2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Hayırlı olsun canm çok sevindim. Minnacklar nasıl tatlılar

1 hayirli su gözünüz aydin benim dr zaten 37 de alacagiz dedi erken degil sanki yada dr hangi.gunu size vermişti

Merhaba kizlar bende ikiz hamisim 35+4uz cok sukur heran dogumu bekliyoruz bebislerimle. Bu arada 7 yasinda 1 pasam daha var bunlarda biri kiz biri erkek. Butun hazirliklarimiz bitti cok sukur besigimizi bile kurduk eger haftaya kadar gelmezlerse 36+4 de yani haftaya pazartesiye sezaryan gunumuzu almayi dusunuyorum

Hayirli olsunnn bebeklerin. Rabbim saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin insallah. Spinal de bisey hissettin mi nasil gecti ?

Hayirli olsunnn bebeklerin. Rabbim saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin insallah. Spinal de bisey hissettin mi nasil gecti ?
Hiç birşey hissetmedim.Belden uyuşturdular.Doğum sırasında doktor sohbet ediyor 5 dk sonra bebeği çıkarıyor.Ben çok şaşırdım Bu kadar kolay geçeceğini sanmıyordum. Sonra beni odaya aldılar bebeklerle beraber.4 saat sonra uyuşma geçiyor ağrı kesici vuruyor hemşire arada pansumanını yapıyor.Hastanede 1 gün yattım hemen taburcu ettiler.Doktor bol bol su kahve iç demişti.En az 5 litre su içmiştim.Doğumdan 6 saat sonra hemşire gelip 15 dk yürüttü.Gazımı çıkarıp çıkarmadığını sordular sürekli.Gazını çıkarrmayana kadar taburcu etmiyorlar.Doktor yatım saatte bir 30 ml mama+süt ver dedi.Benim ilk gün sütüm hemen gelmedi.Manuel süt sağma pompası aldık o şekil gelmeye başladı.Taburcu ettikten sonra kan ilacı,iğne,ağrı kesici ve bağırsakları çalıştırıcı ilaç yazdırdı.2 günde bir pansuman oluyorum.Ama artık düzeldim gibi.Eve geldiği gibi ayaklandım.Şimdi rahatım,iyileştim mamayı kestim sadece emziriyorum.Cadılar mamayı beğenmedi İnşallah doktor kızmaz bana niye mama vermiyorsun diye.Bugün 5.günümüz kontrole gidicez. Hem kendim hem çocuklar için.

Cok tesekkur ederim bende spinal olucam onceki genel anesteziydi korkuyorum biraz nasil oluyo diye insallah bende sizin gibi kolay gecirir ve bebislerimle cikarim odama. Benimkiler biraz eceleciler 35+5 olduk kasiklarima adet agrilari vuruyor 2 3 gundur doktora gitmeye korkuyorum hemen alir diye

İnşallah canım.Ağrı olduğunda ihmal etme hemen git görün doktoruna.Benim de iki gün aynı şekil ağrım oluyordu 37 haftamdan önce gelmesin diye korkuyordum hastaneye gitmeye.Ama sonradan pişman oldum sabah 4 gibi çeşme gibi suyum akmaya başladı kendimizi hastaneye zor attık.Hastaneye yetiştiğimizde bebeğimin eli çıkmıştı Doktor kızdı bana sancın vardı niye hemen gelmedin.5 dk daha geç kalsaydım bir tane bebeğim kendiliğinden çıkacakmış

Merhaba kızlar bu başlıkta yeniyim bebeklerine sağlıkla kavuşanları tebrik ediyorum. Benim gibi bekleyenlerde sağlıkla kucaklarına alsın inşallahh henüz çok başındayım 6 haftalık gebeyim. Tüp bebek tedavisi ile oldu bu arada. Tek embriyo transferi idi geçen hafta iki kese var dedi doktor biri daha küçük bir şey diyemem belki devam eder belki etmez çok erken dedi. Dün gittim ve farklı bir doktor. Tek kesede iki bebek var dedi. Ve hemen bir çırpıda negatif ne varsa saydı. İstenilen bir durum değil filan diye aşırı moralim bozuldu. Yine de gelecek haftalar daha netleşir bir küçük ihtimal belki ayrı keselerdir göremeyebiliriz filan dedi. Birinin gelişimi daha geriden dedi. Ama bu normal dedi. Öyle kafam allak bullak çok korkuyorum. Bu durumu yaşayanların tecrübelerine çok ihtiyacım var

ayy Allah korusun. Oglumda da aniden suyum gelmisti ama o inemedigi icin sezeryana aldilar. Benim sancilar 29.haftadan beri var canim her nstde tavan sekilde doktorumda bende alistik 1 2 gune sezeryan gunu almaya gidicem o yuzden erken gitmek istemiyorum ama bebeklerde cok asagi dustu karnimin seklinden ve bebeklerin asagida daha da agirlik yapmasindan anliyorum. Gidersem kesin alir beni yaa doguma. son 2 haftadir doktorum alabilirim diyip duruyodu zaten kacirmaz yatirir beni esimde erkenden ol madem doktorun oyle diyosa yatip kalkamiyosun sana uzuluyorum diyo

julican canim bu arkadasimda cift embriyo transferi oldu ama 1 tanesi tutunmus ve suan ikiz hamis iki ayri kesedelermis. Korkma seninkilerinde ilerde ne olacagi belli olmaz dedigin gibi daha yolun basindasin

julican canim bu arkadasimda cift embriyo transferi oldu ama 1 tanesi tutunmus ve suan ikiz hamis iki ayri kesedelermis. Korkma seninkilerinde ilerde ne olacagi belli olmaz dedigin gibi daha yolun basindasin
Tek kesede olunca komplikasyonlar fazla oluyormuş Ah bilemiyorum hiç. İnşallah sağlıkla ilerler.

Merhaba canım, Orkide_sever ın da dediği gibi bende tek yumurta ikizleri ne hamileyim, aslında 2 embiriyo konuldu bana biri kayboldu, diğeri çok bölünerek ikiz oldu. 11.haftaya kadar tek kesedelerdi sonra aralarında zar oluştu 2 ayrı amniyon sıvısı içindeler ama tek plesantadan besleniyorlar. İlk peritanalog muayenesinde aralarında kan tranfizyonu olabilir, birinin lazerle kordonunu kesebilir aralarına çizik atılabilir vs tüm olumsuz konuşmalar banada sayıldı. Sükür Rabbim e 23.hatfama geldim şimdilik aralarında gr farkı gelişim farkı çok yok elbette sonradan bölünen 2.fetüs 2 gün geride ama bu normal ilerleyen zamanlarda kan çalmamaları gerekiyor birbirinden tek duam bu sağlıkla ilerlesin senin yavrucaklarımda

Aminnn insallah paylasmayi ogrenir pasalar

Amiin canım inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Aynen kan çalabiliyorlar filan dedi. Aynı odada iki çocuk gibi birbirlerine zarar verme ihtimali yüksek dedi. Keseler ayrı olsaydı iki ayrı odada iki çocuk olacaktı ve bu risk olmayacaktı dedi. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Günaydın arkadaşlar ben daha önce yazmıştım hatırlarsanız kilya arkadaşım gibi tek yumurta ikizlerine hamileyim 8 haftam bitti bugün şükür perşembe de kontrolüm var benim merak ettiğin ikizlere kac kilo ile hamile kaldınız hamileliginizde kaç kilo aldınız.. bide doğum yapan arkadaşlar hangi illerde hangi hastanede doğum yaptınız yapacak olanlar da hangi hastanede yapacak aynı illerdeysek bize de fikir olur hem

Biz is icin konyadayiz julicanla ayni doktordayiz valla ben bogazimi tutmadim cift yumurta ikizlerim. 50 ile hamile kalip 76yi gormus durumdayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…