2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Benim bebişler inde aralarınsa 2 gün fark var, gr farkıda var. Doktor son kontrol de kilolarını çok takma önemli olan kan alışverişi yapmamaları onuda devamlı kontrol edeceğiz zaten dedi. Kilo çok belirleyici olmuyor canım.

Selam, benim de bugun dr kontrolum vardi; bebeklerim arasinda 100 gram var, biri 850 biri 950, fark aciliyor mu dedim doktora, yok cok normal dedi. %25 farka kadar normalmis, fazlasi problemmis.
Bunun disinda 10 kilo aldim, doktor devamli cok hizli gittigimi soyluyor, pazartesi diyetisyene basliyorum :/

27 de 10 kilo almissin.Ben 22 de 9 kilo aldim.Bence gayet iyisin canim.Bosver doktoru
Ekmegi kahvalti disinda kestim ama.sanirim sabahlari peyniri abartiyorum.Malum peynirde de baya bir kalori ve yağ var.Onu da mi azaltsam acaba.

27 de 10 kilo almissin.Ben 22 de 9 kilo aldim.Bence gayet iyisin canim.Bosver doktoru☺
Ekmegi kahvalti disinda kestim ama.sanirim sabahlari peyniri abartiyorum.Malum peynirde de baya bir kalori ve yağ var.Onu da mi azaltsam acaba.
Bence de iyiyim ya, doktor neye gore degerlendiriyor ben anlamadim zaten, tek bebek yok ki sonucta iki tane...
Hayir tabii ki, sakin azaltma peyniri sutu ve yogurdu; yiyebildigin kadar ye. Bence yurumeye calis gunde 5bin adim en azindan mesela yuruyebilirsin, bunun disinda da beyazlardan kacin iste, beyaz un, pirinc ve tabii ki sekeri komple kes bence.

27 de 10 kilo iyi bence. 25 de 7 kilo aldim yarısında diyabet diyeti yaptım üstelik. 27 de bebeklerin kilosu kaç cıktı peki ?

Gunaydin kizlar dunki doktor kontrolunden de elimizin yuzumuzun akiyla ciktik sukurler olsun sali tekrar kontrol olup persembeye minnoslarima kavusabilirmisim. tam 37+0 oldugumuzda alalim dedi doktor bey. Anestezisyenle gorustum kan verdim yatis katinda girisimi yaptirdim. Sali sonuclarimi alip anestezisyenle tekrar anestezi seklini gorusup karar verip doktoruma muayene olup son kalan 2 gunumun tadini evde temizlik yaparak cikarmayi dusunuyorum

Günaydın hanımlar herkesin durumu iyi mi doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz nasıl? Artık eskisi gibi giremiyorum yazamıyorum vakit bulduğum an uykusuzluktan gözlerim kapanıyor direk ben bi bebeğimle Hastanedeyim daha inşaallah iki üç güne çıkarız. Diğer bebeğim de evde o yavrumu 3 gün görebildim sonrasında kardeşiyle hastane odalarında kendi ağrılarım da var ayaklarım çok kötü. Rabbim hepimize şafi ismiyle şifa versin. 13 günlük olduk biz

Hadi bakalım. Güzel haberler ver. Sağlıkla gelsşn minnoşlar.
Aldim aldim cok guzel haberler aldim canim hersey cok iyi sali tekrar kontrol persembe de insallah kavusucaz daha saatine karar vermedik ama sabah saatlerinde girerim ameliyata diye dusunuyorum.

Temizlik yapabiliyor musunuz ne guzel

Temizlik yapabiliyor musunuz ne guzel
Persembe gunu de yaptim valla zor oluyo egilemiyorum yere comelsem kalkamiyorum falan zor ama yapicak bisey yok kimsem yok cunki bi sekilde hallediyorum Allahtan toz almalik fazla esyam yok tv ustundeki ivir ziviri kaldirdim resimlerimiz ve mini saksida ki ciceklerim kaldi

Canımm tebrikler. Sağlıkla kavuşun inşallah. Darısı başımıza olsun. Endişelerim hala devam ediyor. Güzel gelişmeler görünce bize de moral oluyor.

Demek minik kuzular Perşembe geliyor sağlıkla gelsinler hülyacım su gibi aksın Doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…