- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.221
Sana maşallah diyorum başka bisey demiyorumMutfaktaki balkon kapisini da sildim perdelerini de yikatiyorum utuleyip asayim icim rahat etsin. yarin yine temizlik sonra insallah carsamba yine bi kat temizlik derken kimseye yuk olmadan evimin isi biter
Sagol canim cok istesemde fazla egilemiyorum koca karnimdanSana maşallah diyorum başka bisey demiyorumyine de cok eğilip kalkmamaya çalış canım
Cok guzel olmuş ya hepsi de. Kurabiyeler çok tatlış görünüyorlaEki Görüntüle 2283697 Eki Görüntüle 2283698 Eki Görüntüle 2283699 kapi susu ve magnetleri ben yaptim. Hersey en ince ayrintisina kadar el emegim. kurabiyelerde teyzelerinden geldibos durmayin kizlar sizde yapinnn zamaniniz varken
Cok guzel olmuş ya hepsi de. Kurabiyeler çok tatlış görünüyorlar
Tesekkur ederim kizlar. Malzeme bulabilirseniz cok kolay yapimlari. ben cogu vaktimi bunlara ayirdim. Ayriyeten ogluma da kapi susu yaptim.bu cok oyaladi zaman nasil gecti anlamadim
Canim %25 farka kadar normal dedi benim doktorum, kendisi perinatolog; ozellikle cogul gebelik uzmani hatta...Kizlar iyi aksamlar.
Kontrolden geldik.Alttaki bebegim gununde gidiyor 22+4 ve 490gram.Ustteki bebegim daha iri.23+1 ve 590 gram .Cok sukur simdilik iyi gidiyor.
22.hafta bitiyor nasipse.Aradaki fark cok mu sizce ? Alttaki pozisyon olarak hic gosteremiyor da kendini.Doktor gelisimi normal gidiyor dedi ama daha erken haftalardayiz Fark cok acilir diye cok korkuyorumMoralim bozuldu.
26+0'da 850 ve 950'ser gram ciktilar canim.27 de 10 kilo iyi bence. 25 de 7 kilo aldim yarısında diyabet diyeti yaptım üstelik. 27 de bebeklerin kilosu kaç cıktı peki ?
Gecmis olsun canim. Pilasenta kreclenmesi veya yaslanmasi falan diyolar yanlis bilmiyosam. Pilasenta artik bebekleri beslemez oluyor.Muayenelerde doktorun kilo alimlarinin kesinlikle durduguna kanaat getirirse erken doguma alir insallah yaniliyodur canim kilo alimlari devam ediyodurKizlar birşey sormak istiyorum benim bebisler 33+4 günlük oldu ama son muayeneden bu yana biri hiç kilo almamış doktor gelişimi durmuş kontrol altında tutmalıyız dedi böyle bir durum yaşayan var mı nasl bir yol izleniyor bilgi verebilir misiniz
Inş cnm ins en azından 35. Hafta dolana dek bekleyebilseler az daha büyüyselerGecmis olsun canim. Pilasenta kreclenmesi veya yaslanmasi falan diyolar yanlis bilmiyosam. Pilasenta artik bebekleri beslemez oluyor.Muayenelerde doktorun kilo alimlarinin kesinlikle durduguna kanaat getirirse erken doguma alir insallah yaniliyodur canim kilo alimlari devam ediyodur
Bu hangi uygulama, bana da lazim :)@gold umarım kilo almaya tekrar başlar demeye geldim,konu hakkında fikrim yok.
Haftan iyi aslında tehlikeli haftalari atlattin coktan . kiloları kaç ki 1 2 hafta izlese zaten 36 ya giriyorsun inşallah
Uygulama deil yabancı bir siteden screenshot almıştım. Ilk değer en küçük ortadaki ortalama sondaki haftasinin en yuksek degeri oluyormusBu hangi uygulama, bana da lazim :)
Uygulama deil yabancı bir siteden screenshot almıştım. Ilk değer en küçük ortadaki ortalama sondaki haftasinin en yuksek degeri oluyormus
Benimkiler de oyle; acilmaz acilmaz merak etme :)Cok guzel bir bilgi.Cok tesekkurler.Kaydettim hemenBenimkilerde biri en kucukle ortanin arasi,digeri en yuksekle ortanin arasi.Fark acilmaz insallah.
24 haftalığım canım benim de öyle duruyor öne doğru ve göbek altı daha şiş, çok normal, zaman geçtikçe rahim üste çıkıyor ve benimkilerin ikiside baş aşağı duruyor ondan mıdır dedim doktor a, onunla alakası yok dedi,Kizlar benim gobek sanki asagiya dogru buyuyo ya.Normal mi bu ?Oyle dik degil.Simdi de bunu kafaya taktim
24 haftalığım canım benim de öyle duruyor öne doğru ve göbek altı daha şiş, çok normal, zaman geçtikçe rahim üste çıkıyor ve benimkilerin ikiside baş aşağı duruyor ondan mıdır dedim doktor a, onunla alakası yok dedi,rahim yapısı, vücut yapısı, iç karın darlığı vs. Vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?