2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Eklentiler

• 20190527_161113.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 51
Canim %25 farka kadar normal dedi benim doktorum, kendisi perinatolog; ozellikle cogul gebelik uzmani hatta...
27 de 10 kilo iyi bence. 25 de 7 kilo aldim yarısında diyabet diyeti yaptım üstelik. 27 de bebeklerin kilosu kaç cıktı peki ?
26+0'da 850 ve 950'ser gram ciktilar canim.

Kizlar birşey sormak istiyorum benim bebisler 33+4 günlük oldu ama son muayeneden bu yana biri hiç kilo almamış doktor gelişimi durmuş kontrol altında tutmalıyız dedi böyle bir durum yaşayan var mı nasl bir yol izleniyor bilgi verebilir misiniz

Gecmis olsun canim. Pilasenta kreclenmesi veya yaslanmasi falan diyolar yanlis bilmiyosam. Pilasenta artik bebekleri beslemez oluyor.Muayenelerde doktorun kilo alimlarinin kesinlikle durduguna kanaat getirirse erken doguma alir insallah yaniliyodur canim kilo alimlari devam ediyodur

Inş cnm ins en azından 35. Hafta dolana dek bekleyebilseler az daha büyüyseler

@gold umarım kilo almaya tekrar başlar demeye geldim,konu hakkında fikrim yok.
Haftan iyi aslında tehlikeli haftalari atlattin coktan . kiloları kaç ki 1 2 hafta izlese zaten 36 ya giriyorsun inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20190619-203333_Chrome.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 112
Bu hangi uygulama, bana da lazim :)
Uygulama deil yabancı bir siteden screenshot almıştım. Ilk değer en küçük ortadaki ortalama sondaki haftasinin en yuksek degeri oluyormus

Eklentiler

• Screenshot_20190619-203324_Chrome.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_20190619-203333_Chrome.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 91
Uygulama deil yabancı bir siteden screenshot almıştım. Ilk değer en küçük ortadaki ortalama sondaki haftasinin en yuksek degeri oluyormus

Cok guzel bir bilgi.Cok tesekkurler.Kaydettim hemenBenimkilerde biri en kucukle ortanin arasi,digeri en yuksekle ortanin arasi.Fark acilmaz insallah.

Kizlar benim gobek sanki asagiya dogru buyuyo ya.Normal mi bu ?Oyle dik degil.Simdi de bunu kafaya taktim
24 haftalığım canım benim de öyle duruyor öne doğru ve göbek altı daha şiş, çok normal, zaman geçtikçe rahim üste çıkıyor ve benimkilerin ikiside baş aşağı duruyor ondan mıdır dedim doktor a, onunla alakası yok dedi, rahim yapısı, vücut yapısı, iç karın darlığı vs. Vs

Aynenn gobek alti daha sis.Onu da 23.te bu hafta birden buyudu karnim.Bugun farkettim.Benimkiler altli ustlu ranza gibi duruyor.Acaba ondan mi? Sanirim dedigin de dogru.1.80 boyum var,iriyim de ama ic karnim yok sanirim.Keske olsaydi.Asagiya dogru top gibi.Yanlarim cikmadi hic.One dogru gidiyor.Instagramda goruyorum bazi fotolarda asagiya dogru devasa buyuk karinlar.Acaba oyle mi olucak diyorumSaglikla.dursunlar da onemli degil diyorum sonra.Karmakarisik dusunceler,duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…