- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.241
Benimde yanlar çok çıkmadı, öne öne gidiyor, kesin sonlara doğru çatlar karnım diyorum çünkü aynı yöne gidiyorlar sivrice dediğin gibi, belki yuvarlanır ileri doğru hiç bilemiyorum. Sağlıklı olsunlarda taşırızAynenn gobek alti daha sis.Onu da 23.te bu hafta birden buyudu karnim.Bugun farkettim.Benimkiler altli ustlu ranza gibi duruyor.Acaba ondan mi? Sanirim dedigin de dogru.1.80 boyum var,iriyim de ama ic karnim yok sanirim.Keske olsaydi.Asagiya dogru top gibi.Yanlarim cikmadi hic.One dogru gidiyor.Instagramda goruyorum bazi fotolarda asagiya dogru devasa buyuk karinlar.Acaba oyle mi olucak diyorumSaglikla.dursunlar da onemli degil diyorum sonra.Karmakarisik dusunceler,duygular
Benimde yanlar çok çıkmadı, öne öne gidiyor, kesin sonlara doğru çatlar karnım diyorum çünkü aynı yöne gidiyorlar sivrice dediğin gibi, belki yuvarlanır ileri doğru hiç bilemiyorum. Sağlıklı olsunlarda taşırızaşağı doğru olunca çokta ayakta kalmayayım rahim ağzını açmasınlar diyede düşünüyorum maşallah senin boyun iyi, çok absürt durmaz, ben 1 58 im iyice tuaf oldu vücut şeklim
Merhabalarrr bende ikizlere hamileyim.. ve bugun ogrendim nasil naparim nasil olcak.. nasil surec beni bekliyor hic bilmiyorum.. Allah yardimcimiz olsun.. 5+2 yim ve ilk hamileliligim..
Benimki de one dogru, herkes erkek mi diye soruyorKimde absurt duracagi hic belli olmazben de dev anasi gibi olursam yoksa cok yormayalim kendimizi en iyisi biz.Dursunlar takilsinlar iceride.Dedigin gibi tasiriz insallahh 36-37 lere kadar
Benimki de one dogru, herkes erkek mi diye soruyorBence herkesin sekli kendi vucut tipine gore degisiyor, cok kafaya takilacak bir sey degil zaten duzenli kontrole de gidiliyor dr soyler anormal bir durum olsa... Biz de doktorumla 38+0'i hedefledik insallah...
Oh, ne guzel az kalmis kavusmaniza :) Darisi basimiza insallah, kacar kilo oldular?Merhaba kizlar. Bugun doktorumuzla son randevumuz vardi. Nasipse persembe gunu (37+0da) bebislerime kavusuyorum. Dua edin bize spinal olucam korkuyorum insallah korkularim bosa cikar rahat bi sekilde kavusurum yavrularima.
Yarim saat cok az endiselenmek icin ama yine de takip edin derim; hala devam ediyorsa doktorunuza gorunun.Slm kızlar benimde göbek önde herkes erkek mi geliyor diyor hayır 2 kız diyorum şok oluyorlarartık son zamanlar gerçekten zor geçiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün hareketler biraz azaldı hatta yarım saattir kafama takmış durumdayım uyuyorlarmı acaba
Sagol canim darisi sizlere olsunnn. Gecen cuma 2900 le 2800 demisti doktorum. bugun olcum yapamadi bacaklarini falan olcemiyorum cok skisik icerisi dedi. Gosterdi gercekten de kafa kafaya vermisler sanki arada bosluk falan kalmamis gibi kim kimin neresi belli degilOh, ne guzel az kalmis kavusmaniza :) Darisi basimiza insallah, kacar kilo oldular?
Yarim saat cok az endiselenmek icin ama yine de takip edin derim; hala devam ediyorsa doktorunuza gorunun.
Ay kiyamam, olsun cok iyi buyumusler masallah; ki o olcum de +300 -300 hata payina kadar gidiyor; belki olcumlerinden de fazladirlar...Sagol canim darisi sizlere olsunnn. Gecen cuma 2900 le 2800 demisti doktorum. bugun olcum yapamadi bacaklarini falan olcemiyorum cok skisik icerisi dedi. Gosterdi gercekten de kafa kafaya vermisler sanki arada bosluk falan kalmamis gibi kim kimin neresi belli degil
Allah kolaylık versin, sağlıkla doğsunlar.Merhaba kizlar. Bugun doktorumuzla son randevumuz vardi. Nasipse persembe gunu (37+0da) bebislerime kavusuyorum. Dua edin bize spinal olucam korkuyorum insallah korkularim bosa cikar rahat bi sekilde kavusurum yavrularima.
Sağlıkla gelsin kuzular kolay bir doğum diliyorum :) maşallah diyorum darısı geride kalan arkadaşlarımıza ve bana :)Kızlar ben de 36+6 da salı günü doğuma giriyorum :):):):)
Teşekkür ederim, aminn darısı sağlıkla size olsun inşallah :)Sağlıkla gelsin kuzular kolay bir doğum diliyorum :) maşallah diyorum darısı geride kalan arkadaşlarımıza ve bana :)
Çok geçmiş olsun, böyle olup haftalarca bekleyen arkadaşlar oldu, umarım sancını azaltırlar.Kızlar çok moralim bozuk sabah nst için geldim sancım çok çıktı hemen dr yatış verdi serum takıldı herhangi bir açıklamada yapmıyorlar panik oldum iyice 32+5 haftalığım erken doğum olur mu sizce benim hissettiğim ağrı sancı yok bu şekilde yatıp çıkan oldumu aranızda
Sağol canım şimdilik sancım durdu bu gecede hastanede kal dedi dr ne olur ne olmaz diye inşallah bi daha olmaz ama bana iyi ders olduTeşekkür ederim, aminn darısı sağlıkla size olsun inşallah :)
Çok geçmiş olsun, böyle olup haftalarca bekleyen arkadaşlar oldu, umarım sancını azaltırlar.
İnşallah tekrarı olmaz. Çok geçmiş olsun.Sağol canım şimdilik sancım durdu bu gecede hastanede kal dedi dr ne olur ne olmaz diye inşallah bi daha olmaz ama bana iyi ders oldu
Bende gittim 30 hataligum simdi 32 de gel nst yapcaz dediKızlar çok moralim bozuk sabah nst için geldim sancım çok çıktı hemen dr yatış verdi serum takıldı herhangi bir açıklamada yapmıyorlar panik oldum iyice 32+5 haftalığım erken doğum olur mu sizce benim hissettiğim ağrı sancı yok bu şekilde yatıp çıkan oldumu aranızda
Geçmiş olsun canım aynı Durumu bende 2 kere yaşadım ve senin gibi hstanede kaldım serumlarla iğnelerle sancıları durdurdular. Hastaneden çıktıktan sonra evde sürekli ama sürekli yat ve cok iyi beslen. Ben yatarak 36+0 da doğum yaptım. Sağlıkla zamanında gelsinlerKızlar çok moralim bozuk sabah nst için geldim sancım çok çıktı hemen dr yatış verdi serum takıldı herhangi bir açıklamada yapmıyorlar panik oldum iyice 32+5 haftalığım erken doğum olur mu sizce benim hissettiğim ağrı sancı yok bu şekilde yatıp çıkan oldumu aranızda
Bende gittim 30 hataligum simdi 32 de gel nst yapcaz dedi
. Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeklerini inşallah kaçıncı haftada yatmıştın bende sürekli yatıcam artık gözüm korktu ve çok üzüldüm erkenden gelecekler diye şuan hiç sancım çıkmadı tedbir amaçlı bu gece kal dedi dr hala risk altında mıyım yoksa geçti mi bilemiyorumgeçmiş olsun canım inşallah seninde bir daha tekrarlamaz
Geçmiş olsun canım aynı Durumu bende 2 kere yaşadım ve senin gibi hstanede kaldım serumlarla iğnelerle sancıları durdurdular. Hastaneden çıktıktan sonra evde sürekli ama sürekli yat ve cok iyi beslen. Ben yatarak 36+0 da doğum yaptım. Sağlıkla zamanında gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?