- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
- Konu Sahibi perikanadi
-
Bende de var aynıları ve bi gün diğerini tutmuyor.. 6+6 yım, ikiz..Merhaba biz de cumartesi gunu ikizlerimizin kalp atislarini duyduk. 6+2 deyim suanda. Ama bugun cok fena bi halsizlik coktu sabahtan beri fenayim. Normal mi sizce? Varmi benim gibi halsizlik yasayan?
Canım kaşıntın nasıl olduİkiz gebelerde kanama daha sık olabiliyor maalesef bir kez de ben geçirdim kanama. İnşallah bir daha olmaz. Rahim çok hızlı büyüyor. Kanama için gerekçe söylediler mi
Devam ediyor maalesef decavit yapabilir diye bıraktım birkaç gündür kullanmıyorum. Devam ediyor ama kulağıma kadar kaşınıyor çok enteresan şekilde.Canım kaşıntın nasıl oldu
Tansiyona aman dikkat hem bebekler için hem senin için çok zararlı. Allah korusun. Cinsiyet bakarsa bir fikir verir benim ki yavaştan alıyor 16. Hafta bitmek üzereydi kesin değil bir kız bir erkek gibi dedi.Ne güzel yeni yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldinizGün gün hafta hafta sayımız artacak inşallah sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi
Ben de kardiyoloji kontrolümü sağlıkla atlattım, çok şükür her şey tertemiz, tansiyon sadece yiyeceklere bağlı olarak çıkıyor, dikkatli beslenmeyle düşüyor çok şükür.
2 gün sonra da kontrolümüz var heyecanlıyım bir ihtimal cinsiyet görür mü acaba?
Arkadaşlar herkes doğum takvimi yapar mı profiline takip edelim birbirimizi
Hoşgeldin aramıza bende seninle aynı durumdayım iki oğlum var Allah nasip ederse kalabalık bir aile olacağız.Evet birden 4 çocuk annesi olacağım
Tansiyondan çok korkuyorum zaten, bir de bugüne kadar 12-8 dışına hiç çıkmamıştı tansiyonum, geçen haftalarda birkaç defa 13-9 13-10 gibi tansiyonlar yaşadım ki fiziksel olarak çok rahatsız etti, her şeyde tuz olduğunu tecrübe ederek anladım gerçekten çünkü ben hiç eli tuzluğa gitmeyen bir insanım, dışarıda yediğim bir kaç yemek mahvetti beni. Şimdilerde 10-8 gibi tansiyonum çok şükür. Detaylı yazıyorum ki yaşayan başka arkadaşlar da olursa onlara da tecrübe olsun diye. Kardiyolog bir ilaç yazdı, elimizin altında bulunsun hem nabza hem tansiyona iyi geliyor dedi, yurtdışından getirttik bakalım, inşallah gerek olmaz hiçTansiyona aman dikkat hem bebekler için hem senin için çok zararlı. Allah korusun. Cinsiyet bakarsa bir fikir verir benim ki yavaştan alıyor 16. Hafta bitmek üzereydi kesin değil bir kız bir erkek gibi dedi.
ne guzel gunlerimiz yakin Allah yardimcimiz olsun insallahBende de var aynıları ve bi gün diğerini tutmuyor.. 6+6 yım, ikiz..
İnşallah gerek olmaz, yediğine dikkat ediyorsun gayet iyi bence canını sıkıp moralini bozmazsan çıkmaz böyle devam ederse.Tansiyondan çok korkuyorum zaten, bir de bugüne kadar 12-8 dışına hiç çıkmamıştı tansiyonum, geçen haftalarda birkaç defa 13-9 13-10 gibi tansiyonlar yaşadım ki fiziksel olarak çok rahatsız etti, her şeyde tuz olduğunu tecrübe ederek anladım gerçekten çünkü ben hiç eli tuzluğa gitmeyen bir insanım, dışarıda yediğim bir kaç yemek mahvetti beni. Şimdilerde 10-8 gibi tansiyonum çok şükür. Detaylı yazıyorum ki yaşayan başka arkadaşlar da olursa onlara da tecrübe olsun diye. Kardiyolog bir ilaç yazdı, elimizin altında bulunsun hem nabza hem tansiyona iyi geliyor dedi, yurtdışından getirttik bakalım, inşallah gerek olmaz hiç
Geçmiş olsun bundan sonra daha rahat geçer inşallah. Ayva seviyorum ama midemi rahatsız ediyor maalesef. Bebekleri güzelleştirir derler gamzeli olur hurafe mi bilmemTüm ikiz hamilelik yaşıyan arkadaşlarıma kolaylık diliyorum.
6 ile 16. hafta arası mide bulantı .tansiyon.yorgunluk beni perişan etti.şükür bu hafta iyiceneyim.
Ayva mide bulantısına çok güzel geliyo ve lifli bi meyve.tavsiye ederim
Bazılarında birikme yapıyormuş, birikenleri doktor ufak bir operasyon ile temizliyor sanırım doktoruna başvur mutlaka.Arkadaşlar ben 9. Haftada kanama yasadigimdan dolayı progestan kullaniyorum vajinada kaşintı ve yanma yapti bu gun iyice dayanilmaz oldu başina gelen varmi
Geçmiş olsun bundan sonra daha rahat geçer inşallah. Ayva seviyorum ama midemi rahatsız ediyor maalesef. Bebekleri güzelleştirir derler gamzeli olur hurafe mi bilmem
Bazılarında birikme yapıyormuş, birikenleri doktor ufak bir operasyon ile temizliyor sanırım doktoruna başvur mutlaka.
Mantar gibiydi bir şey ise sirkeli su iyi gelir. Dr bir şey yok dediyse iyi belki ilaç alerji yaptı. Kuru tutmaya çalış.Cnm aslinda birikme yok dun konturolum vardi doktora dedim yapabilir dedi ilacta vermedi bende bu gün sirkeli ılik suyla lavaboya gidiyorum bakalim faydasi olacak mi
Merhablar durumunuzu merak ettim bende tek yumurta ikizlerine hamileyim . 7+3 gunlukOrtada ki beslendikleri plesanta duvarının ortak olup olmadığına baktı dün doktor , 5-6 güne tam belli olur demişti.. bende anlamıyorum ki tam tatlım, netten bi araştırmak gerek :) benim diğeri de tutsaydı 3 üz olacakmış demek
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla dünyaya gelir ikizleriniz. Tek yumurta ikizleriniz riski bir nebze daha fazla ama korkmayın Rabbim isterse hiç birşey olmaz. Bulantı yanma gayet normal inşallah en kısa zamanda geçer benim 13. Haftada bitti bulantı.Merhaba bayanlar
Bende nasipse 2019 da ikiz bebekler djnyaya getirecgm. 7+3 hamileyim 4 gun once tek yumurta ikizlerkm olacagini ogrendim. Rutin hayatim sifir . surekli mide bulantisi ve yanma var sizler neler yapiyorsunuz . bi de cok korkuyorum surec cok zor dediler
Merhaba tesekkur ederimHayırlı olsun, inşallah sağlıkla dünyaya gelir ikizleriniz. Tek yumurta ikizleriniz riski bir nebze daha fazla ama korkmayın Rabbim isterse hiç birşey olmaz. Bulantı yanma gayet normal inşallah en kısa zamanda geçer benim 13. Haftada bitti bulantı.
Bende o hurafe belki tutar diye yemeğe başladım.Bende gamze var ama belki bebeklerde daha derin olur umudu : )Geçmiş olsun bundan sonra daha rahat geçer inşallah. Ayva seviyorum ama midemi rahatsız ediyor maalesef. Bebekleri güzelleştirir derler gamzeli olur hurafe mi bilmem
Bazılarında birikme yapıyormuş, birikenleri doktor ufak bir operasyon ile temizliyor sanırım doktoruna başvur mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?