2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Evet kizlar 29.haftada bir cengaverlik yapip salon camini bari icten siliyim dememle 3 gun evde kasilmalarimin artmasi ve rahmimde ki igne batmalari sonucunda bi aksam acile gideyim dedim ve sancilar cikti rahimagzi dusmus 25mm acil yatis denildi 4 gun yattim kasilmalarim asla gecmedi her nst kagidina bakip doktor (elimden bisey gelmez dercesine bi ifadeyle) devam ediyo kasilmalarin diyodu. 4 gunun sonunda rahimagzi 24-25mm kalarak kisalmadigi icin evime ciktim ilaclarimi duzenli kullandim ki buna gece 4 de bile kalkip icmek dahil. O kadar alistim ki kasilmalarima artik ayy kasiliyo vs. Gibi tepkiler veremez oldum oncelikle D drakulaa ninda dedigi gibi pozitif olucan. hastanede evet basta stres yaptim hastane basli basina stres kaynagi sondasi serumu ignesi hapi fitili derken afedersiniz her delikten bisey girdi resmen. neyse evime geldigimde guzel bi dus aldim 4 gunun uykusuzlugunu cikardim 2 gun yatip 3.gun hayatima geri dondum. Agir seyler yapmadim kendimi parcalarcasina ev temizlerdim artik dinlene dinlene yaptim (kimsem yok neden yaptin demeyin evde 2 danacik var arkalarini toparlamazsam olmaz) yemegimi her gun hazirladim ki ilk 2 gun baktim ailece gidaklicaz yumurta yemekten is basa dustu dedim cok sukur suan 36+0 iz yarin insallah son kontrolumuz ikizlerimle pazartesiye de gun alip hayirlisiyla minik kedilerimle kavusmayi dusunuyorum. (Erken demeyin kimsemiz yok acil bir durumda gel diyebilecegim. hem benim minnoslar cok sukur en basindan beri 2 haftaya yakin onde gelisimleri doktorumuz son 2 haftadir alabilirim diyodu ben biraz daha bekledim).

Velhasil-kelam bu surecte once rabbime guvenin.
her zaman hayirlisi demeyi unutmayin.
pozitif olun.
kasilmalarinizla arkadas olun.
bebislerinizle konusun.
ne isin var erkenden gelipte biseye benzemiyo buralar hem hic bisey hazir bile degil nerde yatacan diye telkinde bulunun
insallah sizlerde bizim gibi son gunlerinizi gorur hayirlisiyla dogurur cise gidicek 1 saniye icin yalvarirsiniz aminn

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebekler biraz aceleci çıktı. Küvözdeler ama hersey yolunda. Dualarınızı bekliyoruz. Allahım hayırlısıyla herkese zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Rabbim tez zamanda toparlanmak nasip etsin mimnoslara annelerine biran once kavussunlar.

Çok tatlısın Orkide_sever
Yazdıkların nasıl iyi geldi anlatamam .kesinlikle önce Allaha emanetler sonra doktorlara bizlere .Inşallah bizde senin haftalarini goruruz. :)
Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucağına almanı dilerim Allahtan

Amin canim insallah gorursunuz . Allah razi olsun herkesin yavrulariyla sag salim kavusmak nasip etsin rabbimmmm

İnsallah tamamlarız gununu Stres yapmamaya calısıyorum ama kasıldıkca moralım bozuluyor Rabbım saglıkla zamanında gelmeyinasip etsin hepimize

Sakin kalayım diyorum pek başaramıyorum malesef. 12. Haftayı bekleyeyim dedim gitmek için. Biraz daha netleşir o zamana diye. Haftaya çarşamba muayenem var doktoruma bir sorayım.
Selam canim tek yumurta diye panik yapma belli olmuyor benim cift yumurta hersey ayri ve yolnda gidiyordu 34+6 da dogum yaptm tek yumrta 37 de doguran tanidiklatm var moral cok onemli iyi bir takiple gonlunuze gore olur ins

Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebekler biraz aceleci çıktı. Küvözdeler ama hersey yolunda. Dualarınızı bekliyoruz. Allahım hayırlısıyla herkese zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Gozum aydin canim seninkilerde aceleci cikti desene iyi olmalarina sevindm ins tez vaktte kavusursn canim cok zor. Ben kuvozdeki kizima hala kavusamadim 2 hafta oldu anneden ayri

Canım nasılsın bebekler nasıl. Emzirme durumları nasıl
Iyiler canim yanmdaki bebisin sariligi gectktn sora istah baya acildi anne sutu ve prematil mama devm ediyoruz mecburen dr dedigi seklde. Once mtlaka emziriyorm ama cok getiremiyor bibern gibi yoruluyor agliyor sagip veriyorm mecburn kuvozede sut tasiyoruz hala ckmadi. Zamanla duzelck emicekler memedn getireckler sutu diyorlr bakalm. Senin nasil durumlar

Selam canim tek yumurta diye panik yapma belli olmuyor benim cift yumurta hersey ayri ve yolnda gidiyordu 34+6 da dogum yaptm tek yumrta 37 de doguran tanidiklatm var moral cok onemli iyi bir takiple gonlunuze gore olur ins
Çok sağ olun. Umarım her şey yolundadır sizin içinde. Elimde olmuyor malesef. Ama dediğiniz gibi inşallah her şey yolunda gider

Gozum aydin canim seninkilerde aceleci cikti desene iyi olmalarina sevindm ins tez vaktte kavusursn canim cok zor. Ben kuvozdeki kizima hala kavusamadim 2 hafta oldu anneden ayri

bizimkiler için minimum 5-6 hafta dediler. Bakalım i, Allah hayırlısını versin sağlıklı olsunlar da. Ben zaten sürekli içeri.girip dokunabiliyorum, yanlarında kalabiliyorum. Ten tene temas isteyince belli saatlerde alabiliyorum.

İnşallah yoluna girecek canım sen bebeklerine inan. İnşallah küvezdeki bebeğinde tez zamanda yanınıza gelir o zaman senin için herşey daha güzel olur. Bizde de durumlar aynı anne sütü veriyorum Doğum ağırlıkları düşük olduğu için emerken çok fazla uğraş veriyorlar çabuk yoruluyorlar. Hafif sarılıkları var takip ediliyor benimkilerde bugün gene gideceğiz hasteneye. Mamayla destekliyoruz bizde yetişmem mümkün olmuyor.

Kizlar iyi aksamlar.
Kontrolden geldik.Alttaki bebegim gununde gidiyor 22+4 ve 490gram.Ustteki bebegim daha iri.23+1 ve 590 gram .Cok sukur simdilik iyi gidiyor.

22.hafta bitiyor nasipse.Aradaki fark cok mu sizce ? Alttaki pozisyon olarak hic gosteremiyor da kendini.Doktor gelisimi normal gidiyor dedi ama daha erken haftalardayiz Fark cok acilir diye cok korkuyorum Moralim bozuldu.

Çift yumurta ise bizim doktor 3 haftaya kadar aralarında fark olması normal dedi. Ama 3 haftadan fazla olursa o zaman kontrol altına almak gerek diyor. Sizin bebeklerin arasında çok fark yok. Bizim de öyle hep 100 gr eksik fazla. Büyüyor bebelerimiz

Korkma canim benimde ikizlerimin arasinda gr farki var gun olarakta farkli cikiyolar bu yuzden. Asiri bi fark olmadikca simdiden takilip uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…