- Konu Sahibi perikanadi
-
Gamzeli sevmem aslında canım çektiği için yiyorumBende o hurafe belki tutar diye yemeğe başladım.Bende gamze var ama belki bebeklerde daha derin olur umudu : )
Ben göbeğime parmağımın ucuyla hafif hafif dokunurken elime.deri altında bişeyler geliyo çıkık damar gibi.acaba rahimi mi hissediyorum.Bunu yaşadınız mı
benim de kordon sandığım oldu :))Gamzeli sevmem aslında canım çektiği için yiyorum
Evet bana da o şekilde geliyor rahim ile yağ tabakası arasında oluşan bölge sanırım damar damar gibi, hatta ilkinde Kordon falan mi acaba demiştim genel olarak rahim bölgesinin etrafı.
Yok canım çok erken daha alışveriş için, ikiz gebelik risk daha fazla taşıdığı için çok canım istesede hiç bir şey almadım. Hem bütçe hem yer sorunu var. İnşallah ayrıntılı sonrasında birkaç bir şey alırız.Kizlar siz alisverise basladiniz mi ? Ben 13+4teyim cok hevesleniyorum bir seyler almak icin ama acele etmek istemiyorum.
Perinatolog un işidir bu ölçüm. Bence tüp Bebek dr unda devam etmen yanlış onun uzmanlığı tüp Bebek yapmak ama bu farklı bir alan. İstediğin yeri oku çoğul gebeliklerde ikili üçlü gibi kan testleri çogul gebeliğin verdiği yüksek kan sonuçları ile birlikte riskli çıkartma ihtimali yüksektir. Sen bilirsin sonuç olarak. Benim Hacettepedr gittiğim doçent bu şekilde söylüyor. Ayrıca benim tüp bebek doktoru da ikili üçlü dörtlü bütün testler yapılacak demişti prof alanı bu değil o yüzden hiç takılmadim.Merhaba kızlar. Yardım eder misiniz?
Dün ikili tarama için doktora gittim. Tüp bebek doktoruma devam ediyorum. Ense kalınlığı ölçümü yaptı. İkisinin de 1 mm olduğunu söyledi. Burun kemiği var dedi. Şimdilik problem yokmuş. Normal ölçümü kaç olmalı?
Burada öğrendiğim kadarıyla kan yanlış sonuç veriyor diye biliyorum. Ama doktor kan vermemi de istedi. 3-4 gun sonra sonuc ciktigi zaman konusuruz dedi. Siz de nasıl oldu? Doktorum perinatolog değil. Perinatolog doktora yada radyoloji uzmanına mi gitseydim acaba? Siz kime yaptırdınız? Bebekler cok hareketli olduğu için ölçümler için epey uğraştı. Yanlış ölçüm yapmış olabilir mi?
Ayrıca ölçü doğru ise çok iyi sınır 3 diye biliyorum benim bebeklerin biri 2 diğeri 2,5 du perinatolog iyi dedi ki zaten pgt yapılmıştı ben takmıyorum öyleyse de aldırmayı düşünmedigim için boşuna test yaptirmiyorum.Merhaba kızlar. Yardım eder misiniz?
Dün ikili tarama için doktora gittim. Tüp bebek doktoruma devam ediyorum. Ense kalınlığı ölçümü yaptı. İkisinin de 1 mm olduğunu söyledi. Burun kemiği var dedi. Şimdilik problem yokmuş. Normal ölçümü kaç olmalı?
Burada öğrendiğim kadarıyla kan yanlış sonuç veriyor diye biliyorum. Ama doktor kan vermemi de istedi. 3-4 gun sonra sonuc ciktigi zaman konusuruz dedi. Siz de nasıl oldu? Doktorum perinatolog değil. Perinatolog doktora yada radyoloji uzmanına mi gitseydim acaba? Siz kime yaptırdınız? Bebekler cok hareketli olduğu için ölçümler için epey uğraştı. Yanlış ölçüm yapmış olabilir mi?
Perinatolog un işidir bu ölçüm. Bence tüp Bebek dr unda devam etmen yanlış onun uzmanlığı tüp Bebek yapmak ama bu farklı bir alan. İstediğin yeri oku çoğul gebeliklerde ikili üçlü gibi kan testleri çogul gebeliğin verdiği yüksek kan sonuçları ile birlikte riskli çıkartma ihtimali yüksektir. Sen bilirsin sonuç olarak. Benim Hacettepedr gittiğim doçent bu şekilde söylüyor. Ayrıca benim tüp bebek doktoru da ikili üçlü dörtlü bütün testler yapılacak demişti prof alanı bu değil o yüzden hiç takılmadim.
Teşekkür ederim yorumun için. Gittiğim doktor aynı zamanda gebelik takibi de yapıyor. Aslında ona sordum perinatolog doktora yönlendirecek misiniz diye? 20. Haftada detaylı ultrason için perinatolog a göndereceğim dedi. Tüm gebeliklerde ikili tarama ölçümlerini perinatolog mu yapar? Ya da ikizlerde riskli diye mi şart?
Benim maalesef 2. Gün embriyosu olduğu için tam bir kapalı kutu. Ne karşıma cikacak her an kötü birşey olacak diye ödüm kopuyor. Maalesef Pgt islemi yapmak mümkün olmadi. Bilinmezlerdeyim.
Geçmiş olsun, inşallah bir sorun olmaz.kızlar merhaba, dün rahim boyu kısalığı sebebi ile serklaj oldum.doktor tek gebeliği tasır ama ikizi tasır mı bilmem oyüzden riske atmayalım diyerek yaptı ve doğuma kadar ev istirahati verdi. Söylediğine ve araştırdığıma göre de açılma olmadan bu dikişi atmak avantajmış.tabi Allah bilir herşeyi. Sizinle paylaşma sebebim; doktorunuz muhakkak bakıyordur rahim boyuna ama lütfen sizde kontrollerinizde sorun dikkatli olun.ilerleyen gebelik haftalarında yapılan serklajın çokta anlamı olmadıpı söyleniyor.
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah minikler.İyi akşamlar kızlar bende 5+5 minnoşlarıma hamileyim.dün gördük keselerimizi ben hissediyordum ama doktorum sasırdı :)))))
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahGözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah minikler.
Hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallahİyi akşamlar kızlar bende 5+5 minnoşlarıma hamileyim.dün gördük keselerimizi ben hissediyordum ama doktorum sasırdı :)))))
Merhaba bugün bende kontrole gittim. Banada birine kız kesin dedi diğerini erkeğe benzetti ama bir ay sonra daha kesin söylerim dedi. Demirin düşük çıktı hapa yarin başliyacam ben. decavit te kullanıyorum. Yalnız benim midemde aşırı derecede yanma var. Insallah demir hapi daha kotu yapmaz. Sizde de mide yanmaai oluyor mu. Ne iyi gelir ne yapmalıyım bilmiyorum.Merhaba kizlar bugun benimde randevum vardi. Doktorum yuzde doksan ikisi de kiz dedi. :))
Bende servikal uzunlugumu olcmesini istedim. Olctu ve gayet iyi dedi. Kan hapi ve decavit kullaniyorum ama kan hapi bagirsaklarimi mahvediyor kullanmak istemedigimi soyledim o da en önemlisi o hap kullanmak zorundasın dedi.
Merhaba bugün bende kontrole gittim. Banada birine kız kesin dedi diğerini erkeğe benzetti ama bir ay sonra daha kesin söylerim dedi. Demirin düşük çıktı hapa yarin başliyacam ben. decavit te kullanıyorum. Yalnız benim midemde aşırı derecede yanma var. Insallah demir hapi daha kotu yapmaz. Sizde de mide yanmaai oluyor mu. Ne iyi gelir ne yapmalıyım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?