- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.101
Aralarında 12. Hafta larda zar oluşuyor bekle bakalım erken daha haftanAmiin canım inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Aynen kan çalabiliyorlar filan dedi. Aynı odada iki çocuk gibi birbirlerine zarar verme ihtimali yüksek dedi. Keseler ayrı olsaydı iki ayrı odada iki çocuk olacaktı ve bu risk olmayacaktı dedi. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Benimde asıl memlekettim konya ama izmir deyim şimdiBiz is icin konyadayiz julicanla ayni doktordayizvalla ben bogazimi tutmadim cift yumurta ikizlerim. 50 ile hamile kalip 76yi gormus durumdayim.
Aslında bir kesem var ama boş yok olmak üzere baskılanmış dedi. Hazır kese varken niye geçmedin çocuğumAralarında 12. Hafta larda zar oluşuyor bekle bakalım erken daha haftan
Merhaba canım sağlıkla ilerletsin Allah ım gebeliğiniGünaydın arkadaşlar ben daha önce yazmıştım hatırlarsanız kilya arkadaşım gibi tek yumurta ikizlerine hamileyim 8 haftam bitti bugün şükür perşembe de kontrolüm var benim merak ettiğin ikizlere kac kilo ile hamile kaldınız hamileliginizde kaç kilo aldınız.. bide doğum yapan arkadaşlar hangi illerde hangi hastanede doğum yaptınız yapacak olanlar da hangi hastanede yapacak aynı illerdeysek bize de fikir olur hem
Benimde tek kese de 2 yavru idi 12.haftada aralarında zar oluşmuş dedi doktor usg resminde anlamadım bile ben, olumlu düşün kötü yorumları okuma, birde izmirde bir arkadaş var başka siteden tanıdım onu onun tek yumurta aralarında zar yok hiç oluşmamış ve şu sıralar doğum haftası maşallah sıkıntısız gelmiş doğum yapacak bile. Allah tan herşey.Aslında bir kesem var ama boş yok olmak üzere baskılanmış dedi. Hazır kese varken niye geçmedin çocuğumrahat etseydik azıcık. Aynen yine de belli olmaz dedi doktor zatende. Beyin olumsuza daha çok takılıyor.
AmiiinMerhaba canım sağlıkla ilerletsin Allah ım gebeliğiniben 55,50 ile hamile kaldım, 23.hafta içindeyim. 64.50 yim şuan. 9 kilo almışım. Doğum u özel hastanede takipli kadın doğum doktoruna düşünüyorum (konya) ayrıca 2 haftada bir ayrı bir perinatolog doktoruna gidiyorum tek yumurta ikizleri riskli diye
Izmirdeki arkadaşın hastanede nereyi tercih etmiş acaba hangi hastane de takibini ve doğumunu yapcak biliyo musun bende izmirdeyim de bana da tecrübeli bu yoldan ilerlemiş biri olarak ışık olur hemBenimde tek kese de 2 yavru idi 12.haftada aralarında zar oluşmuş dedi doktor usg resminde anlamadım bile ben, olumlu düşün kötü yorumları okuma, birde izmirde bir arkadaş var başka siteden tanıdım onu onun tek yumurta aralarında zar yok hiç oluşmamış ve şu sıralar doğum haftası maşallah sıkıntısız gelmiş doğum yapacak bile. Allah tan herşey.
Benimde asıl memlekettim konya ama izmir deyim şimdi
MaşallahBenimde tek kese de 2 yavru idi 12.haftada aralarında zar oluşmuş dedi doktor usg resminde anlamadım bile ben, olumlu düşün kötü yorumları okuma, birde izmirde bir arkadaş var başka siteden tanıdım onu onun tek yumurta aralarında zar yok hiç oluşmamış ve şu sıralar doğum haftası maşallah sıkıntısız gelmiş doğum yapacak bile. Allah tan herşey.
Merhaba canım sağlıkla ilerletsin Allah ım gebeliğiniben 55,50 ile hamile kaldım, 23.hafta içindeyim. 64.50 yim şuan. 9 kilo almışım. Doğum u özel hastanede takipli kadın doğum doktoruna düşünüyorum (konya) ayrıca 2 haftada bir ayrı bir perinatolog doktoruna gidiyorum tek yumurta ikizleri riskli diye
Hangi hastanede pekiDetayli ultrason icin Soner Recai Öner'i oneririm.Benim memleketim Izmir ama Bursadayim.Bayramda geldigimde izmire detayli ultrasonuma kendisi bakti.Isini iyi bilen biri.Daha yolun basindasin baya haftan var ama simdiden aklinda bulunsun.
Bakıp yazarım burdan sana ege üniversite hastanesi diye hatırlıyorum. Ama yazarım yinedeIzmirdeki arkadaşın hastanede nereyi tercih etmiş acaba hangi hastane de takibini ve doğumunu yapcak biliyo musun bende izmirdeyim de bana da tecrübeli bu yoldan ilerlemiş biri olarak ışık olur hem
Doktor 6 kilo idealdi en fazla biraz fazlan var dedi. Ama elimde olan birşey yok deli gibi abartmadan yiyiyorum zaten. Bu hafta biraz ekmeği kestim en azından bir sonraki kontrole kadar sabit kalsın istiyorum kilomu. Bebekler 497 ve 565 gr Dı 22+5 teki kontrol de. Normal kadin doğumcu 3 haftada bir çağırıyor birde perinatolog a gidiyorum 2 haftada bir o yüzden bolca görebiliyorum bebekleriBende 23 haftada 8-9 kilo aldim.Doktorun cok falan diyor mu aldigin kiloya? 1 bucuk ayda 6 kilosunu aldim hemde.En son almamisken randevum vardi doktoruma.Persembe kizacak gibi baya bana.
Cok sevinirim Bende ege üniversitesinde tedavi gördüm şimdilik tüp bebek doktoruma gidip geliyorum ama ilerleyen zamanları onlar takip etmiyo diye biliyorum tecrübeli bi kişiden öğrenip ona gore bi yol izlerim bende hemBakıp yazarım burdan sana ege üniversite hastanesi diye hatırlıyorum. Ama yazarım yinede
Ozel muayenesinde bakiyor.Alsancakta.Ama cok ilgili.Benim bobreklerimde genetik sorun var.Bebeklerde de olma ihtimalina karsi beni tek bir referansla ege uni de doktora yonlendirdi.Ne randevu ne bisey...500 lira muayene ucreti.1 bucuk saate yakin bakti.Hatta alttaki bebegin kalbini ve yuzunu tam goremeyince ertesi gun yine cagirdi.Ben memnun kaldim.Alternatif olarak aklinda bulunsun yani.Hangi hastanede peki
Doktor 6 kilo idealdi en fazla biraz fazlan var dedi. Ama elimde olan birşey yok deli gibi abartmadan yiyiyorum zaten. Bu hafta biraz ekmeği kestim en azından bir sonraki kontrole kadar sabit kalsın istiyorum kilomu. Bebekler 497 ve 565 gr Dı 22+5 teki kontrol de. Normal kadin doğumcu 3 haftada bir çağırıyor birde perinatolog a gidiyorum 2 haftada bir o yüzden bolca görebiliyorum bebekleri
Sağol cnm tabiki bulunsun aklımdaOzel muayenesinde bakiyor.Alsancakta.Ama cok ilgili.Benim bobreklerimde genetik sorun var.Bebeklerde de olma ihtimalina karsi beni tek bir referansla ege uni de doktora yonlendirdi.Ne randevu ne bisey...500 lira muayene ucreti.1 bucuk saate yakin bakti.Hatta alttaki bebegin kalbini ve yuzunu tam goremeyince ertesi gun yine cagirdi.Ben memnun kaldim.Alternatif olarak aklinda bulunsun yani.
Ege üniversitesi prof Dr teksin çırpan mış canım. İkiz gebelerde sıkıntısız randevu alabiliyor mussun önce ona yönlendirecek doktor a mı muayene olman gerekiyor onu net bilmiyorum ama kendisi memnun doktordanSağol cnm tabiki bulunsun aklımda
Sağol cnm çok teşekkür ederimEge üniversitesi prof Dr teksin çırpan mış canım. İkiz gebelerde sıkıntısız randevu alabiliyor mussun önce ona yönlendirecek doktor a mı muayene olman gerekiyor onu net bilmiyorum ama kendisi memnun doktordan
Valla bana da doktor 1 ay once demisti, 6 kilo almis olman lazim maksimum diye ben de su an 10 kilo aldim; bana da fazla diyor ama ben de dikkat ediyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum valla bu kadar oluyor...Bana da biraz abartmissin diyecek eminim.Ben de ekmegi,makarna,pilavi,hamurisini kestim en azindan su 6.ay sabitleyeyim kilomu diye.Soylicem doktoruma hende 2 haftada bir geleyim.ayda bir olunca cidden darlaniyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?