5.50 de benim prenseslerim doğdu Spinal sezeryan oldum.2250 gr 48 cm +2720 gr 49 cm doğdular.37+1 de doğum yapmış oldum,erken geldiler Bebeklerimde şimdilik sıkıntı yok çok şükür.Bugün taburcu oluruz inşallah.
Canım benim doktor da yarım saatte bir mama da ver dedi.Şekeri düşmesin diye hem mama veriyorum.Bir ara benim bebelerden birinin şekeri düştü sınırdaydı mama verdim düzeldi.Hem süt ama sadece sağ ğöğsümde süt geldi sol tarafta henüz gelmedi sinir oldum.Doktor 3 güne sütün tam gelir dedi.Benimkiler mamanin tadını beğenmediler zoraki veriyorum.Sütüm geldiğinde inşallah mamayı kesicem.Kızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.
Evet çok şükürCanım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün ikisinide inşallah. Erken demişsinde 37.hafta iyi bile maşallah. İkiz bekleyen tüm anneler bu haftalara kadar sağlıkla gelsin sizin gibi inşallahEvlatlarına ve sana sağlık huzurlu yuvalarında mutluluk diliyorum canım
Hayırlı olsun çok sevindim:)Kızlar ben de dün doğurdum21 Haziran'da sabah 4.30 da suyum patladı.5.50 de benim prenseslerim doğdu Spinal sezeryan oldum.2250 gr 48 cm +2720 gr 49 cm doğdular.37+1 de doğum yapmış oldum,erken geldiler Bebeklerimde şimdilik sıkıntı yok çok şükür.Bugün taburcu oluruz inşallah.
Teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim:)
ALLAH sağlıklı mutlu huzurlu omurler versin kuZucuklara :)
Haftanız çok iyi maşallah darısı bizlerin başına
Hayırlı olsun. Kızlarının ömrü bereketli olsun. Sağlıklı olmanıza çok sevindim. Darısı bizlere olsubKızlar ben de dün doğurdum21 Haziran'da sabah 4.30 da suyum patladı.5.50 de benim prenseslerim doğdu Spinal sezeryan oldum.2250 gr 48 cm +2720 gr 49 cm doğdular.37+1 de doğum yapmış oldum,erken geldiler Bebeklerimde şimdilik sıkıntı yok çok şükür.Bugün taburcu oluruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?