- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.181
Maşallah tamamladınız ne güzel İnsallah hersey yolunda gider saglıkla kucagınıza alırsınızGunaydin kizlarbugun son kontrol gunumuz minik kedilerim bakalim kacar gr olmuslar cok merak ediyorum. Dua edin ani biseyle karsilasip ameliyat demesin doktor hazirliksiz gidicem
Benim bebişler inde aralarınsa 2 gün fark var, gr farkıda var. Doktor son kontrol de kilolarını çok takma önemli olan kan alışverişi yapmamaları onuda devamlı kontrol edeceğiz zaten dedi. Kilo çok belirleyici olmuyor canım.Kizlar iyi aksamlar.
Kontrolden geldik.Alttaki bebegim gununde gidiyor 22+4 ve 490gram.Ustteki bebegim daha iri.23+1 ve 590 gram .Cok sukur simdilik iyi gidiyor.
22.hafta bitiyor nasipse.Aradaki fark cok mu sizce ? Alttaki pozisyon olarak hic gosteremiyor da kendini.Doktor gelisimi normal gidiyor dedi ama daha erken haftalardayiz Fark cok acilir diye cok korkuyorumMoralim bozuldu.
Amin canim Allah razi olsun darisi tum hamilelereMaşallah tamamladınız ne güzel İnsallah hersey yolunda gider saglıkla kucagınıza alırsınız
Selam, benim de bugun dr kontrolum vardi; bebeklerim arasinda 100 gram var, biri 850 biri 950, fark aciliyor mu dedim doktora, yok cok normal dedi. %25 farka kadar normalmis, fazlasi problemmis.
Bunun disinda 10 kilo aldim, doktor devamli cok hizli gittigimi soyluyor, pazartesi diyetisyene basliyorum :/
Bence de iyiyim ya, doktor neye gore degerlendiriyor ben anlamadim zaten, tek bebek yok ki sonucta iki tane...27 de 10 kilo almissin.Ben 22 de 9 kilo aldim.Bence gayet iyisin canim.Bosver doktoru☺
Ekmegi kahvalti disinda kestim ama.sanirim sabahlari peyniri abartiyorum.Malum peynirde de baya bir kalori ve yağ var.Onu da mi azaltsam acaba.
27 de 10 kilo iyi bence. 25 de 7 kilo aldim yarısında diyabet diyeti yaptım üstelik. 27 de bebeklerin kilosu kaç cıktı peki ?Bence de iyiyim ya, doktor neye gore degerlendiriyor ben anlamadim zaten, tek bebek yok ki sonucta iki tane...
Hayir tabii ki, sakin azaltma peyniri sutu ve yogurdu; yiyebildigin kadar ye. Bence yurumeye calis gunde 5bin adim en azindan mesela yuruyebilirsin, bunun disinda da beyazlardan kacin iste, beyaz un, pirinc ve tabii ki sekeri komple kes bence.
Hadi bakalım. Güzel haberler ver. Sağlıkla gelsşn minnoşlar.Gunaydin kizlarbugun son kontrol gunumuz minik kedilerim bakalim kacar gr olmuslar cok merak ediyorum. Dua edin ani biseyle karsilasip ameliyat demesin doktor hazirliksiz gidicem
Hadi inşallah güzel haberler alırsınHadi bakalım. Güzel haberler ver. Sağlıkla gelsşn minnoşlar.
Aldim aldim cok guzel haberler aldim canimHadi bakalım. Güzel haberler ver. Sağlıkla gelsşn minnoşlar.
Temizlik yapabiliyor musunuz ne guzelGunaydin kizlar dunki doktor kontrolunden de elimizin yuzumuzun akiyla ciktik sukurler olsunsali tekrar kontrol olup persembeye minnoslarima kavusabilirmisim. tam 37+0 oldugumuzda alalim dedi doktor bey. Anestezisyenle gorustum kan verdim yatis katinda girisimi yaptirdim. Sali sonuclarimi alip anestezisyenle tekrar anestezi seklini gorusup karar verip doktoruma muayene olup son kalan 2 gunumun tadini evde temizlik yaparak cikarmayi dusunuyorum
Süper. Sağlıkla gelsinler inşallahAldim aldim cok guzel haberler aldim canimhersey cok iyi sali tekrar kontrol persembe de insallah kavusucaz daha saatine karar vermedik ama sabah saatlerinde girerim ameliyata diye dusunuyorum.
Persembe gunu de yaptim valla zor oluyo egilemiyorum yere comelsem kalkamiyorum falan zor ama yapicak bisey yok kimsem yok cunki bi sekilde hallediyorum Allahtan toz almalik fazla esyam yok tv ustundeki ivir ziviri kaldirdim resimlerimiz ve mini saksida ki ciceklerim kaldiTemizlik yapabiliyor musunuz ne guzel
Amin Allah razi olsunSüper. Sağlıkla gelsinler inşallah
Canımm tebrikler. Sağlıkla kavuşun inşallah. Darısı başımıza olsun. Endişelerim hala devam ediyor. Güzel gelişmeler görünce bize de moral oluyor.Gunaydin kizlar dunki doktor kontrolunden de elimizin yuzumuzun akiyla ciktik sukurler olsunsali tekrar kontrol olup persembeye minnoslarima kavusabilirmisim. tam 37+0 oldugumuzda alalim dedi doktor bey. Anestezisyenle gorustum kan verdim yatis katinda girisimi yaptirdim. Sali sonuclarimi alip anestezisyenle tekrar anestezi seklini gorusup karar verip doktoruma muayene olup son kalan 2 gunumun tadini evde temizlik yaparak cikarmayi dusunuyorum
Demek minik kuzular Perşembe geliyor sağlıkla gelsinler hülyacım su gibi aksın DoğumunGunaydin kizlar dunki doktor kontrolunden de elimizin yuzumuzun akiyla ciktik sukurler olsunsali tekrar kontrol olup persembeye minnoslarima kavusabilirmisim. tam 37+0 oldugumuzda alalim dedi doktor bey. Anestezisyenle gorustum kan verdim yatis katinda girisimi yaptirdim. Sali sonuclarimi alip anestezisyenle tekrar anestezi seklini gorusup karar verip doktoruma muayene olup son kalan 2 gunumun tadini evde temizlik yaparak cikarmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?