2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Benimde yanlar çok çıkmadı, öne öne gidiyor, kesin sonlara doğru çatlar karnım diyorum çünkü aynı yöne gidiyorlar sivrice dediğin gibi, belki yuvarlanır ileri doğru hiç bilemiyorum. Sağlıklı olsunlarda taşırız aşağı doğru olunca çokta ayakta kalmayayım rahim ağzını açmasınlar diyede düşünüyorum maşallah senin boyun iyi, çok absürt durmaz, ben 1 58 im iyice tuaf oldu vücut şeklim

Kimde absurt duracagi hic belli olmaz ben de dev anasi gibi olursam yoksa cok yormayalim kendimizi en iyisi biz.Dursunlar takilsinlar iceride.Dedigin gibi tasiriz insallahh 36-37 lere kadar

Kimde absurt duracagi hic belli olmaz ben de dev anasi gibi olursam yoksa cok yormayalim kendimizi en iyisi biz.Dursunlar takilsinlar iceride.Dedigin gibi tasiriz insallahh 36-37 lere kadar
Benimki de one dogru, herkes erkek mi diye soruyor Bence herkesin sekli kendi vucut tipine gore degisiyor, cok kafaya takilacak bir sey degil zaten duzenli kontrole de gidiliyor dr soyler anormal bir durum olsa... Biz de doktorumla 38+0'i hedefledik insallah...

Ikizlerin geneli demek onde gidiyor yayilmak yerine.O kiz ya da erkek teoremini beni goren cogu kisi de soyluyor.ikisi de erkek evet diyorum.Gururla,bak sivri gidiyor iste erkek bildim diyorlar 38+0 super bir hedef .Insallah bu hedefe kavusuruz

Slm kızlar benimde göbek önde herkes erkek mi geliyor diyor hayır 2 kız diyorum şok oluyorlar artık son zamanlar gerçekten zor geçiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün hareketler biraz azaldı hatta yarım saattir kafama takmış durumdayım uyuyorlarmı acaba

Merhaba kizlar. Bugun doktorumuzla son randevumuz vardi. Nasipse persembe gunu (37+0da) bebislerime kavusuyorum. Dua edin bize spinal olucam korkuyorum insallah korkularim bosa cikar rahat bi sekilde kavusurum yavrularima.
Oh, ne guzel az kalmis kavusmaniza :) Darisi basimiza insallah, kacar kilo oldular?
Yarim saat cok az endiselenmek icin ama yine de takip edin derim; hala devam ediyorsa doktorunuza gorunun.

Oh, ne guzel az kalmis kavusmaniza :) Darisi basimiza insallah, kacar kilo oldular?

Yarim saat cok az endiselenmek icin ama yine de takip edin derim; hala devam ediyorsa doktorunuza gorunun.
Sagol canim darisi sizlere olsunnn. Gecen cuma 2900 le 2800 demisti doktorum. bugun olcum yapamadi bacaklarini falan olcemiyorum cok skisik icerisi dedi. Gosterdi gercekten de kafa kafaya vermisler sanki arada bosluk falan kalmamis gibi kim kimin neresi belli degil

Ay kiyamam, olsun cok iyi buyumusler masallah; ki o olcum de +300 -300 hata payina kadar gidiyor; belki olcumlerinden de fazladirlar...

Kızlar çok moralim bozuk sabah nst için geldim sancım çok çıktı hemen dr yatış verdi serum takıldı herhangi bir açıklamada yapmıyorlar panik oldum iyice 32+5 haftalığım erken doğum olur mu sizce benim hissettiğim ağrı sancı yok bu şekilde yatıp çıkan oldumu aranızda

Sağlıkla gelsin kuzular kolay bir doğum diliyorum :) maşallah diyorum darısı geride kalan arkadaşlarımıza ve bana :)
Teşekkür ederim, aminn darısı sağlıkla size olsun inşallah :)
Çok geçmiş olsun, böyle olup haftalarca bekleyen arkadaşlar oldu, umarım sancını azaltırlar.

Teşekkür ederim, aminn darısı sağlıkla size olsun inşallah :)

Çok geçmiş olsun, böyle olup haftalarca bekleyen arkadaşlar oldu, umarım sancını azaltırlar.
Sağol canım şimdilik sancım durdu bu gecede hastanede kal dedi dr ne olur ne olmaz diye inşallah bi daha olmaz ama bana iyi ders oldu

Bende gittim 30 hataligum simdi 32 de gel nst yapcaz dedi

Geçmiş olsun canım aynı Durumu bende 2 kere yaşadım ve senin gibi hstanede kaldım serumlarla iğnelerle sancıları durdurdular. Hastaneden çıktıktan sonra evde sürekli ama sürekli yat ve cok iyi beslen. Ben yatarak 36+0 da doğum yaptım. Sağlıkla zamanında gelsinler

Bende gittim 30 hataligum simdi 32 de gel nst yapcaz dedi
. Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeklerini inşallah kaçıncı haftada yatmıştın bende sürekli yatıcam artık gözüm korktu ve çok üzüldüm erkenden gelecekler diye şuan hiç sancım çıkmadı tedbir amaçlı bu gece kal dedi dr hala risk altında mıyım yoksa geçti mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…