2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Valla bana da doktor 1 ay once demisti, 6 kilo almis olman lazim maksimum diye ben de su an 10 kilo aldim; bana da fazla diyor ama ben de dikkat ediyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum valla bu kadar oluyor...

Mide bulantimdan sonra 16.haftadan sonra tamam 2 hafta bir istah patlamasi oldu ama valla su son 3 haftadir 2 ileri 1 geri yerimde sayiyorum.Amann napayim ya.Bende kontrollu gitmeye gayret ediyorum.Millet dur durak bilmeden yiyor.Aynen ben bu kadar yapabiliyorum dicem napayim 20-22 alsam opup basima koyucam.

Merhaba bende tek yumurta ikizlerine hamileyim, tek plesantadan besleniyorlar benimkilerde, şuana kadar kan çalma olayı olmadı çok şükür aralarında 1-2 günlük fark var.
15. Haftamdayım bende perşembe tekrar doktor kontrolum var bakalım ne durumdalar. Sağlıklı hamilelikler olsun hepimize

Merhabalar canım Allah sağlıkla ilerletsin tüm bebişlerimizi inşallah, risksiz ilerlesin hamileliklerimiz

Kızlar perinatalog a kaçıncı haftada başladınız. 12 haftadan sonra bakayım diyorum ben. Sizce nasıl olmalı ? Çok gerekli mi ? Ne gibi farkı oluyor muayenelerde ?

Kızlar perinatalog a kaçıncı haftada başladınız. 12 haftadan sonra bakayım diyorum ben. Sizce nasıl olmalı ? Çok gerekli mi ? Ne gibi farkı oluyor muayenelerde ?
Bende 12.haftalarda başladım düzenli olarak gitmeye, 15 günde bir gidiyoruz. Normal kadın doğumcudaki cihazdan daha üst düzey baktıkları cihaz, her gidişimde 40 45 dk her iki bebeğin o haftalarda ne ölçümü yapılması gerekiyor ise onları takip edip yapıyor, kan akışlarını,amniyon sıvıların, rahim ağzı uznunluğumu ölçüyor her seferinde cihazla yine. Belirlediği resimleri 4 boyutlu olarak gösteriyor sonlara doğru bebekler güzel poz verirse sarı olarak Herşeyi görebiliyoruz. Önemli olan riski takip etmesi, normal kadın doğumcu bu kadar vakit ayıramıyor ve cihazı gereği çok farklı oluyor bizim gördüklerimiz.

Anladım canım peki muayene ücretleri çok farklı oluyor mu ?

Hayırlı olsun canım kilo bünyeye göre çok değişen bir şey yeter ki bebeklerin gelişimi iyi olsun. Ben 61 ile hamile kaldım çift yumurta ikizi su an 14 oldu aldığım kilo. 3 hafta daha gecirirsek Allah'ın izniyle 3 kilo daha gelse 17 ile doğuma giderim gibi

Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebekler biraz aceleci çıktı. Küvözdeler ama hersey yolunda. Dualarınızı bekliyoruz. Allahım hayırlısıyla herkese zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Gecmis olsun Allah hayırlı evlat olmalarını nasıp etsin sabaha kdr aklım sendeydi ins kısa zmn da çıkarlar kuvezden normal doğum mu oldu ?

Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebekler biraz aceleci çıktı. Küvözdeler ama hersey yolunda. Dualarınızı bekliyoruz. Allahım hayırlısıyla herkese zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Rabbim sağlıkla yanına çıkmalarını da nasip etsin canım , sana da çok geçmiş olsun

En kisa surede sağlıkla eve götürmeyi nasip etsin kuzularını Rabbim

Kızlar Merhaba,
Ben ikizlere hamileyim tek yumurta ikizleri.. benim sorum şu, tek kese, tek plesanta...
Benim le aynı durumu yaşayanlar oldu mu ? Doktorum pek iç açıcı konuşmadı beni ne gibi zorluklar bekliyor..
Bilgi verebilecek.. aynı durumu yaşayan var mı ?

teşekkürler

Merhaba..
Bende tek yumurta ikilerine hamileyim.. tek plesanta tek kese.. doktor bana pek iç açıcı konuşmadı..
sizin gebeliğiniz nasıl geçiyor.. bebekler ne durumda.. biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem

Merhaba canım aynı durumdayım. Moralim malesef bozuk. Daha çok başındayım tecrübe edemedim ama bir sürü olumsuzluktan bahsetti doktorum. Sanki hastalıkmış gibi. Bekleyip göreceğiz dedi. Öyle endişe ile bekliyorum

Geçmiş olsun cnm inşallah kuzuların da bi an önce sağlıkla eve çıksınlar inşallah.. normal doğum mu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…