2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Benim doktor hala ayda 1 cagiriyor.21.hafta bitiyor.2 haftada bir geleyim mi diye sorucam haftaya.Gerci bir defasinda dedim ozaman tam olcum olmuyor aylik olunca gelisimi net goruyoruz demisti.Yine de sorucam 2 haftaya ne zaman inicek kontrol diye.

Benim doktor hala ayda 1 cagiriyor.21.hafta bitiyor.2 haftada bir geleyim mi diye sorucam haftaya.Gerci bir defasinda dedim ozaman tam olcum olmuyor aylik olunca gelisimi net goruyoruz demisti.Yine de sorucam 2 haftaya ne zaman inicek kontrol diye.
Bana ilk defa 22. hafta bittiginde dedi, 2 hafta sonra gel diye...

Sagol canim seninde gozum aydin masallaj cok sevindim guzel bir hafta zaten hep iyi olun Canim hatirliyorm seno uzulmstm allah tez vakitte kucagini doldursun tekrarlarini yasama daha guzellerini yasa. Bebegimden ayri kalmak banada zor geliyor gidip gelip agliyorm ama cok cok sukur halimize arkadasm doguma giderkrn ciksrkrn cok dua ettm allah hasretle bkleyn herkese nasip etdn inss

Kızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.

Cok sevindim canim.Allah saglikla buyutmek nasip etsinDogumunda istedigin gibi olmasina cok sevindim.Darisi bizlerin basina insallah.

Cok şükür bugunleride gordun hepimize de hem hikayenle hem cesaretinle umut oldun:) Bundan sonra bebiklerinle saglikli mutlu huzurlu uzun yillariniz olsun inşallah . Darısı burada gün sayan evlat hasreti çeken tüm annelere

Canim benim serviks uzunluğu yavaş yavaş kısalıyor ve sürekli kasılma şikayetim oluyoe diye bence beni böyle çağırıyor . Sorun yokken beni 3 haftada 1 çağırıyordu. 2 doktora gidiyorum diğeri çok rahat o hep 3 4 hafta sonra gel modunda .bence sorun yoksa sıklığı haftama göre normal .

Biraz erken canim senin icin de bence, endise etme; gercek degildir.
Her ne kadar nst de kontraksiyon cikmasa da Benim serviks uzunluğu kısalmaya başlamış. Yatak istirshati zatrn yapiyordum simdi de Adalat başladı doktorum. Takibe aldı. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Insallah 34 36 li haftaları görücez bizde

Canım benim hayırlı olsun, merak etme doğan büyüyor sen bol bol emzir. Allah gönlüne göre verdi bak. Çok ama çok mutluyum senin adına

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.Aynı günde mi doğurmuş olduk ben de dün aniden suyum geldi doğurdum

Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün ikisinide inşallah. Erken demişsinde 37.hafta iyi bile maşallah. İkiz bekleyen tüm anneler bu haftalara kadar sağlıkla gelsin sizin gibi inşallah Evlatlarına ve sana sağlık huzurlu yuvalarında mutluluk diliyorum canım

Canım benim doktor da yarım saatte bir mama da ver dedi.Şekeri düşmesin diye hem mama veriyorum.Bir ara benim bebelerden birinin şekeri düştü sınırdaydı mama verdim düzeldi.Hem süt ama sadece sağ ğöğsümde süt geldi sol tarafta henüz gelmedi sinir oldum.Doktor 3 güne sütün tam gelir dedi.Benimkiler mamanin tadını beğenmediler zoraki veriyorum.Sütüm geldiğinde inşallah mamayı kesicem.

Evet çok şükür inşallah sizler de o haftaları görürsünüz

Hayırlı olsun çok sevindim:)
ALLAH sağlıklı mutlu huzurlu omurler versin kuZucuklara :)
Haftanız çok iyi maşallah darısı bizlerin başına

Hayırlı olsun. Kızlarının ömrü bereketli olsun. Sağlıklı olmanıza çok sevindim. Darısı bizlere olsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…