2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canımm tebrikler. Sağlıkla kavuşun inşallah. Darısı başımıza olsun. Endişelerim hala devam ediyor. Güzel gelişmeler görünce bize de moral oluyor.
Amin canim darisi sizlere olsun insallah. Endiselenmeyin stres basli basina dusmanimiz hep. Bak bana kasilmalar sancilar agrilar bunlara ragmen cok sukur geldik sona

kızlar bende bebeklerle ilgilenmekten çok fırsat bulamıyorum çok şükür bu günlere. Hayat emzirmek, alt değiştirmek, mama vermek arasında gidip geliyor.
Ortalama 1 sene boyle gececek canim. sonra yuruyolar peslerinde kostur. 2ser yaslarinda wc egitimi boyama etkinlikleri dis fircasi kullanmini daha eglenceli ve dolu dolu gececek sen suaninin tadini en guzel sekilde cikarrrr. Ilk 6 aylari balayi zamani

Ne güzel inşallah hepimize nasip olur Bu kısır döngü :)
Aminn inşallah canım
Amin canim benimmm aminnn senin de minnoslarin cabucak buyusunler ❤❤
İnşallah canım benim
Çok güzel zamanlarımız olur inşallah o günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Günaydın. Umarım sağlıkla taburcu olursunuz. Böyle olup zamanında doğuran çok arkadaşımız oldu. Merak etme, pozitif düşün

Inşallah aklimdam Orkide_sever geçince moral buluyorum biraz
Gecmis olsun canim. Ilacini aksatma canim gerekirse alarm kur ki ben hep alarm kurarim gece bile kalk usenme ic ilacin yaninda ve 1 sise su olsun ki kolau ulas bazen kalkmaya usenebilirsin. Bol su icmeyi ihmal etme hele havalar sicak su tuketimini arttir. Insallah sende goruceksin bu gunlerini moralini bozmaaa

4 lt ye yakın su içiyorum canım günde.evde de hep yatıyorum ona rağmen günde 20 kez kasılma.oluyo. dun akşam.10 dakikada 1 olunca soluğu hastanede aldim . Çok çok sağol inşallah gorucem

Canim cok gecmis olsun.Kasilmalari tarif eder misin ? Nasil oluyor ? Yatarken de oluyor mu ?

Canim cok gecmis olsun.Kasilmalari tarif eder misin ? Nasil oluyor ? Yatarken de oluyor mu ?
Zaten yatıyorum camim ben hep. Yatarken oluyor. Önce idrarın gelmiş gibi bir his rahimde ağrı sızi nefeste daralma oluyo sonrasında bi bakıyorum.karnim bi tarafta top gibi olmuş. Bazen 3 4 sn sürüyor pozisyon değiştirmek iyi geliyor bazen daha uzun sürüyor .

4 lt ye yakın su içiyorum canım günde.evde de hep yatıyorum ona rağmen günde 20 kez kasılma.oluyo. dun akşam.10 dakikada 1 olunca soluğu hastanede aldim . Çok çok sağol inşallah gorucem
Korkma korkma bende 10dk 1. 5dk 1. dakikada 1 bi sure sonra sende alisican hissetmicen bile benim gibi

Anladim canim.Benim yururken oluyor kasilma,toplanma,sertlesme gibi.Yorulunca oluyor o da.Nst ye de girdimBirsey cikmadi.Ondan merak ettimDinlen hep uzan canim.

Canım geçmiş olsun inşallah bu dönemler geçip gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…