- 4 Ocak 2019
- 116
- 236
- 18
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.061
Teşekkür ederim canım,amin inşallah siz de görürsünüz o haftalarıHayırlı olsun. Kızlarının ömrü bereketli olsun. Sağlıklı olmanıza çok sevindim. Darısı bizlere olsub
Oh hayirli olsun, saglikla buyutun insallah :)Kızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.
Hmm anladim, gecmis olsun... Gorursun insallah, bol bol dinlenmeye bak... :)Her ne kadar nst de kontraksiyon cikmasa da Benim serviks uzunluğu kısalmaya başlamış. Yatak istirshati zatrn yapiyordum simdi de Adalat başladı doktorum. Takibe aldı. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Insallah 34 36 li haftaları görücez bizde
36+1Kac haftalikti acaba
Sagoll canm ama aniden degisiyo değerler gün içinde sabah akşam kan alınıyo. Inşaallah geçer hepsiBizde dun gece yattik canim foto terapi oldi degeri dustu cok sukir sanada cok gecms olsn pzt kobtrol yine
Teşekkür ederim.İnşallah tüm ikiz annelleri zamanında doğurur.Ela_Ecem_Eylul gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin iyi olmanıza da çok sevindim tebrik ederim, inşallah bizler de miadinda sağlıklı doğumlar yaparız
Bana da 75 mg yapıldı. Bence sonucunu doktorunla konuş.Bir de bana 75gr seker yuklemesi yapildi, her yerde 50 yazilmis...
Bir de bana 75gr seker yuklemesi yapildi, her yerde 50 yazilmis...
Benim 3.gün embiriyosu 12.gün değeri 765 14.gün 2374 ti tek yumurta ikizleri ne hamileyim. Değerin epey yüksek ikiz olabilir elbette 20 25 gün sonra kese ve kalp atışı ile netleşir bu durum ama değerin gayet yüksekmerhabaa 11haziranda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 2tane.7.gün değerim 216–9.gün 425– bugün test günümdü 12.gün 1846. sizce ikiz olur muz? betahcg illa yüksek mi olması gerekiyor
Benim de sağdakinin diğerine göre daha az doktorum önemsemiyor. Ben de. Canını sıkma herşey leri aynı olmz kşDun saglik ocagi doktorum ,kadin dpgun doktorlari garanti olsun diye 75 lik yapiyorlar dedi bana.
Kizlar sizin iki bebegin de suyu ayni miktarda mi ?kucugun biraz daha az iri olana gore dedi bugun doktor.Canim sıkıldı buna.
Aynen gelisimleri iyi ona sukrediyorumBenim de sağdakinin diğerine göre daha az doktorum önemsemiyor. Ben de. Canını sıkma herşey leri aynı olmz kş
Benim 3.gün embiriyosu 12.gün değeri 765 14.gün 2374 ti tek yumurta ikizleri ne hamileyim. Değerin epey yüksek ikiz olabilir elbette 20 25 gün sonra kese ve kalp atışı ile netleşir bu durum ama değerin gayet yüksek
ben de sabirsizlikla bekliyorum boyle degeri yuksek olupta tek olan var mi acabaBenim 3.gün embiriyosu 12.gün değeri 765 14.gün 2374 ti tek yumurta ikizleri ne hamileyim. Değerin epey yüksek ikiz olabilir elbette 20 25 gün sonra kese ve kalp atışı ile netleşir bu durum ama değerin gayet yüksek
Yuksek bence baya sizinki benim 7. gun 254, 9. gun 600 kusur 12. gun 2000 kusur idi. 5. gun transferi olmustummerhabaa 11haziranda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 2tane.7.gün değerim 216–9.gün 425– bugün test günümdü 12.gün 1846. sizce ikiz olur muz? betahcg illa yüksek mi olması gerekiyor
canim kacinci haftadasin bilmiyorum ama sonlara dogru oluyor oyle. Doktor ciddi birsey demediyse hic.korkma Allahin izniyle.Dun saglik ocagi doktorum ,kadin dpgun doktorlari garanti olsun diye 75 lik yapiyorlar dedi bana.
Kizlar sizin iki bebegin de suyu ayni miktarda mi ?kucugun biraz daha az iri olana gore dedi bugun doktor.Canim sıkıldı buna.
merhabaa 11haziranda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 2tane.7.gün değerim 216–9.gün 425– bugün test günümdü 12.gün 1846. sizce ikiz olur muz? betahcg illa yüksek mi olması gerekiyor
Evet ben de çok okudum düşük betahcglerden de bayaa ikiz var. İnşala hayırlısıyle geçer evet teşekkür ederim canımcanim kacinci haftadasin bilmiyorum ama sonlara dogru oluyor oyle. Doktor ciddi birsey demediyse hic.korkma Allahin izniyle.
b-hcg den hic belli olmuyor canim. Benim cok dusuktu ama ikizlerim oldu cok.sukur. Cok.yuksek olup tek olan da var. Su an hamilesin onemli olan bu. Tek ya da cift, Allah saglikli guzel bir gebelik gecirmeyi ve yine saglikla anne olmayi.nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?